Mitõl vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
de engem nem zavarnak én is mindig offolok mindehol :)))))) ti mit vesztek ajándékba az ismerõseiteknek? nekem semmi ötletem.
azt elárulhatom,avesémbe látsz:)))))
minden kedves idelátogatónak
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
húha nyitot néhány témát mint látom :DD
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
mondjuk ma hogy az osztálytáramnak mekkora nagy arca van......nagyobb mint egy teniszpálya......meg akkora szemét hogy egy konténer nem lenne elég neki........
és az baj hogy sokan nem veszik észre......pedig én mindig is utáltam, de most már húúú........tönkre teszi az embereket, lelkileg terrorizálja a legjobb bnõjét......hogy jön õ ehhez?? basszus már kurvára idegesít hogy látom hogy tönkre tesz embreket.........meg annyira el van telve magától.........
(bocs hogy leírtam de már nem bírtam magamba tartani...:D)
xD
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
semmi gond, szal azét legyél vidámabb és ne idegeskedj a köcsög tanarak miatt <#smile>#smile>
xD