Nektek is x@r a Fibernet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi is váltanánk, mert szemét, fos. csak kb. 100.000 lenne kiszállni belõle most, mert telefon, tv, net is onnan van, hûséggel, szóval egyelõre nem. pedig már a T behúzta az optikait és ugyannyiért lehetne jobb net.

6/1

És ki is jött a teljes cikk:

Napi gazdaság

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Sziasztok... Írtam, ha valami fejleményt megtudok, írok... hát tessék:

A Digi Tv a közelmúltban szerzett részesedést a TvNetWork Kft.-ben, s a Napi szerint év végére a FiberNet Zrt. is új tulajdonoshoz kerülhet. Kérdéses persze a kisebb társaságok jövõje is - jelenleg mintegy 400 cég van a piacon -, ám a szakértõk szerint a konszolidáció jelenlegi szakaszában a többnyire csak kábeltévé-szolgáltatást nyújtó társaságok egyelõre nincsenek veszélyben.

ipon

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Sziasztok, a KNET1 csomag-ról mit lehet tudni?

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

morcosqtya
ráadásul olyan csatornákat is elvettek amiket nagyon szerettem.. (Discovery channel, régi Viasat History stb..) <#rinya>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

a.carkey
Szar a Fibernet csatornakiosztása. Pontosabban, kevés és szar.

A medve nem játék.

morcosqtya
szerintem mindegy ki veszi meg... csak jobban járhatunk... 😊

lehet hogy a tesco..
lesz tesconet... 😄D

a.carkey
Én a t-home változatot hallottam kb. 6 hónapja. Kiváncsi leszek melyik nyer! 😄

A medve nem játék.

pointer4
A remény, meg a sejt szintû enzimtermelés hal meg utoljára 😄 (ezt a másodikat itt tanultam😄 )
gabi89
Nem adnék neki nagy esélyt szerintem pletyka.
Azért a Fiber nem kicsit cég és viszonylag jól is megy nekik mert igen pofátlan az üzletpolitikájuk nem hiszem, hogy csak úgy meglehet õket venni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

pointer4
<#worship><#worship><#worship>
Nah gondoltam feldobok ide is egy hírt, egy másik oldalon találkoztam ezzel...

azt hallottam a mai napon, hogy a digitv megveszi a fájbernetet...elvileg bentrõl jött a hír...

Ha bármi van írok.

morcosqtya
1 évig kihúzom a fibernél utána elpályázok én is valamelyik másikhoz.
De T-Com kizárva. Nem részletezem, de nagy barmok...

morcosqtya
Jön majd a DigiTV és odabasz.
Majd figyelj.

nagy beszarcsizás lesz (belsõ berkekbõl info: már most az van) a Fibernél...

morcosqtya
hát erre ne nagyon építs... 😞

(és nem rosszindulatból mondom)

alapvetõen mindenkit leszarnak, ott terjeszkednek ahol kis befektetéssel (technikai beruházás - egyszeri költség) a legnagyobb bevételt hozhatják vissza ergo ahol kvázi kis helyen sok ember lakik. Nálunk ez van: városrészenként eltérõ a havidíj és a szolgáltatott sávszél. 4 munkatársam a 6 Mbites netért fizet 9800-at TV-vel, én meg TV-vel, inaktív telefonnal, 10 Mbites netért 5500-at. Mert ott lakom ahol lakom.
Utálnak is bent nagyon... 😊)

pointer4
Igen, jót -tenne nekik egy rivális 😄 Ha másnem tönkre- <#mf1>, mondjuk ha egy digiTV, begyûrüzne Érd felõl 😄
LAN szolgáltatásról hallottatok már valamit?
Az érdekes számomra csak az, hogy mindig csak a lakóparkokról,tömbházakról hallok,LAN-ügyileg.. Kertesházak meg levannak sz**va? Budafokon Fibernet van, ügyi annak is van LAN szolgáltatása. 2 éve felhívtam õket,hogy mikor érik el a kertesházas részeket. Annyit mondott folyamatban van az építése.. 1hete felhívtam,ugyanezzel a kérdéssel,és mit mondott?? természetesen ugyanezt,amit 2éve
Azért mert van a parasztnak egy kertes háza, akkor már le van ejtve az ügyfél? Nade majd egyszer a panellakás is elfog fogyni,és vakarózhatnak (ideértve a többi szolgáltatót is).....

morcosqtya
😄.sdaA:dasD:AS:dadA:asd.adad

<#eljen>

pointer4
Jitter értéket még sosem mértem odahaza, de a ping erre a tesztre sose ment 20 felé amikor jó volt.
Igazából amikor szar volt akkor se, mert akkor semmi sem vót 😄
morcosqtya
mennyi az a ping illetve jitter érték amit elfogadhatónak, esetleg az alatt jónak mondanál?

morcosqtya
A 2 az jobb azért mint az egy... 😊
Nyertél.
<#worship>

pointer4
10/2
morcosqtya
sávszél? kpt.

pointer4
Hála a jó égnek már 1 éve nincs bajom Fiberrel, (gyorsan lekopog) viszont ez szerintem azért van, mert itt a külvárosban már mindenki lemondta 😄
Nekem meg jó az ingyen FIxIP 😄
morcosqtya
<#idiota><#hehe>
Ja, bár engem a történetnek ez az "aprócska részlete" is nagyon érdekelne... ha menne.

Info fibereseknek:

Napokban tesztelik kméten a 30, 60 és 100 mbites neteket, 50 szerencsés elõfizetõt sorsoltak ki, akik tesztelik, illetve pár hónapig INGYEN kapják a 100 megabitet... azért fasza nem?? 😊

Másik: megnõtt a FN konkurrenciája és borzasztóan sok ügyfelet veszítettek most az utóbbi 4-5 hétben, így most innoválni kényszerülnek mint a büdösszar.
Jönnek a 20-30 mbites netek, amiket így illetnek hogy "sprint" meg "ultra" meg a f..om tudja.
Ez azért vicces hogy a DigiTV 2-3000 Ft-ért 25 Mbites szélessávot ad, és ahogy látom az itteni SG-seknek kb a fele 40/10 Mbittel szörfölget... Elbújhatok a sarokba a fostos 10 mb-emmel... <#shakehead>

de legalább adtak egy Cisco modemet, a régi fos motorola helyett...

pointer4
Tetszik az oldalsó felirat 😄
"Bandwith only tells part of the Story" 😄 😄 😄 hihi
morcosqtya

morcosqtya
bocs, most kérdeztem meg, ez helyileg, várostól függ.
Ez az akció éppen Kecskeméten van, a helyi fibernetnél.. ettõl még máshol is lehet hasonló... ki tudja..
A honlapjukon hiába nézed mert az országos, általános árakkal és akciókkal. A lapjuk szerint pl. a sprint csomag (10 mbit) ára 6600 ha kérsz mellé TV-t is, és 8000 körül van ha nem.
Most nekem egyben az egész 59 csatorna + a net kerül 5500-ba. Ez így nekem egyelõre megfelel.
1 év alatt meg eldöntöm, hogy az ingadozó szolgáltatást mennyire tudom kultiválni...

darkmenx
errol hol van valami info ?

morcosqtya
most van egy akciójuk, ha kell vkinek (bár pont a topic mondanivalója ellen beszélek most) nézzen utána.
9000 ft helyett 5800 lesz a havidíja a családi TV-csomagnak + vezetékes telefonnak (amit nem kell használnod) + 10 mbites netnek. Ez jól hangzik, mivel most a 4mbites nettel egy laza 10-est elvisz nekünk havonta, viszont sajnos a szolgáltatás minõsége továbbra is egy fos. 😞
És ez ezzel az akcióval sem fog változni...

CroftManor
ügyfélszolgálaton mondanak mindent csakhogy elhajtsák az efiket, mindig azt mondják nekik hogy még ma vissza lesz kapcsolva a net, holott hivatalosan 15 napon belül, ha vki ki van kötve tartozás miatt.. és akkor mi szívunk velük a telefonba hogy hát ezt meg azt mondta a személyes üszin a csaj...

Nothing is True, Everything is Permitted

darkmenx
en elhiszem csak mikor szemelyesen voltam bent az ugyfelszolgalatos azt mondta de akkor mar nyilvanvalo, hogy miert.

CroftManor
tudom, de nem véletlenül mondom h ne küldj e mailt... én belsõs vagyok.

darkmenx
ez amugy innen van:

http://192.168.100.1/modemTroubleshootPage

miutan ujra elolvastam kicsit ostobanak nez ki ez a dr. modem, meg jo, hogy a terayonosok csinaltak.

darkmenx
ismet szar reggel 10 ota. kb. miutan elkezdett esni az eso.

darkmenx
Dr. Modem has examined your modem.
Dr. Modem's Diagnosis:
# The modem is fully operational.
# Codeword Error Rate is high (7426.0e-7).

Dr. Modem's Prescription:
# Try to eliminate sources of noise on the network.
# Verify the video signal quality.

morcosqtya
+ ha szarnak rád, ami sajnos ennél a cégnél elég gyakori... 😞((

pointer4
Jelentgetheted te azt bárhogy, ha nem tudják megcsinálni 😄
darkmenx

CroftManor
hibabejelentést nem e mailben kell küldeni! azért van a 1280 hogy ott jelentsd be a hibát! ha bejelentetted volna, 72 órán belül megcsinálták volna.

CroftManor
ha tartozásod van akkor ez elég könnyen elképzelhetõ, a számla alján mindig fel van tüntetve a szöveg, úgy kezdõdik hogy: Felhívjuk szíves figyelmét hogy jelen számlán kívül díjtartozása áll fenn, amennyiben ezt nem rendezi...

CroftManor
azért mert 30 napos csomagváltási idõ van.

darkmenx
nagyon ugy nezki, hogy a fiber tortenelem megfogja ismetelni onmagat, ha itt nem lesz surgosen halozatfejlesztes nagytetenybe ez megy az NHH -nak (2 eve megbasztak oket 2milliora most vajon mennyi lenne?!):

http://darkmenx.dragonians.eu/2010.03.31-dump.txt

es meg sok masik napra lebontva. leesik 2 csepp eso ne essen mar le 8decibelt a transmit power es hugyozza-szarja ossze magat a halozat ha mar igy is lehuznak egy rakas penzel ezek az idiotak.

darkmenx
probalt mar innen valaki csomagot valtani? en 22-en voltam bent, hogy kene 6mbit ha mar ugyis annyi, mint a 4. tok jo atis irtak a szerzodest mindent ahogy kell, de azota se tortent semmi.

morcosqtya
😞( ... pedig nekem egyszer vírus okozta ugyanezt, az Apple iTunes-nak a Bonjour-ja akadt össze valamivel, így azt eltávolítva a sávszélem újra 4 Mbit lett (nem volt egy álom rendesen letakarítani se - itt ajánlanám a YourUninstallert). Ugyanakkor a sávszél visszaállása mellett a pingem 1200-as maradt, a jitterem meg 4 feletti.
Na EZT nem a fibernet hanem egy trójai okozta amit a NOD nem ismert fel, de 3 hónapra rá már szerepelt a vírusdefiniciós adatbázisában (archivált cd alapján - utólag visszaellenõriztem és megleltem a vírust).

Én újraraktam a rendszert.
Szerintem azért ne zárd ki a vírus lehetõségét, fõleg ha úgy rakod újra a rendszeredet mint én szoktam: dvd-re kiírt telepítõprogramokkal, mert nem akarok szarakodni egyenként az újabb letöltésekkel.. így viszont ha a kiírt DVD-n már rajta van eleve a vírus akkor az szopó, akárhányszor rakod újra... egészen addig amíg a Nodot nem frissítik ARRA a vírusra...)

Lehetséges, h lekorlátozzák a netem, vagy mi a francért 31kb-s a netem a 4 mega helyett? Haverom 2 utcára lakik és neki jó... Vagy mi lehet?( vírus biztos nem most raktam újra)

darkmenx
nalunk most se tv se net se semmi.. remelem megfixelik.

ja egyebkent valasz nem jott a 4. levelemre se 😄 😄

Más Kistarcsainak vagy környékbelinek is qrva lassú a nete? Speedtest szerint 31kb-es netem van... Tököm tele van má, 1 óra míg bejön valami.

morcosqtya
így van.
A szerzõdést és a jogi baromságokat mindig úgy csûrik csavarják hogy õk jól járjanak, Te meg rábasszál. Mint a biztosítóknál. Hiába védted az értékedet, ha betörtek hozzád, akkor se fizetik ki a kárt, mert az ajtó/ablak rácsánál a vasak közti rés nem a EU CE-762512-01012-01201023 szabványa szerint volt megcsinálva hanem 0,2 mm-el szélesebb volt, és nem 23/77 arányú szénacélból volt.. bla bla..
Hja, nekik is meg kell élni valamibõl, csak kicsit bosszantó ha 10 évig fizettél nekik pont az ilyen vis maior esetekre, erre ezt kapod hogy leszarnak...

Egyébként akkor tudnám még leköpni / felrúgni a TV képernyõt amikor jön az a reklám hogy ha MOST kötöd meg az internet szerzõdést xy céggel akkor NINCS BELÉPÉSI DÍJ!!!
EZ AKCIÓ??? LOL!!! WTF????

Mert egyébként kéne???
ÉN fizessek azért hogy 1 vagy 2 évig lekötöm magam és fizetni fogok nekik havonta mint a katonatiszt??? Örüljenek neki hogy az elõfizetõjük leszek!!! ÉN VAGYOK A SZOLGÁLTATÓÉRT?? Nanana... Nehogymár a vakolat verje le a punk-gyereket!!!

Ez hatalmas akció tényleg...
kb 12 éve volt utoljára belépési díj a telefon szolgáltatóknál, nem hiába nincs már ilyesmi...

Ez kb akkora parasztvakítás mintha azt hirdetnék, hogy:
"KÖLTÖZZÖN IDE A GYÉMÁNTMACKÓ LAKÓPARKBA!! CSAK MOST, CSAK ÖNNEK, INGYEN LEVEGÕVÉTELI LEHETÕSÉG, AD LIBITUM!!"