Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
mindegy a héten szerzek egy winyót amin eltom hozni a gamet, már kezdek unatkozni, ezellen meg tenni kell...
a házigazda szavazás mikor lesz? vagy hogy? -.- egyre több a spam...
SGn belül rákeresel a hamachira és lesz 1 amin szépen lelesz írva,h kell beállitani stb stb...
A játékról csak annyit,h nem olyan hangulatos számomra a hadjáratok mint az elsõ részben!NAgyon rövid...8 küldetés jóval,rosszal 1aránt.Persze van a war of the ring lehetõség ott Llehet pötsölni,de elég unalmasssá tud válni.
Azthisze inkább a multira lett kiélezve a játék,nem SPre.
Skirmishön módba elég buta a gép,ahogy készvan van vmi kis serege rögtön rád küldi,ugyhogy az elsõre védelmet kell csinállni.Ahogy ezeket a támadásokat kivéded már jóvagy,mert nem upgradeól semmit a csapatán...U.e csinálja médiumon persze ott már 4es szinten vannak ott már kicsit megizzaszt,de -10% handicappel már türhetõ.Szal buta a gép.
A hajókról annyit,h 1x se volt rá szükség LAN során:S Persze vannak vizes pályák de hát nevetségesek...Transzporter hajóba bepakolod az embereket akkor még mellé 2hajót,h ne löjjék szét,mert akkor bukta a csapat hajóval 1ütt.Nekem nemjött be.
Ajánlom a hõsök gyártásást!!Tündékknél csináltam 3 hõst és szétnyilaztam mindent,MINDENT!:S Mert ugye vagy 2x olyan távolságból nyilaznak mint más csapatok íjászai.../szintetlép,már varázsólgatni is lehet ugye/hõsökkel megközeliteni nem lehet ,mert mire odaérsz már felén van az életerõjük.Mondjuk ez LANba kicsit idegesítõ tud lenni.3emberrel legyilkól a pálya elejnén:S
Goblin,Vasudvar powa<#vigyor3>#vigyor3>
A játék plusszait,minuszait 1más ellen foglyátok + tapasztalni tiis😊véleménym szint.Tegnap este 3ÓRÁN keresztül nyomtuk a harcot😊Ltelik 1 pályával az idõ.
Tehát HAMACHIra FEL
5...
4...
3...
2...
1...
<#smile>#smile>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ja és állítólag a router is bekavarhat!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sokan mondják hogy jobb mint az 1 én nemtudom 1el nemjáccotam. Van olyan benne hogy My heroes ott te csinálsz magadnak hõst nemsok lehetõség van de nagyon jó.ruha színe 2-3 fegyverlehetõség stb. fejlõdnek végül is igen.és vannak benne nagy szõrnyek 😄 az a rohadt nagy elefánt is benne van de utállom eltapossa a seregem mindig 😄 de multkor kibasztam vele nyilasokkal távolról hülyérelötték.na ennyit tudok mondani 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Volna egy kérdésem:tudja valaki, hogy hova ment a játék?Mert újratelepítéskor fontos lehet...
Ha valaki meg szétnéz a cursor könyvtárban, megtalálhatja a C&C Generals régi ikonjait pl. dinamitos ikon, mesterlövész kurzorja. 😊 poénos
igaz easyn😄
na majd belekezdek a legnehezebbe
az biztos sokkal nehezebb
Gondolom tudod de megjegyzem miután feltetted a gamet ne crackeld mert akkor johogy nem megy rá a patch.
Next PC upgrade: 2022
Szeretném megkérdezni hogy ezz a játék kicsit nehéz nem?Vagy ti hogy játszátok?Merrt engem állandóan csomó emberrel letámadnak pedig még alig kezdõdött a játék!Ti is igy játszátok vagy hogy .???????????????????????Kösz
Lenne 1 pár kérdésem...az a helyzet, hogy én nem nagyon szoktam ilyesmi játékokkal játszani, és azt szeretném kérdezni, hogy könnyû kezelni a játékot? Van benne ilyen "hõsfejlesztõsdi"? Jó a hangulata? Jobb, mint az 1. rész? Vannak benne óriási szörnyek? 😄DD
Elõre is köszönöm válaszotokat! 😊
Next PC upgrade: 2022
Nekem csak 1 patch van fent a 1.01 asszem a legelsõ azt tudom az 1.03 nemegy fel valami regiszter hibát ír esetleg ha valaki ebben tud segíteni azt megköszönöm.Hamachi link
Nekem Hamachival úgy müködött hogy bementem networka játékon belül ott hostolt haverom és refresheltem kijött a szerver felmentem rá és ment ennyi.de valoszínüleg nem müködik a játék egyenlõre hamachival mert 5percnél tovább pöcsöltök a beállítással vaalamiért kiriug de csak aki belép admint nem.de tegyük fel elindul nekem elindult és 15perc kb amíg jáccotam és felrobabnt mindenem és azt írta ki defeated......haveromnak semmi baja nemvolt ugyebár admin volt.Az a kérdésem lenne ha nem teszem fel a peccset és úgy próbálom úgy lehetséges hogy nem lenne gáz?majd kipróbálom és szólok valaki jöhetne tesztelgetni velem aki most éppen ráér köszi elõre is.
nuke-olva van mert ahogy szokták ellopták másnak a crackjét, de azért ez egy használható verzió?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A tört verzióban lehet LAN-ban játszani??
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)