2348
-
karajjj #1386 hát akad azért középpályás, Toulalan, Bodmer, Keita, Govou, Kallström, Juninho, Ben Arfa, Fabio Santos... na ők szerintem mindannyian elboldogulnak a középpályán -
Roy4l #1385 nemszabad eladnunk ajax is eladta 2legjobb emberét és még megveszik a többit is pl.:Emanuelson,Heitinga,Huntelaar szerintem huntelaar elmegy de a többinek nemkéne de én nemszeretném ha a lyon is ilyen helyzetben lenne hogy minden jó embertünk elmenne azthallotam hogy DAcourt vagy ki Interben jáccik és Perrin megvesz remélem megveszi mert alig van középpályásunk is nincs csere középünk annyira -
karajjj #1384 sajnos ez így van... de remélem azért nem lesznek hülyék Lyonban és megtartják, mert nélküle bizony a pitsába se lennénk :S -
Roy4l #1383 Benzema minnél tőbb gólt annál jobban elakarják vinni:'( sajnos nemláttam a meccset de a gólpkat azért megnéztem -
karajjj #1382 Benzema megint gólt lőtt :O nem semmi ez a srác -
#1381 na végre vmi -
karajjj #1380 végremár vezetünk a Stuttgart ellen... -
karajjj #1379 ránkfért már egy ilyen sima győzelem! -
karajjj #1378 0:3
na még vagy négyet... -
#1377 végre...már csak az a fránya nemzetközi kupa... -
karajjj #1376 nembaj, már 0:2 -
karajjj #1375 na fasza, a bíró nem adott meg egy gólt... -
karajjj #1374 vasárnap végre má lesz lyon meccs a sport1-en! -
#1373 byby Lyon :( -
karajjj #1372 erről már jobb ha nem is beszélünk... :( -
#1371 már nem tudok szóhoz jutni, 0-3, otthon, a 60.percben... -
#1370 ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????? -
karajjj #1369 najó, 0:3... -
Csesza #1368 0-3
pfffff... -
#1367 0-3... -
#1366 0:2....azta... -
Csesza #1365 0-2
:OOOO
wtf:? -
karajjj #1364 úúúristen -
karajjj #1363 óóóóó hogy a ....om a rangersbe -
#1362 0:1 a Rangersnek...ez kész -
karajjj #1361 Lyon [3 - 0] Lens
na végre már egy sima győzelem... -
karajjj #1360 szerintem ez inkább már szánalmas volt... a védelemről jobb ha nem is beszélünk... -
#1359 De hiába lesz szép stadion, ha a csapat meg rámegy...:S Nincs rendes balszélső(mint egykoron Malouda).A középső tengelyről hiányzik még egy olyan középpályás mint amilyen Tiago.Védekezésben, és támadásban is nagyban kivette a részét!A védelem pedig...Bodmerre nem is tudok haragudni, nem az Ő posztja, de akko könyörgöm!!!Ha elengedjük Cacapat, akkor pótoljuk már!Grosso nem volt kezdő, ehelyett az alapjában jobb oldali hátvéd Reveillere átment a bal oldalra.Elég vicces ez a Perrin........... -
karajjj #1358 Na úgy néz ki, hogy lesz új stadionunk a hivatalos oldalon kintvannak a látványtervek, majd nemsokára belinkelem
(ha igazam van, így legalább már részben érthető, hogy mér adtunk el annyi jó játékost a nyáron... kellett a zsé) -
karajjj #1357
-
karajjj #1356
-
karajjj #1355
-
bonebeni #1354 hát nemhiszem el...a rák citerázzon mindegyik barca játékos hangszálján...fasza, na ezér legyen átkozott az összes barca játékos az annyával együtt -
karajjj #1353 hát egyre minimum... :@ -
#1352 pár évre itt szükség lesz :( -
#1351 na majd hazai pályán, hátha felépülnek a többiek és akkor elkenitek a Barcát -
karajjj #1350 gyerekek, ez má szégyen ez nem védelem, ez bohóctársulat -
karajjj #1349 hogy a jó************************************* édes anyukáját... -
karajjj #1348 Egyet bekéne rúgni csesszékmeg -
karajjj #1347 Na végre már, bejött Baros