1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#918 aztakurva micsoda kedvezmény :DDD -
#917 Háháháháháháhh, háháááááááháháháháhháá.
Ezt a borítékot most bontottam ki:
Az egy dolog, hogy 2 éves hűségnyilatkozat miatt bazi drága. És hogy az Akciós Áfa emelkedés miatt 14.990,- ről felment 15.614,-Ft-ra.
De hogy ennyire hülyének nézzenek vazze....
Nincs is ilyen drága csomaguk :D , akárhogy is számolok se lehetne ilyen drága csomagot összeállítani 10/0.5mbites nettel :D -
#916 haggyábékén :D múltkor bejelentetlenül fél napot nem volt meg, most meg a 3.-i bejelentett karbantartás 'maradt el'... fax kivan, legalább ha van akkor tarja a speedet :) -
Zozo76 #915 Azert jo a fibernet, mert ha nincs netetek mondjuk majd egesz nap, akkor raereztek mennyire hianyzik is amit megszoktatok, es amikor vegre NAGY-NEHEZEN visszakapcsoljak, milyen jo erzes nem? :) -
#914 " fibernetes mókus " -
#913 jön fibernetes mókus, cserél modem, lőn internet normális ... legalábbis most az :D -
#912 -
djsenki #911 Fibernet egy nagy rakás sz@r. -
#910 Ó, én vettem olyan kis villámvédő konnektortoldót, amire van gar. Nem volt olcsó, 3 aljzatot használok a szobába, 3 darab kellet. Az antenna csatit is át lehet rajta kergetni, meg is tettem :D
Amikor beszart a fibernet doboza fent az oszlopon, és jött be a faszi a házba. Nézte azt, mormogta, hogy biztos az lesz a hiba. Kössük ki, azzal kell hogy legyen a baj :D Majd kiderült hogy mégse :D -
#909 Ráadásul kisebb fajta nasa van itthon mert 1db hatos elosztó nem elég szóval mindig ha nincs bekapcsolva a gép akkor húzzak ki minden kábelt (10db) az elosztóból aztán meg majd vissza -
#908 Nem 45forintos hanem 2ezer van rajta túlfesz védelem is vagy mi...
Amúgy meg ennyi erővel semmi se tuti meg panelben lakom ide ritkán csap be a villám jó nem azért mintha ide nem tudna de azért más a helyzet.
Ha meg a fibernet dobozába csap bele akkor majd beperelem őket. xD
Azért ennyire nem vagyok paranoiás... tudom velem van a baj
-
#907 Gondolod az a 45 Forintos kapcsoló fog bármit is érni ha jön a villám ? :D
Akkor villámvédett, he a dugó 10cmre van a konnektortól.
És akkor még mindig belecsaphat a fibernet dobozába a póznán, és akkor a modemen át az utp kábelen keresztül süti meg a géped a túlfesz :( -
#906 Nálam is :D
Valamit magyarázott a picsa az IP-ről, de ha sok évig ez nem volt gond, miért csak pár nap óta? -
#905 Nálam ahogy az egész gép úgy a modem is egy lekapcsolható elosztón van és ha nem megy a gép akkor lekapcsolom ezáltal semmi sincs még készenlétben sem szóval a modem sem megy. -
piamania #904 Csak akkor van nálam kikapcsolva a modem,hogy ha vihar közeledik.Akkor áramtalanítok mindent.De már csak kis idő és pápá fibernet.Már itt van mellettem a T-home-tól kapott modem.Nekem már csak max 1 hónap fibernet és yesssss.
-
#903 10/2? Nekem csak 10/1-et ajánlottak...
Azóta meg kiderült, hogy a modemmel lesz a nagy gáz... Túlmelegedésre gyanakodtam, de egy ventivel hiába hűtöttem, nem volt eredménye.
Ti egyébként folyamatosan bekapcsolva tartjátok a modemet? Mert nekem ezt javasolták. Eddig sok foganatja nincs -
Zozo76 #902 Tegnap valami optikai kabelszakadas volt ami Godollot is erintette. Nem is volt net/tv/telefon hajnali 4-tol delutan 4-ig. :) -
#901 Nekem is stabil és jó a ping is, de drága a digihez képest, beszéltem ma is velük, állitólag, ha dobálják, majd a szorólapokat, akkor már lehet majd rendelni tőlük, de ezt pedig már ősszre igérték, azóta kuss van. Lehet megint betart nekik a PR-Telecom és a Fibernet....
10Mb/2MB -ra fizettem elő 8000Ft, de a bűdös életben nem töltöttem fel 1MB -nál gyorsabban
-
#900 Hát én is a márciust addig digi vagy t-online optika remélhetőleg lesz.
Bár most május óta nekem semmi bajom mindig hozza a 8megát (7,6-7,8) éjjel -nappal de ettől még drága és lassú az árához képest. -
#899 engem már nem érdekel, várom a 2010 januárt, hogy visszaadjam a francba -
#898 tegnap este óta akadozik az internet elérés Gödöllőn. Másnak is? -
piamania #897 azért azoknak az ügynököknek említsd már meg,hogy a petőfi városban is szeretettel várjuk őket.az iskola környékén természetesen.:) -
#896 Na az királyság lenne mert az Irinyin lakom :D Plus (illetve most már újra Spar) mellett és jövő márciusban lejár a fiberSUXXnet hűség. Bár fél éve semmi bajom velük mióta beszóltam és pesten beszéltem egy csávóval azóta mindig csont nélkül hozza amit kell jók a pingek is szakadás sincs csak hát drága főleg a digihez képest :D -
#895 Múltkor írogattunk egy csajjal, mondta, hogy az irinyi utca lesz végig húzva, de a haverom mondta, hogy az akadémián is bűvészkedtek. A Fibernet és a PR. Telecom akadájoztatja őket állitólag az engedélyekkel és persze a hálozatukat sem adják (át, oda, kölcsön)
Attól még ráb@sznak, mert most ősztől állitólag jönnek az ügynökök, de eddig még semmi sajnos -
piamania #894 Horesz kérdezd már meg a digisektől,hogy be akarják-e hálózni egész kecsót.Nekem a mélemre mindig azt írják,hogy ha lesz szó róla,akkor küldenek értesítőt.Kecsót úgy értem,hogy a petőfi városba is letelepednek-e.Köszi szépen.
Jah 1 évük lesz rá.:) -
#893 Hívd fel őket, megmondják, az a tuti. Nekem tv-net volt az első és utolsó ami szolgáltatós email, mert egy élet alatt legalább 10x váltunk majd szolgáltatót, és nem érdemes használni. Használj valami free levelező rendszert, freemail. stb.... -
piamania #892 legalább az e-mail címemet jó volna megtartani.Ezért kérdeztem. -
#891 Ha hűségnyilatkozatod van, akkor se föl se le nem válthatsz csomagot. Ha szünetelteted, akkor meg kitolod a februárt. :( -
#890 Én 2010 február -ban adom vissza, most jön a digi és azon agyalok, hogy nem -e lehetne levinni az internetet a minimálisra anélkül, hogy hosszabbitanám a szerződést, akár szüneteltetném a válság miatt
Digi KábelTV 2900Ft 56 csatorna + 4500Ft 50MB/25MB internet + telefon 3000Ft 1 évig - 2 év aláírásával -
#889 mi is már nemsokára megszabadulunk tőlük hála a magasságosnak! -
#888 Ki az aki ha végre megszabadult ettől a bandától, újra szeretne tőlük bármit is ? :D
Nekem fibernet van ugyan, de nem kértem szerződéskötéskor mailt. -
piamania #887 Haho!!Senki? -
piamania #886 HEllo!
Az lenne a kérdésem,hogy aki ott hagyta a fibernetet és használta is a fibermail-os mél címét,akkor neki törölték vagy használhatja azóta is?köszi szépen. -
piamania #885 nekem nincs gond,hogy elmegy a net.De már csak október végéig kell kibírnom és pápá fájbernet. -
Bensze #884 meg szerencse h van egy nyitott t-online os wifi. kulonben az ugyfelszolgalatosra boritanam a kagylot. -
Bensze #883 rohadjon meg a fibernet. 1 hete minden este elmegy a netem nappal meg lossos.
nektek van olyan honap, esetleg het hogy nem szakad meg? -
#882 ja, és az autópálya építésre fogják, legyen igaz, vagy sem -
Zozo76 #881 Olvastam, tudom, csak beirtam hogy attol fuggetlenul oke minden, merthogy Fibernet hasznalokent ez nem az alap allapot... :) -
#880 Egyel alattad írtam, hogy a routerem szopatott ;) -
Zozo76 #879 En is Godolloi vagyok, minden mukodik.