Mitől vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham boldog vagyok mert olyat láttam amit az emberek 94%a sose!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
sok mindentõl vagyok boldog de most vagyok a legboldogabb 😄 , méghozzá ettõl:
Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messzirõl néztem a rituálét.
Szóval ami kell:
-két személy , egy segítõ csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
-biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
Menet a következõ:
kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELÕRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
Ja ha van segitõ az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja...
Haver ( 19éves ) tegnap este átjött és megcsináltuk azt ami minden laikus embernek csak hülyeségnek tüník. Megidéztük a SÁTÁNT(!!!), vagyis én részben mivel a haverral csináltattam én meg messzirõl néztem a rituálét.
Szóval ami kell:
-két személy , egy segítõ csak ha nagyon kell és egy személy aki csinálja , de lehet egyedül is
-biblia ha valaki nemtudja a miatyánkot
Menet a következõ:
kell egy tükör , a tükröt elhelyezitek a szoba sarkába szemmagasságba. Ezután aki megakarja idézni a sátánt az elkezdi mondani a miatyánkat HÁTULRÓL ELÕRE!!!!!! és ha teljesen végig mondta akkor hirtelen jéghideg lesz és megjelenik egy sötét árny majd, zagyvál valamit és... / ezt csak akkor tudjátok meg ha kipróbáltátok /
Ja ha van segitõ az nehogy elrohanjon nehogy közbelépjen mert azzal csak bajt hoz.
Ui.: a haver azóta sem szólt egy szót sem , még az orvos sem tudja mi a baja...
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
ettõl a baráti mondatól😊
....Vágyom igazi, elmélkedõs, csodálkozós, alkotós, hülyülõs napokra
veled!<#vigyor2>#vigyor2><#puszis>#puszis>
....Vágyom igazi, elmélkedõs, csodálkozós, alkotós, hülyülõs napokra
veled!<#vigyor2>#vigyor2><#puszis>#puszis>
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
Hehh én mivel hétfõ van és végre láthattam a szerelmemet, boldog vagyok nagyon, már annyira hiányzott 5 napig nem láttam..😊
xD
Egy válium kapszulátol amit feltolok a seggembe és várom hogy mihamarabb felszivodjon:-)
Én az olyan dolgoktól, amelyeket szeretek csinálni, pl. autózás, jó zenék hallgatása, és a sikerélményektõl.
Ez aztán a tudományos topik...LoL
Attól lennék boldog, ha 2 jó csaj pörögne a Fas_zomon!
Ha én azt tudnám, akkor mindég boldog lennék, de igy nem vagyok mindig az, bár a fenil-alanin is boldoggá tesz, vannak más szerek is bizonyára, avagy természetes modon is keletkezik bennem, de hogy mikor és mibõl, azt már nem is sejtem.
nem olyan sok, csak annyi amitõl mindentõl függetlennnek érezném magam, senkire nem lennék rá utalva, magyarán azt tehetném amit szeretnék, utazhatnék, a hobbimnak, vagy kedvelt idõtöltésemnek szentelhetek annyi idõt amennyit csak akarok...semmi fölösleges luxus, szarok a jó autókra, nem vágyom drága ruhákra, ékszert sosem kedveltem, stb...sztem havi 500k mindenre, de mindenre elég lenne.
egészségesen mennyi pénz az amitõl te boldognak éreznéd magad ?
én pont azt irtam hogy e 2 dolog együtt kell<#nezze>#nezze>
ma semmitõl sõt😞 elcseszerintettem vmit nagyon😞
sokra mész,ha van pénz,de nincs egészség!<#szomoru2>#szomoru2>
csak ha van egészség meg lóvé..e két dolog valamelyike hiányzik, semmi se fog boldoggá tenni
azt monják a csokoládéban sok a boldogság hormon:-))))
Az én kutyám hülye csak akkor megy ki ha nem akarjuk hogy kimenjen de amikor azt akarjuk akkor meg bent van és általában mindíg zavar valakit csak a nevére halgat
háát azért van mitõl: pl. akutyám nagyon okos ha azt mondom leül, akkor leül😊 hát ettõl pl.
[ helikopter ]
Boldog Új évet neked is, meg mindenkinek! 😊)
Én most attól vagyok boldog hogy nagyon jól sikerült a szilveszter, jobbra mint számítottam..😊) de viszont attól nem hogy mostantól hajtás, suli, és semmi buli..😞((
Én most attól vagyok boldog hogy nagyon jól sikerült a szilveszter, jobbra mint számítottam..😊) de viszont attól nem hogy mostantól hajtás, suli, és semmi buli..😞((
xD
<#integet2>#integet2>
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
😊<#puszi>#puszi>a kis Anettnek😊)))és Boldog Új esztendõt mindenkinek aki látja
Ma végre kimdta a kicsilányom a nevét:én Anett baba.
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Na én most attól vagyok boldog hogy holnapután látom végre a haverokat és velük tölthetem a szilvesztert és az elõtte lévõ 2 napot is...😊) magyarul a csütörtököt a pénteket a szombatot és még a vasárnap hajnalt is...😊)
xD
boldog karácsonyt nekd is és mindekinek 😊
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINET!!!<#puszis>#puszis><#rinya>#rinya><#puszi>#puszi>
mi is most költöztünk 😊))
hogy készen van a lakásom!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
az idõ nem kevész, de aboltokban karácson fele mindennek felviszik majd az árát, az sem lesz kevés, meg a sorok sem a pénztárnál. a kevés csak a válastékból lesz 😊))