59
-
HUNIgor #19 Azért reméljük más újdonság is lesz benne.
Nem kell fikázni rögtön ha meglátunk egy képet. Várd meg Te is a megjelenést!! -
Tök jó, hogy fekete lesz alul az a csík!
Jaj de jó lesz ez az új vindóz!
És Claudiának fog szólítani!
Jajdeszuperlesz ez az új vindóz! Mindig szerettem volna Claudia lenni... -
rolika #17 szerintem is ez lehet a helyzet. önvédelmi reflex: nehogymá' pár év múlva a ms gondoljon egyet, és perelnek a névért. legalább szóltak, sajtótájékoztattak.
ellenkező esetben, ha kussolnak, amilyen nagy a ms, és amilyen hülye néha az amerikai jogrendszer, el tudom képzelni, még a ms javára ítélnének, mert miért nem szóltak rögtön, ha valami kifogásuk van a név ellen. -
pemga #16 A másik szervezet meg nem mondott ilyet.
Tedd fel magadnak a kérdést, ha az MS nem Vista-nak nevezte volna el, hanem marad pl. Longhorn, szerinted akkor is pereskedő kedvükben lettek volna ezek a szervezetek?!? -
HUNIgor #15 Az M$ felvásárolja ezeket is.
Aztán majd Windows fog futni a kórházi gépben (Nem csak PC) is.
Gondoljatok bele: Egy beteget próbálnak újraéleszteni, amikor az eszköz feldob egy 3 dimenziós ablakot 5.1-es hanghatással kísérelve, a következő felirattal: "Biztosan újra kívánja éleszteni? Igen/Nem"
Vagy a lélegeztető gép: "Új frissítés telepítve, most tartsa vissza a lélegzetét, mert újra kell indítani a rendszert!" -
A vicc az, hogy pont az MS-t támadó két cégnek lehetne egymással ellentéte, mert az MS sose használná a Vista nevet internetcímben, a másik két vállalatnak meg elég hasonló a neve. Szóval itt csak arról van szó, hogy jaj de jó, hasonló nevet akar használni, mint amit én adtam (és nem kitaláltam, mivel ez egy latin [vagy görög] szó) a cégemnek, szoftveremnek, pereljük be őket, most úgyis ez a divat. -
FTeR #13 nekem más az elképzelésem. sztem egyszerüen amerikai módra akarnak pénzt keresni. (az első fószer is egyből jelezte, h szívesen megegyezne...) -
Azért nem perelik be egymást, mert igazából semmi bajuk nincs egymással. Egyszerű önvédelemről van szó, hisz vagy most jelzik, h ők már rohadt régen használják ezt a nevet, és ha kell bíróságra mennek, hogy lássa az egész világ, hogy minket x éve vista-nak hívnak, vagy pedig a Vista megjelenése után M$ pereli be őket, hogy nevet lopnak.
Egymást pedig eszük ágába nincs perelni a Vista nevű cégeknek. -
FTeR #11 a microsoft egy nagyon jól csengő név. azért, mert kis pistikék fikázzák még nem lesz rossz híre. -
FTeR #10 azt nem értem, h ezek akik most sorba akarnak állni m$ pereskedésben, azok egymást mérnem perelik be? -
Theodora #9 Ha ezek a cégek most nem kezdenek el panaszkodni, hogy ők is használják már ezt a nevet, akkor a MS fogja tőlük elperelni a későbbiekben, mondván, hogy az ő termékük nevére hasonlít és így akarnak előnyhöz jutni, hiába használja több éve azt (vagy hasonló) nevet. -
intrex #8 "Kérdés ugyanakkor, hogy a szoftvercég bejelentése miért ronthatja az egészségügyi rendszer sikerét..."
Na vajon miért? Mert a microsoft neve a legtöbb esetben elég ciki. Én nem szeretném legalábbis ha bármilyen kapcsolatba hoznának a pletykák az MS-al. Aki windows megszállott, az kb. olyan mint Orwell regényeiben a disznók és egyéb állatok. Fogalmuk sincs milyen a külvilág. Ezért gáz az MS-al bármilyen kapcsolatba kerülni. -
"ahelyett, hogy a minőségre mennének"
A csicsa MELLETT MINŐSÉG IS LESZ! Csak ak épekből ezt nem látni... Ne mtudom mit vársz egy screenshotból. Najó legyen az 10 shot. Abból már te vágod, hogy mit tud az OS?.... -
"Kérdés ugyanakkor, hogy a szoftvercég bejelentése miért ronthatja az egészségügyi rendszer sikerét"
feltételezzük h vkit érdekel vmi a vista nevü e.ü. rendszer honlapja, vagy csak simán erröl a szervezetröl érdekelné akármi. google-->vista és szerencsétlen ember oldalakat lapozhat mire tuljut a MS-os szarokon -
Nekem teljesen mindegy mi lesz a neve, ez is jó, más is jó lesz. Nem a neve miatt döntik el, hogy azt választják-e, vagy sem. Na jó, 0,01% lehet, hogy igen.
Csak legalább a képek lennének már a Vista beta 1-ből, és az 1. bekezdés is csak ismétlése egy korábbi hírnek, így az "igazi" hír csak pár sorra redukálódik.
-
lpmorpheus #4 Én nem értem. Nézzétek meg a negyedik képet. Minek ezt így túlcsicsázni? Kevesebb mappát látok ettől egy ablakban. Oké, hogy át tudom állítani, de miért ilyenekkel foglalkoznak, ahelyett, hogy a minőségre mennének. Még a future filmekben is egyszerű és szolid számítógépes kezelőfelületeket láthatunk. Semmiféle képpen sem ilyen csicsás dolgokat.
Gondolom itt arra mennek, hogy vegyek hozzá nagyobb monitort, amihez jobb VGA-t, amihez természetesen új alaplap kell, amire már nem megy rá a régi processzor. Vagy nem?
Mellékesen, ha jól tudom a Windows Server 2003-nak meg .NET volt ugyanúgy kódneve, mint a Windows Vista-nak a Longhorn. -
DWz #3 Nem szamitanak a kifogasok, ez max akkor fog valtozni, ha MS akarja. -
Neophyte #2 Miért tennék, ne röhögtess már... egyébként még mindig Longhorn ugyanis ez a kódneve...
Egyértelmű hogy pénzt akarnak kikuncsorogni a MS-tól... sok luzer -
Tegyék vissza Longornra, vagy hogy kel írni.