Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Na mindegy csak hangosan gondolkodtam, sas6-al jot jatszottunk halozatban 7 vegen<#eljen>#eljen>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
"Csináltam hamachin két szobát, nemtom hátha valakit érdekel :p Én nem nagyon értek a progihoz meg egyéb szval kérdésekre nem tudok válaszolni 😛
Battle for a Middle Earth II - Hungary 1.00
pass: bfme2hun
Battle for a Middle Earth II - Hungary 1.01
pass: bfme2hun"
Ha rámegyek az online-ra és felrakom azt az updatet-t amit kér akkr tudok onlinen-on játszani??
Jah TÖRT JATEKOM van!!!
Battle for a Middle Earth II - Hungary 1.00
Battle for a Middle Earth II - Hungary 1.01
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Léci valaki írjon egy oldalcímet ,vagy küldje el az [email protected] címre .
Elõre is köszi
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
CloneDvd-s verzió van meg nekem.Hol van találom ezen a cracket?VAgy honnan tudom leszedni hozzá,ami jó?Köszi
Valaki tudna válaszolni?
Köszönöm
Name:
Battle for Middle Earth II - Magyarország
pass:
bfme2HUN
Kérlek benneteket, ha már nem játszotok, lépjetek ki, hogy más is hozzáférjen a hálózathoz. Köszönöm!
Úgyhogy be lett szüntettve,sry.
Én ugyan még nem kezdtem el a 2. részt, hanem az elsõvel játszom, de inkább ide írok, mert ez a topic most egy pöttyet jobban prög, mint amásik...
Az lenne a krédésem, hogy a command point-okat hogyan lehet növelni, mert a good campányt csinálom, lassan a végéree érek, de sehogy sem tudtam növelni a command point-okat...Pls help
on:
MOst szedtem le a játékot,és az lenne a kérdésem,hogy ha DVD5-öt akarok készíteni belõle,akkor bemountolom a játékot démonba,és kitörlöm azokat a nyelvi fájlokat?Ha kitöröltem,akkor Néroval írhatom is ki?Vagy még valamit kell csinûálni vele?KÖszi
A hõsöket akiket készíthetünk hol lehet használni?
Jobb alul van kis "3szög" Joint existing network
pl:az enyém
bfme 2
bfme 2
2en vagyunk rajta,várunk még 2 embert ha vki akar jöjjön!<#vigyor3>#vigyor3>
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."