Nektek is x@r a Fibernet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Jaaa, hát úgy könnyû 😄
Amúgy 9 napig kell lennie hálózat kimaradásnak, hogy szerzõdéssel ezt megtehesed. De már valami fika sávszélt is elég szolgáltatniuk hogy ne....
Buzikok ezek mind.
darkmenx
nincs mar husegem de amugy is gondnelkul mondanam fel ha lenne mivel a minimum garantalt sav sincs meg amit a szerzodesben foglaltak, raadasul mar a 4. napja.

pointer4
Jelentem az Angeli utca alján nincs gond a nettel.
Felmondani meg nem tudod, amíg hûség nyilatkozatod van sajna, elkérik elõre a pénzt amit a lejártáig fizettél volna. Az meg nem éri meg.
morcosqtya
más városban is gyakran szar ez. A múltkor 10 órán keresztül volt használhatatlan 1400-as ping... semmilyen oldal nem jött be csak pingtest meg a speedtest.net

Nálam is betelt az a bizonyos pohár... keresem az alternatívákat.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

darkmenx
biztos ez megint csak egyedi eset de pentek ota szar a net (22ker, nagyteteny).. irtam 2 levelet ugyfelszolgalatra + 1 hibabejelentot es meg valaszra se meltatnak. eddig meg orulhettek, mert csak azert nem lett felmondva a szerzodes mivel nem az en nevemen van viszont asszem ezzel betelt a pohar.

4. napja, hogy 2000+ms ping van nonstop es van kb. 24kbit savom. eloszor azthittem a router hasalt el de a modem direktbe ugyan ezt produkalta.

valakinek esetleg meg valahol 22-be szar a net? vagy megint csak en szopok meg esetleg 2-3 ember rajtam kivul?

HoReSz1975
a digi 2 éven belül behálozza Kecskemétet ezt igérik, jelenleg a széchenyi várost kábelezik (egyértelmûen az egyik legnagyobb haszon, 25000 lakás), a pákozdi csata utcán már megy a kábelnet és a kábeltv, most az irinyi, lóverseny és az akadémiát kötik a házakba és a lakásokba is... Össz csomag 3000Ft 54 csatorna digitális adás + 80MB/25MB net 1 évig, 1 év után 7400Ft 2 év hûségvállalás esetén <#vigyor2><#love12><#eljen>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

morcosqtya
digi-nél a TV-re a tányéroson kívül lehet majd kábeles alternatíva is..?

Lenne csak így! Néha én is sajnálom az embereket mikor panaszkodnak a cabelnet minõségére!
Lehet,hogy légbõl kapott hallomás,de én hiszek az ismerõsömnek.Na szóval.
Az egyik ismerõsöm szerint,aki dolgozott a fibernetnél itt kecskeméten, a kecskeméti iroda,meg úgy az egész bagázs egy olyan 2 éven belül MEGSZÛNIK!!!Állítólag nem kapják meg a fizetésüket a dolgozók és a többi.
Meg azt is mondta a gyerek, hogy a Digi nagyyon komolyan gondolja kecsó behálózását.Hát én szeretettel várom õket.
Most néztem a Digi honlapján az online igénybejelentést hogy már ott van kecskemét is 😊 Hajrá hajrá Digi! 😄
HoReSz1975
nézd meg a honlapjukon az akciót, ha 1 évet aláírsz, fél évig 3000Ft minden együtt, ha 2 évet, akkor 1 évig 3000Ft minden, majd visszaáll az akkori listaárra.

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

morcosqtya
80mb - 3000 Ft???
<#wow1>

HoReSz1975
Nálunk is megcsinálták a digit 2 napja, jelenleg a T-Home -nál vagyok, 1 hete elhagytam a fibernetet, a T-Home is behúzta az optikai kábelt az egész lépcsõházba.

A netet mindenféleképpen átviszem a Digihez, de a TV -t is valószínû, de, ha nem digitális lesz, akkor gondolkozok rajta. Jelenleg a T-Home DSL -el megy IP-TV 53 csatorna + 15MB/900kbyte csomag 10540 pénz. De ha átlépek a digihez akkor leviszem az alap IP-TV -re és az alap netre, az lesz 3990Ft és beköttetem a Digit TV 54 csatorna + 80MB/25MB net havi 3000Ft 2 év hûségidõvel 1 évig, majd 2900Ft+7500Ft, de ez alatt az 1 év alatt ki tud futni a T-Home alap csomagja.

Kecskeméten a Vágó utcában már jó néhány hete itt figyelnek a járda alól kibújó fekete csövek. Nem tudom mikor terveznek kábelt húzni bele.
Nekem csak õsszel jár le a Fibernetem, addigra csak ideérnek... 😊

morcosqtya
bocs ha hülye vagyok.. 😊

digi:

TV: "tányéros" az éteren át jön.. 😊))
Net: külön kábelen jön? bekötik külön? vagy ... hogy?

T-home-os IP-TV-t értem én.. (ugyanazon a kábelen jön digitálisan a tv adás, és a net, majd egy "elosztó" vágja a kettõt frekv alapján)

gabi89
Nem optika hanem LAN. T-home viszont optika ott a digitális tv (iptv) is azon jön ahol tud.
Diginél meg jó kérdés csak a mûholdas "tányéros" TV-jét ismerem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

morcosqtya
gondolom a Diginél akkor optikai kábelen jön a net, de a TV-vel mi van??
Digitális TV adás, beltérivel (set top box) szerelve, és ugyanazon az optikai kábelen jön mint a net??? Bocs ha hülye a kérdés, de ebben nem vagyok tájékozott, nekem ez az optikai kábel újdonság, csak annyit olvastam róla vhol hogy USA-ban elérték az 500mbit átvitelt vele (gondolom nem szolgáltatás szinten hanem "prototípus" jelleggel, hogy ez is lehetséges)

gabi89
Teljesen nézd meg az oldalukat. Elég régota ennyi csak annyi változott ,hogy tavaly még a 50/25 volt 4500ft de felvitték a sebességet 80mb -re a T-home optika miatt (gondolom)
Bár az UPC tartja a rekordot a Fiberpowerel 120Mb bár õk kevés helyen eddig.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

morcosqtya
??
Ez komoly??

gabi89
Eleinte voltak fenntartásaim a Digivel de ahova betelepült eddig szép gyors és olcsó 😊

Digi 80/25 Mbit/s
4500Ft

😛

morcosqtya
ja, de biztos nem 3ezeré'

Tudtommal a t-homnál van vmi ilyen,de nem tudom pontosan,csak a reklámokból hallottam.
morcosqtya
80 Mbit????
WTF??
Milyen szolgáltató nyújt ilyen sávszélt????

Úgy értem pl 50/50 Mb vagy 80/80 Mb lenne a hozzáférés!Mert pl T home nál hogy igazán jó feltöltésed legyen több mint 10 000 et kell kipengetni!
morcosqtya
wait... what?

Én akkor tartanám jónak ha szimetrikus lenne a nete!
morcosqtya
Digit ti jónak tartjátok?

gabi89
Na megjöttek ide is (Kecsk. Irinyi 43) a Digi -sek 😄 Ma egész nap fúrtak faragtak elvileg április - májusban indul el a szolgáltatás legalábbis ezt tudták mondani.

RelakS
õõõ... hmm... izé ... kabbe <#idiota>

Nekem a letöltési sebesség annyi, mint neked a feltöltés 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Már csak azt kéne tudni hogy merre felé halad a digi! 😊
Nem azert irtam...Csak mivel volt mar itt szo a DIGI szolgaltatorol is ezert jeleztem, hogy mar beindult a szolgaltatasuk Kecskemeten amirol szemelyes tapasztalatom is volt😊)

Mi már a T-nél vagyok 3 hónapja,de azért az internetet átvinném a digihez,hogy ha jönnek a mi környékünkre is.
Igen komoly.Csak az a gond, hogy nem nekem van bekotve hanem edesanyamnak😊 En a Marcius 15. utca vegen lakom de nem tudom mikor ernenek ide.Jovo honap kozepetol lesz allitolag irodajuk es majd ott kell erdeklodni mikor merre stb.Most uzletkoto jarja az aktualis lepcsohazakat.

Nekem lejar a szerzodesem marciusban a Fibernetnel igy mar nezelodtem milyen lehetosegek vannak...A T-home nal ajanlottak a szamomra elfogadhato csomagot 6E Ft alatt amin elgondolkodtam.
-53 TV csatorna. Itt van MTV es VIVA (Diginel jelenleg nincs) viszont itt Set Top Box-ot adnak amiert nem ugralok
-25 Mbit/s Internet allitolag nalam lehetseges kotni azt mondtak
-Telefon ami nem erdekel de ezt a Digi is adja.
Remelem jol emlekszem a hallotakra😊)

De lehet megvarom a Digi-sek irodajat addig is jol jar velem a Fibernet a szerzodes nelkuli araival.Esetleg kerek arajanlatot toluk is hatha kovetik a piacot😊

morcosqtya
most jöttél szivet fájdítani...?
😊
Én már az utcára is szégyellek kimenni a 4 megás fiber netemmel.. 😞

Ez komoly?Remélem hamar bekebelezik a várost, vagy legalább a petõfi várost.
Tegnap megerkezett a DigiKabel Kecskemeten a Pakozdi csata utcaba😊

Legkisebb net csomaggal egy meres:

gabi89
Kép van közöttünk akkor <#hehe>
Fiberesek mindenhol ott vannak még az SG-n is ! <#idiota>

morcosqtya
akkó az enyim is szar! <#idiota>

pointer4
Ez ilyen, 1x beírtam ide, hogy nekem mien jó a netem, és 3 hónapig szar vót 😄
Persze most nem jó, elõbb nem ezért írtam 😄
morcosqtya
másik topicba már beírtam..

hónapok óta szar a netem (1020-as ping, 400k helyett 12-20k letöltés, szar jitter, stb stb) 4 nappal ezelõtt döntésre jutottam, keresek új szolgáltatót!! El is kezdtem nézegetni, ki mit kínál.. azóta a nap óta Jitter 2, pocket loss 0, Ping 10, up/down: mint a nagykönyvben...

EZ MEGÉRZI BAZMEG??? 😊)

De nálatok kábel is van benne? Mert én egy centit nem láttam hogy beleraktak volna! Simán azt a fekete 10 cm es mûanyag csövet fektették le és ásták be ennyi!Amit bátyám is látott az irinyin az olyan volt hogy 2 méter magas kábeldob amin fekete színû kábel van azt fekteteik le.Ez volt a T home! Ha én most végigmennék itt a nyírin meg a stádiumon ugyan azt látnám mint eddig hogy a ház falához bevan vezetve ez a 10 cm vastagásgú csõ ami lóg ott magába de nem megy sehova se!
gabi89
Digi itt azt megnézem mikor az Irinyi 41-nél abbahagyták a kábelezést erre nem jöttek el 😞

Horesz: Bizony közbe ide is kitettek egy felhívást,hogy pénteken fúrnak,faragnak a lépcsõházban ami elvileg meg is történt bár sok zajjal nem járt de elvileg megcsinálták.

Ott már vagy fél éve van optikai kábel és vagy 3 fajta minimum!Mögötted lakik a bátyám! Hetényi a digi is meg az optinet meg van egy 4. csak annak nem tudom a nevét!Ha átbírsz menni a nagy háztömbe ami ott van 10 emeletes akkor meg is tudod nézni az optikai kábeleket.
HoReSz1975
Irinyi 47, a T-Home optinet már bent van a lépcsõházban, csak a külsõ munkákat nem tudják a rossz idõ miatt elintézni, ha az is meglesz, akkor jöhet a bekötés, ezt mondták a szerelõk itt.

Hülye kérdésre hülye válasz... 😛

gabi89
Most voltunk bent apa Fibernél ,hogy marc.13 (ekkor jár le papíron a hûség) nem kérjük tovább a szolgáltatásukat erre a csaj azt mondta ,hogy az ez egész hónapot ki kell fizetni. Természetesen a 13-31 közötti idõszak hûség nélküli áron fogják számlázni. Ez normális dolog lehet ilyet csinálni mikor én 13. után nem kérem...
?
Esetleg ha nem volt szabályos akkor lehet valahol hivatkozni erre és kiverni a balhét?

Nem mondod komolyan! 😄 Ha nem mondod sose jövök rá! 😄DD
Amúgy most olvastam IT fórumon hogy a DIGI nek hiányszik vagy 200 millája és ezért hagyta félbe a munkáit.Ez pedig így lehet mert nálunk csak a csatornákat fektette le,semmi kábelt nem rakott még az ucákban sem!Amúgy arról hogy teli van öregasszonnyal a házunk arról nem én tehetek.
Elég sok oka lehet, h felétek miért nem építik ki. A tõled 3 kilométerre levõ utcában nyilvánvalóan kedvezõbbek voltak a feltételek a T számára, mint a Te utcádban, és ezért mentek elõször oda. 😄

Az én közösképviselõm csak beszélt össze vissza! Egyikbe sincs elég gerincesség. Sajnos sok az öregasszony akiknek elég az alap.Netet meg max arra használják hogy csevegjenek az onokákkal!
gabi89
Igen le van rakva a csatorna azt én is láttam de azt a Digi csinálta és az tuti nem jön erre a Irinyi 43 (Mészáros Lázár tér) felé szerintem mert a balfasz közös-képviselõnk és a lakóközösség a T-t szavazta meg és avval szerzõdött 😞 Gondolom ezt azt jelenti ,hogy a Digi leszar minket.