Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ilyen firefox szerü keresöt lehet valahogy csinállni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Internet explorer gyakran lefagy, ill. szétesve jeleníti meg a weblapot az otthoni gépemen, amikor vipmail-bõl próbálok levelet írni, vagy válaszolni. A fagyás olykor más weblapok megnyitásánál is elõfordul.
Ez a jelenség NEM fordul elõ a munkahelyi gépen, ahol szintén IE 7-es van. Feltelepítettem a Firefox-ot is otthon, de a weboldal (vipmail) ugyanúgy szétesett. Okozhatja ezt a problémát hardverhiba? Mi lehet a probléma?
Köszi a válaszokat!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
These are my friends, see how they glisten...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Olyan bajom lenne az iexplorer-el, hogy letöltésnél nem kérdezi meg, hogy letölteni akarok-e vagy megnyitni, hanem ha rányomok egy letöltés ikonra akkor egybõl elkezdi nekem megynyitni!!!
Ezt hol lehetne visszaállítna,i hogy ne egybõl nyisson meg nekem mindent, hanem kérdezze meg hogy töltöm-e vagy csak megnyitom!
Kössz elöre is!
Mikor rákattintok 2x felugrik egy pillanatra és be is zárodik, vezérlõpulton se nagyon tudom mit kellene állitani. Kérlek segitsetek! (XP-t használok.)
Köszönöm!
Most az ad-aware 2008 hatására(feltehetõleg) az IE7 megint elfelejtette a nagy nehezen megoldott beállításokat. Ha megnyitom akkor megint kiírja, hogy állítsam be az új beállításokat és a mentésnél lefagy. Egy PC-Worldös tipp alapján megcsináltam azonban az újság a könyvtárban van😞. Mit kell tenni?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
2. Most megjelenik egy oldal (http://www.microsoft.com/windows/ie/searchguide/en-uk/default.mspx?dcsref=http://runonce.msn.com/runonce2.aspx)
3. Ott egy sárga színû panel a jobb oldalon (Create Your Own)majd ide kell írnod.
4. Nyissd meg egy új oldalon a google.hu-t
5. Írd be nagy betükkel, hogy TEST.
6. A böngészõsávban megjelenik, hogy " http://www.google.hu/search?hl=hu&q=TEST&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta= "
7. Ezt másold be a sárga panel URL sorába
8. A másik sorba mondjuk írd be, hogy google.hu
9. Install gomb a panel alján
10. A szolgáltató telepítése
11. A keresõsánál nyíl megint le, " A keresés alapértelmezésének módosítása...
12. Bejelölöd a google.hu-t, majd alapértelmezett gomb, majd OK
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én is IE 7-et használok. Kb 2 hónapja nem tudok rájönni, hogy lehet a keresõszolgálatnál a magyar googlét beállítani alapértelmezetnek. Ha rá megyek a keresõprogramokra ott is csak az angol google van és mindig ezt teszi alapértelmezetnek.
Azt vettem észre a minap, hogy nem tudom elindítani a Exploreremet.
Vagyi elindul, de semmi nem jön be és ki is fagy, utána már semmire nem hajlandó. Megmarad az üres induló lap amikor még nem töktött be semmilyen adatot sem és nem tudok vele mit kezdeni csak jobb gombbal bezárni kényszerítve a bezárásra. Firefoxot használok, de zavar ez a dolog, mert félek valami megtámadta a rendszert. Tegnap újraraktam az Explorer 7-et, de ugye csak a meglévõre tudtam rátelepíteni, mert azt nem tudom eltávolítan, ennyire nem értek hozzá, hogy meg tudjam csinálni. Tudtok valami tippet miért nem megy a explorer? A Beállításoknál az automatikus tárcsázás és az alapértelmezett kapcsolatot álaítottam be, de így sem lett jobb.
Remélem nem valami okosság terpeszkedik benne...
CounterSpy és a Nod32 õrködik, õk nem találtak semmit tegnap.
Ha lenne egy kis sonkánk csinálhatnánk sonkás tojást, he lenne egy kis tojásunk.
IE 7 böngészõt használok.
Az egyes oldalak megjelenésénél nem jöttem rá miért van az, hogy a lapok (oldalak) némelyikénél a tálca jobb sarkában megjelenik a betûméret állítás lehetõsége, más oldalakon nem (100%, 125%, 150% stb.)
Alább beszúrok két linket, amelyek bemutatják a fentieket.
Van nagyítás
Nincs nagyítás
A különbség az IE 7 beállításától függ vagy oldalspecifikus?
Üdvözlettel: gy?jt?
az miért van hogy bizonyos weboldalak nézegetése közben kifagy a böngészõ? nem az enyém a laptop amirõl most írkálok hanem egyik kollegáé. konkrétan a pecazok.hu fagy ki neki mindíg, de én ma rápróbáltam és az index is simán kifagy. régebbi expo volt rajat, felraktam a 7est de ez is ugyanúgy fagy...
pls help!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ezt a linket illeszd be ITT. KATT IDE a sárga mezõ felsõ sorába, az alatta lévõ sorba írhatod a nevet. Ha pl. Google-t írsz akkor lecseréli az angolt.
Úgy néz nem értek hozzá, ugyanis hiába próbálom lecsereélni a magyarra nem sikerül. Valami segítség ezzel kapcsolatban?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a google-t beállítom, hogy magyar nyelven adja ki a találatot, majd egy késõbbi alkalommal amikor belépek az IE7-be akkor ismét angol nyelven adja ki a találatot?
A beállításokat elmentem.