26
-
#26 KONYEC :)) -
fawcet #25 Tompa tárgy felőlem lehet egy mezei ólmosbot. Az stílszerű a maffiózóknak.
Terroristákról nem beszéltem, de én lelőném mindet ha nálunk akarnának robbangatni. Nincs más választásod. Spammer esetében jobb antispam programok/technológiák fejlesztése lehet a megoldás, na meg a törvények tuningolása ezekre az esetekre.
Sínekre állt az igaz, de ha maffiózónak születik akkor mit csináljon. Kockáztat, és abba meghalt. El lesz felejtve másnapra. -
peterx #24 JÓL Tették EGY ROHADÉKKAL KEVESEBB :)))))))))))9 -
pemga #23 Tompa tárgy = fűszeres lunch-hús konzerv, csak hogy stílusos legyen. -
#22 A halálbüntetésben az a rossz hogy sose az kapja aki megérdemelné. Vannak emberek, akik ugyan nem csinálnak semmi törvénybe ütközöt de ahol lehet ártanak másoknak, a sunyi , alattomos, mást fúró, tönkretevő emberek sokkal több kárt okoznak a társadalomnak mint adott esetben egy rablógyilkos, de ez nem annyira látványos, sőt helyenként elfogadott közmorál. -
#21 Valaki biztos bátrabb volt, mint mi, és tett valamit a bu*i spamek ellen. -
#20 Aki szpemmel az annyira korlátolt szellemileg, hogy valószínűleg nem fogná fel mit kéne csinálnia ;] -
#19 De, ő megérdemelte, ugyan úgy megérdelmi aki rosszalkodik.. mi olyan rossz a halálbüntetésben?
Nekem is vannak problémáim [de tényleg! ;]] de nem megyek és ölök embereket, nem rontok meg (kis)gyerekeket [komolyan!444 :]]] nem szpemmelek, hogy pénzhez jussak, nem írok vírusokat [na jó néha :D] , hogy elmondjam, mennyire elgem van ebből vagy abból ...
Az igazságszolgáltatás és büntetésvégrehajtás ill. a korrekciós intézetek, igazából nem töltik be céljukat, a legtöbb bűnöző visszaeső, akiket meg piti dolgokért sitteltek le, azok egyszerűen hülyék voltak.. bepiáltak és ez lett..
A humanitárius blablát meg tarsd meg dzsodzs kettővé bussnak.. ill. a terroristáknak.. -
UnnameD #18 Kétségtelen megérdemli a büntetést, de ha megölik 5 újabb lép a helyébe. Inkább életfogytiglan spam-ellenes progikat írjon. Szerintem ez jobb ötlet. -
#17 Reklamacio orosz modra :) -
#16 Mint írták valószínűleg nem egy felháborodott járosult ölte meg, hanem a mafia, ők meg nem nagyon veszik figyelembe az állam törvényeit. -
MacrosTheBlack #15 Lehet régen az embereket segítették a törvények, nem a bűnözőket, meg az emberiség ellenségeit. Ma viszont igen, valszeg ezért nem bízik már senki a törvényekben, és szolgáltat maga igazságot - ha tud. Ez a geci valóban csak azt kapta amit megérdemelt. Tisztában volt vele hogy milliókat bosszant, mégis direkt csinálta. Ha valaki a sinekre áll, ne csodálkozzon hogy elüti a vonat. -
#14 kínzásnak megfelelő lett volna a spam-ek olvastatása, és egyessével törlése -
Flashy #13 nemám pereskedni évekig, nemteccik, fejbecsapjuk. nem is rossz módszer, lehessen szavazni, akit az emberek 2/3-a nem szeretne élve látni, azt fejbecsapjuk. demokrácia, nem? :) -
#12 kár, h előtte nem kínozták pár napig ... -
fawcet #11 Mi lehet a tompa tárgy? Kalapács?
Szerintem nem gyilkosság a megoldás minden emberi problémára. Az őskorban az ember egyszerűen bunkóval válaszolt a stesszre, de a mai világban nem ez az elfogadott. Amúgy nem sajnálom, de senki sem érdemel ilyen halált. -
Reggel #10 az összesel spammerel ezt kellene tenni -
#9 SG: máskor egy kicsit gyorsabban reagáljatok. -
Mipi #8 "SPAMHALÁL MERT MEGÉRDEMLED!" -
#7 hatásos... -
#6 miért tart minden ilyen sokáig az oroszoknál? -
PityBull #5 Orosz megoldás, hmmm? -
Hege15 #4 hát ezt rendesen beszopta -
#3 És mi nem fogjuk sajnálni... -
#2 :DSGFSDGSDG
amúgy igaz hogy fórumon már egy napja megjelent ez a hír :9 -
#1 This is the beginning of a beautiful friendship.