2654

FAQ

• TNormi
    AZ ÖSSZES NYELVŰ OLDALT ÁTNÉZTEM ÉS SEHOL SEMMI ! DE AKKOR MI A FASZNAK VAN FENN EZ A SZAR SPITFIRE A NETEN HA NEM IS MEGY ???
  • BlackShadow
    már neharagudj, de ha neked kell megoldás miért nem kutatsz utána TE?
  • Sas6
    Pedig az a megoldas!!
  • TNormi
    SPITFIRE VERZIÓRA TALÁLJON VALAKI MEGOLDÁST MERT NEM AKAROM LETÖLTENI A RELOADOT MEG EGYIKET SEM !!!
  • reménytelen
    Az FAQ-ban átírhatnátok az "idelyét" mondjuk "idejét"-re. Elég égő.
  • Vajda Gergely
    Köszi szépen Darth Cortez. :)
  • Darth Cortez
    Hát attól függ. A kampányban sem a saját hősöddel, sem Aragornékkal nem lehet lenni (mármint amennyit én láttam belőle). A játékban ugyanis elvielg a Gyűrűháborút játszod végig, de nem a közismert helyeken (a könyv alapján próbálták megcsinálni a cuccost, de hát olyan szép logikai bukfenceket raktak bele, hogy ez a játék nem egészen hű Tolkienhoz - és akkor még finoman fogalmaztam). A skirmishben viszont lehetsz saját hőssel, meg mintha Aragornt, Faramirt meg Gandalfot láttam volna a rohaniakkal egyetemben a bázison... Tehát benne vannak :)
  • Vajda Gergely
    Sziasztok!

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ebben a részben csak a saját hősunkkel lehet
    menni? Gandalffal,Aragornnal stb. nem lehet?
  • bujdy4
    origo szoftverbázis,vagy drivers.hu
  • LasCar16
    tom h. nem ide tartozik, de ezt a topikot gyakran látogatjátok, nah szal:D
    Abit Siluro GF4 Ti4200-8x vga cardom van ill.progi kéne hozzá 61.77esnél nem találtam újabbat, lényeg h. állandóan kékhalál, és villog a kép, csak annyit szeretnék h. nem tudna-e vki küldeni egy linket ahol találnék egy újabb drivert??? thx (Nvidia official, Guru3D kilőve):D
  • BlackShadow
    LOL!
  • Peti0011
    na faq itt vagy még?
  • Peti0011
    Léccives segitsetek már nemkem
    [email protected]
  • Sas6
    F.A.Q.

Ha valakit erdekel egy Replay akkor itt egy Draz vs Sas6. Nem sokon mult hogy nyerjek de vegul o lett a gyoztes de nagyon izgi kis meccs volt:) sztem nezzetek meg:)
    Itt a Replay

Mondjuk a vegen ugy rontottam el hogy a sok penzembol nem csinaltam sok embert meg nem fejlesztettem a fortesszt. Na mindegy Draz okosabb volt:) Majd maskor!
  • Peti0011
    Valaki nem tudja hogy tört játtékkal hogy lehet jávccani??
    lécci segitsetek
    Jah meg hogy milyen net kell hozzá
  • Dns5000
    ja de nem akarom :P
  • Száddi
    Mi ez hal megfele a fórum?????
  • Bubcsi
    Csá!
  • Davidsned
    De a poén az, h még így is akadozik.
  • Davidsned
    Nem, mert alapból 1280-on van. De most akkor te feljebb tudod rakni???
  • Sas6
    Ez sajna igaz nagyon lassuak:(
  • raja
    Mi a különbség Lord Of The Rings BFME 2 (Collector's Bonus) és a Lord Of The Rings BFME 2 (Reloaded)között?
  • Axsys
    Én a törpökkel játszom csak és szerintem nagyon jók, eddig 2 meccset játszottam hamachin és meg is nyertem mindegyiket,egy 1v1-et és egy 1v1v1-et az egyik replay meg is van ha kell.
  • Dns5000
    online jatekrol van szo nem hamachi,olvasd el meg1x
  • oO VinyuS Oo
    Sajnos a követkeező replay-ekig még várni kell április végéig!:o(
    De addig is lesznek itt meg itt infók hátterek meg ilyesmik!:oD
  • BlackShadow
    draz, már mondtam párszor, annak az ip-nek nincs köze a játékhoz, mert ezt nem online játékként veszi a game, hanem hálózati, tehát ott hálozati ipt vesz figyelembe és azt a hamachibol nyeri azt az 5.x.x.x -et
  • Bubbencs
    Még nem döntöttem el, hogy melyik néppel is menyek de csak azzal, hogy jó legyek egy néppel ne mindel játszak mert akkor mindegyikbe csak belekóstolok de semmit sem tudok róluk igazán...
  • Dns5000
    lehet windosban ugy van beallitva a monitorod hogy csak 1024et tud
  • Bubbencs
    Most mentem a Törpökkel egyet és nem igazán tetszett én nem bánok jól a törpökkel és nem is bántom őket egy bisztos a lassúságuk miatt kaptam ki.
  • Sas6
    tényleg nekem sis ugyan ez van! a torpék egész hamar leromboltak mindent és a trollok ellen is jok!
  • Bubbencs
    Eddig azt hittem, hogy a Törpék gyengék de a Replayt nézve teljesen megválltozott a vélemyénem.
    Kíváncsian várom a következő meccseteket.
  • Davidsned
    Nekem a max az 1024*768, nemértem mér.
  • Davidsned
    Thx! Legalább válaszoltál:)
  • oO VinyuS Oo
    Hát ja igen jó volt a QM Team csapatjátéka!
    De legközelebb majd megmutatjuk nekik!
    Csak kéne még pár 8 fős pálya!!!! Nem tudjátok honnan lehetne leszedni új pályákat???
  • Sas6
    Figyeljetek mar tenyleg ilyen erosek a torpek azokkal a barddobalosokkal eggyut vagy csak én vagyok bena?:P
  • Dns5000
    1280*960ba lehet tenni az optioban az miert nem jo?
  • Dns5000
    passz en 1024ben jatszok
  • Dns5000
    akinek megvan eredetiben es megy az online jatak irja mar meg hogy mi az ipje optionsban, probalok valami megoldast talani emert sokaknak nem megy :/
  • Bubbencs
    Megnéztem a replayt 4 vs 4.
    Nagyon szép játék volt nem is gondltam volna, hogy az a Törpök ilyen erősek és simán a másik csapatra fogattam volna, hogy ők nyernek (már mint azokra akik kikaptak)
    Szép mecs volt okosan játszott a győztes csapat! 2 gyártott csak közeli katónákat a másik 2 játékos csak azokat a baltadobálo Törpöket!
    Gyönyörű mecs volt és tanúlságos!
  • grebber
    Na nekiállok a Reloaded verzió szedéséhez ha már ez a fránya spitfire nem megy :(