Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helloztok! A segítségeteket szeretném kérni!
minden patent a játékban és a tesommal akarunk nyomulni LAN-ba, megtalálja egymást a két gép meg minden, csak amikor elkezdünk játszani 5 perc után kiirja a tesomnak de csakis a tesomnak hogy VICTORIUS. amikor nem is háboruztunk még, sõt még katonákat se csináltunk! és mindig igy volt. nem értem. talán valamit be kell állítani hogy ne pontért menjen vagy mi hol?
HELP!!!!!!
Válaszotokat elõre is köszi!!!!!
oO VinyuS Oo
gyonaxnak van igaza mert 1.6-tól véletlenszerûen váltogatja a tört crack a verziószámot és ez igaz a witch kingre is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha mini img-et használtok és nem crackeltek akkor menni fog

De szerintem érdemes megvenni mert online már eldurvulnak a dolgok 😄

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Az elképzelhetõ én azzal egyátalán nemjátszottam.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Akkor az lehet hogy a bfme:witch kingben volt<#conf>
Töröljéétek le mindketten, tegyéte kújra, és path nélkül nézzétek meg hogy megye, ha megy akkor tegyétek fel ugyanazt a path és semmi mást.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Figyelj, énmeg rengeteget nyomtam, és ezt akkor írja ki ha nem ugyanaz a verziószáma a 2 játéknak (tehát különbözõ path van fennt) (attól még hogy tört a játék nemfogja csak úgy változtatni a verziószámát😊 ) , vagy akkor ha mod-okat tett fel valaki a játékhoz és ez bezavart.

Dehogynem😊 Ha nem eredeti a játékod(tehát crackelted) akkor a játék minden indításnál véletlenszerûen változtatja a verziószámát. Persze különbözõ patch is lehet a hibás, de mivel Dave00 nem írt vissza tiltakozva, hogy de neki eredetije van, valószínûleg az 1. verzió áll fent 😉
Annak semmi köze hozzá 😊

Az hogy nem eredeti a játék.
Dave00
hello!azt szeretném még megkérdezni hogy amikor jáccani akarunk alanba a haverommal akkor kiírja a szinkronizáció nem sikerült mert valószínüleg a játék verzióját modosították!õedig ugyan az a pecccs van rajta!mi lehet a probléma?elõre is köszönöm a segírtségetek

bardocz
hu,megvan a játék és isten😊 csak skirmish módban nem tudtam még megcsinálni 2. misst olyan sok goblin jön😄 nincs valami taktika hogyan csináljam?hõsöm is halogat anyi ellen jön,és nagyon gyorsan,igaz törpel vagyok,amirõl azt olvastam hogy drágák,de erõsek
Lenne egy problémám, megvan eredetibe a játék, de indításnál a játék elindul ugyan, de mindig csak vagy fekete, vagy fehér képernyõ van. A játékot már 5x újratelepítettem, de semmi, az összes patch-et végigpróbáltam. Ha valakinek van valami ötlete pls help!
Nincsmeg, már letörölte mindenhonnan.

barbozc: már egy párszor szerintem levan írva a fórumban

bardocz
sziasztok!
nem jön be a faq nálam úgyhogy így kérdezném meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez hogyan mûködik ennél a játéknál?elég egy crack?
gameplusz
Esetleg még ha valaki megdobna egy bfme betutipussal, akkor azt megkoszonnem 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Utánanézek.

gameplusz
Hamarosan fel lesz kicsit dobva a topic, meg esetleg csinalok egy FAQ-t. Bar annyit meg nem sikerult jatszanom a jatekkal (1-eset viszont rongyosra). Ha mar en vagyok a temaindito, akkor erkolcsi kotelessegemnek erzem ezt a feladatot elvallalni 😊
Esetleg valamilyen kompetens szemely, akinek megvan az elozo FAQ feltolthetne valahova .zip-ben, aztan megoszthatna velem, konnyebb dolgom lenne, annyi szent.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

oO VinyuS Oo
Nem tudjátok meg lehet oldani hogy eredetivel tudjak valahogy játszani a dvd-je nélkül mert sikerült lenthagynom Pécsen az albiban!

tommygiant
Ha csinálnátok újat, az jó lenne. <#worship>
Itt van egy nagyon jó FAQ (Star Wars Battlefront 2) mintának.
<#hawaii>

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Mert gondolom Draz törölte az oldalt.
De ha annyira kell csinálhatunk újat.

tommygiant
Miért nem mûködik a bannerba kitett FAQ linkje? Nem kéne lecserélni vagy kijavítani?

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Látod mi a címe a topiknak?!
Hát nem az hogy godfather szóval inkább a godfather topikba kérdezd meg!!

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Hy tudom hogy ez nem ide tartozik de nem tudja valaki a The Godfather telepítõ kódját ?<#help><#help><#help>
Hello, mindenki!
Ha van valaki aki szeretne lotr:bfme 1-en vagy 2-n bajnokságot vagy épp csak egy mérkõzést jáccani hamachin keresztül azt kérem hogy látogasson el oldalamra: lotr_bfme.extra.hu !
Amint beindul az oldal és sikerül egy pár versenyszellemû játékost összeszedni szeretnénk bajnokságot rendezni!
Addig is akit érdekel a dolog az veegyen fel msn-en is amit az oldalon megtalálhattok...
Köszi, Csá
lotr_bfme.extra.hu
oké leszedem az 1.6os pecset utánna megkereslek, de gyanítom, h majd reinstallánom kell a gamet ha ugy is azt fogja kiírni, hogy game is different version😞utánna meg felnyalni az 1.6os pecset

For the greater good

oO VinyuS Oo
1.6 A LEGÚJABB
Nekem is eredeti van aki VinyuS néven játszom ha esetleg valaki még játszik itt eredetivel az vegyen majd fel fried listre aztán játszhatunk!

Hát tudomásom szerint nem az 1.5 a legújabb path. Ha a start menübõl indítod a játékot akkor ott kell lennie egy olyannak, hogy updater vagy valami ilyesmi (nemtom mert már rég volt fennt), na azt elindítod és az mindig a legfrissebb path-t szedi le neked, azzal tuti jólesz.

sziasztok, az a nyomorom, hogy nem tudok online battle for 2õzni.
eddig ezt csináltam:
-megvettem a gamet, feltettem multihoz le let töltve egy 1.5ös pecs az offical siterol, ea-nél megcsináltam az accountot ez is faxxa, de nem tudok senkihez csatlakozni mert azt irja, hogy game different version
Légyszives mondjátok már el, hogy hogyan tovább??
Elõre is köszönöm!!

For the greater good

bocs de feltettem a bfme 2-öt és crackeltem meg minden feltettem az 1.6-os patchet és indítanám és ezt írja ki. game crash vagy valami. és alatta stb... mi lehet? 😞 <#rinya>
Sziasztok! Akkor nincs semmilyen megoldás arra, hogy valaki egy GeForce MX 4000-ren nyomja a BfME2-t???? Azon kívül, h vegyek egy új VGA-t! Nem tudtok valami megoldást?😄
Peti0011
hát már egész jo karikat vehetzs 20-30 rugobol ha nem vagy tul igéányes és azt akarod hogy a jatek madjnem full grafon menjen
bemész boltba és kérdezõsködsz
oylan 256/256 alatt már ne nagyon vegyél

Csá

nem tudod az kb mennyi lehet?
Peti0011
sztem ne mbirja a karid
a gameval ne mleszs gond, valószínû jobb ha befektetsz egy j VGA-kariba

Csá

NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, akkor ez nem jó úgye?
Job klikk az asztalon->tulajdonságok->beálítások.

és hol tudom megnézni, hogy milyen videokártyám?
ok, köszi
Frissítsd a videókártyád driver-ét, ha pl atid van akkor rákeresel neten, ha más akkor másra.
Vagy a windows (alias winfos) újratelepítése.
Jobb ötletem nincs.

mond nekem magarul, mert én hülye vagyok nagyon.....
Vidkártya driver, winfos reinstall (havonta 1x úgyis kell<#vigyor2>)

nincs más ötletetek?
nem tört a játék, hanem eredeti. már 21-szer raktam fel és le. már vissza is vittem de nincs vele semmi baj, mert náluk elindult.
Ezt nem a tört játék szokta csinálni ha rosszul van crack-elve?
Mert ha eredeti akkor nemszabadna ilyet csinálnia, próbáld meg újrarakni, most így hirtelen jobb ötletem nincs.
ui.:keresd fel a magyarországi terjesztõt, õk biztosan tudnak segíteni

hülyeséget mondtam, a video végén baszódik el.....bocs.
nem tudom mi lehet a baj. ötlet?
video közben. a gépemnek meg elkénne bírnia.
Peti0011
nem lehet hogy géped nem birja a game-t? mikor irja ki a game.dat -hibát akkor amikor már rendesen benne vagy a jatekban vagy rögtön ahogy befejezõdik a diveo?

Csá

sziasztok, nekem van egy hatalmas bajom😞 most vettem meg a the battle for middle-earth 2-öt, de mikor inditanám a skirmich vagy a kampányt, le áll és kiírja, hogy game.dat hibás, ezért leáll.

légyszíves mondjátok el, hogy mit csináljak, de részletesen, mert az ilyenben hülye vagyok.

elõre is kösz😊
SZiasztok
Azt szeretném kérdezni,hogy a 6.pályán hogy a viharba kell átvinni a csapatot.(azt hiszem celudion a pálya neve)kikötõben vagyunk a törp királyt adják alapból meg 2 csapat törpöt.
körbe tudunk csak menni a célponthoz de olyan iszonyat mennyiségû ellen van hogy nem bírom...
köszi a segítséget
ZaJanga
0PAJ-8TX6-FV5P-XUNQ-0XCN

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját