Ékezettel vagy anelkul?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#ravasz1>#ravasz1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát amikor bekötötték a netem sokáig ékezet nélkül írtam, de aztán jobban megszerettem az ékezettel való írást, mert számomra átláthatóbb, érthetõbb.
sazl : c
Az ékezet nélküliség még IRC -n volt abszolút elfogadott kb 96 elõtt, akkor aki ékezetezett hülyének nézték. Jellemzõen technikai akadályai voltak amik mára eltûntek, így én is átszoktam ékezetre.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDASDDDADSDDADS
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ékezettel kéne, de szinte mindenki játszott / játszik valami internetes játékot ahol nem fogadja el a gép az ékezetes betûket, és ezert megszokjak hogy ekezet nelkul irnak.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
midigekezetnelkul merity sokal konyep irni mek a topiek is sokan szeretnek valamitnemjonek ra hoty envatyok a janos mer aszal a nefemel ekeszetel szogdamirni ertet
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
← ElőzőOldal 3 / 3