475
Internet Explorer 7
  • DjDano
    Aki átváltott Firefoxra vagy Operára az szerintem nem fog visszatérni Explorerre... viszont IE7 lassíthatja az alternatív böngészők terjedését...
  • arsene
    én azt látom, hogy a Firefox-ot próbálták lemásolni. nincs benne semmi plusz, ami igazolná, vissza kellene váltani IE-re, még akkor sem, ha ez a 7-es verzió.
  • FLeK0
    probald ujra eredeti windowsal :)
  • szaharin
    nallamm sem jeleniti meg az oldalakat fulekben, nemertem..:(
  • zode65
    Tisztelek mindenkit aki itt van!Volna egy kérdésem:tud valaki tippeket,leírásokat,trükköket a Windows 2000-hez?
  • Balumann
    Ja, tényleg jobb mint az előző 6-os verzió, de maradok én is a Mozillanal meg Opera-nal.
  • Mnemomic
    JA az előző bétában jó volt.
  • Mnemomic
    Hi!

Felraktam a IE7-et de nem jeleníti meg az oldalakat fülekben. Hiába úgy nyitom meg a linket hogy New Tab... akkor bejön az új oldal de minta új ablakot nyitottam volna meg és nem látszik a másik ablak fülben. Remélem érthető :)

Az optionsban engedélyezve van a dolog de még a Quick Tabs icon sincs meg. Mi lehet a gond?
  • TothLaci
    Nagyon frankó a legújabb verzió :)
  • Blufox
    Sziasztok! Én kicsomagoltam az ie-t Total Commanderrel,simán csak az update futtattam,semmi machina,és lőn csoda megy az ie.
  • lck
    1 Töltsd le az eredeti telepítőt.
    2 Csomagold ki valahova ( pl. winrarrar )
    3 Az update mappában lévő iecustom.dll-t cseréld ki erre.
    4 futtasd az update.exe-t ( nem az iesetup-ot ! )
  • lck
    Hidd el ez lényegesen jobb a 6-osnál /tapasztalat/. De továbbra is marad a FF.
  • Cat 02 #103
    höhö :D én FF letöltésre
  • Balumann
    kipróbálom :/
  • Cat 02 #101
    net nélkül nem is lehet felrakni ? :D
  • TothLaci
    Megjelent egy újabb IE7 verzió. Valaki tudna olyan linket adni, amihez nem kell a WPA?
  • FLeK0
    Internet Explorer 7 Beta 2 Released
  • cooldoc
    Én Rókás vagyok, meg fent van az új Opera 9 (az a legjobb egyébként).
    Ezt az IE-t csak a Windows frissítésekre, meg online vírus-scanre használom.
  • arsene
    az IE7 beta2-t feltetelepítettem, de megbántam. még a 6-os is jobb ennél, egyébként egy félresikerült Mozilla -klón. kinézetre sem egy design-remek, a működése pedig......
    kb. 20 percig bírtam, aztán
  • Rolesz
    Véleményem:Új IE7 autómata virus beszopó rendeszerrel
  • cooldoc
    nekem sehogy se jelenik meg. Nagy fehér üres képernyő... Vajon milyen bug lehet?
  • agyhalál
    Akkor valami külső program kell, aminek van add/remove funkciója. Talán az használ... Talán.
  • agyhalál
    Windows Update-et sikerült megtalálnia, valamint az update is sikerrel járt.
    Viszont nekem meg a PROHARDVER! oldalaival vannak gondjaim; ha bármelyik oldalának a felső részén kattintok, mindig a főoldalra dob vissza, (azokon a részeken linket érzékel a kereső is, mert állandóan kézfejként jelenik meg a pointer) érdekes módon az alsó régiókban már nem jelentkezik ez a hiba. A megoldás, ha egy másik fülön megnyitott lapon görgetek, majd visszaváltok a P!-re. A visszalapozás nálam is vacakol természetesen.
  • FLeK0
    ha kezzel letorolte az uninstall filet, akkor nem lesz lathato akarmit Xel.
  • agyhalál
    Ezzel én is szívtam, mire valaki elmondta a megoldást: Pogramok telepítése és törlése... Jelöld ki fellül a Frissítések megjelenítése opciót és látható lesz az IE7 installja is.
  • cooldoc
    Sziasztok!
    Nektek se találja a Windows-updatet? És bejön-e a Live Safety Center?
    Nekem egyik sem jön be a 7-essel.
  • lck
    Mondjuk tipikus MS megoldás...
  • FLeK0
    win reinstall, es maskor ne torolj bele a rendszerbe.
  • lck
    Sziasztok.
    Letöltöttem az új b5385-öt. Sajnos csak az előző uninstallja után akar települni. Nekem viszont a programok hozzáadásában nics uninstall lehetőség valószínüleg azért mert korábban töröltem a win mappában lévő $NtUninstall.... mappákat.
    Esetleg tud valaki megoldást ?
    Registry buhera - vagy valami ?
  • kérÉSZ
    Amíg nem lesz "stabilan" működő és "tökéletes" addig én nem kisérletezgetek betákkal mert így is elég sok a "béka" már ami a az egész számítástechnikára vonatkozik ... szerintem majd csak a következő op.rendszerekbe lesz beleépítve úgy mint ahogyan ezt már megszokhattuk lásd dúrván a következő gondolatmenetet: IE4>WIN95 IE5>WIN98/Me IE6>WINXP IE7>astalavista? Addig is jóérzéssel fog eltölteni a sok kisérletezgető user!
  • TothLaci
    Megjelennek a faviconok a címsáv mellett. Firefoxban már alapból működött, IE6-ban egy cseles trükkel lehetet megjeleníteni.
  • agyhalál
    Favikonok működésén mit értesz? Megmaradnak a favikonok még a cache üritésekor is?
  • pedestrian
    Sajna nekem nem működik. Pár másodpeccel az elindulása után szabálytalan művelettel kilép.
  • TothLaci
    Sikerült feltelepítenem a legújabb IE7 verziót.
    Végre már működnek a favikonok, amit régóta vártam, a takaró csík eltűnt a JS-el megnyitott kisablakokból, és mintha gyorsabban indulna a program.

A program hiányosságai, amit az előbb említettek, a back-forward gombok nem működnek jól, Acid2 teszt igaz, egy kicsivel jobb lett, de van még bőségesen mit javítani, és még egy két nem annyira vészes hiba, ami az előző változatban is megtalálható volt.
  • TothLaci
    köszi!

Kíváncsi leszek az Acid2 tesztre :)
  • lck
    Igen ez nálam is így van - valakinek nincs erre valami ötlete ?
  • FLeK0
    itt fent van

Fel napnyi hasznalat utan nagy problema nincs vele, eddig egyedul az tunt fel, hogy a back-forward gombok mashogy mukodnek, nem jegyzik meg az aloldalakat (pl. egy forumtopic oldalait), es igy eleg gaz a visszalepkedes neha.
  • TothLaci
    Megjelent egy újabb IE7 verzió. Valaki tudna olyan linket adni, amihez nem kell a WPA?
  • Dj Faustus #77
    "Nem. Ezen a téren továbbra sem értek veled egyet. De legyen."
    Akkor miért van betöltve alapból például a C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 könyvtár (amit az IE használ) az Explorer.exe (ami nem egyenlő az Iexplorer.exe-vel!)?
  • FLeK0
    A firefox tenyleg lenyegeseb lassabban indul, mint az explorer. Nem ugrik be az ablak az ikonra klikkeles utan negyed masodperccel, varni kell kicsit.
    Az oldalak betoltese nekem szinten inkabb IE alatt jon be, az altalam latogatottak kozul mindent gyorsabban tolt, kiveve a gamespy network lapjait, ott vmi gond van a reklamok miatt gondolom. Ami nem tetszik a firefoxban, hogy gyorsan beadja a szoveg reszeket, aztan x ideig meg ugral ossze vissza minden az oldalon amig betolti a kepeket/reklamokat melle, ez inkabb irritalo szamomra mint gyors - de ez mar lehet nem igy van, reg lattam. Az ie7 egyszeru felulete meg magaert beszel, nagyon bejon nekem.