Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan problémám van hogy egy oldal amit eddig gyakran látogattam nem jön be.Ha IE-t FF-et vagy Sleipnirt használok akkor azt írja ki, hogy http 403 a webhely elutasította a lap megjelenítését, ha google chrome-ot használok csak 1 üres oldalt ad ki.Valaki PLS segítsen!
Meg lehet azt oldani, hogy az IE böngészõ ne blokkolja a java scriptet?
Csináltam egy oldalt, de az IE blokkol rajta bizonyos részeket...
Nem az IE-ben akarom átállítani, hogy ne blokkolja, hanem a html kódban kellene valahogy megoldani...
Van erre valami mód?
itt egy példa:
<a href="#blocked::void(nyit('valami.html',100,100,500,400))">
ez egy elõre megszabott méretû oldalt nyitna meg, de az IE blokkolja (firefox nem)...:S
HUfiltert valahogy bele lehet az IE 7 Pro reklámszûrõjébe rakni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lenne gy link amire ha ráklikkel akkor nem töltõdoik be az oldal: "Ez a hiba (HTTP 403 Tiltott) azt jelenti, hogy az Internet Explorer tudott kapcsolódni a webhelyhez, de nincs engedélye a lap megjelenítésére."
Hol tudom engedélyezni, hogy beléphessek az oldalra?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Olvastam többeknél, hogy nem fejezõdött be a telepítés, nálam is ugyanez volt a felállás, ugyanis a drága SP3 bekavart a registrybe -mint utólag kiderült- ezért több, mint egy órát szívtam vele, mire sikerült megoldásra lelnem, a részletekkel inkább nem fárasztanék senkit(megbaszhatja a májkroszoft a jó !@+!%"+!%)
Szóval nem lesz rövid amit most idebiggyesztek, kitartást!
1. Start menü/futtatás: %windir%\ie7.log
2. Találni fogtok a log fájlban egy sort ami nálam így néz ki:
IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\Interface\{34A715A0-6587-11D0-924A-0020AFC7AC4D}
3. Jegyezzétek fel valahová a fenti számsort, majd nyissátok meg a regedit-et (start menü/futtatás/regedit)
4. A megnyíló programban a legfelsõ "HKEY_CLASSES_ROOT" könyvtárfára bökjetek rá, majd keressétek meg az "Interface" mappát, az almappákban pedig kotorjatok le egészen az általatok feljegyzett sorig!
5. Ha megvan ne nyissátok tovább, csak klikk rá a jobb gombbal, majd a lehetõségek közül válasszátok az "Engedélyek" fület.
6. A "Teljes hozzáférés" mellé tegyetek egy pipát, ezt követõen indítsátok újra a gépet és telepíthetõvé válik az IE7.
Rokonomnál is orvosolta a problémát, remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Aspyrin
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
FF mellett felraktam az AvantBrowsert. (idõnként kell párhuzamosan egy másik böngészõ is és ezért). Az IE-használja de valami hiányozhat mert ilyeneket látok. Kép. Arra gondoltam, hogy a Flash Player nincs fent de ha próbálom telepíteni akkor (láthatóan) települ is de nincs változás.
Van valami ötletetek?
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
These are my friends, see how they glisten...
Köszi elõre is.
egyetlen kérdésem lenne: az internet explorer 7 ben ugyebár van a keresõ "rublika" mely alapból live search. én google-t szeretnék de amikór beállítom az angol google van. hogyan tudom oda a magyar google-t beállítani?? (a google.hu-t)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Segítségre lenne szükségem, ugyanis a gépemen lévõ Internet Explorer 6.02900.5512.xpsp.080413-2111 számú verzió van fenn gyárilag, ugyanis az XP-m eredeti. Akartam frissíteni a 7-es, majd a 8-as verzióra, de akárhogy csináltam mindig azt írta ki, hogy a frissítés sikertelen. Vírus, spyware nincs a gépen.
Valami ötlet?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Segítséget kérek: IE7 bõl szeretnék az oldalváltásokat kísérõ hangot (kattanást) kikapcsolni.
Van rá mód?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Barátom rosszul írta be a Ide jelszót (egy karaktert kihagyott) és úgy fogadtatta el és jegyeztette meg a jelszót az IE7-ben. Én nem használok IE-et és ezért fogalmam sincsen és nem is tudok segíteni neki abban, hogy hogyan lehetne kitörölni és újra (most már) helyesen beírni és elfogadtatni.
Köszi a segítséget elõre is.
Elsõ lépésben a "fejlesztõi SP3 -at" póbálom ki, viszont a carlosca XP féle megoldáshoz jó lenne egy direkt link mert nem nagyon vagyok regisztrálva torrent oldalakon.
Köszi még egyszer...
XP teltepítés után vagyok, SP3 fent van.
Hasznát venném egy jó tippnek😊
Köszönöm
Tudnátok egy olyan linket dobni IE7 -hez, ahol nem akarja az eredetiséget vizsgálgatni??
Most próbáltam ki az IE7et és amikor betöltõdik egy oldal akkor mindig egy idegesítõ hang van (cíntányérhoz hasonló). Azt vhogy el lehet tüntetni?
Elõre is kösz!
Akarom telepíteni az IE7-et, de mindig ezt írja ki:
Újraindítom, de utána megint ezt írja ki...
Tudok a munkahelyemen névtelenül netezni,úgy hogy ne tudják visszakeresni a látogatott oldalakat úgy ,hogy pl:
1.megváltoztatom a gépnevet, vagy
2.az xpantispy-ban beállítom a rejtõzés a hálózatban funkciót? vagy
3.valamilyen unblock oldalon, pl az unblocked.org-on keresztül netezek?
Köszi 😊