10
  • winnie
    nem szinkronizálnak agyba-főbe még ma sem, csak a gyerekfilmeket, a "szuperfilmek" többségét (de a batmant vagy a mr. smith-et nem) és a nagyon közönségvígjátékokat.
  • pemga
    Hát nemtom, én akkor szoktam le Mo-n a mozibajárásról, amikor elkezdtek agyba-főbe mindent szinkronizálni. Keresni kellett a helyeket ahol eredetiben nyomták, nomeg a filmek színvonala is bruttert esett (de lehet csak én találtam tartalmasabb anyagokat :)). Itt a Sony Centerben a filmeket eredetiben nyomják, feliratok néha vannak, de angolnál szerencsére soha, csütörtök esti premieres jegy is 4.50€ (kb 1150Ft). (Az IMAX asszem 1€-vel drágább). Szóval ízlések és kultúrák :)).
  • Hedgehunter #8
    Na nem majd aznap........
  • vgez
    szerintem nem feltétlenűl álom, de lehet hogy csak akkor töltheted amikor már megjelnt dvd-n vagy fél éve, szerintem
  • h4x0r
    Az meg a masik dolog, hogy fajlcserelot nem olyan nehez irni, tobbet is lehet a sourceforge.net-en talalni, az amator munkaktol a profikig. Szal ez van :)
  • smv
    Persze ez csak álom marad...
  • smv
    Igen ott. De ha tényleg megoldható lenne, hogy komplett dvd menüvel, extrákkal letölthető legyen 1 mozijegy áráért akkor simán adnék a jobb filmekért annyit. :)
  • DWz
    Ha fizetos lesz, otthagyja majd az emberek nagy szazaleka.
  • Neophyte
    Csak nehogy ennnek is az legyen a vége, mint annak
    idején a Napster-nek...
  • myke
    ha az lenne,hogy egy mozijegy áráért(természetesen mindenkinek a hazai viszonyokat nézik) letöltheti a film HDTV-s vagy DVD-s változatát,akkor én simán adnék érte pénzt,de akkor legyen szikronos,meg szép kép