Ékezettel vagy anelkul?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk valaki a szakdolgozatába sem tesz ékezetet??? vagy mittomén a munkahlyén ha majd a fõnöke valamit kér akkor ott sem? vagy ez csak a neten van így???
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Egyébként lehet hogy ér valamit ez a téma (=topik magyarul 😉) de azért ne fórumon tanítsuk már meg az országot írni.És márcsak azért is fölösleges ez a téma, mert nem olyan dologról szól, amirõl mindig többet lehet beszélni és folyamatosan bõvülnek a hozzászólások, hanem olyan, amit egy-két nap után senki nem fog látogatni.És már nagyon sok az ilyen.<#nemtudom>#nemtudom>
Voltam zárás előtt. _______________
Sajnos a helyesírás a vesszõparipám, és az is marad. Az is lényeges szerintem, hogy az interneten nem kell mindent angolul hívni, aminek becsületes magyar neve is van, mert ebben szintén katasztrofálisan áll az ország.
Azt meg végképp nem értem, hogy egy ilyen topik megnyílását miért kell egybõl leugatni...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Ez nem fikázás volt.De mond már meg, hogy mi értelme van egy olyan topicot nyitni, ahol a helyesírással foglalkoznak?Ha elolvasol egy hozzászólást, tök mind1 hogy van-e benne vesszõ vagy nincs, nem az fogja eldönteni hogy értelmes-e.Abban igazad van, hogy van-egy két fórumozó, akinek rendszeresen nem tudom megérteni a mondanivalóját olyan szétszórtan és "hülyén" ír.. de ez nem a vesszõn meg a helyesíráson fog múlni..De azis tök mindegy hogy topic vagy topik, ez már csak kötekedés.Itt nem a helyesírás a lényeg szvsz.<#email>#email>
This is the beginning of the end.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
This is the beginning of the end.
respect to the man in the ice cream van
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
pl játékokban nemlehet ékezettel írni ott muszáj ékezet nélkül😊
Most ez csöpögõs meg minden, de tényleg így van.
angol winXP-m van, angol billentyûzetem
tudom, sznobság, de ez van
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Élvezettel, vagy anélkül"
LOOOOOOOOOOOOOL 😊
(Ki hogy szereti es miert?) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem mindegy, hogy -fõkábel vagy -fókabél
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Miért?
Mert nem mindegy, hogy valami szárba, vagy szarba szökken
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Suliba kesz kinszenvedes volt tanulni gyorsirast, bar igyis a legjobb voltam az osztalyba.
Bar azazigassag h ha ki akarok hangsulyozni vmit vagy siman ketertelmu a szo, akkor odanyulok az e'kezethez. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
:-O http://www.ashes.hu O-:
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...