Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
the faq is fucked
mé nem jó a faq?<#confused><#fejvakaras><#shakehead><#lookaround>

ok kössz akk lehet hogy majd megveszem.

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

oO VinyuS Oo
Hát szerintem a kieg lehet most 8 körül! Az eredetit én még áprilisban vettem 4k körül!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

2k??? iylen olcsó nekem múltkor azt mondták hogy 8000ft

oO VinyuS Oo
Szeritem meg vegyétek meg a gamet! Már 2k környékén meg lehet kapni!
És akkor nincs para a patch-ekkel meg nem kell hamachin szarakodni!

jah bocc selfelejtettem doa irni hogy az a msn címem😄

További info: [email protected]

Üdv mindenki! Mivel már az elöttem szoló "attila206" Hamachi szobája sajnos megtelt ezért bátorkodtam létrehozni egy új szobát!
Név:Lotr_Bfme_2
Jelszó:Lotr_Bfme_2
Tapasztalataim alapján rá kelett jönnöm hogy a patchekkel sok gond van, nem mûködnek, hibásak, tönkre teszik néha a játékot és akk rakhatjuk újra ezért 1.00-ás verziót használnák ,de ha valaki ismer egy jó patchet és hozzá megfelelõ cracket az kérem irja ki a fórumra! Elõre is köszönöm

Sziasztok! Csináltam egy új Hamachi szobát!!! Aki szeretne játszani az csatlakozzon!
A Hamachit letölthetitek ITT
Szobanév: BFME 4ever
Jelszó: BFME 4ever
1.05 -ös patchet raktam fel, azóta nem idnul a játék, kéne egy mûködõ crack, elõre is kössz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

akkor nem tom
😄

mindenbõl a legfrisseb driver van fent :S

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

driver frissités nem fog ártani😄 azt még probáld meg.

jó, de win nélkül nem jáchatnánk semmivel sem... <#nemtudom> De mindezektõl független, nekem bejön a Vista, igaz gép az kell hozzá de nekem full stable és gyorsnak is mondanám. Semmivel nem futnak rosszabbul a cuccok mint xp alatt. Csak pont a Midle2 a kedvenc gémem nem indul <#violent>
Esetleg még valaki? tapasztalat? <#vigyor5>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

No hát ez elég jo kérdés mivel vista egy nagy bug darabka nem valószinû xp az a biztos de igazábol mindegyi windows egy foss.

Erre plz help, mert én is ezzel küszködök 😞

sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vista alatt fut a middle 2? mert felraktam, és azt írja ,hogy a "windows helytelen müködés miatt bezárja a programot" <#wow1>

Húú én is rakhatom ujra ahogy olvastam a fórumot me crackem volt és nekem is volt már bajom vele:S

Okok! Majd szólj it vagy msn: [email protected]

Én vállalom cask föl kell dobni még😄

Üdv mindenki! Nem szeretne valaki Hamachin keresztül multizni a BFME2-vel??

Donar
Köszi szépen fiúk, megpróbálom újratelepíteni serialokkal.

FORZA PARMA!!!!!!!!!

nooo problem😄

Bocs, ez neki ment volna😉
Crackeltem anno de nekem már tökéletesen müködik nincs vele bajom miota leszedtem 5 gb set donar nak segíts😊

Crackelted, vagy mini image-dzsel játszol? Ha mini image akkor crackeld meg, ha nem akkor telepítsd újra különbözõ serialokkal.
A tudom ugyan ez a baj volt nálam is szar verziót szedtél le teis gondolom azt a kis szar 3 vagy 4 gb s közbe 2 dvd 5.5 gbst kéne szoval eza szívás😄
Szedd le nagyobbat...

Donar
Hello. Lenne egy kérdésem. Elkezdek játszani a game-el, és olyan 3 és fél percnél mindig kiírja, hogy defeat, és veszítek. Pedig az ellenfél még meg se támadott, és bármilyen játéktípussal tolom, mindig vesztek. Kérlek segítsetek!!!

FORZA PARMA!!!!!!!!!

oO VinyuS Oo
Sajnos én nem tudok!

De nincs rá vmi megoldás?

oO VinyuS Oo
Igazából nem vagyok benne biztos de szerintem a core duo miatt nem szereti a gépeteket a játék!

Ugyan ez van velem is, pedig nekem régen simán ment.

Sziasztok!!
Segítsen valaki mert már megõrülök!!
Egyszerûen nem tudom elindítani a sima BFME2 õt!!
rendebn feltelpíti crackelem és indítom!
bejön a nagy BFME2 logó!! és ennyi lefagy a logó!
a windows nem csak a game de még csak egy hiba üzit se dob semmi cak lefagy!!
és már mindent próbáltam ami az eszembe jutott!
De az a furcsa hogy minden más gépen pöccre megy amin próbáltam!!
igaz nagy különbségek vannak az én a teszt gépek között!!

A gépem:

Intel Core 2 Duo 2,13 -as proci
Asus P5B DELUXE Wifi alaplap
Radeon x1900gt Videókártya
4x 1GB DDR2 Kingmax 800MHz RAM

Teszt gép 1:

Intel celeron 2,6 -os proci
MSI PM8M-V alaplap
Alaplapi VGA
1x 256 DDR 333MHz RAM

Teszt gép 2:

Intel Nortwood 3,2 -es proci
AS-Rock P4VM890
Geeforce Fx 5500 VGA
2x 512 DDR 400MHz RAM

A két teszt gépen megy az enyémen nem!!Ez az elsõ game ami ezt csinálja!
Gyanakszom a Procira és a VGA -ra!!

Nagyon várom az ötleteket és segítséget nagyon megköszönném!!!
Törölt felhasználó
Én szeretnék vkivel játszani neten vagy hamachin mindegy csak játszhassak...de ha esetleg van aki tudja a neten való játékhoz mi kell vagy esetleg mit kel átállítani az irjon...
vixo
hi all! melyiknek nagyobb a gépigénye,a warhammer dawn of war,vagy a battle for middle earth 2-nek???
Elõre is kösz a választ!

valakinek nincs kedve hamachin jáccani?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

BaliBoy
Nincs véletlenül valakinek patch, vagy mod-ja widescreenhez? (a hócipõm tele van az EA-vel :S)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dave00
de a haverom gépén meg akk nem is indul el a gém ha nincs megcrackelve!mert kiírja h hibás a game.dat fájl

nem, a mini imi azért van hogy nekeljen crack, mert lényegében maga az image file a tört.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Dave00
és a peccset kell crackelni?

oO VinyuS Oo
Mivel valószínûleg crackeltétek a játékokat!
Ezért szépen letörlitek felpecselitek majd mini img safedisc és mehet a game!

Dave00
a játék során hiba lépett fel. ez azt jelenti hogy a játék során elveszett a szinkronizáció a játékosok között.elképzelhetõ hogy az ellenfeled módosította a játék verzióját. ezt írja ki

Dave00
nem tudtunk jáccani lanba!mi lehet a gond?most a mini image-l be kell mountolni elindítani azt a safedisc4 hider nevû progit és utánna mûködnie kéne nem?de nekünk megint nem sikerült😞 léccci segíts h hogy kell megcsinálni elõre is köccce

Dave00
köccce!akk én vok a láma😊

[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_battle_for_middle-earth_2.shtml#LotR: Battle for Middle-Earth 2 No-DVD/Fixed Image 2]BfME2[/url]
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_rise_of_the_witch-king.shtml#LotR: Battle for Middle-Earth 2 - Witch-King No-DVD/Fixed Image]Witch King[/url]
😉

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Dave00
a gcw-n nem találok mini image-t!léccci ha tudsz vmien címet ahonnan lehetne leszedni akkor küldj!de lehet h csak én vok ilyen láma h nem találtam!

Dave00
ok!köszönöm a segítséged!

Rossz verziótok van, a spitfire vagy mi, annál csinálja ezt. Szedjél le egy másik verziót és menni fog.

Dave: Ha mini image-t használsz akkor tuti. (www.gamecopyworld.com)

Dave00
Akkor a witch king-el nem is fogunk tudni jáccani lanba?