1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Guer
    pikk-pakk aktiváld már a tv előfizetésem :) kössz :)
  • CroftManor
    Erre scak annyit tudok mondani, hogy ha felhívtál volna telefonon a 1280on, akkor pikk pakk átváltottam volna neked a Nett csomagot...
  • Zozo76
    Igaz, tenyleg, volt aki idopontra ment es tenyleg o volt az elso. Nade egy eve voltam utoljara, es ha mukodik, akkor egy evig nem is akarok menni... :)
  • a.carkey
    Időpontot kell kérni és akkor várni sem kell (sokat). Én már közelükbe se megyek más módon.
  • Zozo76
    Na mint regi fibernet hasznalo en sem tudom dicserni a ceget orba-szajba. Nekem a sebesseg az megvan alltalaban fullban, es mostanaban nincs is tenyleg sok gondom veluk, de ez ugye a kozelmultban nem eppen volt igy. Emlekszem mikor meg vagy 4 het is ugy telt el hogy minden heten volt olyan nap mikot menetrendszeruen nem volt net. Na ma bennt voltam az ugyfelszolgalatnal hogy hosszabitanam az elofizetest 1 evvel (biztos ami biztos nem kettovel, sohasem lehet tundi). Namost eddig 2.5/1-es netem volt + csaladiTV + telefon, es ezert fizettem 10-et. Most hogy neztem a 6/1-es nettel is annyit fizetek szoval nyugodtan attehettek volna automatikusan de ha nem szolok most bent lehet eletem vegeig maradtam volna a 2.5/1-ben. Mindegy, most hazaerve neztem nagyjabol meg is van a sebesseg. Ami viszont felhaboritott az az hogy reggel en voltam a 3. aki az ugyfelszolgalat elott vart arra hogy beengedjek. Mikor vegre kinyitottak reggel, kozoltek hogy csak 8 embert engednek be. Regebben volt biztonsagi or es az nyitogatta az ajtot, most a 3 ugyintezo csaj vegezte ugyanezt. Szoval ha valakivel vegeztek (na nem ugy...:) ), akkor felallt az az ugyintezo csaj, es kinyitotta az ajtot. Na, eleg hideg volt es kb 10.-nek erkezett egy anyuka 2 kisgyerekkel. Ha nem is az hogy elore menjen, de basztak beengedni. Sot annyira betartottak a 8 EMBER MAX tetelt hogy egy idosebb parnak is csak az egyik fele (a no) tudott bemenni, a ferje meg kint fagyoskodott.

Es ez nem magan a cegen mulik, hanem az ugyintezo holgyeken sztem.
  • a.carkey
    Amióta kicsi gyerek van, a Fibernettől már csa a baba tévét (t-home)hiányolom :). Egyébként meg örülök, hogy élek. :)
  • onduty
    Nekem személy szerint a Sport1 hiányzik de nagyon a Fibernet kínálatából. MTV nélkül simán meglennék, de ez szubjektív. Egyébként a Digi mellett szól még az is hogy nincs hűségnyilatkozat így ha nem tetszik a szolgáltatás akkor válthatsz.

A Fibernet Ügyfélszolgálatot nem kell bemutatni, mert aki az Ügyfelük annak úgyis van valami "jó" kis sztorija.
  • a.carkey
    Ne fűzzetek túl nagy elvárásokat a digihez sem!
    Ők is csak beszedték az ügyfeleket, túlterjeszkedtek, aztán már őket is csak a pénzetek érdekli. Mondanak ezt, mondanak azt, aztán ha sokan vannak már náluk, leszarják az egészet. Ráadásul januártól pl. a televíziós palettájukról lekerül az MTV és a Comedy Central (plusz az apró). Nekem egyik lakásban Fibernet, másikban Digi kábel van, és lassan másfél hónapja olyan Digi netje az utcában (Budapesten!), hogy: reggel tök jó, aztán napközben akadozik, de mégis csak van, majd este akadozik, és tk. nincs. Az ügyfélszolg. lassan 3 hete (vagy több) is csak annyit bír mondani: sajnáljuk, az egész utcában ilyen, központi a probléma, blabla. Mivel nem én lakom abban a lakásban, így engem annyira most nem érint, aki családtagként ott van, az meg csak hétvégén érzékeli igazán a problémát, és szépen vár, közben a szomszéd netjét csapolja (:).

A Fibernettel viszont most speckó nincs probléma (kop, kop). Az ügyfélszolgálatuk egy trágya, turhát nem érnek, és legszívesebben pofán kéne őket verni, hogy azt próbálják mindig elhitetni, hogy NÁLAM A HIBA, aztán mégsem, mert mikor hozzányúlnak a "szerelőik", akkor kiderül, hogy hoppá, elbasztuk Oszi, elbasztuk Dezső, de ezt leszámítva - röhej -, de jelenleg stabil, és még internetes játékra IS tökéletesen jó.
  • HoReSz1975
    Én az irinyi utca végén lakom a bolyai -nál, de itt semmi mozgás sajnos, pedig nagyon várnám a digit, viszont januárban választanom kell, mert pattanás lesz a fibertől az tuti, a pr telecom -hoz sem akarok visszamenni, mert detto ugyanolyan sz@r
  • onduty
    Kecskeméten a T-home optinet csomagjai tudtommal csak olyan helyen érhetőek el, ahol a jelenlegi kábelek elbírják ezt a sávszélt. A Vágó utcában is úgy volt hogy lehet előfizetni már jött is volna az üzletkötő(meg volt beszélve az időpont), aztán az utolsó pillanatban azt mondták hogy pontosan bemérték és nem bírja el a hálózat. Szóval ahol még nem fektettek üvegszálat ott csak óvatosan az optinettel. A T-home szerintem kicsit siettetni akarja ezt a terjeszkedés dolgot.

Viszont a mai napon(2009.12.10.) nagy erőkkel fektetik a DigiTV kábelét a Vágó utca páratlan oldalán. A tájékoztatás szerint a mai napon meg is lesznek vele. Az még egy másik kérdés, hogy mikor lesz abban internet. :)
  • Guer
    nem sajna nem vagyok aktív de biztos át lehet állítani a routert...

csak még nem volt kedvem pöcsölni vele...
  • piamania
    Hát nem tudom,szerintem menj be és érdeklődj utána.Amikor mi bent voltunk 1,5 hónapja,akkor a csaj egyből áthúzta az optinetet,hogy az még nincs.De neked hátha szerencséd lesz.
  • CroftManor
    Fibernetre ne váltson senki! Napi 60 hívásból 40 csak panasz...
  • HoReSz1975
    az online rendelésnél feladta a pontos címemre az optinet lehetőségét...
  • piamania
    Én is dsl-es vagyok,aktív vagyok,de még nincs routerem,de tervezem,mivel kell az xboxhoz.
  • piamania
    Tudtommal még nincs kecsón optinet.Vagy te pont arra laksz,amerre már kiépítették?
  • HoReSz1975
    és aktív vagy torrentezésnél, a routerednek van saját tűzfala az utorrent -nél alul zölden világít az aktívitást jelző lámpa
  • Guer
    nekem hibátlanul megy bár dsl-em van
  • HoReSz1975
    állitólag a T-Home -os modemnél nem megoldható az aktív torrentezés a saját tűzfala miatt, ez igaz
  • HoReSz1975
    Srácok lejár a Fibernetem, mindenféleképpen pattanok januárban, sajnos Kecskeméten késik a Digi kábelnet, T-Home -ra érdemes átállni 15MB/7.5MB optinet + 54 csatornás felvevős bertérivel 10.540Ft összes egyben (család pack)
  • piamania
    Hát ha jót akarsz magadnak,akkor tényleg ne válts át a fibernetre.Szar,szemétláda banda.Ügyfélszolgálat sose elérhető,ímélekre nem válaszolnak.Keress mást.
  • pointer4
    "akkor az 3680 kbit/s, ami a garantált érték felett van - panaszra nincsen okod"
    Na igen, ha veszek egy autót, és a végsebessége 220km/h, de csak 60-al tud menni, mert hibás a motorja, szarul csinálta meg a gyártó, de az adás-vételi szerződésben az van, hogy törvényesen 50-el elég ha tud menni, akkor az teljesen normális dolog :S
    Imádom az apró betűs átbaszásokat :D
    Fibernetre meg ne válts ha nem muszáj, nekem 10mbites netem van, és 3mbites volt 4 hónapon keresztül, mert utána jöttek rá, hogy az utcai doboz erősítője már nem az igazi.
    Persze semmit nem tehettem ellene, de ez nem azt jelenti hogy a szolgáltatónak szarnia kell a fejemre, ha már belőlem él.
  • Dj Faustus #936
    "invitel 8mb-os net van ami csak 460kb/S-al tud tölteni"
    A 8 Mbps-os Invitel ADSL MAXIMUM ELMÉLETI letöltési sebessége 8096 kb/s. A garantált 480 kbps-os. Ha a 460-at kByte/s-ban érted (a letöltőprogramok többnyire abban értik), akkor az 3680 kbit/s, ami a garantált érték felett van - panaszra nincsen okod.

Ha a 460-at kbit/s-ban érted (ami 57,5 kByte/s), akkor:
    1. Ha mindenhonnan csak ennyivel tudsz tölteni, sebességmérő oldalak nem mutatnak többet, akkor azt jelentsd be.
    2. Ha ez változó, és 480 kbit/s-nál (60 kByte/s) többet is mérsz, akkor meg kell értened, hogy a letöltési sebesség nem csak a szolgáltatótól függ.

"ha váltanék fibernetre akkor ez akár 1 mb/s is lehet?"
    A Fibernetnek van 8 Mbit/s MAXIMUM ELMÉLETI letöltési sebességű csomagja, ahol a garantált érték 768 kbit/s (96 kByte/s). Ezzel MAXIMUM 1 MByte/s-os letöltési sebességet tudsz elérni.

De mint azt már a Digi topikban elmondtam a letöltési sebesség sok mindentől függ.
    Függ a szolgáltató hálózatától: hogy mennyire vagy a legközelebbi elosztóeszköztől, mennyire terhelt a szolgáltató vonala; illetve függ a szolgáltatón kívüli dolgoktól is: a gépedtől, a szolgáltatón kívüli hálózattól, az elérni kívánt szerver terheltségétől.
  • 50cent911
    Helo az lenne a kérdésem hogy nekem invitel 8mb-os net van ami csak 460kb/S-al tud tölteni,ha váltanék fibernetre akkor ez akár 1 mb/s is lehet?
  • onduty
    Kecskeméten a Vágó utca körút felőli végén a páros oldalon már ott van a Digitv csonkja. A körúton vezetik végig és már átfúrtak a mi utcánkba a körút alatt. Állítólag a jövő héten vezetik végig a járda alatt a Vágó utca páratlan oldalán.
    Halad ez úgy néz ki. :)
  • HoReSz1975
    februárban leját az UPC és a fibernet, nem hiszem, hogy addig bevágodna a digi , az a kérdés, hogy akkor hová mennyek addig, míg nem vágodnak be
  • gabi89
    Március 15. utca egyik oldalán már elvileg T-Online optika is van max 80mbit :D
    Aradi Vértanuk terén és a Pákozdi Csata utcában is fel volt túrva a dolog most ősszel meg még több helyen szóval szépen lassan jönnek. Remélhetőleg egy 4-5hónap múlva már lehet igénybe venni is. Bár ha okosak lettek volna akkor már most karácsony előtt kész vannak és akkor marketing szempontból az ünnepek miatt nagyon jól jártak volna.
  • onduty
    A Vágó utcában lakom, mint írtam. Egyébként ma reggelre már eltűnt a szalag, és továbbra sincs nyoma munkának. :(
    Lehet hogy ez csak marketing fogás, hogy mindenkinek leteszik a háza elé egy kicsit. :)
  • HoReSz1975
    kecskeméten az irinyi -n még nem láttam, de a március 15 -ön már nyomultak nyáron...
  • HoReSz1975
    merre laksz
  • pointer4
    Állj be a sorba :D
  • onduty
    A mai napon hazaérkezve a Vágó utcában a társasházunk előtt egy sárga szinű terelőszalag guriga hevert a járdán, Digitv felirattal. Tudjátok amivel az ilyen építési gödröket szokták elkeríteni. Gödröt vagy ilyesmit nem láttam az utcában, tehát még nem csinálják, de hátha majd holnap. :)

Ez remélem jelent valamit, mert a Fibernet "szolgáltatásából" már nekünk is elegünk van. :)
  • RelakS
    nekem telefon nélkül valami 11ezer 10/1-es internettel

#918: A 15614Ft az, amit jelenleg kedvezménnyel fizet pointer4, ha nem hosszabbít, drágább lesz. A keretes meg az új egy éves hűségnyilatkozatos okosság.
  • HoReSz1975
    nekem a fibernél 7990Huf a 10MB/2MB, aminek a feltöltése max.:1MB...

én még gondolkozok, hogy kihez lépjek át, mert a Digi nem valószinű, hogy mostanában Kecskeméten szolgáltatást indit, szerintem vagy mindent átviszek a T-Home -hoz, vagy, TV - Digi parabola, a netet még nemtudom....
  • piamania
    De ha tudsz olcsóbbat,akkor írd le,1éves csak a hűségnyilatkozat.Csak ne a digit mondd,mert én nem panelben lakom.
  • piamania
    3000 valahány száz forinttal fizetünk most kevesebbet a Tévéért és az internetért.A telefon azért nem írtad ide,mert az eddig is t-s volt,az meg 300 ft-tal lett olcsóbb,mint eddig.Az internet itt 5Mbit-es 3890Ftért,a fibernetnél a 4Mbites netért fizettünk 6-7 ezer forintot.A TV 52 csatornájáért 2090 Ft havonta.
  • HoReSz1975
    a t-home se valami olcsó
  • piamania
    Basszus,de te legalább kaptál levelet,amiben figyelmeztetnek.Mi a jó pár év alatt egyet se kaptunk, vagy legalábbis én nem láttam,de az biztos,hogy mindig keresgéltük,hogy mikor jár le a hűség.Mert ha már lejárt és nem kötjük újra,akkor ugye mocskosul megugrik az ára.Emlékszem,tavaly mentem be megkötni az utolsó 1 évre a szerződést, és a csaj elkezdi amikor már aktiválta a netet is meg mindent,hogy hoppá,tartozásaink vannak.Kérdezem,hogy igen?Igen,mindjárt ki is nyomtatta,egészen 2001!!!!!-ig kaptam meg az összes befizetést,nem befizetést.Ezek a faszkalapok még 2002-es be nem fizetett csekkeket is be akartak hajtani rajtunk.Ez azért vicces.Ha nem lett volna befizetve,akkor már rég küldtek volna valami értesítőt,vagy fejvadász céget behajtani.De nem,az ő rendszerükben nem volt befizetve.Haza is jöttem gyorsan,elő az öszes csekkel,meg is találtuk az összeset,kettő kivételével.Na de basszus....Több évre visszamenőleg azért 1-2 csekkecske eltűnhet.
    Én most már nem idegesítem magam miattuk,már lassan egy hónapja áttértünk a T-home-ra.Váltson mindenki aki csak teheti.
  • HoReSz1975
    Nekem is lassan, lejár, húzok is onnan a francba
  • Zozo76
    Nekem is lejar most ev vegen az 1 eves husegem, KIT csaladi-csomagom van, 2.5/1-el. Meg fingom nincs mit valasszak meg mit ajanlanak. Dragabbat semmi keppen sem akarok.