Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 9 napig kell lennie hálózat kimaradásnak, hogy szerzõdéssel ezt megtehesed. De már valami fika sávszélt is elég szolgáltatniuk hogy ne....
Buzikok ezek mind.
Felmondani meg nem tudod, amíg hûség nyilatkozatod van sajna, elkérik elõre a pénzt amit a lejártáig fizettél volna. Az meg nem éri meg.
Nálam is betelt az a bizonyos pohár... keresem az alternatívákat.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
4. napja, hogy 2000+ms ping van nonstop es van kb. 24kbit savom. eloszor azthittem a router hasalt el de a modem direktbe ugyan ezt produkalta.
valakinek esetleg meg valahol 22-be szar a net? vagy megint csak en szopok meg esetleg 2-3 ember rajtam kivul?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Az egyik ismerõsöm szerint,aki dolgozott a fibernetnél itt kecskeméten, a kecskeméti iroda,meg úgy az egész bagázs egy olyan 2 éven belül MEGSZÛNIK!!!Állítólag nem kapják meg a fizetésüket a dolgozók és a többi.
Meg azt is mondta a gyerek, hogy a Digi nagyyon komolyan gondolja kecsó behálózását.Hát én szeretettel várom õket.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
<#wow1>#wow1>
A netet mindenféleképpen átviszem a Digihez, de a TV -t is valószínû, de, ha nem digitális lesz, akkor gondolkozok rajta. Jelenleg a T-Home DSL -el megy IP-TV 53 csatorna + 15MB/900kbyte csomag 10540 pénz. De ha átlépek a digihez akkor leviszem az alap IP-TV -re és az alap netre, az lesz 3990Ft és beköttetem a Digit TV 54 csatorna + 80MB/25MB net havi 3000Ft 2 év hûségidõvel 1 évig, majd 2900Ft+7500Ft, de ez alatt az 1 év alatt ki tud futni a T-Home alap csomagja.
Nekem csak õsszel jár le a Fibernetem, addigra csak ideérnek... 😊
digi:
TV: "tányéros" az éteren át jön.. 😊))
Net: külön kábelen jön? bekötik külön? vagy ... hogy?
T-home-os IP-TV-t értem én.. (ugyanazon a kábelen jön digitálisan a tv adás, és a net, majd egy "elosztó" vágja a kettõt frekv alapján)
Diginél meg jó kérdés csak a mûholdas "tányéros" TV-jét ismerem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Digitális TV adás, beltérivel (set top box) szerelve, és ugyanazon az optikai kábelen jön mint a net??? Bocs ha hülye a kérdés, de ebben nem vagyok tájékozott, nekem ez az optikai kábel újdonság, csak annyit olvastam róla vhol hogy USA-ban elérték az 500mbit átvitelt vele (gondolom nem szolgáltatás szinten hanem "prototípus" jelleggel, hogy ez is lehetséges)
Bár az UPC tartja a rekordot a Fiberpowerel 120Mb bár õk kevés helyen eddig.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Digi 80/25 Mbit/s
4500Ft
😛
WTF??
Milyen szolgáltató nyújt ilyen sávszélt????
Nekem a letöltési sebesség annyi, mint neked a feltöltés 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem lejar a szerzodesem marciusban a Fibernetnel igy mar nezelodtem milyen lehetosegek vannak...A T-home nal ajanlottak a szamomra elfogadhato csomagot 6E Ft alatt amin elgondolkodtam.
-53 TV csatorna. Itt van MTV es VIVA (Diginel jelenleg nincs) viszont itt Set Top Box-ot adnak amiert nem ugralok
-25 Mbit/s Internet allitolag nalam lehetseges kotni azt mondtak
-Telefon ami nem erdekel de ezt a Digi is adja.
Remelem jol emlekszem a hallotakra😊)
De lehet megvarom a Digi-sek irodajat addig is jol jar velem a Fibernet a szerzodes nelkuli araival.Esetleg kerek arajanlatot toluk is hatha kovetik a piacot😊
😊
Én már az utcára is szégyellek kimenni a 4 megás fiber netemmel.. 😞
Legkisebb net csomaggal egy meres:
Fiberesek mindenhol ott vannak még az SG-n is ! <#idiota>#idiota>
Persze most nem jó, elõbb nem ezért írtam 😄
hónapok óta szar a netem (1020-as ping, 400k helyett 12-20k letöltés, szar jitter, stb stb) 4 nappal ezelõtt döntésre jutottam, keresek új szolgáltatót!! El is kezdtem nézegetni, ki mit kínál.. azóta a nap óta Jitter 2, pocket loss 0, Ping 10, up/down: mint a nagykönyvben...
EZ MEGÉRZI BAZMEG??? 😊)
Horesz: Bizony közbe ide is kitettek egy felhívást,hogy pénteken fúrnak,faragnak a lépcsõházban ami elvileg meg is történt bár sok zajjal nem járt de elvileg megcsinálták.
?
Esetleg ha nem volt szabályos akkor lehet valahol hivatkozni erre és kiverni a balhét?
Amúgy most olvastam IT fórumon hogy a DIGI nek hiányszik vagy 200 millája és ezért hagyta félbe a munkáit.Ez pedig így lehet mert nálunk csak a csatornákat fektette le,semmi kábelt nem rakott még az ucákban sem!Amúgy arról hogy teli van öregasszonnyal a házunk arról nem én tehetek.