Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden patent a játékban és a tesommal akarunk nyomulni LAN-ba, megtalálja egymást a két gép meg minden, csak amikor elkezdünk játszani 5 perc után kiirja a tesomnak de csakis a tesomnak hogy VICTORIUS. amikor nem is háboruztunk még, sõt még katonákat se csináltunk! és mindig igy volt. nem értem. talán valamit be kell állítani hogy ne pontért menjen vagy mi hol?
HELP!!!!!!
Válaszotokat elõre is köszi!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szerintem érdemes megvenni mert online már eldurvulnak a dolgok 😄
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
barbozc: már egy párszor szerintem levan írva a fórumban
nem jön be a faq nálam úgyhogy így kérdezném meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Esetleg valamilyen kompetens szemely, akinek megvan az elozo FAQ feltolthetne valahova .zip-ben, aztan megoszthatna velem, konnyebb dolgom lenne, annyi szent.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Itt van egy nagyon jó FAQ (Star Wars Battlefront 2) mintának. <#hawaii>#hawaii>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
De ha annyira kell csinálhatunk újat.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Hát nem az hogy godfather szóval inkább a godfather topikba kérdezd meg!!
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Ha van valaki aki szeretne lotr:bfme 1-en vagy 2-n bajnokságot vagy épp csak egy mérkõzést jáccani hamachin keresztül azt kérem hogy látogasson el oldalamra: lotr_bfme.extra.hu !
Amint beindul az oldal és sikerül egy pár versenyszellemû játékost összeszedni szeretnénk bajnokságot rendezni!
Addig is akit érdekel a dolog az veegyen fel msn-en is amit az oldalon megtalálhattok...
Köszi, Csá
lotr_bfme.extra.hu
For the greater good
Nekem is eredeti van aki VinyuS néven játszom ha esetleg valaki még játszik itt eredetivel az vegyen majd fel fried listre aztán játszhatunk!
eddig ezt csináltam:
-megvettem a gamet, feltettem multihoz le let töltve egy 1.5ös pecs az offical siterol, ea-nél megcsináltam az accountot ez is faxxa, de nem tudok senkihez csatlakozni mert azt irja, hogy game different version
Légyszives mondjátok már el, hogy hogyan tovább??
Elõre is köszönöm!!
For the greater good
bemész boltba és kérdezõsködsz
oylan 256/256 alatt már ne nagyon vegyél
Csá
a gameval ne mleszs gond, valószínû jobb ha befektetsz egy j VGA-kariba
Csá
Vagy a windows (alias winfos) újratelepítése.
Jobb ötletem nincs.
Mert ha eredeti akkor nemszabadna ilyet csinálnia, próbáld meg újrarakni, most így hirtelen jobb ötletem nincs.
ui.:keresd fel a magyarországi terjesztõt, õk biztosan tudnak segíteni
Csá
légyszíves mondjátok el, hogy mit csináljak, de részletesen, mert az ilyenben hülye vagyok.
elõre is kösz😊
Azt szeretném kérdezni,hogy a 6.pályán hogy a viharba kell átvinni a csapatot.(azt hiszem celudion a pálya neve)kikötõben vagyunk a törp királyt adják alapból meg 2 csapat törpöt.
körbe tudunk csak menni a célponthoz de olyan iszonyat mennyiségû ellen van hogy nem bírom...
köszi a segítséget