108
Ki hogy szereti es miert?
-
#28 :DDDD -
#27 kit hívnak tamásnak?:DDD -
#26 -
#25 Bazzeg, én ezt olvastam:
"Élvezettel, vagy anélkül"
LOOOOOOOOOOOOOL :)
(Ki hogy szereti es miert?) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :) -
#24 Öhm, az nem főkábelt? :D -
#23 Ékezettel, mert ápolom a szép magyar nyelvet.
[mer rendes] -
#22 Vagy: kerek 500m fokabelet.
Nem mindegy, hogy -főkábel vagy -fókabél
-
#21 Miért kéne ezt gumiba rakni? -
#20 Uncsy. :C -
DannyBoy #19 Ekezet nelkul szoktam irni, de ha valami kétértelmu, vagy nehéz szó, vagy közel van az ujjam az epp aktualis ekezetes betuhoz, akkor vagyok olyan joarc, h leutom. Eleg random modon tortenik nalam ez a gépelés dolog:D -
#18 Egye'bke'nt meg aki nem szeret e'kezetekkel i'rni, tanulja meg haszna'lni a repu:lo" e'kezeteket :) -
#17 Ékezettel!
Miért?
Mert nem mindegy, hogy valami szárba, vagy szarba szökken -
#16 ekezet nelkul hogy a sok kis nyunyoka felkapja a vizet -
#15 ekezet nelkul, mret csak nincs magyar billem -
#14 Mi a helyzet az ékezetes domainekkel? Már működnek? Nem olyan rég láttam, hogy reklámozzák... de mondjuk egy külföldi a saját billentyűzetével hogyan ír be í ő stb betűket? :) -
#13 legtöbb helyen nem lehet ékezeteket használni szal sux -
#12 van már ilyne topic a gumiban:D ez is oda való:D de sztem close -
_Vegeta_ #11 Ekezet nelkul szoktam meg linux, irc miatt regesreg. Ezvan aki nem szereti ne pofazzon. :D
Suliba kesz kinszenvedes volt tanulni gyorsirast, bar igyis a legjobb voltam az osztalyba.
Bar azazigassag h ha ki akarok hangsulyozni vmit vagy siman ketertelmu a szo, akkor odanyulok az e'kezethez. :D -
#10 ekezet nelkul, mert ugy jo. az ekezetes betukhoz ki kell nyujtani a ujjaimat. ja. -
#9 Nekem meg sem fordult ez a fejemben,mert egy éve van kb.gépem,és az ékezetesre szoktam rá egyből. Az ékezet nélküli irományokon mindig csodálkozom,de megértem,ha valaki évek alatt megszokta. Bár,nem lehet túl nehéz átszokni,ha valaki akarja... -
#8 -
#7 Hát amikor bekötötték a netem sokáig ékezet nélkül írtam, de aztán jobban megszerettem az ékezettel való írást, mert számomra átláthatóbb, érthetőbb. -
#6 Az ékezet nélküliség még IRC -n volt abszolút elfogadott kb 96 előtt, akkor aki ékezetezett hülyének nézték. Jellemzően technikai akadályai voltak amik mára eltűntek, így én is átszoktam ékezetre. -
Ben C #5 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDASDDDADSDDADS -
Ben C #4 Ékezettel kéne, de szinte mindenki játszott / játszik valami internetes játékot ahol nem fogadja el a gép az ékezetes betűket, és ezert megszokjak hogy ekezet nelkul irnak. -
#3 mit? -
cyrus #2 midigekezetnelkul merity sokal konyep irni mek a topiek is sokan szeretnek valamitnemjonek ra hoty envatyok a janos mer aszal a nefemel ekeszetel szogdamirni ertet -
#1 szoval?
ha beindul valamennyire en is leirom a velemenyem de egyenlore...
ja es legyszi ne csak annyit irjatok, hogy "ekezettel" - "nelkule".
vlami indokot is kernek