Újabb kifogások a Vista neve ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tekintve, hogy ezt a programot nagyjából évente kotrom elõ, így kibírom, hogy 3 karakterrel többet gépeljek 😉
BTW, ha kiteszed Desktopra, akkor te viszont tapizod az egeret vadul :-P
Win+D, le, enter 😛
Egyébként még mindig nem tudom, hogy mi volt a rossz a Windows e-XP-edition-ben. Egy tuningolt XP-rõl van szó, az e elõtag jelzi, hogy az elektronikus kommunikációs forradalommal próbál meg lépést tartani a termék, az expedition meg magáért beszél. Annak idején egy nagyon jó választás volt. Csak aztán biztos kellett a porverés.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
BTW, ha kiteszed Desktopra, akkor te viszont tapizod az egeret vadul :-P
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ellenben 1 m$ kaliberû cég biztos nem a kis pista sarki kiskereskedésének jóhírére pályázik.
a lindows-nál meg egyértelmû volt a névválasztás. nem is tagadták sose.
kugli is pereskedett már nevekért...
handle > out
aztán pedig egyszerûen megnyitod az out-ot és find, amelyik file érdekel.
Persze lehet itt script kiddie-zni, ha az ember menõzni akar, de minek? :-P
handle -a 'Harddisk1\' | sed -r "s/^(.*pid😊/echo y \|handle -p/" | sed -r "s/(
Ez a fuser -k /dev/sda0 -val ekvivalens (fixen veszi az eszközt).
Lehetne fokozni az intelligenciáját, hogy a Harddisk1 helyett a mountpoint-ot, izé driveletter-t kikeresse valahonnan, de ehhez már nem volt kedvem...
Sajnos a TCP/UDP-nél nem mondja meg, hogy konkrétan mely portokat fogja, a fuser azért intelligensebb, de legalább a device-t ki tudtam vele szûrni.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Ez arra való.
Érdekes, hogy kultúrcégek, mint az AltaVista nem mennek pereskedni. Vagy az AstaLaVistaBaby. <#hehe>#hehe>
Egyébként annak idején Windows e-XP-edition -nek akarták elkeresztelni, azzal mi volt a gond? Miért nem maradt, nekem tetszett.
A frissítéseket ha nem vetted volna észre akkor egy pipával ki lehet iktatni onnan, és fordítva, felül. sõt még olyat is láttam hogy egy darab frissítés ikon volt és le lehetett nyitni a bõvebb infóér.
1ébként nekem bejön a Vista, valamivel gyorsabb rendszer elõdjeinél, csak az indításnál tetü egy kicsit. Sajnos ez a beta sok sok dolgot még nem támogat, és igazából nem is támogatja minden program sajnos, pedig fennhagytam volna.. ahogy az xp is fenn van a gépemen az elsõ beta óta.
Szóval ne fikázzátok amig nem láttátok, mert csicsás igaz, de nagyon szépen meg van csinálva, és ahoz képest gyors is, gyorsabb az xp-nél...
És nincs hozzá erõmûvem: 2.4 celeron, 512 DDR, GF4TI4200, asus P4P800.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Vagy nem😊 A sasser elleni patc is ker ujrainditast, ha jol emlexem, de a DRM patch a Mplayerhez biztosan .
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Starcraft + Diablo III - esemve
ezzel a témával nem viccelõdnék.
Vagy a lélegeztetõ gép: "Új frissítés telepítve, most tartsa vissza a lélegzetét, mert újra kell indítani a rendszert!"
ez erõs öngól, mivel az xp igényel a legkevesebb erõfeszítést patchelésnél, semmit nem kell csinálni és még a munkát sem zavarja meg.
szted nonprofit szervezeteknek nem kell pénz? alapítványok is pénzbõl élnek. másrészt nem csak ezek akarnak perelni.
kezdjék azzal a pereskedést, h beperilik a német csávót, aki azt álítja övé a név joga, ha azt megnyerték, akkor felkereshetik az m$-t is.
nemtom mit paráztok, a vista csak os keresztneve, mint xp vagy 2000. xp-nél sem állt neki pereskedni m$. nem is lett volna jogalapja rá. pont azé' választották ezt a nevet, mert maga a szó elég nagy népszerûségnek örvend (gyk. sokan használják), és pont ezért senkinek semmi jogalapja perelni érte.
nekem még mindig piszkálja a csõröm, hogy szegény ghislernek meg kellett változtatnia a wincom nevét totcomra, mert a win levédett márkanév. én is levédethetem azt hogy ajtó, és akkor mindenki fizet aki mondjuk ajtókilincset gyárt (vagy átnevezi függõleges-egészalakos-nyílászáró-kilincsre)?
abszurd.
amúgy ha jól emlékszem, pl a umax szkenszoftvere is vistascan, szóval elég elterjedt név.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
At elsõ mondata az írásnak az, hogy ... Elolvastad??? Ezek nonprofit szervezetek. Azért a szó jelentésével csak tisztában vagy nem? Mért pont most szállta meg õket pénz ördöge, amikor az eddigi mûködésük nonprofit volt? Meg én aszondom, hogy az elesett embereken segítõ emberekben nem gonoszt kéne ám keresni. Lehet, el se hiszed, de vannak még jó emberek is a világban, akik nem csak a nyereséget lesik, hanem esetleg segíteni akarnak. Van egy nevük, amit szeretnének tisztességben magtartani. Mért kell ezért bántani Õket?
Nem kell fikázni rögtön ha meglátunk egy képet. Várd meg Te is a megjelenést!!<#nyes>#nyes>
Jaj de jó lesz ez az új vindóz!
És Claudiának fog szólítani!
Jajdeszuperlesz ez az új vindóz! Mindig szerettem volna Claudia lenni...
ellenkezõ esetben, ha kussolnak, amilyen nagy a ms, és amilyen hülye néha az amerikai jogrendszer, el tudom képzelni, még a ms javára ítélnének, mert miért nem szóltak rögtön, ha valami kifogásuk van a név ellen.
Tedd fel magadnak a kérdést, ha az MS nem Vista-nak nevezte volna el, hanem marad pl. Longhorn, szerinted akkor is pereskedõ kedvükben lettek volna ezek a szervezetek?!?
Aztán majd Windows fog futni a kórházi gépben (Nem csak PC) is.
Gondoljatok bele: Egy beteget próbálnak újraéleszteni, amikor az eszköz feldob egy 3 dimenziós ablakot 5.1-es hanghatással kísérelve, a következõ felirattal: "Biztosan újra kívánja éleszteni? Igen/Nem"
Vagy a lélegeztetõ gép: "Új frissítés telepítve, most tartsa vissza a lélegzetét, mert újra kell indítani a rendszert!"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egymást pedig eszük ágába nincs perelni a Vista nevû cégeknek.