Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Ez durva...most jött ide !

fi.: Lyon <1 - 1> Nice
34' <0 - 1> B. Kone
39' <1 - 1> M. Baros

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
Fred mellett nem fog esély fog kapni sztem Baros.Ahogy Carew sem kapott.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

9csöves9
azthittem okos vagyok😞

ám Carew hülye hogy a Villahoz ment.egy biztos bajnokesélyestõl és egy bl-ben is kurva jól szereplõ folyamatosan fejlõdõ csapattól elment egy angol középcsapathoz:o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

oláhbá
:}}}}}}}}}}}

nelegyél elkenõdve :}}}}}}

9csöves9
én kérek elnézést

különben is az én jó kurva anyámat

oláhbá
ááá nem dehogy...

Norwegian international Carew is expected at Villa Park on Monday to discuss terms ahead of a likely swap deal.

9csöves9
nem tudom<#nemtudom>

egyébként,szerintem Baros teljesen meg fog újulni a Lyonnál

és remélem többet is fog játszani mint a Villában és össze jön neki a dolog 😊

gabber_saviola
UFFICIALE: colpo del Lione, arriva Milan Baros
22.01.2007 16.34 di Francesco Graffagnini articolo letto 2222 volte
Dopo le prime indiscrezioni filtrate nei giorni scorsi è stato formalizzato oggi il passaggio dell’attaccante ceco Milan Baros dall’Aston Villa all’Olympique Lione.

gratulálok, jópléja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

most elvileg sérûlt nem?

lehet az orvosi vizsgálatok miatt még nem engedték majd ha meggyógyul akkor?!

9csöves9
Carew egyébként még nem igazolt a Villához,szóval nem egy az egybe cserélték el

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Elõbb kellett volna 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
Baros már Lyonban van errõl ír a hivatalos honlap is

Mor3llo
Ez hol olvastad ? Ez sztem még csak találgatás.Carew szerintem jobb mint Baros, nem is kicsit...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

oláhbá
mekkora állat ez a Lyon...

Baros <--> Carew

\o/ csori malouda

BUDA > miskolc.

Mor3llo
Vercoutre mekkorákat fogott...uhhh

Éppen befért! <#eljen>

VILLARREAL CF mindörökké!

vmvr
uhh, nem kis kapushiba volt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Francba! Szivem szerint nézném a meccset, de mindenki minden tv-n mást néz... <#circling>
Hajrá Lyon!

Mor3llo
Fred alig épült fel, máris aprítják...

Mor3llo
ühh...kicsit furin találta el..kössz a videót !

jbal

Mor3llo
Malouda gyenge gólpassza...

Mor3llo
22. perc, Abidal 😊)) már érett, de nagyon 😊
1:0 neküüüünk 😊

Mor3llo
Ma este Sport2, Francia Kupa elõdöntõ Lyon-Le Mans.Gyerni kell, és ki kell köszörülni a csorbát.

Mor3llo
Vááá..elég rosszul kezdjük az új évet a bajnokságban :SS :'(
Toulouse - Lyon ... 2:0 ...
nemigaz 😞

Mor3llo
Holnap 20 órától Toulouse - Lyon . Mivel Coupet sérült, így Vercoutre fog védeni.Vercoutre rendkívül ambíciózus álmokat szövöget, ugyanis azt nyilatkozta, hogy mindent meg szeretne nyerni a Lyonnal !
Idõközben Wiltord 32 éves lett 😊 utólag is boldog szülinapot neki 😊

Japep
Én is segítek ha kell, de én inkább a kinézetében (banner, képek, stb.)!
Persze nem úgy mint a Chelsea-s oldalnál, ahol a csávókák minden nap új külsõt találtak ki és egyfolytában zaklattak!
Ha kellek szólj! 😄DD

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
Benne vagyok.Hivatalos honlapról majd tudok segíteni a fordításban.

Sziasztok! Pár napja észrevettem hogy nincs egy olyan magyar weboldal(ha van akkor sajna nem találtam meg), ami a Lyonnal a foglalkozna és folyamatosan frissíztenék, ezért úgy döntöttem, hogy készítek én egyet. Ennek a webolnak a szerkesztéséhez és frissítéséhez keresek segítõket... itt a link
Igen, ugyanis Robben a sérülését követõen nem nyerte vissza eredeti formáját, s kiszorult a kezdõbõl! Azt mondha, hogy inkább otthagyja a Cseszkit, minthogy már ilyen fiatalon a kispadot kelljen koptatnia...
Nagyon remélem, hogy visszaverekszi magát a kezdõbe, Malouda-t nem kéne arra a sorsra juttatni, mint Essient. Abramovicsnak el kéne takarodnia oda, ahonnan jött! Elcseszi a európai focit ez a pénzéhes köcsög, meg a drága felvásárolt nagypofájú edzõvel megspékelt Chelsea-kéje! <#gun>

Mor3llo
In Talks . Ez nem cask azt jelenti h szóban ? na mind1, én Carew maradására szavaznék.

http://goal.com/en/transfertzone.aspx

Japep
Sztem tuti az!
Aki most elhagyja a Lyon-t az nem épelméjû...
😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
Egyébként olyan hírek is felröppentek, hogy a Chelsea Maloudát szeretné..remélem akkora kacsa a hír, mint a ház.

Mor3llo
Igen ? Errõl nem is tudtam. Bár Cavenaghi is óriási tehetségnek, játékosnak volt kikiáltva, aztán eltûnt.Bár az utóbbi idõben nem igazoltunk fejetlenül, remélem megtartjuk ezt a szokásunkat.
Bár Carew...inkább maradjon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Azt olvastam hogy már elõszerzõdött Cavenaghi.

Japep
<#rinya><#rinya><#szomoru1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
John Carew rövidesen elhagyhatja a Lyont, ugyanis a másfél évvel ezelõtti odaszerzõdését követõen nem igazán sikerült beverekednie magát az együttes kezdõ tizenegyébe.
A norvég válogatott támadónak, az AFP-nek adott nyilatkozata szerint több ajánlata is van, az egyik együttes a Bajnokok Ligájában is érdekelt.

"Nem lenne rossz, ha már a télen el tudnám hagyni a Lyont!" - mondta a Carew. "Sajnos az elõzõ két klubváltásom az AS Romából és a Valenciából nem ment minden zökkenõ nélkül, remélem, itt Franciaországban nem lesz semmi gond ezzel!"

Carew óhajtott távozását megnehezíti, hogy az elmúlt fél évben a Lyon csatárai közül többen is komolyabban megsérültek, ráadásul az együttesnek három fronton is helyt kell állnia párhuzamosan.

forrás : www.topfoci.hu

Elég rossz hogy már így nyilatkozik 😞

Mor3llo
60.perc környékén 1:0 a Nekünk Malouda 25.percben szerzett góljáûval..kár h most nem tom nézni a meccset, mert a gépen víruskeresés van 😞

Japep
Vezet a Lyon 1-0 -ra Malouda góljával!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

jbal
attól még h les volt szétszivatta.mert a Real védõi nem álltak le

Legalább van mire fogni! <#vigyor>

Japep
<#worship><#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mor3llo
nálatok évek óta ez a gond...minden évben (félévente ?) vadiúj csapat van...de most ebbe nem mennék bele.

ha ennyire nagy gond az a 2 les, akkor inkább tesék elgondolkozni h mi volt a Stade Gerlandba...

nincs azzal semmi bajom, egy VADI ÚJ csapattal, idegenben egyik legjobb csapat ellen.Nincs abba szégyen

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Egyébként ilyen csapnivaló Real védelem mellett, ha nem adták volna meg a 2 lesgólt, akkor tovább kontráztak volna, míg el nem érik... Nos az eredmény 0:2-re állt! Kérdem én: Minek hajtottak volna eszetlenül további gólok elérése érdekében?? Ha nem adták volna meg a lesgólokat, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy rugtak volna szabályosat is, hisz a Real védelme nem állt a helyzet magaslatán aznap, akárcsak azon a bizonyos lyoni esten! <#crazya>

Mor3llo
egyébként ma este 9-kor Lyon - Auxerre . Eddig 20-szor volt a Stade Gerlandban Lyon - Auxerre találkozó. 10-szer nyertünk, kicsit sok a döntetlen, 7, és 3-szor kaptunk ki.