Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól függetlenül tényleg egy rakat <#kocsog>#kocsog>, az egész banda <#kuss>#kuss>
megvárom mi lesz augusztusig, aztán leadom és kész...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Az hagyján,hogy az ügyfélszolgálat szar,de január óta várom a válaszukat egy ímélemre.
Eleve a fiber ügyfélszolgálata borzalmas szarnak az elõfizetõre fizessél azt csá.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
1. Egy FTTH/ETTH rendszer kiépítése drága. Csak társasházi övezetben gazdaságos.
2. Egy településen újonnan megjelenõ szolgáltatónak ki kell építenie (vagy bérelnie) a BIX és a város közötti gerincvonalat, ami ugyancsak sok pénzbe kerül.
3. Kecskeméten - mint azt már említettem - nem csak a Fibernet van. Nem csak rajta múlik, hogy jön még egy szolgáltató.
4. És mi van azon elõfizetõkkel, akik alapjában meg vannak elégedve a szolgáltatással? Szívjanak azért mert páran úri jókedvükbõl "ki akarják paterolni piciny városukból" (szimplán csak azért mert nem megy teljes adatátviteli sebességgel a torrent).
5. Nem kell túlmisztifikálni a digit se. Minél nagyobb lesz az elõfizetõ-számuk, minél jobban fogy a kockázati tõke, meg fognak jelenni a problémák is.
köszi szépen.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
HWSW: Sávszélességet dupláz a UPC
Holnaptól jelentõsen megemeli Chello márkanevû kábelnetes díjcsomagjainak letöltési sebességét a UPC Magyarország - számolt be róla a HWSW.
A sávszélesség-emelésnek köszönhetõen holnaptól a UPC kínálatában szereplõ, kisebb csomagok (start és bronze) által biztosított sávszélesség a duplájára emelkedik, így elõbbi maximum 1, utóbbi 4 megabites sávszélességet biztosít letöltési irányban. Az eddig 10 megabit/másodperces letöltési sávszélességet nyújtó chello silver csomag esetében a letöltési sebesség a másfélszeresére nõ, míg a chello gold szolgáltatásnál 25 megabit/másodpercre emel a UPC. A szolgáltató holnaptól az új elõfizetõk számára automatikusan a megnövelt sávszélességet nyújtja, a cég korábbi ügyfeleinél május végéig, fokozatosan állítják át a sebességhatárokat, év végén pedig jöhet a 120 megabites kábelnet bevezetése.
Érdekel mit újít még a UPC?
Irány a HWSW!
Amúgy ez úton is szeretném megköszönni ennek a rohadt cégnek,hogy láthattam a válogatott meccseket.NAgyon élvezetesek voltak.
Igazábol az a bajom hogy iszonyat laggol az elmúlt 2-3 hétben. Ha jön valami 300k/seccel, akkor már egy honlapot sem lehet megnyitni. Külföldre nincs 100as ping alatti cs szerver..
Itt volt a megállóban a poszter, most 10.500,-ér már 20/2 lenne, persze nekem nem 😄
Tavaly augusztustól október végéig 10mbit helyett 3 mbit volt, néha annyi se. 3 hónapba tellt, hogy kijöjjön egy manusz, és felmásszon a póznára, hogy jajj, itt valami régi erõsítõ van. És egy kosárból - ami tele volt hulladékkal - elõkapott egy másikat. Azóta jó volt, csodálkoztam is.
www.smart-bus.hu
Tisztelettel megkérek mindenkit aki a fibernet elõfizetõje, hogy segítsen a sport szeretõ, fibernetre kényszerült sorstársainak, hogy visszakaphassuk a Sport1 csatornát!
TILTAKOZÁS A FIBERNET ELLEN!
A fenti linken lévõ petícióra kérnénk szépen egy aláírást, valamint ide a fórumba is egy pár rövid sort aki aláírja, hogy a topik felpörögjön, és minél többen láthassák...
KÖSZÖNJÜK!
Ui.: Próbáltam külön topikot nyitni erre, de nem engedték! 😞
www.smart-bus.hu
Havi 12 rongyért.
Aszongya a pipijány a telefonba, hogy kiszállnak házhoz megnézni hogy mi a hiba, de lehet hogy kiszámlázzák a kiszállási díjat. LOL, arra kíváncsi leszek mikor fizetem ki 😄
Várom már hogy lejárjon a szerzõdés.
Felkelti az ember figyelmét az tuti ,de attól még <#guluszem1>#guluszem1>
Fõleg mikor a érzem is ,hogy szar a net és a speedtest szerint is 😄 😞
Egyedül a pingek amik szinte soha nem valósak 😄
Nekem nem nagyon szokott gondom lenni a sebességgel, a speedtest.net nem éppen megbízható adatokat ad. Néha én is mérem s az ott megjelent mérési eredmények eltérnek a valós-tól, hiszen le- és feltöltésnél látom, hogy nem ugyanaz az érték. Természetesen elhiszem, hogy nem mindenütt ok. a sebesség.
Én már 4 éve vagyok Fiberes, elõtte externet adsl-em volt, azzal nem volt semmi gond, de megszüntettük a vonalas telefon, ezért váltani kellett. Sajnos itt más kábeles társaság nincs, adsl szóba sem jöhet, az UPC itt nem elérhetõ, csak parabolán keresztül.
A 10 Mbit/sec és a 2 Mbit/sec a MAXIMÁLIS ELÉRHETÕ átviteli sebesség.
A Te esetedben a garantált az 1 Mbit/sec letöltési és 500 kbit/sec feltöltési sebesség. Ez külsõ oldalról mérve (ami nem teljesen releváns, hisz a szolgáltató hálózata és a mérõoldal között még van egy, a szolgáltatótól független hálózat) a letöltést tekintve megvan, a feltöltést tekintve 32 kbit/sec-nyit hiányzik.
" Még ilyet, mi a franctól függõk én a többitõl, nem értem, hogy van ez kiépitve"
Ez egy lakossági Internet-szolgáltatás kábeltelevíziós hálózaton (ÁSZF 3.2.1-es pontja, 16. oldal). Mivel nem dedikált bérelt vonalról van szó (annak az ára sokkal több lenne), több felhasználóval kell közösködnöd. A szolgáltató - gazdaságossági okokból kifolyólag (a teljes sávszélességet a felhasználók körülbelül 10-20 %-a használja ki) - átlagfelhasználásra méretezi a hálózatát.
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Havidíj kábel TV nélkül: 8 990 Ft
Letöltési sebesség 10 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség 2 Mbit/s, garantált 0,5 Mbit/s
Áraink 2010. 05. 31-ig tartó hûségvállalással értendõek.
Kábel TV mellé annyi, én most jöttem át a PR Telecomtól, de már megbántam, egy rakat fos a Fibernet, most is 1MB/300Kb -os a kapcsolatom csúcsidõben, a 10MB/2MB helyett, mert mindenki netezik. Még ilyet, mi a franctól függõk én a többitõl, nem értem, hogy van ez kiépitve, én azon gondolkodok, hogy rendkivülivel felmondok nekik, mert a PR Telecomos is jobb volt ennél, csak ott 9800Ft ez a csomag, de legalább ott stabil volt a netem.
Javaslom a kilépést én is <#worship>#worship><#nezze>#nezze>
Parancsolj egy friss mérés 10MB/2MB 8000Ft -ért:
A rohadt szemét banda <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Dilemmában vagyok. Hamarosan lejár a két éves net hûségem a Fibernetnél és gondolkodom a csomagváltáson, de nem tudom, hogy hogyan döntsek.
Jelenleg Maxi csomagom van havi 8.990 Ft-ért és szemezek a Sprint csomaggal 7.990 Ft-ért (egy éves hûséggel)
A Sprint csomagnál nagyobb a sebesség, és olcsóbb a havi díj.. nem tudom mi lehet itt a csapda.
Megköszönném, ha felhomályosítanátok, hogy mi a titok, esetleg arra a kérdésre is választ tudtok adni, hogy érdemes-e változtatni.
Köszi elúõre is.
"Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklõdését.
Jelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetõek kábeles
szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) Kecskeméten."
Weboldalukon nem szerepel, helyi médiumokban nem hirdeti magát. Hivatalos információ errõl szóval nincs.
A tányéros TV-jüket meg ismerjük.
Jó hír amúgy 😄
Én is szívesen kilépnék (márc.13-hoz még van 1évem 😞 )
Csak azt nem tudod, hogy ki tudok -e majd lépni, hogy felmondom a szerzõdést, mert nem kapom meg azt a sávszélességet, amit aláírtam <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#miaz>#miaz><#confused>#confused>