Aggódnak a tudósok a nem-halálos fegyverek miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne legyél buta amerikai! <#banplz>#banplz>
Irakon folyik át a Tigris és az Eufrátesz, évezredek óta minden jelentõsebb város a folyók mellé épült, vannak sivatagos helyek de a lakosság elsöprõ többsége vízközelben él.
A könnygáz persze hogy nem humánus de nem is lehet egy tüntetést humánusan szétverni, ha választanom kéne inkább a könnygáz mint a grillcsirke 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hogy játék fejlesztök ezt a titkot honnan tudták.<#wow2>#wow2><#conf>#conf>
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Komolyabbra fordítva a szót: ennek a vacaknak semmi ismert utóhatása nincs a "reklám" szerint, ugyanakkor semmi mást nem hallok mostanában, mint a mobiltelók így, a mobiltelók úgy. Igaz, kissé más a frekvencia, de ugyanakkor az tudtommal bizonyított tény, hogy a magasfeszültségû vezeték alatt lakni nem egészséges, ami megint más frekvencis.
Egészségmánisok figyelem: maga az áram ártalmas az egészségre, tünjetek el a monitorok elõl, és ne írkáljatok még több marhaságot.
A mikrohullámú sugárzás egyébbként úgy tudom rákot okozhat,ha nagyobb dozist kap az ember.
Ez a fegyver akkora egy marhaság!
Aztán úgy jár a civil lakosság mint Vietnámban.Azok a civilek akiket ,,megmenteni" indultak.
Ja és mellesleg egy ,,szabad" országban tüntetéseket lehet szervezni!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de talán a víz beszerzése nagyobb probléna, mert nincs minden sarkon kis piros tûzoltó csap.
a könnygáz meg egyáltalán nem humánus, fõleg egy ilyen száraz környéken.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
xbox360+komputer
xbox360+komputer
"Fajdalmat Mindenkinek!"
Fortress: 33 emelet melyen a pokolban.
Ez egy fegyverteszt civileken hiszen a "civilizált" világ simán leszarja ha vmi nem jön össze és pár iraki ropogósra sül, belefér hiszen ott úgy is háború van és különben is mind terrorista <#levele>#levele>
Ez gondolom máshol is így van.............vagyis.vagyis.....kellemes érzést fog okozni
amúgy vízsugár, könnygáz, levegõbe lövés kétlem hogy ne segítene...ezek a trógerek most azt játszák irakkal mint vietnammal csakhogy kisérletezhessenek....atomot nekik..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mondjuk a cikkben is említett aggályok miatt tényleg kérdéses az, hogy ez az adott eszköz valóban humánusabb-e, mint a lövedék...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van olyan mûfogsor ami tutira tartalmaz.
Majd gyorsan kiköpik.
A nõcik mi fognak kezdeni a punci-piercing-el??? <#ravasz1>#ravasz1>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Pláne hogy fog az amerikai katonaság egy olyan tömeget feloszlatni, akik éppen ellenük tüntetnek??!!!!
Azonkívül az marha jó lesz, ha valakinek nem csak egy bicska fogja a tökét égetni a gatyájában, hanem valamelyik iraki, a tüntetés elõtt elfelejti a ruhatárban leadni a gránátját, meg a kalasnyikovját. Ha azokat kezdik el mikrózni, az bizony el is sülhet!!!!!
Nem baj, ha egy fegyver elsül, legalább lesz miért a tömegbe lõni.;(
Ki volt az az állat, aki ezt kitalálta, és ki volt az a másik aki még pénzt is adott rá?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szemétség hogy civileken tesztelik ezt a fegyvert, mert sztem ez az, lehet hogy én vagyok paranoiás de ez a mikrohullám cucc csak a kezdete a projektnek már régóta hallani hogy energiafegyverek fejlesztésével foglalkoznak.
Félig átsült Tálib jobbkar:2,65$