2348
-
#1426 azta büdös, mekkorea játékos !! :O
és milyen fiatal... -
karajjj #1425 Ben Arfa milyet beakasztott :OOOO
Mostmá a másodikat is :OOOOOOO -
karajjj #1424 megy a meccs, az oldalon, amit belinkeltem, az első sopcast stream működik, ott lehet nézni
a PSG nagyon támad :S -
karajjj #1423 hála Istennek itt van 4 is, abból ha egy is nézhető, már jó :D -
#1422 szerintem akko keresek vmi steamet. -
karajjj #1421 este Lyon - PSG lesz és nem adják a sport1-en???????? -
Roy4l #1420 C'est pas moi qui le dit, c'est Marca. Mais peut-être ont-ils simplement regarder le "C José" de samedi dernier sur Canal +.
Le jeune attaquant lyonnais y confiait son rêve de vouloir un jour évoluer au Real Madrid. -
#1419 Nem kell már Carew, akármennyire is szeretem, de nem tudná elviselni megint a padozást. -
Roy4l #1418 Carew-et visszakéne venni benzema mellé aztán jók lesznek ők ugy:D -
karajjj #1417 arra ottvan Baros -
Roy4l #1416 venni kéne jó csatárt,közép,védőt csatár pot ha fred vagy benzema sérült -
karajjj #1415 ezt akartam írni :DD -
#1414 az pont 2 ! -
Roy4l #1413 sry csak nagyon ideges lettem aztán:DD namind1 remélem benzi marad sokáig velünk remélem ... chelsea tölünk vesz minden játékost szinte vagyis csomot pl.:Malouda,Essien, többet nemtudok:DD -
karajjj #1412 hagyd rá :D
fiatal még, meg nem is régóta van itt... -
kell a ....
hiszékeny vagy ... :\ -
karajjj #1410 na ennyire azért ne lelkesedj, mert még véletlenül bünti lesz a vége... :S -
Roy4l #1409 FUCK REAL MADRID -
Roy4l #1408 Még jobb Real is akarja benzemát REALREAL -
Roy4l #1407 védőt meg kp-t kéne venni -
karajjj #1406 inkább hátra kéne valakit venni, mert ottvannak a problémák... -
Roy4l #1405 chelsea msot ritka szarok aztán erősiteni akarnak de Huntelaart is megakarja venni akkor inkabb egyiket se hanem valameik másik csapattol tiago nemkell juvenak cserélni akarták még valakivel perrinek kéne valakit előre megvenni vagyis hogy állapodjanak meg ne a átigazolsái időszakban -
#1404 anno örültem vna ha a Realba jön.. perpill nem tartanék rá igényt -
karajjj #1403 eddig úgytűnik a juve-topikban pont erről volt most szó -
karajjj #1402 a Juventusba nemhiszem, hogy kellene, mivel van most elég csatár ott, a Chelsea-t meg tudjuk, hogy szeret a Lyon játékosaiból építkezni:S tőlük jobban tartok... :SSSS -
#1401 Tiago ott haggya a Juvét ? ? -
#1400 Na ne, ezt nem.A Chelsea végképp szálljon le róla, a Juve meg főleg :D
na ez értelmes volt :D -
Roy4l #1399 nah jókis hir benzemát akarja a chelsea meg a juve juveba nemenjen tiágó is elmegy alig kap lehetőséget maradjon nálunk chelsea meg keressen más támadótJUVE@CHELSEA -
karajjj #1398 eddig 11 bajnokin lépett pályára a bajnokságban és szerintem egész jól játszik -
karajjj #1397 ja amúgy a topikkal kapcsolatban:
már kétszer kértem, hogy hagy legyek a házihazda, de még mostsem kaptam választ, szóval erről ennyit... -
#1396 yolvan akkor én vok fasz :D vagy kevertem vkivel xD
Grosso szokott játszani amúgy? -
karajjj #1395 hát a vállogatottban is szélen játszik, ha játszik... :D -
#1394 Benzema , Fred duo yo lesz remélem :)
kár bánkodni azon h most hogy áll a csapat mondjuk a 2 évvel ezelőttihez képest, sajnos már "csak" ezekkel az emberrekkel gazdálkodhat a csapat, remélem a bajnokságot ígyis behúzzzák!
Govou nem csatár ? vagy csak én vok tudatlan ? XD
nah hajráá Lyon :) -
karajjj #1393 remélem hamar formába jön, aztán ontja majd ezerrel a gólokat :D -
#1392 hát ja, kezd, de leginkább annak örülök, hogy Fred felépült :D
Benzema - Fred kettős :) -
#1391 Az igaz, hogy Keita tud csatár is játszani, de inkább a szélre való, csak úgy mint Govou :)
Ben Arfa meg végképp nem csatár :) -
karajjj #1390 nem azt írtam, hogy nem csatárok, hanem arra céloztam, hogy közzéppályán is nagyon jók...
a másik meg, hogy az egy dolog, hogy csatárnak írják, de 11 csatáros játékot nem lehet játszani, ígyis támadónak minősülnek a középpályán
(zárójelben megjegyzem, hogy talán kezd visszatérni a topikba az élet:D már hárman vagyunk) -
Roy4l #1389 Keita ,govou ben arfa azok csatárok csak perrin nemcsatárnak használja őket ha akarjátok www.olweb.fr en is igyvan -
karajjj #1388 Bodmer is játszik vkp-t, és támogatom az ötletet, a védelmet tessék erősíteni, de keményen! :D -
#1387 Igen, de védekező középpályás kettő van, Fabio Santos és Toulalan.Dacourt pedig ha jól tudom vkp.Én inkább a védelmet erősíteném.