2654
-
Spirit #2414 Igen, a crack is.Reloaded féle eredeti. Most lett nem rég átépítve a gépe, új windows,stb..és vissza akartuk telepíteni a game-et,de nem indul. Más fórumokon is találtam olyat,hogy gépátépítés után (ugyanúgy core2 duo-ra) az istennek sem akart elindulni. -
medog #2413 Hello.
a crack is ugyanaz mint ami a te gépeden van? nem lehet hogy az a gond? -
Spirit #2412 Sziasztok!
Mitől van az,hogy a Kedvesem gépére akartam telepíteni a játékot, rendben fel is megy,de képtelen a crack együtt elindulni? game.dat hibát dob, majd hivatkozik valami runtime errorra. Ugyanaz a verzió ugyanazzal a töréssel nálam tökéletesen megy. 1.06-os patch-el, törve is indul nálam, nála akkor sem. Minden más game tökéletes. Minden a lehető legfrissebb, dx, stb.
-
Noob18 #2411 hi all! Help kéne!
Megvettem eredetibe a Bfme 2-öt ! Instaláltam , aztán amikor neten akartam tolni, kilépett és elkezdte letölteni a patchet. Eddig nem is volt gond, de amikor letöltötte és újra el akartam indítani a gamét, azt írta ki,hogy tegyem be a DVD amikor az már rég bent volt !!!
Mi a teendö? -
medog #2410 nekem megy a sima battle for middle earth 2 neten. vagyis hamachival jáccunk.
az 1.4 es patch et mihez értetted? witch king-re? -
#2409 Igen ez a gond a witch kinggel meg az 1.6-os patchel!
Szóval aki neten akar tolni annak 1.4-es patch
vagy szépen vegyen eredetit -
medog #2408 én már le is töröltem a witch king kieg.-t és má jó is lett. pedig tök jó... -
Telcontar999 #2407 Nekem is ez van, de csak a Witch kingessel, sztem az a baj hogy nem eredeti bár nem tom a pontos okát. -
medog #2406 hello. feltettem a battlefor middle earth 2 őt meg a magyarítást. és utána feltettem a the rise of the witch king kegészítőt és annak magyarítását. és azóta mindig más version számot ír ki az opcióba miért lehet ez? így hamachin se tok jáccani. -
medog #2405 -
#2404 the faq is fucked -
medog #2403 mé nem jó a faq? -
Telcontar999 #2402 ok kössz akk lehet hogy majd megveszem. -
#2401 Hát szerintem a kieg lehet most 8 körül! Az eredetit én még áprilisban vettem 4k körül! -
Telcontar999 #2400 2k??? iylen olcsó nekem múltkor azt mondták hogy 8000ft -
#2399 Szeritem meg vegyétek meg a gamet! Már 2k környékén meg lehet kapni!
És akkor nincs para a patch-ekkel meg nem kell hamachin szarakodni! -
Telcontar999 #2398 jah bocc selfelejtettem doa irni hogy az a msn címem:D -
Telcontar999 #2397 További info: [email protected] -
Telcontar999 #2396 Üdv mindenki! Mivel már az elöttem szoló "attila206" Hamachi szobája sajnos megtelt ezért bátorkodtam létrehozni egy új szobát!
Név:Lotr_Bfme_2
Jelszó:Lotr_Bfme_2
Tapasztalataim alapján rá kelett jönnöm hogy a patchekkel sok gond van, nem működnek, hibásak, tönkre teszik néha a játékot és akk rakhatjuk újra ezért 1.00-ás verziót használnák ,de ha valaki ismer egy jó patchet és hozzá megfelelő cracket az kérem irja ki a fórumra! Előre is köszönöm -
attila206 #2395 Sziasztok! Csináltam egy új Hamachi szobát!!! Aki szeretne játszani az csatlakozzon!
A Hamachit letölthetitek ITT
Szobanév: BFME 4ever
Jelszó: BFME 4ever -
Beni521 #2394 1.05 -ös patchet raktam fel, azóta nem idnul a játék, kéne egy működő crack, előre is kössz -
donatus13 #2393 akkor nem tom
:D -
Tomcika #2392 mindenből a legfrisseb driver van fent :S -
donatus13 #2391 driver frissités nem fog ártani:D azt még probáld meg. -
Tomcika #2390 jó, de win nélkül nem jáchatnánk semmivel sem... De mindezektől független, nekem bejön a Vista, igaz gép az kell hozzá de nekem full stable és gyorsnak is mondanám. Semmivel nem futnak rosszabbul a cuccok mint xp alatt. Csak pont a Midle2 a kedvenc gémem nem indul
Esetleg még valaki? tapasztalat? -
donatus13 #2389 No hát ez elég jo kérdés mivel vista egy nagy bug darabka nem valószinű xp az a biztos de igazábol mindegyi windows egy foss. -
AC2 #2388 Erre plz help, mert én is ezzel küszködök :( -
Tomcika #2387 sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vista alatt fut a middle 2? mert felraktam, és azt írja ,hogy a "windows helytelen müködés miatt bezárja a programot" -
Telcontar999 #2386 Húú én is rakhatom ujra ahogy olvastam a fórumot me crackem volt és nekem is volt már bajom vele:S -
Telcontar999 #2385 Okok! Majd szólj it vagy msn: [email protected]
-
donatus13 #2384 Én vállalom cask föl kell dobni még:D -
Telcontar999 #2383 Üdv mindenki! Nem szeretne valaki Hamachin keresztül multizni a BFME2-vel?? -
#2382 Köszi szépen fiúk, megpróbálom újratelepíteni serialokkal. -
donatus13 #2381 nooo problem:D -
gyonax #2380 Bocs, ez neki ment volna;) -
donatus13 #2379 Crackeltem anno de nekem már tökéletesen müködik nincs vele bajom miota leszedtem 5 gb set donar nak segíts:) -
gyonax #2378 Crackelted, vagy mini image-dzsel játszol? Ha mini image akkor crackeld meg, ha nem akkor telepítsd újra különböző serialokkal. -
donatus13 #2377 A tudom ugyan ez a baj volt nálam is szar verziót szedtél le teis gondolom azt a kis szar 3 vagy 4 gb s közbe 2 dvd 5.5 gbst kéne szoval eza szívás:D
Szedd le nagyobbat... -
#2376 Hello. Lenne egy kérdésem. Elkezdek játszani a game-el, és olyan 3 és fél percnél mindig kiírja, hogy defeat, és veszítek. Pedig az ellenfél még meg se támadott, és bármilyen játéktípussal tolom, mindig vesztek. Kérlek segítsetek!!! -
#2375 Sajnos én nem tudok!