153
Ellopták...
-
#73 aztán aggyatok a pofájukra, hogy elvegyék a többiek kedvét is! nem kell azokat sajnálni, bírják a kiképzést, azért jobb ha többen mentek(kicsit ciki lenne, ha fordítva sülne el a dolog) -
#72 Sztem az az 1 csávó is elég lenne vazz:D
Bár ha még többen vagytok az csak jobb:)
Hátha azok is sokan lesznek,az meg kellemetlen...Főleg ha a wordos srác is benne van. -
#71 de aztán csak gyomorra üssetek,nehogy rendőrségi ügy legyen belőle:) -
#70 Már szereztem az 196 magas, 124 kg súlyú csávót, aki a hétvégén is eltörte valakinek az orrát, mert kötözködött vele... Meg vagyunk már páran... -
#69 de a word-ös sráccal is úgyaneztez zsarol? figy.: lehet, hogy ő is benne van! -
#68 s kiverném belőlük a mocit -
#67 részvétem a mociért. én is tom hogy szar dolog ha vkinek a cuccát elviszik, de felénk ez már szinte mindennaposnálunk is a sok c***ny él az állam pénzén, s ha elfogy a money, pótolják - ki így, ki úgy(=lopnak innen-onnan). én is most csináltam meg a mocim hétvégén, megyek is érte, beteszem a "páncélszekrénybe"+ lelakatolom! helyedben öszeszednék pár embert(mondjuk 12-16 markos legény nem árt, ha a brazil gépsorba bemerészkedtek -
#66 De addigra már beszerzünk pár M4est azt indulhat a pusztítás -
#65 Itt a köcsög!
-
#64 Gyerünk gyilkolni!!! Köcsög tolvajok! (Mindjárt berakom az srácot aki tudja kinél van). -
#63 akkor olyasmi szerepet tölthet be mint robin hood! -
#62 a gyámoltalanok védőszentje:) -
Takezó #61 igen, eltatláltad :Ð -
#60 :DDD
gondolom akkor valami bunyós emberke lehet!:DDD -
Takezó #59 hivatásos igazságosztó :Ð -
#58 ki az a Tomcat? -
Takezó #57 nekem is ez jutott eszembe -
#56 Tomcatnek kell szólni ! -
#55 az ifába többen férnek :) -
Chief #54 Cigók általában Zsukkal vagy Zsigulival közlekednek... :) -
#53 persze és 2 nap múlva jön föl szabolcsból az IFA tele cigányokkal
az lesz a 3. menet -
#52 Nem tudom hol lakik, mert akinek kellett a Word, az csak este megy hozzá. Telefonjuk meg elvileg nincs azoknak akik lopták... -
#51 Elmész a haverjaiddal a cigánytányára baseballütővel vagy vmi csővel,
és addig veritek a rohhat cigányokat míg térdenálva sírva nem könyörögnek hogy bocsáásá meg!Akkor még 1et beléjükrugni és meg van bocsájtva
Persze ha a mocidat nem találod náluk mer eladták vagy vmi akkor még 1 menet:DD -
#50 a falu egyik fele veri a másik felét, király:) -
#49 Ma vagy holnap újra nálam lesz. -
Chief #48 És azt mondta, ha segítek neki még pár dologba, ingyen visszakapom.
Ember, én már fogtam volna egy bárdot, vascsövet, vipárát, gumibotot, vagy valami büntető eszközt, és elmentem volna a motorért... -
#47 Nah, vannak fejlemények! 18-20 évesek. És azt mondta, ha segítek neki még pár dologba, ingyen visszakapom.
De közbe szervezkedtem, és már szereztem 20 éven fölüli embereket, akik örömmel szétvernék! Szóval visszafog kerülni a mocikám! -
#46 egyaltalan feherember lopott mar barmelyikotoktol is? :) -
#45 jó akkor filózz rajta egész nap:P -
#44 :D -
#43 nekem meg eltunt 4200 ft-m és nem tudtam cigit venni!!!! :DDDD
de ez még 3 hónapja volt! :DDDD -
#42 hát akkor ezt halgassátok meg!
egyik hawerom meséli: h egyik nap nézi békésen otthon a tv-t és elalszik egy kicsit utána azt halja vagy valaki matat a konyhában pedig csak ő volt otthon egyedül!
kimegy és annyit lát h ott vannak bent a konyhájába ilyen h is mondjam "árus cigányok"és ott cigizgetnek bent! :DDDDDDDDDD
csak magugtól bementek cigizni!
és végülis nem vittek el semmit!
de ha velem történt volna agyonvágtam volna őket! :DDDD
hát ilyet! -
#41 ezzel zsarol?áhh baxxus -
#40 pontosan -
Chief #39 Csak a srác csak akkor beszél ha megcsinálok neki egy dizájnos Word dokumentumot.
Mi az hogy csak akkor beszél, menjél és vágd pofán... -
#38 -
Rain1 #37 3 éve az én bringámat is ellopták a cigányok. Lomtalanítás volt, és ilyenkor állandóan az utcán vannak és nézik, hogy mit elehet elvinni.
Néhány hónapja, meg az oszt.társam biciglijét lopták el a suliból. Aztán a gyerek ellopott még egyet, darabokra szedte mindkettőt, és összekeverte a sajátjával. Aztán másnap abba jött be a suliba. Délután már vissza is kapták mindketten a saját biciglijüket. -
#36 Most intézem! lehet, hogy meglesz! Csak a srác csak akkor beszél ha megcsinálok neki egy dizájnos Word dokumentumot. Ha valaki segít, kérem privátba jelezze. Az anyag már megvan hozzá! -
#35 szerintem igen. vegulis egy festmenygyujtemenyre is lehet mert az is szemelyes vagyontargy... vagy tevedek? -
#34 Vissza nem, de ha bejelented a rendörségnél, van esély rá hogy megtalálják...