1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
Zozo76 #1358 Na, ilyen feltoltesem is regen volt mar, pedig meg a regi a net:
-
Zozo76 #1357 Nekem is holnap kell elvileg majd kicserelni a modemet.
Relaks: mar most is izgulhatsz ha akarsz. :) -
#1356 hát 14. a hivatalos dátum a körzetemben elvileg amikor a váltás van, remélem addig megjavul. -
#1355 akkor holnapután izguljak? :) -
HUNROX #1354 nálam is szakad pár digitális csatorna... valamelyik valamikor be sem jön... én azért még adok nekik egy kis időt, két hét alatt váltották le a fibert, ennyi még bele fér (egyenlőre) -
#1353 élvezhetetlen.. te hova valósi vagy? -
#1352 Én is szopok. Szakadás nincs, de a router vagy lekezeli a laptopot, vagy nem. Kezd a tököm tele lenni ... -
#1351 próbáltam az volt az első megmozgattam kábeleket ellenőriztem úgynézki az rendben. az az érdekes h egyszer 2mpként jön elő h nincs jel meg van olyan hogy rendben működik egy ideig. -
#1350 Nálam megoldódott a probléma. Egyszerűen az Y alakú eloszóbe dugott kábeleket kellett picit meghúzni, mozgatni, és helyrejött.
A szakadozást is ez szüntette meg, szóval szerintem mozgasd meg a kábeleidet. Javaslom a beállításra a HD ATV csatornát, mert az elég érzékeny a vételre. -
#1349 na beüzemeltem, van mikor jó az adás van mikor folyamatosan szakadozik. a műszaki teszt menüben is hibát ír, de azt írja ez a hiba nem vonatkozik a upc telekom területeire ill. pécs és komló egyes területeire. Na most Gödöllőn lakom de fogalmam sincs hogy upc telekom terület-e ez. -
#1348 nekem a tvbox nem működik kb éjféltől. nemsokára bepróbálom a upc-st. a modem az megy úgy ahogy eddig. hova valósi vagy? -
#1347 Az utolsó részt megoldottam. Már csak az eleje nem tiszta. -
#1346 Nem - feltétlenül - idevágó kérdés, de nem bírok rájönni, hogy mit qurok el.
Net van, router van, azon keresztül ok, a laptop ugyanúgy megtalálja a netet, faszának írja, stb stb, mint még tegnap a Fibernettel, viszont nem bírok vele a netre csatlakozni és fosom sincs mitől?
A sima PCmen minden ok, csak az a zavaró, hogy XP alatt sárga "!" jellel jelzi a netkapcsolatnál, hogy vmi nem kóser. A sárga "!" jel ugye a limited vagy no connection jelzése, ezért is nem értem, mert minden ok, 5,9MB/s körül töltök le, semmi gond, mégis ott a jel, és zavar.
(Nem vagyok nagy ITguru, szóval ezt kéretik elnézni!) -
#1345 miutan lehuzta a modem az uj configfilet szetfagy a modem ha megnyitom bongeszobe http://192.168.100.1/ -et. mokas ez a upc. -
#1344 Na, reggel óta nem megy a fibernet modem, most már upc-s ipről írok :D -
#1343 nekem is lejárt, de határozatlan idejűre változott -
#1342 Vagy úgy, nekem januárban lejárt a hűségem, és már nem hosszabbították meg.
-
HUNROX #1341 ha volt fibernetes hűséged az tovább él, így azért a "bármi" az túlzás, viszont ha felfele módosítasz, akkor a upc árai (és nem a fibernet árai) szerint kapod a szolgáltatást
én példám:
most 6200Ft a Fiber Power 30 (ami előtte Fibernet Sprint volt)
ha módosítok 5000Ft lesz a Fiber Power 60. tehát duplája a net -1200 Ft-ért... trükkös....
így fibernet után nálam az a helyzet, hogy 6200 Ft-ba kerül a Fiber Power 30, (ugye ennyiért már 120 kapnál a upc-től) és ha nagyobbra váltok pl. 30-ról 60 megásra akkor kb 5000 Ft-ba kerülne a netemm -
#1340 Jaja, a UPC-re értettem.
De most mint új belépő, bármit választhatunk a UPC-nél. -
HUNROX #1339 kivéve ha az előző szolgáltatód a fibernet volt -
#1338 Nagyobbra csomagra bármikor, ezt már én is hallottam, és igen pozitívnak értékelem :D
Végül is igazuk van, ha több pénzt akar otthagyni az ügyfél, ki az a marha aki elkergesse :D
Cserébe gondolom, nem mindig jössz ki olcsóbban :D -
#1337 igen, mindig a hűség végén mentem. Természetesen hűségidő alatt nem lehetett módosítani.
UPC-nél ha aláírok pl 1 évet, és 6 hónap után emelni akarom a sebességet, akkor megtehetem kötbér nélkül? O_o -
HUNROX #1336 mármint mikor felfele módosítottal akkor még az előző (tehát a kisebb csomagnak) élt a hűsége? -
#1335 ja, mindig hűséggel kötöttem, mer úgy ócsóbb volt, jobbat meg nem találtam -
HUNROX #1334 és ezalatt volt hűséged is? -
#1333 nekem működött
8-ról 10 megabitre emeltük másfél éve lassan, és kisebb lett a havidíj XD -
HUNROX #1332 nem, egyik sem :D
viszont amit írtam, az egy hivatalos upc-s válasz volt egy másik fórumról, ami igen pozitívnak számít, mivel ha pl. nagyobb internetet rendel az ember, olcsóbb lesz a havidíj (ugye ez így nem működött a fibernetnél) -
#1331 Esetleg UPC dolgozót tisztelhetünk személyedben, vagy csak pusztán régről ismered őket? :D -
#1330 Köszi -
HUNROX #1329 az invitel válasza egy másik fórumról:
"A Fibernet akvizíciójának a GVH általi jóváhagyása óta munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy javaslatokat tegyenek arra vonatkozóan, milyen fejlesztéseket és hol érdemes megvalósítania cégünknek. A munka eme fázisa igen időigényes és egyben maximális körültekintést kíván. Ebből kifolyólag a fejlesztésekkel kapcsolatos kérdésekre csak a későbbiekben fogunk tudni választ adni.
Megértésedet és türelmedet előre is köszönjük!
Üdvözlettel, InvitelGuide" -
HUNROX #1328 hasznos infó, minden új upc-snek
"Felfelé módosításnak azt az esetet tekintjük, amikor egy kisebb csomagról egy nagyobb csomagra vált az előfizető (nagyobb sávszélesség, több kábeltévé csatorna… ), tehát nem a csomag ára a lényeges. A volt Fibernet előfizetők is a upc ügyfelekhez hasonló feltételek mellett válthatnak nagyobb csomagra, amint lezajlottak a hálózat átépítési munkálatok.
üdvözlettel, upc on-line" -
HUNROX #1327 a felhasználói kézikönyvhöz mellékelt kiegészítő információkban benne van a válasz:
Település neve: Gödöllő | Aktiválási kód: 122 | Beállításkor azonosított terület: Bp. XXII. -
HUNROX #1326 300 giga a három hónap átlagának a limitje, de ha jóval túllépi az ember, általában akkor sem korlátoznak, mivel ez csak kényszer megoldás az ellen, hogy a hálózat egyben maradjon (korlátozás esetén 90%-os a sebesség csökkentés, fiber power 120 esetén így is kapsz 12/1 Mbit-et, ami azért nem olyan rossz) -
#1325 Mondjuk tegnapelőtt leszedtem a 1080as Senna filmet, erre szar volt a hang, töröltem is. Csupán 13 GB volt ... -
#1324 havi 500 giga? Szentséges makréla... -
#1323 Ja, hallottam, ha egymást követő 3 hónapban eléred a 300 gigát asszem, akkor lekorlátoznak.
Hála égnek, ez már nem fenyeget, ahogy öregszem, egyre jobban tudom kiválogatni a szemetet az értékes dolgok közül :D
Régen havi 500gb ból tartottam meg 10gbot, most ezt a 10et sikerül 40gb letöltéssel összehozni :D -
#1322 Csak halkan jegyzem meg, hogy a UPCnél - szuperárú gyorsnet ide v. oda - van adatforgalmi korlát. :) -
#1321 Nálam vmi szar. Majd megnézem, de végre két napig nem dolgozom, most család. -
#1320 Nekem nincs semmi baj a Comedy-vel (most) -
#1319 Még ugye megy a Fiber, de rohadtul nem kóser valami a XXII. kerületi sugárzásban a Comedy Centrallal. Két csatornát néztünk igazán. Az egyik a Comedy volt, szóval picit zavar. van erről hír, hogy miért nem jó?