2348
-
SeeMyVision #1906 Az Olympique Lyon 10 millió eurót adna az orosz CSZKA Moszkvának Jurij Zsirkovért. Az Eb egyik felfedezettjét már a Chelsea, a Zenit és a Palermo is megkörnyékezte, de egyikük sem tett konkrét ajánlatot érte.
Az UEFA-kupa győztes balhátvéd 2004 óta 110 orosz bajnokin lépett pályára a moszkvaiak színeiben.
A Lyonnal kapcsolatos hír, hogy a klub egykori legendája, Sonny Anderson helyet kapott Claude Puel szakmai stábjában, a jövőben a csatárok fejlődését segíti. A brazil támadónak a fia is az OL akadémiáján nevelkedik.
ean-Michel Aulas, az Olympique Lyon mindenható elnöke idén is kitett magáért, már az átigazolási piac megnyitásakor, azaz július 1-én "eltapsolt" 50 millió eurót. A hírek szerint a klub még egy támadó és egy védő szerződtetését tervezi, de a távozók listája is bővülhet. Egyelőre csak Hatem Ben Arfa (Marseille) és Gregory Coupet (Atletico Madrid) tekinthető távozónak, azonban néhány futballista jövője erősen kérdéses.
Ilyen például Anthony Réveillére, akit ügynöke a Fiorentinához passzolna el. Az új érkezők miatt Juninho is félti helyét a kezdőcsapatban, de Aulas vele kapcsolatban pozitív hangot ütött meg. A brazil Frednek és a szezon végén formába lendülő Mathieu Bodmernek is vannak kérői, de ha a francia sajtó értesüléseinek hinni lehet, egyikük sem veszi a sátorfáját.
Gregoury Coupet is finally an Atletico De Madrid player; the news has been communicated last night by O.L. on their official website; the colchoneros will pay 1,5 million Euros to the french club for the 35 year old goalkeeper, plus a 500.000 Euros bonus if they will qualify for the Champions League within the next two years.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1905 Though O.L. seem about to engage 25 year old John Mensah, in the last hours Wigan have made an other attempt with Rennes to obtain the ghanese defender.
After Zaccardo and Barzagli, Wolfsburg are tracking another world champion and former Palermo player: it's O.L. wingback Fabio Grosso, whose evaluation -7 million Euros- is considered too high by Juventus.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1904 After a three hours meeting O.M. and O.L. have found an agreement for the transfer Hatem Ben Harfa to Provence. The 21 year old player, who has always declared his will to move to Marseille, has signed a four year deal.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1903 Rennes 25 year old John Mensah is about to move to O.L., that seem to have offered him a four year deal.
Továbbra sem lehet biztosan tudni, hol folytatja pályafutását Hatem Ben Arfa. A Marseille múlt héten bejelentette a fiatal francia szélső leigazolását, ám a Lyon szerint az ügylet nem érvényes - mivel nem kapták meg az anyagi biztosítékokat -, így ők visszavárják Ben Arfát, hogy velük kezdje meg a felkészülést.
A futballista kijelentette, ő a Marseille játékosának tartja magát, és esze ágában sincs visszatérni a Stade Gerlandba.
- Akármi történik is, nem megyek vissza Lyonba - közölte Ben Arfa.
Pape Diouf, az OM elnöke közleményben tudatta, hogy ő minden szükséges dokumentumot átküldött a francia ligának és a szövetségnek, így most azok állásfoglalását várja az ügyben.
Hajrá Lyon! -
karajjj #1902 mindenki tudta, aki rákeresett, de ezek mostmár a hivatalos képek, ha nem vetted volna észre... -
Roy4l #1901 no comment én már 2-3 héttel ezelött tudtam hogy hogyfog kinézni xPP -
karajjj #1900 és TÉK -
karajjj #1899
-
SeeMyVision #1898 Juninho could change club: in fact, he has recently declared to Equipe that he might leave Lyon, because of the disagreements with the team's management. During the 7-years career of the Brazilian in Lyon, the club has had 4 different trainers and Juninho does not seem to appreciate at all this lack of "continuity" as he puts it. Nevertheless, ha has also said that he has not yet spoke to the manager and therefore there is nothing certain yet.
O.L. fullback Anthony Reveillere's agent, Fabrice Picot, has declared: "There is nothing new in the negotiation with Fiorentina; I am pessimist because when a negotiation last so long usually it doesn't succeed"
Gregory Coupet's move to Atletico Madrid appears to have fallen through after Lyon announced they had rejected a second bid for the keeper.
The 35-year-old French international told Les Gones that he would not be playing for them next season before heading to Euro 2008, despite him signing a contract extension last summer which ties him to the club until 2010.
Atletico have since emerged as favourites to sign him, with the president of the Spanish club, Enrique Cerezo, confirming on Friday that they were in negotiations with Lyon for the player.
But the club's director of communications, Olivier Blanc, has announced that the offer made by Atletico was less than they had expected and had therefore been rejected.
"Atletico made a new offer which did not meet our expectations as the conditions set out within it were not reasonable," he told French newspaper L'Equipe.
"This means that for the moment there's no deal and as yet we have not received a new offer for him from Atletico Madrid."
According to reports in L'Equipe Lyon rejected an initial 200,000 euro bid from Atletico for Coupet, and have now turned down an improved offer of 900,000 euros.
The newspaper claims that the French champions are holding out for 1.5million euros for the goalkeeper, despite the fact that Lyon have already signed Hugo Lloris from Nice as a replacement.
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1897 Lyon : ultimatum pour Ben Arfa
Par un communiqué, l'OL met en garde le jeune joueur sur une possible annulation de son transfert vers l'OM. "L'Olympique Lyonnais informe que l'éventuel transfert d'Hatem Ben Arfa à l'Olympique de Marseille devra impérativement intervenir avant demain soir, vendredi 27 juin, pour qu'il soit enregistré à la Ligue avant le 30 juin. Faute d'un accord entre le joueur et l'Olympique Lyonnais, et de cette certitude d'un enregistrement avant le 30 juin, l'Olympique Lyonnais sera conduit à renoncer au transfert. En conséquence, l'Olympique Lyonnais n'a pas accepté que le joueur se rende pour l'instant à Marseille pour passer une visite médicale."
ez lehet ohgyaztjelenti hogy Ben Arfa ultimátumot kap hogy maradjon? -
SeeMyVision #1896 Az Olympique Marseille némi meglepetésre leigazolta a Lyon csoda-középpályását, Hatem Ben Arfát. A fiatal francia játékost az egyik legnagyobb tehetségnek tartják a posztján, és minden jel arra mutatott, hogy a Lyon külföldre, az Arsenalnak adja majd el. Az Ágyúsok azonban a jelek szerint lemondtak róla (elképzelhető, hogy a Nasri-üzlet részeként), így Ben Arfa kikötött a kikötővárosiaknál.
Az átigazolás pontos részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra a felek, de a transzfer összege akár 20 millió euró is lehetett. Azt, hogy hány évre írt alá, szintén nem tudni. A játékos most orvosi vizsgálatokon vesz részt, majd utána aláírja a szerződését.
- Ben Arfára nagyon számítunk az OM-nél, és ő is nagyon számít ránk - mondta a Marseille elnöke, Pape Diouf. - Az a célunk, hogy elérjük a céljainkat. Ben Arfa érkezésével erre képesek lehetünk.
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1895 de Zhirkov jőhet Ben Arfa helyére :D -
#1894 Hát kérhetne többet is ahogy szokott:)
Mondjuk a Marseille nagyobb hülyeséget csinál,mert elengedte Nasrit("bagóért") és helyette drágábban megveszi Ben Arfát!
Hát nemtudom... -
SeeMyVision #1893 Forward Hatem Ben Arfa is set to join Marseille from Lyon, according to the Stade Velodrome club.
The highly-rated 21-year-old had been targetted as Marseille's number one transfer target this summer and was valued by Lyon at around £15 million euros (£11.8 million).
The France international will undergo a medical at Marseille on Wednesday before putting pen to paper later in the day.
Earlier in the week Marseille chairman Pape Diouf had expressed his belief that the talented youngster has the potential to become one of Marseille's all time great players.
"He is a boy in the tradition of [Roger] Magnusson or [Chris] Waddle. Here, we love that," Diouf said
A product of the Lyon youth system, Ben Arfa made 30 league appearances last season, netting six times, and had also reportedly attracted interest from Arsenal.
Ben Arfa has won six caps for France but was not a member of the Euro 2008 squad eliminated from the current tournament in the group stage.
Ha ez igaz, akkor Aullas-ék nagy hülyeséget követnek el, sztem.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1892 Négy cseh válogatott játékos - Tomas Ujfalusi, Radoslav Kovac, Martin Fenin és Milan Baros - kedden egy prágai éjszakai bárban próbálták meg feledtetni az Eb-kiesés okozta bánatukat. A dologból aztán kisebb verekedés lett.
- Nyugodtan szórakoztunk, mint mindenki más - mesélte Fenin -, amikor Milanba belekötött egy részeg fiatal, és mi persze azonnal a segítségére siettünk.
Az ügy természetesen a rendőrségen folytatódik majd.
Milan Baros a nyáron tárgyalóasztalhoz ül a Lyon vezetőivel, hogy megegyezzenek a támadó távozásáról. A cseh az elmúlt fél évet kölcsönben a Portsmouthnál töltötte, és a hírek szerint nyáron már végleg csapatot váltana. A Bolton, a West Brom és a Werder Bremen is megkereste, és vélhetően 4,5 millió fontért már el is vihetnék a francia bajnoktól.
- Amint Baros visszajön a nyaralásából, leülünk, hogy átbeszéljük a jövőjét - mondta a menedzsere, Pavel Paska. - Addig a Lyon előjáróival is beszélnem kell, hogy megtudjam, mennyit kérnének az ügyfelemért.
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1891 -
Roy4l #1890 1hir a mezekről:
Anyhoo, a Lyon honlap, feladott egy olyan kötekedőképet, ami nem fedett fel semmit egyáltalán. De felfedeztem két dolgot. Először, bár Nike most birtokolja Umbrót és műszakilag Lyon készlete és berendezésszállítója, a klub még mindig Umbro felszerelést fog hordani 2013-ig melyik az, hogy Lyonnak az Umbróval való megállapodásáról mikor hitték azt, hogy véget ér. , Azután feltehetően a klub hivatalosan egy Nike márka lesz.
Az a második dolog, amit kiástam, volt azok a színminták, amik a készleteink pontos árnyékai következő évszakért.
Visszataszító, tudom. A fehér mindig előkelő, és ráadásul el tudtam érni, hogy magam a fluoreszkáló sárgával éljek (melyikről derül ki, hogy az új fekete), de nem kedvelem a kéknek azt az árnyékát egyáltalán. Ez búzavirágkék, az, hogy melyiknek nincs értelme. A sötét kék a város részét képzi és a klub szín, és türkizkék volt mi a szóbeszédek mind az követelt, de ennyire durva búzavirágkék? -
Roy4l #1889 jó sok mi?:DDD
a hirdetések bennemaradtak meg pár hiba van a forditásba de a naggya benne van -
karajjj #1888 baszki :| -
Roy4l #1887 én aztmondom Lichsteiner,Zhirkov,Pocognoli,Milito,Sergio Garcia simán jöhetnek :D -
Roy4l #1886 hoppá az egész oldalt kiszedteXDDD elnézést az ilyenekből:D -
Roy4l #1885 hoztam egy kis hírt:D
FRED: Ez én vagyok éppen, vagy Fred elképesztő mennyiségű időt költ, ami nehézzé tesz életet a többikért közülünk? Minden hat hónap, ott van mindig egy új átviteli saga, ami bevonja őt, és ez igazán bosszantóvá válik. Lyon egy szerződéskiterjesztést ajánlott fel neki, melyik még mindig gondolkozik, de nehéz megmondani, hogy akar-e több pénzt éppen (valószínűleg - ő kapzsi) vagy ha hitelesen távozni akar.
Annak ellenére, hogy ebben az évben van egy olyan outputja, ami legjobb átlagnál volt, Frednek rengeteg klubja, ami érdeklődik a szolgáltatásai iránt, van. Ő miközben jelenleg követ Roma, kiket hoztak kapcsolatba vele és körülbelül az elmúlt éven keresztül. Egy ideig hátrálj, Roma megfontolta, hogy Fredért és készpénzért cserébe ajánlja Mancinit, de Lyon túl magasnak gondolta azt az árat. Roma vagy még mindig érdeklődő, de nincs szó még azon, hogy nekik mennyi volt ott, hogy hajlandó legyen, hogy fizessen.
Fred különösen leginkább több német klubtól kapott határozott érdeklődést Werder Bremen, kik kedvelik a profilját és szeretné látni őt játszani Diegóval . De Fred nem akar játszani a Bundesligában és fordította őket távol. Mindazonáltal játszani akar Spanyolországban és jelenleg követi Valencia. A kérdés az, hogy Valencia lesz-e képes, hogy megengedje-e Fredet - azzal a szaros évvel, ami nekik volt, a pénzügyeik elég rosszak.
Claude Puel nem mondta meg, hogy akarja-e tartani Fredet vagy nem, és miközben ismeri Puelt, lehet, hogy Fredet túl soknak találja egy színi királynő egy osztagnak annak stabilitásra van szüksége. De Bernard Lacombe azt mondja, hogy Frednek tisztelnie kell majd a szerződését, aminek nincs értelme, amikor tekintetbeveszed Lyon működő politikáját. A szerződésével, ami 2009-ben véget ér, ha Fred nem jelöl meg egy kiterjesztést, Lyon, kelljen eladnod őt ezen a nyáron ha meg akarják akadályozni, hogy jövőre ingyen sétáljon el.
GREGORY COUPET: Coupet azt mondta Euro 2008 alatt, hogy nem érdeklődött aziránt, hogy játszott egy másik francia klubért, ami összezúzta azokat a PSG szóbeszédeket. Akart egy külföldi kalandot, és ha nem kapott egy megfelelő ajánlatot, azután éppen visszavonulna. Az az, hogy a médiák mikor állították azt, hogy Coupetnek volt minden de aláírt Tottenhamnek, amiről végül kiderült, hogy egy tétlen szóbeszéd volt.
De ez úgy néz ki, mint Coupet igazán Atletico Madridnak alá fog írni - vannak még az ő képei is egy szállodában Spanyolországban. Word van az Coupet meggyőzte a klubot, hogy csökkenjen az övé már nevetséges €3m kiváltáscikkely €1.5mnek , melyik sikerült az év lopásai közül az egyik lennie egy olyan kapusnak, aki a tető között van könnyen, tíz a világban és egyben annak, aki megnyugodnak, van kettő vagy három éve, amit a tankban hagytak.
Alá fog írni egy szabadon választható harmadik évvel való két éves megállapodást. Őt ezen a héten egykor be kellene mutatnia Atleticónak.
KIM KALLSTROM: A harc Kongo Kimért még egyszer melegszik fent. Tavaly, Lyon visszautasított egy Valenciából érkező nagy €14m ajánlatot, mert a klub nem állt készen arra, hogy megengedje neki, hogy menjen. Ez az év ők vagy, bár néhány érintett volt az ő leértékelt árban (melyik a gyártmány nagyon nem érzékeli a másodperce óta, hogy az évszak Lyonnál először jobb volt, mint az övé).
Hálásan az nem így van. Sevilla igazán azt akarja Kallstromtől, hogy töltse ki a tátongó rést a középpályájukon és vagy készült neki ajánlani €14met. Miért annyira? Mert Everton, Hamburg, és most Inter Milan vagy szintén annyira érdekelt Kallstromben Sevilla vagy kétségbeesett összekötözni ezt az alkut és lenni ezének kivánszorog. Lyon látszólag az árral kielégítik és vár egy formális ajánlatra.
Kallstrom azt mondja, hogy La Ligát a legjobbaknak találja a világban és őt felvillanyoznák a játék ott. Én elég biztos vagyok, hogy Sevilla képes volna, hogy annyira találkozzon a fizetésigényeivel hacsak nem van egy drámai tizenegyedik óramegfordítás, számíts arra, hogy ez az átvitel történik.
HATEM BEN ARFA: Ez a gyerek leckéket Fredből visz arra, hogy hogyan lehet drámát létrehozni. Amíg hivatalosan nem uralkodott kint, annak a lehetősége, hogy megszálljanak Lyonban, ebben, úgy tűnik, hogy megértett, hogy ezen a nyáron távozni fog. Puel azt mondta, hogy neki szándékában állt személy szerint beszélni Ben Arfával, mielőtt döntött bármi mellett, de szóbeszéd van eze az a műszaki személyzet közül semelyik nem akarja azt Ben Arfától, hogy maradjon. És egyik sem látszólag teszi a csapattársai többségét.
Neki sok van a klubok sorban álltak az aláírásáért. A Manchester United, Barcelona, és Chelsea érdeklődést fejezett ki, Tottenham, Arsenal, és PSG legyen formális kapcsolatod hogy időszakokat vitass meg, amíg Marseille, Atletico, és Roma formális ajánlatokat terjesztett be.
Ben Arfa már visszautasította Atleticót és Romát és kijelentette, hogy jobban fog szeretni egy másik évért vagy kettőért maradni Franciaországon belül. OM vagy a választása, és foltos volt miközben lakásokat keresett Marseille. Mindazonáltal Lyon nem fogja megengedni a zsenijüknek, hogy amerikai mogyorókért menjen és kérdez €17m között felfelé €20m .
Marseille Honlap, Pape Diouf elismerte, hogy ők Lyonnal és Ben Arfával való is vitákban voltak de azok voltak, hogy a tárgyalások nehezek voltak. Először €17m eléggé enné meg azt, amit kerestek Samir Nasri eladásáról Arsenalnak. Másodszor Ben Arfa a bérek egy meredek növekedését kéri, valami az Marseille van előkészített egyetérteni ennél a pontnál.
Mindazonáltal, Marseille hamarosan oda kell jönnie majd egy megállapodáshoz mert azt gyanítom, hogy másik klubok várnak arra, hogy láthassák, ami történni fog mielőtt egy Ben Arfának tett jobb ajánlattal besettenkedik. Amíg személy szerint gondolom azt, hogy Aulas őrült bérbe adó Ben Arfában, menj Marseille (hello, az a csapat, aki kétszer legyőzött minket, ez az utolsó évszak) és az az övé egész oh maradjunk l 1 erős mantra olyan gyanús, szintén tudom, hogy Aulas tenni fog mindent tud bátorítani egy licitáló háborút.
ANTHONY REVEILLERE: Fiorentina szüksége van arra, hogy valaki felváltsa a társaságkedvelő Tomas Ujfalusit , és Reveillere nem akar már Francois Clerc forogni. A plusz, aminek Reveillere-t gondolom, eldöntötte mostanra, hogy a nemzetközi karrierének eléggé vége van, úgyhogy akár elhagyhatja Franciaországot.
Fiorentina adódott €4.5m körül Reveillere-nek, ami egy komolyan alacsony összegyűrt ajánlat. Lyon poklot mondott No és vagy igényes €7m körül neki. Fiorentina, kik fogadtak el feltételeket Reveillere-rel már, még mindig eldönti, hogy akarnak üldözést fenntartani vagy akarnak megtalálni egy olcsóbb célt.
MILAN BAROS: Ez a fickó örök árva. Elmegy klubból teljesen bárokat látogatni felesleges. A munkatartama Portsmouthnél egy az értelemben való kudarc volt, hogy nem szerzett egy egyetlen célt, amíg ott volt. De akkor az az egyetlen játék, amit játszott Euro 2008, emlékeztetett minket az a várakozás, Baros veszélyes tud lenni, amikor emlékszik.
Az ügynöke azt mondta, hogy azt tervezte, hogy a beszélgetések Lyonnal látni fognak, ha Baros a következő évszak terveinek egy része, de ez nem tűnik nagyon pozitívnek pillanatnyilag. Kapott néhány klubot, ami érdeklődik ő, köztük West Bromwich Albion iránt, Werder Bremen, Bolton, és Besiktas Bolton vagy előkészült hogy ajánl €5met az aláírásáért, melyik lát hozzá joghoz (voltaképpen mondanám azt ez több mint ő érték, de az durva volna).
SIDNEY GOVOU: Aulas azt mondja, hogy arra számít, hogy Govou elfogadja a kiterjesztést (és emelést fizet, én biztos vagyok) a szerződésébe.
LÁSS, MONDTAM NEKED ANNYIRA.
Az arról való beszéde egészéért, hogy, soha nem fog távozni. Valaha. Tudod miért? Ez nincs a Lyon iránti hűsége miatt de mert nem, a másik klub olyan elmebeteg béreket fog fizetni neki (FYI, Govou a 46 leginkább legmagasabb fizetett futballista a világban - őt Peter Cechnél és Andrea Pirlo!). többet fizetik
SEBASTIEN SQUILLACI: Ez vagyis egy másik helyzet miközben egyre inkább bonyolulttá válik. Sevilla vagy egy minőségi központ-védő keresésében ki tapasztalt és megengedhető. Squillaci boldogtalan amiatt, hogy a bizonytalanság tiszteli a helyét a kezdődő felállásban. Sevilla, találkozik Totóval. Toto, találkozik Sevillával.
Sevilla már Squillacival közelített meg egy megállapodást és ajánlatot továbbított egy €5mnek Lyonnak, aki elvből elfogadta az átvitelt. De Lyon azt gondolta, hogy az ajánlat túl alacsony volt és követel valamit mint €7m. Annyira akkor Sevilla ajánlotta €5.5m Close-t de nincs szivar.
A dolgok lefullasztottnak tűntek egy darabig, azután Sevilla visszajött a képbe és mondott, rendben, fel fogjuk emelni az ajánlatunkat. De akkor Puel eldöntötte, hogy nem akarta azt Squillacitól, hogy menjen. Sevillát kivéve nem terv adó fent. És Squillaci nem fog kényszeríteni egy lépést. So…
Maradj hangolt.
MATHIEU BODMER: PSG vagy érdeklődő, de Bodmer nem megy sehol. , Bár ha Bodmer nem játszik következőbb évszakot, ő valószínűleg távozni fog.
FABIO GROSSO: Lyont kivéve senki nem akarta őt az előző évadban, de most hogy neki volt egy olyan mesés Eurója, 2008 kampányol (az az egyetlen OL játékos Jeremy Toulalan mellett, aki arról tudja akadályozni a fejét), hirtelen a legtöbbön van körözött dőlt Olaszországban. Juventus, AC Milan, Roma, és Fiorentina kedvelne egy harapást Grosso Dolce-jából és Gabbanájából öltözött segg.
Túl nagyon nekik mert Lyon vagy nem eladásban érdekelt, és fontos módon Grosso nem érdeklődik aziránt, hogy távozik.
A GYEREKEK: Lyon tartalékai közül néhány szintén ezen a nyáron vándorol. Aurelien Badin csatlakozni fog az öreg csapattársához, akit Gregory Bettiol Troyes Anthony Mouniernél aztán Nizzánál fog lehűteni Loic Remyvel, évszak (Mounier kölcsön lesz adva - nincs szó még Nizzának lesz lehetősége arra, hogy vásároljon). És abban, hogy mi vett engem meglepetés által, Alexandre Bouchard aláírt egy Chateauroux-val való három éves megállapodást. meglepődöm, mert Bouchardről azt hitték, hogy The Next Big Thing, úgyhogy nem számítottam arra, hogy Lyon nyíltan eladja őt. Kölcsönadd őt talán, de árulj.
ÉRKEZÉS:
JOHN MENSAH: Ez a fickó határozottan Franciaország legjobb védői közül az egyik - óriási irányításban csak egy vadállat igazán. Szintén ezen a nyáron egy lépést keres Rennesből, és neki nem kellene túl drágának lennie.
A probléma Lyon számára az, hogy Mensah preferencia van egy lépésért Angliába. A családja vagy az angol egésze beszélő, plusz a BFF Sulley Muntarija játszik ott. Oh, és a bérbeadás nem egyenletes bejut a bérek kérdésébe.
STEPHAN LICHTSTEINER: egy olyan játékos, aki az utolsó néhány évben költött, Puel irányítása alatt őt Reveillere-re való potenciális csereként megjelölték. Ő nagy miközben előre, bár védekezően megy, ő nem a legjobb. De határozottan elég jó, hogy vegye észre Real Madrid, és már egy ideje Lyon radarja alatt volt.
Egy svájci nemzetközi, a válogatottjának tapasztalta mindkettőt és a Bajnokok Ligája Lille Puellel szintén igazán jól ismeri őt, úgyhogy az egy előny lehetne szintén. Mindazonáltal ha Lyon, tegyél földet igazán Lichtsteiner, Lille hivatalosan a satelitte*klubunk lesz. És az igazán nekik szívna.
MICHAEL CHRETIEN: Az overachievingnél* levő legjobb játékosok közül az egyik Nancy ebben az évszakban Chretien készen áll arra, hogy elinduljon egy másik klubba. Lyon mint a profilja és egy másik alternatívaként megfontolja őt az eseményben Reveillere távozik.
Sok érdeklődést kapott Sevillából, de ez azt Lyonnak vélte vagy a kedvencek az aláírásáért. Plusz Nancy elnöke, Jacques Rousselot, jobban szereti a Franciaországban való Chretien tartózkodást mint külföldre megy. Mindazonáltal legutóbbi napok alatt Lyon visszakozz, mert Nancy kínálati ára túl magas. A média, Lyon szerint helyette néz egy rejtélyes játékost Brazíliában.
DIEGO MILITO: Puelnek volt Militója a listáján játékosok az hosszában tudott játszani Karim Benzema Milito úgy látszott, hogy egy kivitelezhető cél volt mert a klubja, Real Zaragoza, következő évszakért minősítették vissza Secundának. Sajnos, Tottenham belépett és most a kedvenc az aláírásáért. Lyon szintén alternatívákként néz Johan Elmanderre és Bafetimbi Gomisra.
SEBASTIEN POCOGNOLI: egy játékos az Lyon érdeklődő volt hosszú időn keresztül, AZ Alkmaar hirtelen eldöntötte, hogy ő nem átvihető. Melyik túl rossz, mert ő egy nagy opció lett volna LBnál. Amíg ez nem tiszta Lyon el fogja vinni Alkmaart a szavuknál és hátuknál, remélhetőleg a klub másik opciókat vizsgál meg.
SERGIO GARCIA: Ő a süllyedő hajó egy másik tagje, elnevezett Real Zaragoza A Spanish, nemzetközi, ő szélső/támadó középpályás. Lyon nem csinált semmilyen formális nyitányokat de a cserkészeket küldte, hogy több alkalmon vigyázzanak rajta.
YURI ZHIRKOV: !!!!! Úgy vélem, hogy az orosz az új íz a hónap, velük tevő annyira bugyog Euro 2008. Lehet, hogy a világot elbűvölik a csapattársai római Pavlyuchenko és Andrei Arshavin , de Zhirkov ezen a nyáron szintén Oroszország sikerének egy fő része. Ő nagyon sokoldalú és bármennyit tud játszani hol a bal oldalon, bár támadóként a legjobb pozíciója LW (ahem, a Ben Arfa pozíció).
Annak mindkettőjével, hogy Kallstrom és Ben Arfa eltávozást keresnek meg, Lyon vagy kívül bármilyen igaz bal oldal támadókat tett félre (rendben, van Grosso), de Zhirkov csodálóiként előzetes kapcsolatot CSKA Moscowval csináltak és várnak Puel végső ítéletére - úgy vélem, hogy Aulasnek és Lacombe-nek most szükségük van arra - gyártás előtt egy formális ajánlat.
Free Web Counter
Category Kategória: Claude Puel , Hatem Ben Arfa , Jean-Michel Aulas , átvitelek
Tags Címkék: AC Milan, Alexandre Bouchard , Amantino Mancini , Anthony Mounier , Anthony Reveillere, arzenál, Atletico Madrid , Aurelien Badin , AZ Alkmaar , Bafetimbi Gomis , Barcelona , Bernard Lacombe , Besiktas , Bolton , Chateauroux , Chelsea, Claude Puel , CSKA Moszkva , Diego Milito , Everton , Fabio Grosso , Fiorentina , Fred, Gregory Bettiol , Gregory Coupet , Hamburg , Hatem Ben Arfa , Jean-Michel Aulas , Johan Elmander , John Mensah , Juventus , Kim Kallstrom , Lille , Loic Remy , a Manchester United , Marseille , Mathieu Bodmer , Michael Chretien , Milánó Baros , Nancy, Nizza, Pape Diouf , PSG, reális Zaragoza , Rennes , Roma , Sébastien Pocognoli , Sebastian Squillaci , Sebastien Squillaci , Sergio Garcia , Sevilla , Sidney Govou , Stephan Lichtsteiner , Sulley Muntari , Tottenham , átszáll , Troyes , Valencia , Werder Bremen, nyugat Bromwich Albion, Yuri Zhirkov
« OMG ZE ELSZÍNEZŐDIK!!! | Térj haza|
Adományozz
rss_icon Az a lesállás, amit RSS táplál
Nyomat
Print article
Rész
del.icio.us:Latest on the Transfer Front: MEGA Post digg:Latest on the Transfer Front: MEGA Post reddit:Latest on the Transfer Front: MEGA Post fark:Latest on the Transfer Front: MEGA Post Y!:Latest on the Transfer Front: MEGA Post stumbleupon:Latest on the Transfer Front: MEGA Post
Megjegyzések | Add hozzá a megjegyzésedet
*
Aditya | 2008. június 24-e du. 3:33-kor
cornercorner
Jön nekünk nincs szükségünk egy másik központi védőre? A másik átvitelek vagy rendben.
Feladták United States Egyesült Államok
cornercorner
*
Inara | 2008. június 24-e du. 3:36-kor
cornercorner
Én biztos vagyok, hogy Lyon fel fog venni valaki mást, két éves vagyok, ha Squillaci távozik. Lehet, hogy a céljaik a dl-en* vannak. Néha a klub tehetséges finomság - de csak néha , bár.
És vissza fogjuk kapni Paillotot, akinek mindenki szerint volt egy nagy fél-évszaka Grenoble-nál.
cornercorner
*
Jennifer | 2008. június 24-e du. 3:46-kor
cornercorner
Mindig egy fejfájás, az évnek ez az ideje ):
Azt gondolom, hogy én boldog vagyok az Puel néz néhány védőnél lehet, hogy azt közülük kettőnek találni távozik.
És mi Beynié-ról, bármilyen róla szóló hírekről?
Feladták Egyesült Államok
cornercorner
*
mrCham* | 2008. június 24-e du. 4:33-kor
cornercorner
Van Gomis bármennyi jó L1 ?
cornercorner
*
James | 2008. június 24-e du. 4:55-kor
cornercorner
Tehát Ben Arfát miért nem kedvelik annyira? Vagy what'd ő tesz? Valaki tájékoztass engem. :)
cornercorner
*
Nicolák | 2008. június 24-e du. 5:07-kor
cornercorner
Yuri Zhirkov! Éppen szeretem azt a játékost! Az elmúlt néhány évben vettem egy közeli pillantást az orosz válogatottnál és a jelentős klubjaiknál, mint például CSKA Moscownál és Zenitnél, és ez doesen't meglep engem mindannál the've eddig jön az EURÓNÁL vagy az Zenit csészét nyert el az UEFA-nak (ők a kedvenceim voltak mind az tovább). Oroszországnak ott van annyira sok izgalmas játékos, akit kevés népesít be, hogy körös-körül tudja, és most nagy hirtelen az egész Európa akarja őket! Csak az orosz NT egy tagje, Ivan Saenko, játssza Oroszország külsőjét, és igazán szeretném a dolgokat arra levő tartózkodás és az nem közülük egy, köztük Pavlychenko, Pogrebnyak vagy Arshavin, külföldre megy. A klubjaik, különösen Zenit, ténylegesen nyugati béreket tudnak megengedni azoknak a játékosoknak (melyik rájuk már fért Arshavin). Mindazonáltal, ha Zhirkovot igazán el kell adni, szeretném látni őt Lyonban - én biztos vagyok, hogy igazán jól alkalmazkodna!
cornercorner
*
japple* | 2008. június 24-e du. 5:43-kor
cornercorner
Nagyon meglepődött voltam, hogy elértem a pozíció végét és láttam, hogy Zhirkov név és kép! Ebben az évben vigyázni euró, amíg Arshavin és Pavlychenko óriásiak, Oroszország 18. számú igazán kitűnt nekem. Nagy műszaki képesség, lépdel, és dolgozik arány. A Hollandia ellen ez a fickó összeállította a szárnyat, ami kereszteket dob a dobozba, azután a következő pillanatban hátat és segítséget a védelemben követne.
cornercorner
*
Inara | 2008. június 24-e du. 5:49-kor
cornercorner
Jennifer: nincsenek hírek Beynie-ről. Hogy becsületes legyek, nem tudom, hogy ő miért van ott még mindig. Hozzáfoghatna sokkal többet, hogy másutt időt játsszon.
mrCham: Gomis félre elég jó, és rossz Euro kampány, ő minőségi játékos. Az miközben mondanak, nem gondolom azt, hogy a profilja illesztené azt Lyon.
James: Neki látszólag hozzáállásbeli problémái vannak. Őt azelőtt beviszik csapattársakkal való küzdelmekbe (Juninho, Squillaci, Benzema), nem vesz kritikát jól, igazán nagyon gondolkodik maga. , Bár hogy becsületes legyen, Benzema szintén úgy hangzik, mint az. Én nyugodt vagyok miközben befogadom a reményt, hogy a Ben Arfa helyzetet bizonyos mértékig eltúlozták, de egy legutóbbi interjúban vagyok, Bodmer vagyok (ki a kevés barátja közül az egyik a csapaton) bevallotta azt Ben Arfa el volt szigetelve a játékosok többségétől.
Nicolák: Ez vicces, de ma arról beszélgettek az Offside podcastján* (neked át kellene vizsgálnod azt). Az orosz liga rátermett volt hogy eddig, de ez a nyár után tartsa a játékosaikat, lehet, hogy még a pénz is nem rátermett hogy akadályozza meg a közelgő kivonulást.
japple: megmentettem a legjobbakat tart. Igazán remélem, hogy erről kiderül, hogy igaz, mert én az ő nagy rajongója vagyok magam. És a jó dolog eddig az, az egyetlen másik klubok, amiket eddig kapcsolatba hoztak vele, Newcastle, Bordeaux, OM, és kelták, bár az változni fog, amint a versenynek vége van.
cornercorner
null
Hagyj el egy választ
Ha nem magyaráztál itt azelőtt, vegyél egy pillanatot elolvasni mienk
Magyarázó irányelvek .
Név (igényelték)
Posta (nem fogják kiadni) (igényelték)
Honlap
franceFranciaországi euró 2008 hírek
* Francia és olasz jönnek ki?
Mi ennek a videónak a gyártmányához? Neil feladta a kapcsolatot azokban a megjegyzésekben és gondolatban, amikre ez volt érdemes, egy beágyaz, egy lassú hírnapon. Ezek kettő valamennyinél jobban felszáll egy tisztességes darabra a commentersök* ezen a helyszínen; ritka kivételek ne felejtsd el mi sok barátságos ...
* Franck Ribery Out Till Septemberje
Az ítélet Franck Riberyn: Nem jó, de ez rosszabb lehetne.
A sérülés egy kificamított boka volt. Csütörtökön sebészeten ment keresztül, és több sebészeten kell keresztülmennie majd hogy távolítson el egy olyan csavart, ami segít megszilárdítani a bokáját.
Jaj.
Szeptemberben egykor vissza fog jönni. Találgatok ...
* Egy mókás videó felvidít minket
YouTube-on találtam ezt a nagy, vicces videót a franciaországi fickóink, akik kérdésekre adnak választ, egy hónap vagy annyira a verseny előtt. Jo Lyonból kisegített minket azáltal, hogy betett feliratokat, úgyhogy ez angol beszélők által lehet élvezett. Élvez!
(Ez egy jó út ...
Offside RSS Feeds
Kutasd át a lesállást
rounded_corners
Club, Collegiate Jerseys at SOCCER.COM
Kategóriák
* Versenyek
o Bajnokok Ligája
o Francia csészék (CdL, CdF, TdC)
o Barátságos mérkőzések
o Internationals
o Ligue 1
o Mérkőzéseredmények
o Előzetesek/áttekintések
* Jean II Makoun
* Épp mókáért
* Kapcsolatok
* Lyon PostSecret
* OL Féminines
* OL Groupe
* OL föld/új stadion
* Emberek
o Claude Puel
o Hatem Ben Arfa
o Jean-Michel Aulas
o Juninho
o Karim Benzema
o Játékosprofilok
o Támogatók
* Játékoshírek és szóbeszédek
* Csapathírek és szóbeszédek
* Átvitelek
* Videó
* WAGs
rounded_corners
Euro 2008
Küldd a tippjeidet!
Egy nagy történetet, fotót vagy videót annak talált a perfektum The Offside-nak van?
Email lyon[at]theoffside[dot]com
Kapcsolódó kapcsolatok
Write for The Offside
LEGÚJABB MEGJEGYZÉSEK
* Legújabb az átviteli elülső részen: mega pozíció
Inara: Jennifer: nincsenek hírek Beynie-ről. Hogy becsületes legyek, nem tudom, hogy ő miért van ott még mindig. Sokat tudott kapni pillanat ... [ többet olvas ]
japple: nagyon meglepődött voltam, hogy elértem a pozíció végét és láttam, hogy Zhirkov név és kép! Megfigyelés ez ... [ többet olvas ]
Nicolák: Yuri Zhirkov! Éppen szeretem azt a játékost! Az elmúlt néhány évben vettem egy közeli pillantást a Runál ... [ többet olvas ]
James: Tehát Ben Arfát miért nem kedvelik annyira? Vagy what'd ő tesz? Valaki tájékoztass engem. :)
mrCham*: Van Gomis bármennyi jó L1 ?
* OMG ZE ELSZÍNEZŐDIK!!!
Inara: Egy oldalfeljegyzésen hallom, hogy Lyon tréningfelszerelései és kísérő felszerelése nagyon döbbenetesnek fognak tűnni ... [ többet olvas ]
Jennifer: Mindig egy fejfájás, az évnek ez a szaka ): azt gondolom, hogy én boldog vagyok az Puel néhány védőre néz co ... [ többet olvas ]
Inara: én biztos vagyok, hogy Lyon fel fog venni valaki mást, két éves vagyok, ha Squillaci távozik. Lehet, hogy a céljaik műsoron vannak t ... [ többet olvas ]
Aditya: Jön nekünk nincs szükségünk egy másik központi védőre? A másik átvitelek vagy rendben.
* OMG ZE ELSZÍNEZŐDIK!!!
Inara: Oh hűha, én annyira sűrű vagyok. Most hogy erre gondolok, az a Ben Arfa megjegyzés ténylegesen igazán vicces. Enyém ... [ többet olvas ]
Archívum
-
SeeMyVision #1884 Hatem Ben Arfa a szezon végén még reménykedhetett egy Arsenal-szerződésben, ami végül nem jött össze, mivel a londoniak Samir Nasrit választották. A Lyon 21 éves szélsője, aki utólag talán nem is bánja, hogy kimaradt az Eb legnagyobb csalódását okozó francia keretből, és egyre közelebb került a Marseille-hez, ahol éppen Nasri pótlása lesz a feladata.
A PSG által is körüludvarolt Ben Arfától körülbelül 15 millió euróért válik meg az OL elnöke, Jean-Michel Aulas.
Lyon striker Fred remains unsure of his future but admits a move Spain would be an interesting proposition.
The Brazilian hitman endured a stop-start season with the French champions last time out, making just 21 Ligue 1 appearances and scoring seven times.
The 24-year-old was heavily linked with a move to the Premier League during the January transfer window but opted to stay and fight for his place in the Lyon side.
Fred claims he has been offered an extension to his current deal and is currently considering the deal but would be tempted if an offer from La Liga club came in for him.
"I would very much like to play in Spain," Fred told Brazilian newspaper Globo.
"Over there, the defences allow you more space and the football they play resembles the Brazilian game."
Fred was linked with Tottenham and Middlesbrough at the beginning of the year and has been tracked by Roma and Werder Bremen more recently.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1883 Kim Källströmnek nincs ellenére a Sevilla érdeklődése. A Lyon svéd középpályása szívesen kipróbálná magát a spanyol bajnokságban, az andalúz klub pedig örömmel elvinné őt Franciaországból, ahol két bajnoki címet nyert.
- Sokat hallottam a Sevilla érdeklődéséről, és további hírekre várok - mondta Källström. - A Sevilla nagy klub, és én nagyon szívesen játszanék a spanyol bajnokságban, amely a világ egyik legjobbja. Létrejöhet a váltás, de nem csak rajtam múlik: a Lyonnak is bele kell egyeznie.
Milan Baros is to discuss his future with Lyon in the next couple of weeks, according to the striker's agent.
Baros, who spent the second half of last season on loan at Portsmouth, is expected to leave Stade de Gerland this summer.
Bolton, West Brom and Werder Bremen have all been rumoured to be considering a move for Baros, who is believed to be valued at £4.5million.
And the Czech Republic forward's agent, Pavel Paska, has now confirmed that he is to seek discussions with Lyon when Baros returns from holiday.
"We will start solving his future as soon as he returns from his vacation," Paska told Deniksport.
"I will also have to speak with Lyon representatives to find out how much they want for Milan."
"Fred doesn't move from Lyon, has a contract with us and wil respect it. Roma? No contacts". Lyon's sports director Bernard Lacombe doesn't have doubts: next year Frederico Chaves Guedes, known as Fred, will play so in Ligue 1.
"We don't want to lose our player- said Lacombe- he has a contract and will respect it, until the end". Instead yesterday some national newspaper have written again about Roma interest for the brazilian player. Still some months ago want hypothesize an exchange among the two clubs:Fred to Roma, Macini to Lyon: "I don't know absolutely and then Roma have never required our footballer. I said again, Fred remain with us".
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1882 Lloris: Why I Chose Lyon
Highly promising French keeper Hugo Lloris has gone into detail over why exactly it was that he decided to sign for Lyon.
* »Comments (3)
* Print This Story
* Send To A Friend
* Contact Us
Lloris: Why I Chose Lyon
galleria zoom
*
*
*
Last week Milan were believed to be strong favourites to capture the 21-year-old, with some reports even going as far as claiming that the deal had already been done.
In the end, the now ex Nice keeper ultimately opted to pass on the chance to play in Italy, England or Spain, however, by agreeing a long-term deal for the record French champions.
"I didn't choose Lyon because Gregory Coupet has left, but because of the plan they have for the future," Lloris said to Nogomania.
"They also want to win the Champions League in the next four seasons and are planning to build a new stadium for around 60,000 spectators.
"In every way, Lyon are going to be one of the best European clubs in the next three or four years.
"I was also very pleased with the way they were after me. They wanted me badly and that was nice to hear.
"It was even nicer to hear from Coupet that I'm a good replacement for him. I'm really honoured.
"Of course, Milan were a great opportunity for me," he added. "We all Know what Milan are, one of the best clubs in the world.
"But everything got complicated about my role in the club. They couldn't guarantee that I will play on a regular basis. And they have six goalkeepers at Milan so that tells you everything.
"In the end, Lyon came in for me and this club were my big wish. I want to win Ligue 1 and I think this was the best step for my career so far.
"I also had an offer from Tottenham, which I refused. If you would go abroad, you would sign for Milan. Milan are Milan and Tottenham can't compare with that.
"I also had an offer in December from Atletico Madrid, but I didn't want to go to Spain as there are no French players at that club."
________________________________________-
Lloris azért jött hozzánk mert a milannal nemadtak bizos kezdöhelyett 6kapusuk van azért is meg Atletico ba meg azért nemment mert nincs ott francia ember Lyonal sikerreket akar elérni és remélem sokat fog tenni azért hogy nagyobbak legyünk szerintem nagyon jó kapus jó igazolás volt
Lyon, június 23., 9.45 Ha rajta múlik, a védő nem igazol a Sevillához.
h i r d e t é s
Claude Puel, a Lyon újonnan kinevezet vezetőedzője azon lesz, hogy a klub ne váljon meg Sebastien Squilaccitól. A 27 éves középső védőt egyébként a Sevilla vinné el, és a legutóbbi hírek szerint igen közel áll hozzá.
Puel viszont aggódásának adott hangot, mivel a francia Eb-keretben helyet kapó futballista a brazil Cris mögött a második számú belső hátvéd, így a távozása nagy érvágás lenne a védőhiányban szenvedő hétszeres francia bajnok számára.
Jól is teszi Puel hogy nemengedi el:) -
Roy4l #1881 a Atletico Madrid 1.500.000 € veszi meg Coupetot a transfermarkt szerint -
SeeMyVision #1880 France goalkeeper Gregory Coupet reaches an agreement with Atletico Madrid to join the Spanish club on a three-year-contract according to L'Equipe. Lyon and Atletico still need to sort out financial details.
Hajrá Lyon! -
SeeMyVision #1879 According to France Soir, Fiorentina are not the only club keen on O.L. wingback Anthony Revelleire: two italian clubs, Sampdoria and Palermo, and a spanish one, Atletico Madrid seem also interested in the french player; Fiorentina remains anyway Revelleire's favourite destination.
Hajrá Lyon! -
#1878 miko miko ? :D -
karajjj #1877 eredeti Lyonos baseballsapit kaptam!!! :DD
majd teszek róla képet -
#1876 ezt biztosan állítom hogy kamu :) -
SeeMyVision #1875 Továbbra sem tisztázódott, hogy megy, vagy marad a Lyon támadója, Fred. A 24 éves játékossal szerződést kötne a német Werder Bremen, csakhogy a brazil válogatottban is többször megforduló futballista számára nem vonzó a Bundesliga.
Állítólag a Tottenham is "frigyre" lépne a tavaly súlyos sérülésen átesett labdarúgóval, de csak Dimitar Berbatov távozása esetén.
A Lyonnál nem igazán ragaszkodnak hozzá, de ha végül senkit nem sikerül megszerezniük a kiszemelt csatárok közül - ami Aulas elnök átigazolási szisztémáját ismerve elképzelhetetlen -, akkor akár maradhat is a hétszeres bajnok klubnál a még mindig szemtelenül fiatal Fred.
Sidney Govou esetleges klubváltása már régóta téma, de valami folytán eddig még nem igazolt el a Lyontól a válogatott játékos.
A 28 éves csatár iránt most különösen nagy az érdeklődés, így vélhetően ezen a nyáron sorsdöntő fordulat következik be a karrierjében.
A török Fenerbahce elöljárói komolyan fontolóra vették az Eb-n epizódszerephez jutó, a támadószekcióban bevethető futballista szerződtetését, igaz, egyelőre csak érdeklődésről van szó.
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1874 Olympique Lyon 17 milliót adna Trezeguetért
Nem titok, hogy Trezeguet nagy valószínűséggel elhagyja a Juventus csapatát, ezzel egy szakaszt lezár, de kérdés hol fogja folytatni, ha távozik.
A Lyon elnöke, Jean Michel Aulas 17 millió euróért szeretné elcsábítani a francia csatárcsillagot.
Trezeguet apja, és egyben ügynöke találkozott Aulassal Párizsban, ahol a támadó fizetéséről és a szerződéséről beszéltek, de a részleteket nem hozták nyilvánosságra.
A számára David egy nagyon megbecsölt futballsita, és sokat jelentene nekik, ha maradna, de az eddigi hírek szerint kicsi az esély.
-
SeeMyVision #1873 Én úgy tudom hogy Baros-t már eladtuk valamilyen mexikói klubba 4,5 millió euroért.
Bemutatták az új edzőt!
Lyon have confirmed Claude Puel as the club's new coach, with Rudi Garcia set to take over at Lille.
Puel had been the leading candidate to take over at Lyon after chairman Jean-Michel Aulas revealed Alain Perrin would be leaving.
Though Perrin secured the league and cup double in his debut season at Stade Gerland, failure to make an impact in the UEFA Champions League cost the former Portsmouth boss his job.
Aulas has agreed a compensation package with Lille in order to appoint Puel, who is expected to sign a four-year contract with Lyon.
Meanwhile, Puel's position at Lille is set to be taken by Garcia after Le Mans chairman Henri Legarda confirmed an approach for his coach.
Garcia impressed at the Le Mans helm last season and Legarda admits to being disappointed to be losing the ex-Lille player.
Legarda told L'Equipe: "I am losing my second coach in two years. I must admit that I didn't expect that and, on a human level, I have a lot of pain.
"However, for him as a former Lille player, with a lot of relationships in the North of France, the decision has not been easy to make.
"The Lille officials have behaved impeccably and it won't be a financial matter to me. I really hope Rudi will succeed."
Hajrá Lyon! -
Roy4l #1872 Lyon: Baros vers West Bromwich Albion
Revenu de Portsmouth après 6 mois de prêt, l'attaquant de l'OL Milan Baros serait sur les tablettes de West Bromwich Albion. Lyon en demande 6.5M€.
tölem simán elmehet baros itt már ugysem férne be -
#1871 A:SD:AS:D:AS:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
karajjj #1870 csapja még hozzá hogy Källströmöt még temetni is idefogják, és akkor le is cumizom -
#1869 Mondjuk hozza ajándékba azt a hírt, hogy Abidal visszatér, Govou marad, Benzema itt öregszik meg...stbstb :D kiegyeznél ? :) -
karajjj #1868 holnapután szülinapom és az egyik barátom apja kint dolgozik franciaországban, ő meg hozatott nekem valami Lyon-os ajándékot :D
én már majd be csinálok, olyan kíváncsi vagyok, hogy miaz -
SeeMyVision #1867 Despite his wish to stay at Barcelona, French left-back Eric Abidal (28) is still tracked by many clubs. Latest rumours suggest that he has received an offer from Lyon, his former club. However, for the time being, it seems that Barcelona are very reluctant to start negotiating for Abidal's departure. Nevertheless, the fact that Lyon are looking for a left-back indicates that Fabio Grosso (31) could be on his way out of the club (also considering that Juventus are very interested in signing him).
Fabio Grosso's agent Danilo Caravello spoke to Teleradiostereo and said : "Unless we'll receive an offer of around 10 million Euros, Grosso will stay in France because Lyon chairman, Mr.Aulas, is fully satisfied with Fabio's first season at the club. Moreover, Fabio is very happy in Lyon and he has not asked to leave". Mr.Caravello also stated that the italian left-back is key player at Lyon, but he nevertheless didn't disregard the possibility for Grosso to return to Italy. He added : "Obviously, we would consider offers from Juventus, AS Roma or AC Milan, but there is nothing as such for the time being".
"Reveillere has entrusted all to his agent, but I believe that will be with us even next season". Arrives the denial of Lyon's chairman Jean Michel Aulas about the player future. "Fiorentina's offer is not the only one, but I hope to see him and Clerc in Lyon even next year".
Hajrá Lyon!