Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
azért meleg ne legyél😄DDDDDSADAS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😄DD Aláztok😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
úristen Carew, Te állat ! IMÁDLAK 😄😄😄😄:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
köszönjük szépen, 2:0 !!! HNAHNAHNA ??????? MIVAN MARGIT ?!?!?!?!?!?!?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

desigo
bocsi akit kilöktem...
desigo
a második is megvan😊))))
báttyó02
ez kérlekszépen azt jelenti hogy kánnáváró egy fostalicska 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mor3llo
akkor ez mit minõsít ? Cannavaro gyenge, Carew túl jó, vagy mind2 ? 😄DD

Mor3llo
most õszintén, Carew igaz, hogy gyors, és mozgékony, jól cselez, de egy Cannavarot, aki állítólag a világ egyik legjobb védõje, miért szívat szét ? 😄DD

jbal
ja én is erre gondoltam.raknék neki 1-2 csellót oszt feküdne a fõdön.

báttyó02
kánnáváró az aranylabdás?<#smile>szerintem még én is lecselezném<#smile>

Mor3llo
GÓLGÓLGÓL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAREW !!! HÁHÁHÁHÁHÁÁH% 😄DDD

Mor3llo
1:0-ás idegebeli gyõzelemmel 'melegítettünk' a Real elleni meccsre.Nehéz lesz, de ha nyernénk, az óriási preztíst,lendületet adna a csapatnak.

Japep
Tegnap néztem meg a Valenciennes elleni összefoglalót..., hát nem volt semmi az a meccs! Már a sírból hozták vissza a három pontot!
Én meg még hendikeppel raktam meg a Lyon-t! <#wow3>

Lyon <2 - 1> Valenciennes

76' <0 - 1> S. Savidan
83' <1 - 1> C. Cris
85' <2 - 1> S. Squillaci

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
különben annyiszor indították le a védelmet, ahányszor akarták..

Mor3llo
Nem igaz...Wiltord képtelen volt betalálni.Ráadásul a bekapott gól sztem eléggé Coupet gólja volt.Ötösön belül a kapus az úr, hát nem igaz....Kallstrom a 80.percben ha egybõl elvállalja, nem tologatja, akkor sokkal veszélyesebb lehetett volna a lövés . Juninho szabálytalansága számomra érthetetlen.Annnyira felesleges volt könyökölni, mivel lépéselõnyben volt...áhh, mind.Csak az bosszant, hogy a következõ fordulót nélküle kell lenyomni.

banok
elkúrtam a Youtube-os linket:

http://www.youtube.com/watch?v=am9Ib5dUWg0

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Rennes-Lyon 1-0
Youtube
Letöltés

Mor3llo
majd meeünk Realt kalapálni 😉))) és még ottsem lenne uncsi a gyõzelem 😄 különben egyértelmû, franciahonban ellenfelünk nincs.Ha BL-ben hozzuk ugyanezt a formát, mint a bajnokságban, nem lehet gond.Viszont van egy hátulütõje a dolognak.Ha a bajnokság túl gyenge, talán nem edzõdnek annyira a játékosok.Bár gondolom Houllier ezzel tisztában van, és ezért edzéseken dupla annyira hajtja Õket 😛P

Japep
Sztem ezt nem lehet megúnni! 😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh
aztaa nem semmi😄 nem unjátok hogy mindig ti nyertek?😊

Japep
Rennes 1 - 0 Lyon
Auxerre 2 - 3 Le Mans
Marseille 0 - 1 Lorient
Monaco 0 - 0 Nice
Saint-Etienne 3 - 0 Toulouse
Sedan 1 - 1 Nantes
Sochaux 1 - 0 Troyes
Valenciennes 0 - 3 Lille

---------------------------------------------

1 Lyon 12 10 1 1 27-9 18 31
2 Lille 12 6 3 3 19-12 7 21
3 Sochaux 12 6 3 3 17-15 2 21
4 Marseille 12 6 2 4 19-12 7 20
5 St.Etienne 12 6 2 4 19-15 4 20

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ja!
Sejtettem, hogy nem egy nagy ellenféltõl lesz meg az elsõ vereség...
Nem baj, a Marseille meg otthon kapott ki a Loirenttõl 0-1 -re, úgyhogy maradt a 10 pontos elõny a másodikhoz képest!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nem tudom...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
nem igaz...oda a veretlenség :'(

báttyó02
OOOOOOO:
holvankanál .

banok
Juninho pirosat kapott...

Japep
Rennes <1 - 0> Lyon

13' <1 - 0> S. Mbia

<#rinya><#rinya><#rinya>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
Továbbmentünk, és eddig hibátlanok vaunk. 😉

Japep
Lyon <1 - 0> Dynamo Kyiv

14' <1 - 0> K. Benzema

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
Karim Benzema ismét megvillantotta óriási tehetségét.Nagy játékos lesz 😉

Mor3llo
remélem nyerünk ma

Nuno88
sztem nem rossz csak Fred lemaradt róla

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Sztem meg jó! 😄DDD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hunbasser
nem tetszik a leendõ banner :\ nem ezt vártam tõled,Japep 😛

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Rangadó után rangadó...OM után jön a PSG..

Mor3llo
hááát...khm 😊

banok
baromi jó ez a Lyon! o,o

Mor3llo
Nos 😊 4-1 lett a vége ide 😛 Juninho duplázott,ezenkívül még (az utóbbi idõk egyik legnagyobb fogása)Kallstrom, és Benzema.Ribery neezhet, h nem jött át a nyáron...hátha majd télen 😊

Mor3llo
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, az ifjú csatárreménység Benzema...szép vooolt 😊)))

Mor3llo
Ezaz, vezetünk!!!Juninho tizenegyesbõl!

Mor3llo
Figyelni kell, ugyanis tavaly Õk megvertek minket.Juninho azt nyilatkozta, h ez is csak egy bajnoki meccs, amelyen a legjobbat kell nyújtani.Azért sztem ezt Õ is belátja : itt most többrõl lehet szó 😊

Mor3llo
Megint elintéztük a BL beli idegenbeli meccsünket😉 hehe 😛 Dynamo Kiev, good bye 😊...Juninho 1 állat...úgy betalálni szabadrúgásbõl!Elképesztõ!!!Holnap pedig rangadó...Marsielle-Lyon!Nagyon nehéz meccs lesz!

Japep
Grat!!!Szép volt!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
végre beköszönt Fred 😄 ...remélem tudunk nyerni, és így maradunk az 1. helyen 😊😊

Mor3llo
Ez várható volt!Bár lehet a Real elleni meccs lefárasztotta a fiúkat,de akkor ez ezek szerint nem látszott meg!Grat, szép volt Fiúk!

Japep
Lorient <1 - 3> Lyon

6' <0 - 1> Tiago
62' <0 - 2> F.C.G. Fred
65' <0 - 3> F. Malouda
70' <1 - 3> M. Ciani

Szép...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jbal
GRAT!!!!!!!!!!!!!!szép volt.okatattatok

Japep
Én arra gondoltam, hogy új mezben a játékosok...<#vigyor3>
Nincs valami oldala a Lyonnak (magyar/külföldi) ahol (háttér)képek is vannak???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BUDA > miskolc.