Megölték az orosz spamkirályt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Terroristákról nem beszéltem, de én lelõném mindet ha nálunk akarnának robbangatni. Nincs más választásod. Spammer esetében jobb antispam programok/technológiák fejlesztése lehet a megoldás, na meg a törvények tuningolása ezekre az esetekre.
Sínekre állt az igaz, de ha maffiózónak születik akkor mit csináljon. Kockáztat, és abba meghalt. El lesz felejtve másnapra. <#fogmosas>#fogmosas><#taps>#taps><#hawaii>#hawaii>
Starcraft + Diablo III - esemve
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem is vannak problémáim
Az igazságszolgáltatás és büntetésvégrehajtás ill. a korrekciós intézetek, igazából nem töltik be céljukat, a legtöbb bûnözõ visszaesõ, akiket meg piti dolgokért sitteltek le, azok egyszerûen hülyék voltak.. bepiáltak és ez lett..
A humanitárius blablát meg tarsd meg dzsodzs kettõvé bussnak.. ill. a terroristáknak..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem nem gyilkosság a megoldás minden emberi problémára. Az õskorban az ember egyszerûen bunkóval válaszolt a stesszre, de a mai világban nem ez az elfogadott. Amúgy nem sajnálom, de senki sem érdemel ilyen halált.<#zavart2>#zavart2>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -