Aggódnak a tudósok a nem-halálos fegyverek miatt

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könyörgöm Irakban nem kõkoszak volt hanem "csak" diktatúra, az emberek nem a fákon élnek és nem eszik meg egymást!
Ne legyél buta amerikai! <#banplz>
Irakon folyik át a Tigris és az Eufrátesz, évezredek óta minden jelentõsebb város a folyók mellé épült, vannak sivatagos helyek de a lakosság elsöprõ többsége vízközelben él.

A könnygáz persze hogy nem humánus de nem is lehet egy tüntetést humánusan szétverni, ha választanom kéne inkább a könnygáz mint a grillcsirke 😊

Mi lenne, ha nem "taranák fenn" a "békét" az amcsik? Pláne nem emberkínzásal?

Vinni kell fagyasztott pizzat a tuntetesre. Mire feloszlatjak, mar el is keszul.
Seaweed
<#nyes>
Rafaelo
grillsütõ

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Baz, Ilyen volt a Genereals Pc-s játékba, csak ott aki a tank közelébe ment az megsült!
Hogy játék fejlesztök ezt a titkot honnan tudták.<#wow2><#conf>

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Még szerencse, hogy arrafele kevés a kupi, mert esetleg a rendszer összetévesztené a beépített vörös zónával...
Komolyabbra fordítva a szót: ennek a vacaknak semmi ismert utóhatása nincs a "reklám" szerint, ugyanakkor semmi mást nem hallok mostanában, mint a mobiltelók így, a mobiltelók úgy. Igaz, kissé más a frekvencia, de ugyanakkor az tudtommal bizonyított tény, hogy a magasfeszültségû vezeték alatt lakni nem egészséges, ami megint más frekvencis.
Egészségmánisok figyelem: maga az áram ártalmas az egészségre, tünjetek el a monitorok elõl, és ne írkáljatok még több marhaságot.
Sziasztok!
A mikrohullámú sugárzás egyébbként úgy tudom rákot okozhat,ha nagyobb dozist kap az ember.
Ez a fegyver akkora egy marhaság!
Aztán úgy jár a civil lakosság mint Vietnámban.Azok a civilek akiket ,,megmenteni" indultak.
Ja és mellesleg egy ,,szabad" országban tüntetéseket lehet szervezni!!

Punker
szerettem azt a filmet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a sivatagban a vízágyú inkább áldás. a feloszlatás helyett inkább direkt provokálnának és kissebb strand jellegû üdülõket hoznának létre a barikád környékén. 😊
de talán a víz beszerzése nagyobb probléna, mert nincs minden sarkon kis piros tûzoltó csap.

a könnygáz meg egyáltalán nem humánus, fõleg egy ilyen száraz környéken.
Mike at home
paran belehalnak, hat istenem 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

de egyébként van erre 1 sokkal 1x ûbb megoldás, USA-nak nem kéne kolonizálni a 21.ik században és akkor nem költenének dollármilliárdokat haditechnikára, a honosított területek békéjének fenntartása címszója alatt szerintem

xbox360+komputer

hú én majd megtuningolom a mikrót megyek 8 ker oláh-okat oszlatni <#eplus2>

xbox360+komputer

Seaweed
Hmm itt mindenki ilyen fiatal?! Nah jo ezt termeszetsesen nem mint bajt irtam, de nekem egybol egy regi film "szlogenje" jutott az eszembe:
"Fajdalmat Mindenkinek!"
Fortress: 33 emelet melyen a pokolban.
papabear
Népszerû lesz az alufóliából varrt tüntetõ kabát.
:o)
A maradandó károkozást nem okozó fegyvert, vagy inkább eszközt(!) már feltalálták, vízágyúnak hívják. Ez viszont tényleg fegyver, milyen érdekes hogy irakban tesztelik és nem az EU ellenes tüntetõkön Brüsszelben vagy az elégedetlen tüntetõkön vhol amerikában.
Ez egy fegyverteszt civileken hiszen a "civilizált" világ simán leszarja ha vmi nem jön össze és pár iraki ropogósra sül, belefér hiszen ott úgy is háború van és különben is mind terrorista <#levele>

az utóbbi 5 évbe vezették be a kerámia tömést...és azt is pénzé/itthon/..az amalgám az ingyenes/higany../
Ez gondolom máshol is így van.............vagyis.vagyis.....kellemes érzést fog okozni
amúgy vízsugár, könnygáz, levegõbe lövés kétlem hogy ne segítene...ezek a trógerek most azt játszák irakkal mint vietnammal csakhogy kisérletezhessenek....atomot nekik..
Esrohnoil
Ellenállás roston ala U.S. of A.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

[NST]Cifu
Abban, hogy nem egy géppuskával lõnek a tüntetõk közé, hanem olyan fegyverrel, amely azért megpróbál maradandó károkozás nélkül rábírni arra, hogy ne tüntetges (nyilvánvalóan nem a békés felvonulókat fogják sütögetni, hanem a köveket dobáló, fabotokkal hadonászó, törõ-zúzó tömeget - legalábbis elvileg errõl szólna a dolog).

Mondjuk a cikkben is említett aggályok miatt tényleg kérdéses az, hogy ez az adott eszköz valóban humánusabb-e, mint a lövedék...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amúgy ha közé lövök azoknak akik ellenem tüntetnek, az egész pontosna miben tér el a diktatúrától?

mikrosutobe rakni az embereket, remek terv
toyotakacsa01
A fogtömések nem tartalmaznak fémet?
Van olyan mûfogsor ami tutira tartalmaz.
Majd gyorsan kiköpik.

a fekete lovag mindíg gyõz !

Cactus
Hehh, te kis mocsok 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Képzeljétek el, ahogy a tüntetõk dobálják el a fémtárgyaikat...

A nõcik mi fognak kezdeni a punci-piercing-el??? <#ravasz1>

nesztek a sok okos tudos.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

NEXUS6
Pont ezt akartam én is írni. Attól, hogy a katona kezébe könnygáz helyett valami elektronikus gumibotot adnak, még nem lesz jobban felkészítve az ilyen feladatokra.
Pláne hogy fog az amerikai katonaság egy olyan tömeget feloszlatni, akik éppen ellenük tüntetnek??!!!!

Azonkívül az marha jó lesz, ha valakinek nem csak egy bicska fogja a tökét égetni a gatyájában, hanem valamelyik iraki, a tüntetés elõtt elfelejti a ruhatárban leadni a gránátját, meg a kalasnyikovját. Ha azokat kezdik el mikrózni, az bizony el is sülhet!!!!!
Nem baj, ha egy fegyver elsül, legalább lesz miért a tömegbe lõni.;(

Ki volt az az állat, aki ezt kitalálta, és ki volt az a másik aki még pénzt is adott rá?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A szokásos ijesztgetés, amibõl valószínûleg megint nem lesz semmi.

A könnygázzal és a vízágyúval mi a baj?
Szemétség hogy civileken tesztelik ezt a fegyvert, mert sztem ez az, lehet hogy én vagyok paranoiás de ez a mikrohullám cucc csak a kezdete a projektnek már régóta hallani hogy energiafegyverek fejlesztésével foglalkoznak.

És ha tényleg lesz olyan idióta aki nem megy el a fájdalom 6ására??Kiárusítják majd a testeket "Amerika Csöcseinek"(McDonald's)??
Félig átsült Tálib jobbkar:2,65$
Esrohnoil
Figyeljétek meg, a végén majd a mûholdakra szerelnek ilyet, aztán bárhol lehet kínozni a népet...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

← ElőzőOldal 5 / 5