1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#1158 hmm... ugyanaz...
Ehhez képest még a youtube is lassabban tölt, mint lejátszik -
#1157 nálam 3 példa:
London:
ping: 99 ms
dl: 9,71 Mbps
ul: 1,78 Mbps
Warsaw:
ping: 55 ms
dl: 1 Mbps
ul: 2 Mbps
Tokyo:
ping: 316 ms
dl: 0,27 Mbps
ul: 1,28 Mbps
-
#1156 ja
pozsonba 1 megabit volt. Angliába 10. Japánba 200kilobit :D -
#1155 Hogy érted?
Speedtesten külföldi serverek?? -
#1154 újabban másnak is lehangoló a külföldi sávszélesség? -
#1153 Akkor szerencséd volt/van.
Nyilván rengeteg egyedi helyzet adódhat, rengeteg felhasználóval, van aki pozitív tapasztalatokkal gazdagodik, van aki nem... (bármelyik szolgáltató cégre igaz)
Több ismerősöm is negatívan nyilatkozik a T-home-ról, személy szerint nekem is volt szerencsém felhívni az ügyfélszolgálatukat amikor szerződést akartam kötni netre és TV-re. Én ilyen pökhendi, lekezelő, nemtörődöm bandát nem láttam még.
Sugárzott az ügyintézőről (telefonon át) az érdektelenség, hogy igazából teljesen leszarja mit szeretnék, és hogy az ügyfelük leszek, vagy nem.
Ha az én munkahelyemen ilyen hozzáállással viszonyulnék az ügyfelekhez, 3 napon belül kiraknának, hiába vagyok itt 6 éve... -
msstz #1152 pont az ellenkezőjét tapasztaltam. ha netről volt szó, mindig jóarcok voltak. az albérlet nekem is T volt és tökéletes volt. ez a szar meg 2 hetente megadja magát, bejelentés nélkül. -
#1151 A T-home ügyfélszolgálata legendásan szar.
Nagy cég és úgy gondolják megtehetik... -
#1150 ne higgyétek hogy csak a fiber a szar. Nekem az albiban T home van és három hete bejelentettem hogy semmi nem jön be a set top boxon.. megcsinálták annyira egy hát után, hogy mennek az adók. Ez került egy teljes hetükbe, utána meg az lett, hogy minden csatornán megáll, kimerevedik a kép! bejelentettem több mint egy hete és a kutya nem keresett fel, ma felhívtam őket megint, megsürgetik! mondom a polc tele van a sürgetésekkel! 72 óra az elhárítási idő náluk is mint a Fibernél, de már kb 10 napot is túl lépték... -
#1149 Magyar Telekom, a UPC, a Digi és az Invitel
elso harommal meg csak-csak joljarnank de az invitellel... nagyon remelem, hogy semmi nem fog itt invitel kezre kerulni, mert a vegen meg ujra dsl-t kell kottetnem. :( -
msstz #1148 mi is váltanánk, mert szemét, fos. csak kb. 100.000 lenne kiszállni belőle most, mert telefon, tv, net is onnan van, hűséggel, szóval egyelőre nem. pedig már a T behúzta az optikait és ugyannyiért lehetne jobb net. -
Zozo76 #1147 6/1
-
Freelove #1146 És ki is jött a teljes cikk:
Napi gazdaság -
Freelove #1145 Sziasztok... Írtam, ha valami fejleményt megtudok, írok... hát tessék:
A Digi Tv a közelmúltban szerzett részesedést a TvNetWork Kft.-ben, s a Napi szerint év végére a FiberNet Zrt. is új tulajdonoshoz kerülhet. Kérdéses persze a kisebb társaságok jövője is - jelenleg mintegy 400 cég van a piacon -, ám a szakértők szerint a konszolidáció jelenlegi szakaszában a többnyire csak kábeltévé-szolgáltatást nyújtó társaságok egyelőre nincsenek veszélyben.
ipon -
brandd #1144 Sziasztok, a KNET1 csomag-ról mit lehet tudni? -
#1143 ráadásul olyan csatornákat is elvettek amiket nagyon szerettem.. (Discovery channel, régi Viasat History stb..) -
#1142 Szar a Fibernet csatornakiosztása. Pontosabban, kevés és szar. -
#1141 szerintem mindegy ki veszi meg... csak jobban járhatunk... :)
lehet hogy a tesco..
lesz tesconet... :DD -
#1140 Én a t-home változatot hallottam kb. 6 hónapja. Kiváncsi leszek melyik nyer! :D -
#1139 A remény, meg a sejt szintű enzimtermelés hal meg utoljára :D (ezt a másodikat itt tanultam:D ) -
#1138 Nem adnék neki nagy esélyt szerintem pletyka.
Azért a Fiber nem kicsit cég és viszonylag jól is megy nekik mert igen pofátlan az üzletpolitikájuk nem hiszem, hogy csak úgy meglehet őket venni. -
#1137 -
Freelove #1136 Nah gondoltam feldobok ide is egy hírt, egy másik oldalon találkoztam ezzel...
azt hallottam a mai napon, hogy a digitv megveszi a fájbernetet...elvileg bentről jött a hír...
Ha bármi van írok. -
#1135 1 évig kihúzom a fibernél utána elpályázok én is valamelyik másikhoz.
De T-Com kizárva. Nem részletezem, de nagy barmok... -
#1134 Jön majd a DigiTV és odabasz.
Majd figyelj.
nagy beszarcsizás lesz (belső berkekből info: már most az van) a Fibernél... -
#1133 hát erre ne nagyon építs... :(
(és nem rosszindulatból mondom)
alapvetően mindenkit leszarnak, ott terjeszkednek ahol kis befektetéssel (technikai beruházás - egyszeri költség) a legnagyobb bevételt hozhatják vissza ergo ahol kvázi kis helyen sok ember lakik. Nálunk ez van: városrészenként eltérő a havidíj és a szolgáltatott sávszél. 4 munkatársam a 6 Mbites netért fizet 9800-at TV-vel, én meg TV-vel, inaktív telefonnal, 10 Mbites netért 5500-at. Mert ott lakom ahol lakom.
Utálnak is bent nagyon... :)) -
#1132 Igen, jót -tenne nekik egy rivális :D Ha másnem tönkre- , mondjuk ha egy digiTV, begyűrüzne Érd felől :D -
Freelove #1131 LAN szolgáltatásról hallottatok már valamit?
Az érdekes számomra csak az, hogy mindig csak a lakóparkokról,tömbházakról hallok,LAN-ügyileg.. Kertesházak meg levannak sz**va? Budafokon Fibernet van, ügyi annak is van LAN szolgáltatása. 2 éve felhívtam őket,hogy mikor érik el a kertesházas részeket. Annyit mondott folyamatban van az építése.. 1hete felhívtam,ugyanezzel a kérdéssel,és mit mondott?? természetesen ugyanezt,amit 2éve
Azért mert van a parasztnak egy kertes háza, akkor már le van ejtve az ügyfél? Nade majd egyszer a panellakás is elfog fogyni,és vakarózhatnak (ideértve a többi szolgáltatót is)..... -
#1130 :D.sdaA:dasD:AS:dadA:asd.adad
-
#1129 Jitter értéket még sosem mértem odahaza, de a ping erre a tesztre sose ment 20 felé amikor jó volt.
Igazából amikor szar volt akkor se, mert akkor semmi sem vót :D -
#1128 mennyi az a ping illetve jitter érték amit elfogadhatónak, esetleg az alatt jónak mondanál? -
#1127 A 2 az jobb azért mint az egy... :)
Nyertél.
-
#1126 10/2
-
#1125 sávszél? kpt. -
#1124 Hála a jó égnek már 1 éve nincs bajom Fiberrel, (gyorsan lekopog) viszont ez szerintem azért van, mert itt a külvárosban már mindenki lemondta :D
Nekem meg jó az ingyen FIxIP :D -
Ja, bár engem a történetnek ez az "aprócska részlete" is nagyon érdekelne... ha menne.
Info fibereseknek:
Napokban tesztelik kméten a 30, 60 és 100 mbites neteket, 50 szerencsés előfizetőt sorsoltak ki, akik tesztelik, illetve pár hónapig INGYEN kapják a 100 megabitet... azért fasza nem?? :)
Másik: megnőtt a FN konkurrenciája és borzasztóan sok ügyfelet veszítettek most az utóbbi 4-5 hétben, így most innoválni kényszerülnek mint a büdösszar.
Jönnek a 20-30 mbites netek, amiket így illetnek hogy "sprint" meg "ultra" meg a f..om tudja.
Ez azért vicces hogy a DigiTV 2-3000 Ft-ért 25 Mbites szélessávot ad, és ahogy látom az itteni SG-seknek kb a fele 40/10 Mbittel szörfölget... Elbújhatok a sarokba a fostos 10 mb-emmel...
de legalább adtak egy Cisco modemet, a régi fos motorola helyett... -
#1122 Tetszik az oldalsó felirat :D
"Bandwith only tells part of the Story" :D :D :D hihi -
#1121 -
#1120 bocs, most kérdeztem meg, ez helyileg, várostól függ.
Ez az akció éppen Kecskeméten van, a helyi fibernetnél.. ettől még máshol is lehet hasonló... ki tudja..
A honlapjukon hiába nézed mert az országos, általános árakkal és akciókkal. A lapjuk szerint pl. a sprint csomag (10 mbit) ára 6600 ha kérsz mellé TV-t is, és 8000 körül van ha nem.
Most nekem egyben az egész 59 csatorna + a net kerül 5500-ba. Ez így nekem egyelőre megfelel.
1 év alatt meg eldöntöm, hogy az ingadozó szolgáltatást mennyire tudom kultiválni... -
#1119 errol hol van valami info ?