Internet Explorer 7
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresd meg vagy nézz utána tweak oldalakon az IE regisztrációs bejegyzésének és írd át a verzió számot 6-ra 😊 a Lacy.hu-n van is egy ilyen tweak azt hiszem. Gondolom ezután már nem pampogna.. én így szoktam néhány progi esetében downgrade-elni ha szükséges.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
én is hasonlóképpen jártam... állítólag van egy progi ami teljesen uninstallálja Explorert csak a nevét sajnos nem tudom 😞
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Nem tudja valaki hogy lehet leszedni a beta 1-et? fel akarom tenni a beta 2-õt de nem engedi amíg fenn van a beta 1. hiába távolítom el a programok eltávolításában, akkor is azt írja a telepítõ, hogy fennt van az ie7.
Szép jónapot mindenkinek!!!
Meg is talaltam; a windowsos mappa beallitasok kozott lehet filetipusonkent beallitgatni, hogy rakerdezzen-e a letoltesre, ugylatszik ezt valamiert kikapcsolta itt.
Azt hogy lehet megoldani alap IE eseteben, hogy ha .avira klikkelek vagy beirok egy olyan cimet akkor ne nyiljon se mediaplayer se semmi, hanem ugyanugy ajanlja fel a letoltesi lehetosegeket mint mas filetipusoknal ?
Nem szeretem a rókát. Régebben használtam és rengeteg portált annyira rosszul jelenített meg, hogy már fáj. Elcsúsztatta a frame-eket, egymásra rak néha képeket elcsúszik az oldal stb.. nekem nem jött be. IE is elég vacak de legalább normálisan hozza be az oldalakat. No meg ha értesz hozzá egy kis "tuningal" egész jo browsert lehet belõle csinálni <#wink>#wink>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Jó is az..igazad van😊)
Én is azt gyötröm.Mondjuk azért nem tökéletes....
Én is azt gyötröm.Mondjuk azért nem tökéletes....
Maradok a rókánál a elkövetkezendõ években is...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
kösz
__|__ ________(*)________
Már van egy másik változat, ami szintén angol de felmegy magyar XP-re is!!
A telepítõ a hatos verzió mellé telepíti egy Internet Explorer 7 nevü könyvtárba...
Innen letöltheted:
IE 7 beta1
Azonban ebben a verzióban az újdonságok nagy része még nincs benne... PL az új lettöltésvezérlõ... valamint a Könyvjelzõ menüpontba egyszerûen nem enged belépni..
A füles böngészés benne van már, és mintha gyorsabb is lenne...
A telepítõ a hatos verzió mellé telepíti egy Internet Explorer 7 nevü könyvtárba...
Innen letöltheted:
IE 7 beta1
Azonban ebben a verzióban az újdonságok nagy része még nincs benne... PL az új lettöltésvezérlõ... valamint a Könyvjelzõ menüpontba egyszerûen nem enged belépni..
A füles böngészés benne van már, és mintha gyorsabb is lenne...
Az IE7 egy css eljárásgyûjtemény, ami az Internet Explorer 6 css, png, és egyéb hibáit javítja több-kevesebb sikerrel.
Szerintem kénytelen lesz majd nevet változtatni
Szerintem kénytelen lesz majd nevet változtatni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kiváncsi vagyok, mennyien fogják összekeverni az Internet Explorer 7-et az IE7-tel 😊
Ajánlom figyelmedbe a Firefoxot 😉
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
angol windows kell e termek tesztelesehez.
Angol explorerrel az életben nem frissíted a magyart! Rakjál fel angol winfost!
mi lehet a baja....?
vagy hol lehet a nyelvet frisíteni?
Windows Xp Professional Services Pack 2

vagy hol lehet a nyelvet frisíteni?
Windows Xp Professional Services Pack 2
:3
← ElőzőOldal 10 / 10