1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Guer
    aztakurva micsoda kedvezmény :DDD
  • pointer4
    Háháháháháháhh, háháááááááháháháháhháá.
    Ezt a borítékot most bontottam ki:

Az egy dolog, hogy 2 éves hűségnyilatkozat miatt bazi drága. És hogy az Akciós Áfa emelkedés miatt 14.990,- ről felment 15.614,-Ft-ra.
    De hogy ennyire hülyének nézzenek vazze....
    Nincs is ilyen drága csomaguk :D , akárhogy is számolok se lehetne ilyen drága csomagot összeállítani 10/0.5mbites nettel :D
  • EmThor
    haggyábékén :D múltkor bejelentetlenül fél napot nem volt meg, most meg a 3.-i bejelentett karbantartás 'maradt el'... fax kivan, legalább ha van akkor tarja a speedet :)
  • Zozo76
    Azert jo a fibernet, mert ha nincs netetek mondjuk majd egesz nap, akkor raereztek mennyire hianyzik is amit megszoktatok, es amikor vegre NAGY-NEHEZEN visszakapcsoljak, milyen jo erzes nem? :)
  • gabi89
    " fibernetes mókus "
  • RelakS
    jön fibernetes mókus, cserél modem, lőn internet normális ... legalábbis most az :D
  • HoReSz1975
  • djsenki
    Fibernet egy nagy rakás sz@r.
  • pointer4
    Ó, én vettem olyan kis villámvédő konnektortoldót, amire van gar. Nem volt olcsó, 3 aljzatot használok a szobába, 3 darab kellet. Az antenna csatit is át lehet rajta kergetni, meg is tettem :D
    Amikor beszart a fibernet doboza fent az oszlopon, és jött be a faszi a házba. Nézte azt, mormogta, hogy biztos az lesz a hiba. Kössük ki, azzal kell hogy legyen a baj :D Majd kiderült hogy mégse :D
  • gabi89
    Ráadásul kisebb fajta nasa van itthon mert 1db hatos elosztó nem elég szóval mindig ha nincs bekapcsolva a gép akkor húzzak ki minden kábelt (10db) az elosztóból aztán meg majd vissza
  • gabi89
    Nem 45forintos hanem 2ezer van rajta túlfesz védelem is vagy mi...
    Amúgy meg ennyi erővel semmi se tuti meg panelben lakom ide ritkán csap be a villám jó nem azért mintha ide nem tudna de azért más a helyzet.
    Ha meg a fibernet dobozába csap bele akkor majd beperelem őket. xD
    Azért ennyire nem vagyok paranoiás... tudom velem van a baj
  • pointer4
    Gondolod az a 45 Forintos kapcsoló fog bármit is érni ha jön a villám ? :D
    Akkor villámvédett, he a dugó 10cmre van a konnektortól.
    És akkor még mindig belecsaphat a fibernet dobozába a póznán, és akkor a modemen át az utp kábelen keresztül süti meg a géped a túlfesz :(
  • RelakS
    Nálam is :D

Valamit magyarázott a picsa az IP-ről, de ha sok évig ez nem volt gond, miért csak pár nap óta?
  • gabi89
    Nálam ahogy az egész gép úgy a modem is egy lekapcsolható elosztón van és ha nem megy a gép akkor lekapcsolom ezáltal semmi sincs még készenlétben sem szóval a modem sem megy.
  • piamania
    Csak akkor van nálam kikapcsolva a modem,hogy ha vihar közeledik.Akkor áramtalanítok mindent.De már csak kis idő és pápá fibernet.Már itt van mellettem a T-home-tól kapott modem.Nekem már csak max 1 hónap fibernet és yesssss.
  • RelakS
    10/2? Nekem csak 10/1-et ajánlottak...

Azóta meg kiderült, hogy a modemmel lesz a nagy gáz... Túlmelegedésre gyanakodtam, de egy ventivel hiába hűtöttem, nem volt eredménye.

Ti egyébként folyamatosan bekapcsolva tartjátok a modemet? Mert nekem ezt javasolták. Eddig sok foganatja nincs
  • Zozo76
    Tegnap valami optikai kabelszakadas volt ami Godollot is erintette. Nem is volt net/tv/telefon hajnali 4-tol delutan 4-ig. :)
  • HoReSz1975
    Nekem is stabil és jó a ping is, de drága a digihez képest, beszéltem ma is velük, állitólag, ha dobálják, majd a szorólapokat, akkor már lehet majd rendelni tőlük, de ezt pedig már ősszre igérték, azóta kuss van. Lehet megint betart nekik a PR-Telecom és a Fibernet....

10Mb/2MB -ra fizettem elő 8000Ft, de a bűdös életben nem töltöttem fel 1MB -nál gyorsabban

• gabi89
    Hát én is a márciust addig digi vagy t-online optika remélhetőleg lesz.
    Bár most május óta nekem semmi bajom mindig hozza a 8megát (7,6-7,8) éjjel -nappal de ettől még drága és lassú az árához képest.
  • HoReSz1975
    engem már nem érdekel, várom a 2010 januárt, hogy visszaadjam a francba
  • RelakS
    tegnap este óta akadozik az internet elérés Gödöllőn. Másnak is?
  • piamania
    azért azoknak az ügynököknek említsd már meg,hogy a petőfi városban is szeretettel várjuk őket.az iskola környékén természetesen.:)
  • gabi89
    Na az királyság lenne mert az Irinyin lakom :D Plus (illetve most már újra Spar) mellett és jövő márciusban lejár a fiberSUXXnet hűség. Bár fél éve semmi bajom velük mióta beszóltam és pesten beszéltem egy csávóval azóta mindig csont nélkül hozza amit kell jók a pingek is szakadás sincs csak hát drága főleg a digihez képest :D
  • HoReSz1975
    Múltkor írogattunk egy csajjal, mondta, hogy az irinyi utca lesz végig húzva, de a haverom mondta, hogy az akadémián is bűvészkedtek. A Fibernet és a PR. Telecom akadájoztatja őket állitólag az engedélyekkel és persze a hálozatukat sem adják (át, oda, kölcsön)

Attól még ráb@sznak, mert most ősztől állitólag jönnek az ügynökök, de eddig még semmi sajnos
  • piamania
    Horesz kérdezd már meg a digisektől,hogy be akarják-e hálózni egész kecsót.Nekem a mélemre mindig azt írják,hogy ha lesz szó róla,akkor küldenek értesítőt.Kecsót úgy értem,hogy a petőfi városba is letelepednek-e.Köszi szépen.
    Jah 1 évük lesz rá.:)
  • pointer4
    Hívd fel őket, megmondják, az a tuti. Nekem tv-net volt az első és utolsó ami szolgáltatós email, mert egy élet alatt legalább 10x váltunk majd szolgáltatót, és nem érdemes használni. Használj valami free levelező rendszert, freemail. stb....
  • piamania
    legalább az e-mail címemet jó volna megtartani.Ezért kérdeztem.
  • pointer4
    Ha hűségnyilatkozatod van, akkor se föl se le nem válthatsz csomagot. Ha szünetelteted, akkor meg kitolod a februárt. :(
  • HoReSz1975
    Én 2010 február -ban adom vissza, most jön a digi és azon agyalok, hogy nem -e lehetne levinni az internetet a minimálisra anélkül, hogy hosszabbitanám a szerződést, akár szüneteltetném a válság miatt

Digi KábelTV 2900Ft 56 csatorna + 4500Ft 50MB/25MB internet + telefon 3000Ft 1 évig - 2 év aláírásával
  • pxxl
    mi is már nemsokára megszabadulunk tőlük hála a magasságosnak!
  • pointer4
    Ki az aki ha végre megszabadult ettől a bandától, újra szeretne tőlük bármit is ? :D
    Nekem fibernet van ugyan, de nem kértem szerződéskötéskor mailt.
  • piamania
    Haho!!Senki?
  • piamania
    HEllo!

Az lenne a kérdésem,hogy aki ott hagyta a fibernetet és használta is a fibermail-os mél címét,akkor neki törölték vagy használhatja azóta is?köszi szépen.
  • piamania
    nekem nincs gond,hogy elmegy a net.De már csak október végéig kell kibírnom és pápá fájbernet.
  • Bensze
    meg szerencse h van egy nyitott t-online os wifi. kulonben az ugyfelszolgalatosra boritanam a kagylot.
  • Bensze
    rohadjon meg a fibernet. 1 hete minden este elmegy a netem nappal meg lossos.
    nektek van olyan honap, esetleg het hogy nem szakad meg?
  • RelakS
    ja, és az autópálya építésre fogják, legyen igaz, vagy sem
  • Zozo76
    Olvastam, tudom, csak beirtam hogy attol fuggetlenul oke minden, merthogy Fibernet hasznalokent ez nem az alap allapot... :)
  • RelakS
    Egyel alattad írtam, hogy a routerem szopatott ;)
  • Zozo76
    En is Godolloi vagyok, minden mukodik.