2654
-
AC2 #2374 De nincs rá vmi megoldás? -
#2373 Igazából nem vagyok benne biztos de szerintem a core duo miatt nem szereti a gépeteket a játék! -
AC2 #2372 Ugyan ez van velem is, pedig nekem régen simán ment. -
Evaseris #2371 Sziasztok!!
Segítsen valaki mert már megőrülök!!
Egyszerűen nem tudom elindítani a sima BFME2 őt!!
rendebn feltelpíti crackelem és indítom!
bejön a nagy BFME2 logó!! és ennyi lefagy a logó!
a windows nem csak a game de még csak egy hiba üzit se dob semmi cak lefagy!!
és már mindent próbáltam ami az eszembe jutott!
De az a furcsa hogy minden más gépen pöccre megy amin próbáltam!!
igaz nagy különbségek vannak az én a teszt gépek között!!
A gépem:
Intel Core 2 Duo 2,13 -as proci
Asus P5B DELUXE Wifi alaplap
Radeon x1900gt Videókártya
4x 1GB DDR2 Kingmax 800MHz RAM
Teszt gép 1:
Intel celeron 2,6 -os proci
MSI PM8M-V alaplap
Alaplapi VGA
1x 256 DDR 333MHz RAM
Teszt gép 2:
Intel Nortwood 3,2 -es proci
AS-Rock P4VM890
Geeforce Fx 5500 VGA
2x 512 DDR 400MHz RAM
A két teszt gépen megy az enyémen nem!!Ez az első game ami ezt csinálja!
Gyanakszom a Procira és a VGA -ra!!
Nagyon várom az ötleteket és segítséget nagyon megköszönném!!! -
#2370 Én szeretnék vkivel játszani neten vagy hamachin mindegy csak játszhassak...de ha esetleg van aki tudja a neten való játékhoz mi kell vagy esetleg mit kel átállítani az irjon... -
#2369 hi all! melyiknek nagyobb a gépigénye,a warhammer dawn of war,vagy a battle for middle earth 2-nek???
Előre is kösz a választ!
-
Andrejka #2368 valakinek nincs kedve hamachin jáccani? -
#2367 Nincs véletlenül valakinek patch, vagy mod-ja widescreenhez? (a hócipőm tele van az EA-vel :S) -
#2366 de a haverom gépén meg akk nem is indul el a gém ha nincs megcrackelve!mert kiírja h hibás a game.dat fájl -
Axsys #2365 nem, a mini imi azért van hogy nekeljen crack, mert lényegében maga az image file a tört. -
#2364 és a peccset kell crackelni? -
#2363 Mivel valószínűleg crackeltétek a játékokat!
Ezért szépen letörlitek felpecselitek majd mini img safedisc és mehet a game! -
#2362 a játék során hiba lépett fel. ez azt jelenti hogy a játék során elveszett a szinkronizáció a játékosok között.elképzelhető hogy az ellenfeled módosította a játék verzióját. ezt írja ki -
#2361 nem tudtunk jáccani lanba!mi lehet a gond?most a mini image-l be kell mountolni elindítani azt a safedisc4 hider nevű progit és utánna működnie kéne nem?de nekünk megint nem sikerült:( léccci segíts h hogy kell megcsinálni előre is köccce -
#2360 köccce!akk én vok a láma:) -
Axsys #2359 BfME2
Witch King
;) -
#2358 a gcw-n nem találok mini image-t!léccci ha tudsz vmien címet ahonnan lehetne leszedni akkor küldj!de lehet h csak én vok ilyen láma h nem találtam! -
#2357 ok!köszönöm a segítséged! -
Axsys #2356 Rossz verziótok van, a spitfire vagy mi, annál csinálja ezt. Szedjél le egy másik verziót és menni fog.
Dave: Ha mini image-t használsz akkor tuti. (www.gamecopyworld.com)
-
#2355 Akkor a witch king-el nem is fogunk tudni jáccani lanba? -
nagygore #2354 helloztok! A segítségeteket szeretném kérni!
minden patent a játékban és a tesommal akarunk nyomulni LAN-ba, megtalálja egymást a két gép meg minden, csak amikor elkezdünk játszani 5 perc után kiirja a tesomnak de csakis a tesomnak hogy VICTORIUS. amikor nem is háboruztunk még, sőt még katonákat se csináltunk! és mindig igy volt. nem értem. talán valamit be kell állítani hogy ne pontért menjen vagy mi hol?
HELP!!!!!!
Válaszotokat előre is köszi!!!!! -
#2353 gyonaxnak van igaza mert 1.6-tól véletlenszerűen váltogatja a tört crack a verziószámot és ez igaz a witch kingre is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha mini img-et használtok és nem crackeltek akkor menni fog
De szerintem érdemes megvenni mert online már eldurvulnak a dolgok :D -
Axsys #2352 Az elképzelhető én azzal egyátalán nemjátszottam. -
gyonax #2351 Akkor az lehet hogy a bfme:witch kingben volt -
Axsys #2350 Töröljéétek le mindketten, tegyéte kújra, és path nélkül nézzétek meg hogy megye, ha megy akkor tegyétek fel ugyanazt a path és semmi mást. -
Axsys #2349 Figyelj, énmeg rengeteget nyomtam, és ezt akkor írja ki ha nem ugyanaz a verziószáma a 2 játéknak (tehát különböző path van fennt) (attól még hogy tört a játék nemfogja csak úgy változtatni a verziószámát:) ) , vagy akkor ha mod-okat tett fel valaki a játékhoz és ez bezavart. -
gyonax #2348 Dehogynem:) Ha nem eredeti a játékod(tehát crackelted) akkor a játék minden indításnál véletlenszerűen változtatja a verziószámát. Persze különböző patch is lehet a hibás, de mivel Dave00 nem írt vissza tiltakozva, hogy de neki eredetije van, valószínűleg az 1. verzió áll fent ;) -
Axsys #2347 Annak semmi köze hozzá :) -
gyonax #2346 Az hogy nem eredeti a játék. -
#2345 hello!azt szeretném még megkérdezni hogy amikor jáccani akarunk alanba a haverommal akkor kiírja a szinkronizáció nem sikerült mert valószínüleg a játék verzióját modosították!őedig ugyan az a pecccs van rajta!mi lehet a probléma?előre is köszönöm a segírtségetek -
#2344 hu,megvan a játék és isten:) csak skirmish módban nem tudtam még megcsinálni 2. misst olyan sok goblin jön:D nincs valami taktika hogyan csináljam?hősöm is halogat anyi ellen jön,és nagyon gyorsan,igaz törpel vagyok,amiről azt olvastam hogy drágák,de erősek -
gyonax #2343 Lenne egy problémám, megvan eredetibe a játék, de indításnál a játék elindul ugyan, de mindig csak vagy fekete, vagy fehér képernyő van. A játékot már 5x újratelepítettem, de semmi, az összes patch-et végigpróbáltam. Ha valakinek van valami ötlete pls help! -
Axsys #2342 Nincsmeg, már letörölte mindenhonnan.
barbozc: már egy párszor szerintem levan írva a fórumban -
#2341 sziasztok!
nem jön be a faq nálam úgyhogy így kérdezném meg:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!warez hogyan működik ennél a játéknál?elég egy crack? -
#2340 Esetleg még ha valaki megdobna egy bfme betutipussal, akkor azt megkoszonnem :) -
Axsys #2339 Utánanézek. -
#2338 Hamarosan fel lesz kicsit dobva a topic, meg esetleg csinalok egy FAQ-t. Bar annyit meg nem sikerult jatszanom a jatekkal (1-eset viszont rongyosra). Ha mar en vagyok a temaindito, akkor erkolcsi kotelessegemnek erzem ezt a feladatot elvallalni :)
Esetleg valamilyen kompetens szemely, akinek megvan az elozo FAQ feltolthetne valahova .zip-ben, aztan megoszthatna velem, konnyebb dolgom lenne, annyi szent. -
#2337 Nem tudjátok meg lehet oldani hogy eredetivel tudjak valahogy játszani a dvd-je nélkül mert sikerült lenthagynom Pécsen az albiban! -
#2336 Ha csinálnátok újat, az jó lenne.
Itt van egy nagyon jó FAQ (Star Wars Battlefront 2) mintának. -
Axsys #2335 Mert gondolom Draz törölte az oldalt.
De ha annyira kell csinálhatunk újat.