2654

FAQ

• Spirit
    Igen, a crack is.Reloaded féle eredeti. Most lett nem rég átépítve a gépe, új windows,stb..és vissza akartuk telepíteni a game-et,de nem indul. Más fórumokon is találtam olyat,hogy gépátépítés után (ugyanúgy core2 duo-ra) az istennek sem akart elindulni.
  • medog
    Hello.
    a crack is ugyanaz mint ami a te gépeden van? nem lehet hogy az a gond?
  • Spirit
    Sziasztok!

Mitől van az,hogy a Kedvesem gépére akartam telepíteni a játékot, rendben fel is megy,de képtelen a crack együtt elindulni? game.dat hibát dob, majd hivatkozik valami runtime errorra. Ugyanaz a verzió ugyanazzal a töréssel nálam tökéletesen megy. 1.06-os patch-el, törve is indul nálam, nála akkor sem. Minden más game tökéletes. Minden a lehető legfrissebb, dx, stb.
  • Noob18
    hi all! Help kéne!
    Megvettem eredetibe a Bfme 2-öt ! Instaláltam , aztán amikor neten akartam tolni, kilépett és elkezdte letölteni a patchet. Eddig nem is volt gond, de amikor letöltötte és újra el akartam indítani a gamét, azt írta ki,hogy tegyem be a DVD amikor az már rég bent volt !!!
    Mi a teendö?
  • medog
    nekem megy a sima battle for middle earth 2 neten. vagyis hamachival jáccunk.
    az 1.4 es patch et mihez értetted? witch king-re?
  • oO VinyuS Oo
    Igen ez a gond a witch kinggel meg az 1.6-os patchel!
    Szóval aki neten akar tolni annak 1.4-es patch
    vagy szépen vegyen eredetit
  • medog
    én már le is töröltem a witch king kieg.-t és má jó is lett. pedig tök jó...
  • Telcontar999
    Nekem is ez van, de csak a Witch kingessel, sztem az a baj hogy nem eredeti bár nem tom a pontos okát.
  • medog
    hello. feltettem a battlefor middle earth 2 őt meg a magyarítást. és utána feltettem a the rise of the witch king kegészítőt és annak magyarítását. és azóta mindig más version számot ír ki az opcióba miért lehet ez? így hamachin se tok jáccani.
  • medog
  • bardocz
    the faq is fucked
  • medog
    mé nem jó a faq?
  • Telcontar999
    ok kössz akk lehet hogy majd megveszem.
  • oO VinyuS Oo
    Hát szerintem a kieg lehet most 8 körül! Az eredetit én még áprilisban vettem 4k körül!
  • Telcontar999
    2k??? iylen olcsó nekem múltkor azt mondták hogy 8000ft
  • oO VinyuS Oo
    Szeritem meg vegyétek meg a gamet! Már 2k környékén meg lehet kapni!
    És akkor nincs para a patch-ekkel meg nem kell hamachin szarakodni!
  • Telcontar999
    jah bocc selfelejtettem doa irni hogy az a msn címem:D
  • Telcontar999
    További info: [email protected]
  • Telcontar999
    Üdv mindenki! Mivel már az elöttem szoló "attila206" Hamachi szobája sajnos megtelt ezért bátorkodtam létrehozni egy új szobát!
    Név:Lotr_Bfme_2
    Jelszó:Lotr_Bfme_2
    Tapasztalataim alapján rá kelett jönnöm hogy a patchekkel sok gond van, nem működnek, hibásak, tönkre teszik néha a játékot és akk rakhatjuk újra ezért 1.00-ás verziót használnák ,de ha valaki ismer egy jó patchet és hozzá megfelelő cracket az kérem irja ki a fórumra! Előre is köszönöm
  • attila206
    Sziasztok! Csináltam egy új Hamachi szobát!!! Aki szeretne játszani az csatlakozzon!
    A Hamachit letölthetitek ITT
    Szobanév: BFME 4ever
    Jelszó: BFME 4ever
  • Beni521
    1.05 -ös patchet raktam fel, azóta nem idnul a játék, kéne egy működő crack, előre is kössz
  • donatus13
    akkor nem tom
    :D
  • Tomcika
    mindenből a legfrisseb driver van fent :S
  • donatus13
    driver frissités nem fog ártani:D azt még probáld meg.
  • Tomcika
    jó, de win nélkül nem jáchatnánk semmivel sem... De mindezektől független, nekem bejön a Vista, igaz gép az kell hozzá de nekem full stable és gyorsnak is mondanám. Semmivel nem futnak rosszabbul a cuccok mint xp alatt. Csak pont a Midle2 a kedvenc gémem nem indul
    Esetleg még valaki? tapasztalat?
  • donatus13
    No hát ez elég jo kérdés mivel vista egy nagy bug darabka nem valószinű xp az a biztos de igazábol mindegyi windows egy foss.
  • AC2
    Erre plz help, mert én is ezzel küszködök :(
  • Tomcika
    sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy vista alatt fut a middle 2? mert felraktam, és azt írja ,hogy a "windows helytelen müködés miatt bezárja a programot"
  • Telcontar999
    Húú én is rakhatom ujra ahogy olvastam a fórumot me crackem volt és nekem is volt már bajom vele:S
  • Telcontar999
    Okok! Majd szólj it vagy msn: [email protected]
  • donatus13
    Én vállalom cask föl kell dobni még:D
  • Telcontar999
    Üdv mindenki! Nem szeretne valaki Hamachin keresztül multizni a BFME2-vel??
  • Donar
    Köszi szépen fiúk, megpróbálom újratelepíteni serialokkal.
  • donatus13
    nooo problem:D
  • gyonax
    Bocs, ez neki ment volna;)
  • donatus13
    Crackeltem anno de nekem már tökéletesen müködik nincs vele bajom miota leszedtem 5 gb set donar nak segíts:)
  • gyonax
    Crackelted, vagy mini image-dzsel játszol? Ha mini image akkor crackeld meg, ha nem akkor telepítsd újra különböző serialokkal.
  • donatus13
    A tudom ugyan ez a baj volt nálam is szar verziót szedtél le teis gondolom azt a kis szar 3 vagy 4 gb s közbe 2 dvd 5.5 gbst kéne szoval eza szívás:D
    Szedd le nagyobbat...
  • Donar
    Hello. Lenne egy kérdésem. Elkezdek játszani a game-el, és olyan 3 és fél percnél mindig kiírja, hogy defeat, és veszítek. Pedig az ellenfél még meg se támadott, és bármilyen játéktípussal tolom, mindig vesztek. Kérlek segítsetek!!!
  • oO VinyuS Oo
    Sajnos én nem tudok!