1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#1318 van itt a hardware fórumban vagy 4 upc-s topik, mindegyik kong a zürességtől -
#1317 Nálatok is szar a UPC topik ? :D -
#1316 És lőn Discovery Channel.
És RelakS látá, hogy ez jó, bár a minősége tré...
Nembaj, van :)
Amúgy meg lassan ideje átmenni a UPC topikba? :D -
#1315 Nekem analóg kábel-tvm volt eddig is, úgyhogy fogalmam sincs :D Digitális majd csak akkor érdekel, ha FullHD ban meg 3D ben lesz sugárzásuk :D -
#1314 Egyébként te milyen kódot fogsz használni a box telepítésnél?:D Mert Gödöllői kód nincs. -
#1313 Hát azt nem tudom, hogy megszűnt-e, de UPC az Allee-ban nyílt ma.
Viszont lassan -fav ez a topic ünnepélyesen :D 13.-án tuti :D -
#1312 Ugye :D -
#1311 rájöttem közben majd csak 14.-én érvényes.:( -
#1310 valaki? már próbálkozott? elvileg mától kéne mennie a szolgáltatásnak. -
#1309 Nekem megjött a csomag de vannak gondok. pl modemet nemsikerül működésre bírni, a tvbox telepítéshez meg a használati utasításban kellene lennie Gödöllő terület "aktiváló kódnak" de nincsen. -
piamania #1308 Kecsón mikortól veszi át az Invitel? -
#1307 Mármint nem lett UPC? -
#1306 Mi lett a Budafoki Fibernettel? Az az ügyfi megszünt? -
#1305 Na, voltam bent ma megnyílt UPC ügyfélszolgálaton (allee).
Azt mondja a srác, érdemes lesz 13.án bemenni hozzájuk és csomagot választani. Mert különben a papírban szereplő csomagot kapjuk, annyiért, mint a Fibernetnek fizettünk.
Én most majdnem u.a. a csomagot néztem ki magamnak, csak digitális boxal, így most 12k helyett 6.5k lesz a havi díj :D -
Zozo76 #1304 En is UPCs leszek, varhatom majd hogy kuldjek azt a szar modemet. Viszont ha jol lattam a papiron akkor a jelenlegi 6/1-es netem helyett 15/1.5 lesz. A musorokat nem is neztem, asszem lesz vegre discovery a tobbi nem is erdekel, remelem a Travel marad. ;) -
#1303 kaptál levelet, nem? -
#1302 remélem belefogok tartozni a vonzáskörzetbe..gondolom egyenlöre még nem lehet megnézi az oldalon hogy benen vagyok-e -
#1301 A UPC csak egy bizonyos részét vette meg, amúgyis hivatalosan az Invitelnek lett eladva, az Invitel meg egyből továbbadta a UPCnek, legalábbis egy jelentős részét. A UPC részben csak a budapesti és vonzáskörzetei részét vásárolta meg, a többi pl Kecskemét meg ezek azok Invitelesek lesznek. -
#1300 apám hivatalvezető, de szerintem ennek semmi köze hozzá :D
írták, hogy küldenek sms-t -
Play4Real #1299 császtok
Fibernet-upc átállással lenne egy átfogó kérdésem...na már most a fibernet ADSL vonalon futt ahogy az externet,enternet,tré-online is..és a upc az vmi máson futott...mert ügye a upc körzethatárai nagyon le voltak a csökkentve...22.kerületben asszem 3 utcában lehetett telepiteni...na már most fibernet mindenhol van nem? és akkro bárki lehet upc-s..és akkor a többi cég befog msot csödölni? Gondolom senki nem akar szarabb netért 4 szer annyit fizetni.
felvilágosithatnátok hogy vannak ezek a dolgok :) thx -
#1298 Milyen csókos vagy te a postán, hogy sms-t küldenek ? :D -
#1297 nekem ma jött a zesemes, hogy feladott a júpíszí valamit -
#1296 Hát a UPC általános átállásos papír már megjött 1 hete. Most meg a csomag. -
#1295 kaptál előtte értesítést, vagy egyszer csak ott volt a papír, hogy mennyé csomagé paraszt? -
#1294 Ahogy várható volt, még sok mindenre nem jó :D Majd 12.én. -
#1293 Na megjött a modem, mindjárt megnézem mit lehet vele kezdeni. -
#1292 Ízlések és pofonok, nálunk ~50 csatorna van, de egy normálisat tudok csak, és azt se nézem :D -
#1291 Jó ez az átállás. Átállás napja: április 1. Mikor jön a sb és a moden? Március 25.-április 8. között. :D
7 napig lesz valami átmenet?
Ja, és "qurva jól jártam": 98 csatorna helyett alapból kapok 71 csatornát. Cool! FY UPC! Nem bírták volna már az európa csomagot betenni ... -
#1290 ja lehet postan jon, nem olvastam el csak a datum erdekelt :>
lenyeg, hogy ha meg jon a cucc felhivom oket, hogy mennyi a max. amit most garantalni tudnak ezen a kornyeken, orulnek a 120-asnak bar mar egy 60 is tokeletes lenne. (6Mbit helyett..)
@pointer4: nem az MDF klubban bar nem messze tole. :( -
#1289 03.25. - 04.08. között jön, 04.14-én kell élesíteni
Gödöllőn legalábbis -
#1288 Igen a modem a postán jön ha jól emlékeszem valami április 14 ig kb... -
#1287 automatában lesz ilyen, legalábbis ezt írták a levélbe
Darkmenx: nekem azt írták, hogy postán küldik, a régi mondem meg kuka O_o -
#1286 Remélem nem az MDF Klubban laksz :D -
#1285 nekem fiberpower 15 -ot "ajanlottak", de majd ha hozzak az eszkozoket megkerdezem nem-e lehet valtani felfele.
ja es ez nagyteteny eleje, lidl&aldi kornyek. -
#1284 Nekem maradt a 10/2.
Itt nem kedveskednek úgy tűnik.. -
#1283 Engem automatán a 30/3 ba-soroltak, :D 60/6-ot te kérted? -
#1282 10/1 -> 60/6
lesz megint Discovery
Náááááááááájsz -
#1281 rejoice. -
#1280 Ok, ezt én is megkaptam postán, csak szerintem nem egyértelmű. -
#1279 Az általam belinkelt tájékoztató levélben le van írva a válasz. A lényeg hogy változatlan áron veheted majd igénybe, ahogy eddig is mivel egyelőre a csomagokban nem lesz változás. Egyébként nem minden területet vesz át a UPC, csak egy pár budapesti kerületet, meg Bp vonzáskörzetét.