153
Ellopták...
  • Davidus
    vagy el kell költözni iránba:P
  • Davidus
    Kölcsön kéne venni pár dolgot az iráni jogrendszerból... mondjuk a lopásért kézlevágást.
  • Davidus
    2 óra múlva ki is érnek:)
  • Dichter
    Mondjuk ha parázik, akkor ne titeket hívjon, hanem a police-t...
  • sapkafej
    Az összes ilyen topik a cigókról szól...meglepő.
  • Duddits
    Hát de ha kiáll a teraszra, akkor nem bírnak csak úgy beugrani! Vagy ha igen, akkor meg befut, azt becsukja az ajtót...
  • Davidus
    Igaza volt. Öltek meg/vertek szarrá embert már kevesebbért is.
  • DJ Skyline
    biztos meghallották,hogy kopogtat az ablakon...
  • Davidus
    lekaratézod őket!
  • Duddits
    Nah, közbe este anyám elmesélte, hogy volt az egész.

A szomszéd, aki megakadályozhatta volna, hogy ellopják, olyan egy szerecsétlen fasz, hogy azt nem lehet leírni! Úgy volt, hogy látta mikor bejöttenk a parkolóba, aztán meg látta, hogy nagyon nézik a motort, meg hallotta, hogy ott suttognak. Aztán elkezdték a szomszéd nagy, asszem 150 ccm-es robogólyát emelgetni (nem tudom hány kiló lehet, de nem könnyű). Aztán a hülye szomszéd elkezdett kopogtatni az ablakon, hogy tegyék le! De ez a fasz, nemhogy ki ment volna a teraszra, és kiabált volna egy nagyot, hogy a lakók meghalják, inkább jött hozzánk csöngetni! Amúgy a motort a 2m-s(!) kerítésen akarták átemelni! De mivel nem bírtak megbírkózni vele, mert ugye nehéz is, meg hát mind a 2 kereke le volt zárva... Inkább megpróbálkoztak az enyémmel. Hát sajnos, azt sikerült is átemelni. És minden a hülye szomszédon múlt! Anyám megkérdezte, hogy "És miért nem ment ki a teraszra szólni nekik?" "-Hát mert féltem, nehogy nekem támadjanak." !!
  • LiPTON
    (kijönnek)
  • LiPTON
    ja! egyébként nemrég kapták el őket. de inkább nem mondom el, ki köpött a police-nak csak az A baj, 4-6 év múlva kilyönnek, s kezdődik minden elölről, csak akkor lehet, hogy ügyesebbek lesznek
  • Loco
    Hihetetlen, sok rohadék liberális meg pártolja a cigányokat. Biztos vagyok benne, hogy az itt felsoroltakat egytől-egyig mind cigány követte el.
  • Rage47
    jah én már a buszállomás fele nem is telefonálok;)
  • forza milan
    ja,hawerom megy a buszon,egyszercsak körülállják a cigán*ok,hogy adja ide a telefonját,hát odaadta,megváltoztatták a pint,még az a szerencse hogy tudta a puk kódot,aztán meg kikapta a telefont a kezükböl,és leugrott a buszról!mázlija volt,azt leszámitva hogy elesett!persze ez este tiz felé volt!mondjuk már azon se csodálkozok,ha ez fényes nappal történik!!!
  • forza milan
    mocskos buzik!rohadékok!ezek nem kimélnek senkit!és ide süllyedünk!leszarja mindenki magasról,nemhogy már jól sittre vágnák az összes büdös köcsögöt!és tölem adhatjátok a büntipontot!
  • Rage47
    most jut eszembe.haverom mesélte, h ment az utcán, elövette a telefonját, aztán 3 emberke körülállta akik épp szembe jöttek vele, s kicsit megfenyegették, h adja oda... hát mit lehet ilyenkor tenni, hacsak nem tudsz kungfuzni..?
  • LiPTON
    hát nem tom mennyire értelmes ez az elmefuttatás, de a lényeget kiszűri mindenki magának..ezért dolgozik a magyar ember!(hogy eltartsa azokat, akik meglopják, ..megölik)
  • LiPTON
    én is egyetértek veled!! s engem az döbbentett meg a legjobban, kis általános iskolás koromban az egyik barom volt az osztálytársam!! de most már gondolni sem merek rá, ha itt maradok, akár in is lehettem volna ott(bár nem hiszem, hogy ennyire tartok 1 tisztességes ember életét: ezek nincsenek tisztában a létezés kérdésével! v mit tom én). az iskolában már a tanárok sem bírnak a gyerekekkel: 140 gyerekből száz a kisebbség tagja, s elnyomják a normálisan induló egyéniségeket is! ha vkinek saját gondolata van, akkor kinevetik, mert hát a többség nem ért semmit, minden évben új testvérük születik, nem ismerik a normális életet, s könnyű erre hivatkozni a szüleiknek, hogy nem tudják eltartani a sok gyereket! egyszerű a megoldás! nem kéne fűvel fával.. saját rokonnal, s akkor nem kéne 10 szájat etetni, meg k**** segélyekért könyörögni! de ez már mindennapos mindenkinek(könnyeben megvan a lé, mintha kemény munkával megkeresnék). a gyerek már alapból azt rögzíti, hogy úgy jó, ahogy a szüleitől látja, s abból adódik ez az analfabéta réteg, hogy már nem elég hogy a szülők alig haladják meg a 16-18évet, de már családon belül is folynak a dolgok! ez az egész úgy s***, ahogy van!!! s tudnám még ragozni!
  • Mr_no_NaMe
    BELÉT TAPOSNÁM A K*RVA ANNYUKNAK VAZZ!!!
    Már elnézést de ha ez igaz...hová süllyedünk???Erre szavak nincsenek...
    Mondom az lenne a fasza hogy ezeket összekötzni egy helyre(mármint ezeket a f*sz elmebetegeket)és felgyújtani az egész bagázst!!Ott lehet kib*szottnagy
    bűz lenne de minől szemtebbek annál büdösebb lesz...Bár égne minden szemét elmebeteg nyomoronc lelkironcs köcsög!Az ilyenek HALJANAK MEG A FRANCBA...
    Jöhet a büntipont...
  • LiPTON
    mostanában egyébként történt durvább eset is nálunk! pontosabban a szomszéd utcában! kora tavasszal volt történt. idős nénike(asszem 84 éves volt), s a lánya voltak otthon. nem sokkal azután történt az eset, hogy hazamentem edzésről. 3 helyi fiatal(egyik sem idősebb 20nál!-s csak az egyik "brazil") betörtek sz*r*s 20 E Ft-ért, megverték az idős nénikéket, s kikötözték őket. reggel találtak rájuk. az idősebb asszonynak nem volt vérkeringés a lábában - amputálták. 1 hét múlva elhunyt(nyugodjék békében) . s mindez 20E Ft-ért.
    ENNIT ÉR 80 ÉV BECSÜLETES MUNKA?!?!?!?! 20Ezer szaros FT-ot 1 EMBERI ÉLET?!?!?!?
  • LiPTON
    nem mondom: kicsit énis befeszültem akkor, mikor megtuttam, elvitték jövendőbeli (akkormég...)motorom(ha meglett volna akkor az a moci, biztos leteszem mopedra), de így maradt a B kategória, amit éppen most gyűrök.. s nem maradt motor. pedig az jó kis gép volt, jobb mint a mostani, gyönyörű állapotban! s hallottam is akkoriban hogy vki(egy sötét bőrű egyén) Simsont árul olcsón! körbetapogatoztam 4 felől a csávót, de végül is árnyékra vetődtem. valszeg nem helyiek vitték el, mert azóta kiderültek egyes dolgok(azóta szinte minden évben elvisznek vmit, most tavasszal vittek el szerszámokat, meg egyéb cumókat):a szomszéd településről jártak??-nak?? át "árubeszerző körutakra" ezek a k****g-gök! baseball ütő+ 1-2 okosság nekem is be van készítve több helyre, mert nem csak ilyen betöréses problémák adódnak manapság..
    de hát ez van most, alkalmazkodnunk kell-elvileg(DE ÉN NEM FOGOK !!!!!!!!!)
  • Thomsen
    Ha az én faterom gépét ellopnák, tuti megőrülne :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    Áhh hozzánk egy nagyon lol csávó " tört " be.
    Éppen aznap érkeztem haza osztálykirándulásról aztán hajnalba meg muterom szaladt be bátyámhoz meg hozzám, hogy gáz van, mert valaki az udvaron motoszkál. Kinéztünk az udvarra néző ablakunkon, de akkor már sehol nem volt éppen a kerítésünkön ugrott kifele a mountain bike cangámmal együtt :D De mivel láttuk, hogy szegény emberke síkrészeg és alig áll meg a lábán, bátyám felkapta a baseball ütőt azt usgyi neki.
    Az utcánk sarkánál fogtuk be ezt a szerencsétlen balekot ( ahhoz képest, hogy sík részeg volt elég gyorsan haladt :P), és a cangámnak a vázán pedig volt egy szatyor. Tesóm lerúgta róla, a cangát meg kitépte a kezéből azt csá. Az meg megsem mukkant, szerintem azt sem tudta, hogy most meg mi a gyík van! :-) Jól leordította a fejét, de azért már tetlegességig nem fajult a dolog. Megjegyzem a szatyorban 6 lopott tyúk volt :DDDDDDDDD Tiszta vér volt a szatyorja :S A zsernyákok meg megérkeztek, csávókámat meg bevitték egy kicsit józanodni :D

• DJ Skyline
    nekem csak mesélte haverom,hogy netkávézós volt,és amikor még ott dolgozott úgy lopták el a kollégája telefonját,hogy egy srác kért csipszet...pár lépést hátra kellett menni a csipszes dobozhoz a kollégájának,és ott hagyta a telefonját a pult alatt...a srác kihasználta az alkalmat telefon felkap,és kifutott a kávézóból!
  • Gunner
    Én olyat láttam, hogy bent voltam apám cégénél, feljött egy cigány a lépcsőn, mozgásérzékelő csöngetett, visszament, mintha lement volna, aztán bebújt az ajtó mögé. Erre kiment az egyik munkatárs, és elhajtotta. Huszonéves a cigány volt mellesleg...
  • Rage47
    igen ök képesek bejönni csak ugy...nálunk is volt már hasonlo.de szerencsére ott voltunk
  • Jhon Balu
    feleségemnek vettem egy biciklit de kétnapután a lezárt pincéböl elvitték.
    a rendőrők akiket kihivtunk asztmondták,hogy lopjak helyette másikat..
  • CLINT EASTWOOD9
    nekem is most készül a jogsim de hát én 50cm3-nél járok.
  • CLINT EASTWOOD9
    nem semmi
  • CLINT EASTWOOD9
    gyá ezt megnéztem volna
  • Fefe
    Az én szomszédom és egyben jóbarátom is meg úgy jár,hogy a házuk (panel,csepelen) elől vitték el a Honda 250 crm-jét bejelentette a yardon szólt a haveroknak meg minden és kb 2 hét után megtalálták a motort ( nem a rendőrők) itt csepelen egy kertes házban és a szomorú az egészben az,hogy a srác 3 haverja lopta el a mocit. Mondanom se kell,hogy mielőtt kijött a rendőrség mi lett 3 gyerekkel.A rendőr csak annyit mondott,hogy "látom sikerült elintézni az ügyet most már vihetjük"
  • LiPTON
    remélem nincs igazam, de sztem keresztet vethetsz arra a gépre. nagyfateromét 3 éve lopták el. felforgattuk a környéket, szimatoltunk mindenfelé, bevetettük Columbo összes trükkjét, de nem jártunk sikerrel. de azért szorítok
  • Duddits
    Nah, aki reggel mondta, hogy tudja hol van, csak szórakozott a buzi! Elmentünk hozzá, jól elbeszélgettünk... Nah, most megyek még keresem, mert tudok még egy helyet ahova a mocisok járnak, megnézem ott.
  • LiPTON
    én kb 4-5 éve nyomom, de most kezdek el igazán belefolyni a dolgokba.. kicsit leépítettem az elmúlt években S50N-nes simómat(faterom gépe volt,amíg hozzám nem került. az 1. simo volt, ami nem nagymotorként futott, 1978ban), de most szépen megcsináltuk, csak a festés hiányzik. jogsim most készül, úgyhogy vmi kell, amíg nem lesz 125ösöm (de nem tom, meddig bírom ki, hogy ne kezdjek el megint a saját stílusomban motorozni->akkor megint lehet szerelni:)
  • Thomsen
    Biztos ezt is a köcsög cigányok csinálták.
  • CLINT EASTWOOD9
    Te hány éve motorozol?
  • CLINT EASTWOOD9
    Nekem egy robogóm van 50cm3-is de mi garázsban tároljuk úgyhogy nem nagyon lophatják el.
  • LiPTON
    hopsz.
    bocsi a naGY képért
  • LiPTON
    ja! a mocim: -nagyon teccik

(remélem nem jut a tied sorsára..