Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A TFT-s monitorod miatt meg nem tudlak sajnálni 😊 Nekem is olyanom van mégsem zavar...
War. War never changes.
Azta, ekkora kocka beszólást! A szemed nem is látja a különbséget, pláne meg ha fullra állítod egyáltalán nem csúnya!
War. War never changes.
Mellesleg mi se tudtunk játszani LAN-on, hiába próbáltuk. Felpeccselt bolti verziókkal. Magyarítással. A beállításoknál lévõ multi IP-cím meg hasonlókat nem engedi módosítani, és nem támogatja az 1280X1024-es felbontást.
Szóval igénytelen szar program ez.
Amúgy nem vettem meg a gamét, nincs egy vasam se. Viszont megvan a RELOAD-edes verzió, itt már minden jól mûködik, fel is tudtam patchelni. Nagyon király játék, imádom. Multizni is kéne.
G6DM-8WXP-46WB-746L-GRLD
NMKK-J4M6-HSNZ-NHS2-6RLD
UYL4-WXJF-EGUW-CEGJ-3RLD
War. War never changes.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
War. War never changes.
War. War never changes.
A gépet bármilyen taktika nélkül meg lehet verni😄😄D:
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Vagy elõször hõs és utána a fejlesztések.
War. War never changes.
amint lehet egy egység kifejleszt ezzekkel elmenni krippelni majd egybõl készítsd a következõ egységet esetleg mégegy nyersanyagos aztán az a legalapabb hõst hozd ki a várból és mehet az elsõ roham.
De mindig érdemes kifigyelni hogy az ellenfél mivel van és nem árt ismerni melyik csapatnak mi az erõssége és arra felkészülve támadni!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Szóval visszanéztem pár replayt, és számomra még mindig érthetetlen a dolog... Hõsöket is hoz általában (ez 3-4 ellenfélnél esett meg csak ma pl). Lehet hogy cheatelnek? Nem mentegetõzni akarok, ha evesztek egy csatát mindig visszanézem, hátha tanulok belõle, de ez tényleg érdekes már...
Nektek nem volt hasonló tapasztalatotok? Mégegyszer mondom, nem tartom magam bénának, meg nem is azért gyanakodom, mert mindig megvernek, de ezek az esetek elég kirívóak.
War. War never changes.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Lenne egy olyan gondom hogy leszedtem az 1.6-os patch-et de nem találok hozzá crack-et! [#zavart2
Valaki nem tudna nekem segíteni hogy hol találok?
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Ha nem eredeti a Witch Kinged akkor ne mtudtok vele hamachin multizni mert hiába patchelsz/crackelsz folyamat változni fog a verzió száma
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
a játék telepítõ kodját szeret ném meg szerezni
lécci segítsetek
name:bármilehet
password:bármilehet