2348
  • karajjj
    hát akad azért középpályás, Toulalan, Bodmer, Keita, Govou, Kallström, Juninho, Ben Arfa, Fabio Santos... na ők szerintem mindannyian elboldogulnak a középpályán
  • Roy4l
    nemszabad eladnunk ajax is eladta 2legjobb emberét és még megveszik a többit is pl.:Emanuelson,Heitinga,Huntelaar szerintem huntelaar elmegy de a többinek nemkéne de én nemszeretném ha a lyon is ilyen helyzetben lenne hogy minden jó embertünk elmenne azthallotam hogy DAcourt vagy ki Interben jáccik és Perrin megvesz remélem megveszi mert alig van középpályásunk is nincs csere középünk annyira
  • karajjj
    sajnos ez így van... de remélem azért nem lesznek hülyék Lyonban és megtartják, mert nélküle bizony a pitsába se lennénk :S
  • Roy4l
    Benzema minnél tőbb gólt annál jobban elakarják vinni:'( sajnos nemláttam a meccset de a gólpkat azért megnéztem
  • karajjj
    Benzema megint gólt lőtt :O nem semmi ez a srác
  • Rockynhooo
    na végre vmi
  • karajjj
    végremár vezetünk a Stuttgart ellen...
  • karajjj
    ránkfért már egy ilyen sima győzelem!
  • karajjj
    0:3

na még vagy négyet...
  • Mor3llo
    végre...már csak az a fránya nemzetközi kupa...
  • karajjj
    nembaj, már 0:2
  • karajjj
    na fasza, a bíró nem adott meg egy gólt...
  • karajjj
    vasárnap végre má lesz lyon meccs a sport1-en!
  • Rockynhooo
    byby Lyon :(
  • karajjj
    erről már jobb ha nem is beszélünk... :(
  • Mor3llo
    már nem tudok szóhoz jutni, 0-3, otthon, a 60.percben...
  • Mor3llo
    ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
  • karajjj
    najó, 0:3...
  • Csesza
    0-3

pfffff...
  • fsgh
    0-3...
  • Mor3llo
    0:2....azta...
  • Csesza
    0-2

:OOOO

wtf:?
  • karajjj
    úúúristen
  • karajjj
    óóóóó hogy a ....om a rangersbe
  • Mor3llo
    0:1 a Rangersnek...ez kész
  • karajjj
    Lyon [3 - 0] Lens
    na végre már egy sima győzelem...
  • karajjj
    szerintem ez inkább már szánalmas volt... a védelemről jobb ha nem is beszélünk...
  • Mor3llo
    De hiába lesz szép stadion, ha a csapat meg rámegy...:S Nincs rendes balszélső(mint egykoron Malouda).A középső tengelyről hiányzik még egy olyan középpályás mint amilyen Tiago.Védekezésben, és támadásban is nagyban kivette a részét!A védelem pedig...Bodmerre nem is tudok haragudni, nem az Ő posztja, de akko könyörgöm!!!Ha elengedjük Cacapat, akkor pótoljuk már!Grosso nem volt kezdő, ehelyett az alapjában jobb oldali hátvéd Reveillere átment a bal oldalra.Elég vicces ez a Perrin...........
  • karajjj
    Na úgy néz ki, hogy lesz új stadionunk a hivatalos oldalon kintvannak a látványtervek, majd nemsokára belinkelem

(ha igazam van, így legalább már részben érthető, hogy mér adtunk el annyi jó játékost a nyáron... kellett a zsé)
  • karajjj

• karajjj

• karajjj

• bonebeni
    hát nemhiszem el...a rák citerázzon mindegyik barca játékos hangszálján...fasza, na ezér legyen átkozott az összes barca játékos az annyával együtt
  • karajjj
    hát egyre minimum... :@
  • Rockynhooo
    pár évre itt szükség lesz :(
  • SLICK
    na majd hazai pályán, hátha felépülnek a többiek és akkor elkenitek a Barcát
  • karajjj
    gyerekek, ez má szégyen ez nem védelem, ez bohóctársulat
  • karajjj
    hogy a jó************************************* édes anyukáját...
  • karajjj
    Egyet bekéne rúgni csesszékmeg
  • karajjj
    Na végre már, bejött Baros