Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudna valaki adni 1.06 -hoz magyarosítást?
Narxis
LOL ott van alattad a megoldás<#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Routert használsz? Csak ennél a játéknál van probléma vagy más online játékoknál is esetleg böngészésnél?

Sziasztok
Nem tudja valaki hogy mért van mindig connection problémám amikor jétszok online.Eredeti game az online játékrésznél és nem tudok másokkal játszani mert a kapcsolat nem jön létre.

hali akinek connection timed out probálják meg router nélkül..
Gyovai
Nem muszály eredeti, tört verzioval is lehet játszani hamachival, én is azzal játszom.

Narxis
Ez zsír, szívesen multiznék ha eredetibe meglenne.

Gyovai

Gyovai
Aki kedvet kapott, és van kedve játszani írjon.

Gyovai
Az elsõ2 az síma gép elleni harc , viszont a 3-dik kép multi 2VS3 gép(2 nehéz+1 kegyetlen) persze volt egy kis hátrány is beállítva.

Narxis
Ez kemény. Multi?

Gyovai

Gyovai

Gyovai

Csibusz
Nekem is ez a problémám.. de én hamachival .. nem megy..
hali!tört verzió van fenn és lanozni próbáltunk vele 2en de nem sikerült.connection timed out-ot ír ki amikor csatlakozni próbálok.mi lehet a baj?

mi haverokkal szoktuk nyomni, de csak ritkán, szal lenne 😊

Gyovai
hello!
valakinek van kedve játszani hamchin?

köszi megpróbáljuk 😊
Narxis
Várni kell szerintem, nekem is eltartott 1-2 percig mire elindult. És csak azt a kis indítási képet láttam. Aszittem, hogy lefagyott, de nem!

Hi all!

Nekem a Reloaded verzió van meg tehát lerí róla h nem eredeti. Elindítom a kezdõ képernyõ után megragad és semmi. Nem válaszol. Patch nélkül is próbáltam ugy se jó meg 1.06 ossal se. Crackeltem mindig. Valaki segítsen. köszi
Alapból megkapod az erõsebb hõsöket (army leading hero vagy mi), és a fortressekben felveheted a többi hõst (sima hero, velük nem tudsz területet foglalni, csak ha erõsebb hõssel megy), plusz ugyanígy felvehetsz 1 custom hero-t is.

War. War never changes.

gallardo
üdv. az lenne a kérdésem hogy azt nem lehet megoldani hogy a war of the ring-ben hogy én döntsem el hogy melyik kik legyenek a hadvezéreim?

Narxis
Jaja, vágom.

Eddig is ment azért a multi... csak szar mikor azért veszít az ember mert beszaggat és pont azon a kimaradt 1-2 másodpercen múlik egy csata...

War. War never changes.

Narxis
😄 Várunk. 😛

Vettem egy új laptopot. Mennyivel másabb így játszani... reszkessetek multisok <#violent>

War. War never changes.

Gaben78
ksz srácok!!! megprob mini image...

oO VinyuS Oo
1.6-hoz én nem láttam még normális mini img-et (inkább megvettem)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

mike0013
többi is jó...
csak nem crack-et kell használni, hanem mini-image-et

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

oO VinyuS Oo
1.4 ig van rendes patch amivel még lehet multizni hamachin

Gaben78
most raktam újra hogy alapok legyenek, mert patch-val már eltérõ verziót generál, és nem is lát össze a két gép...

Narxis
Ha nem tettél rá patchet akkor az 1.0-ásat leszeded és bemásolod a játék könyvtárába, bár sztem érdemes patchelni.

Narxis
Vagyis egy áruházban ami Pesten és 3 vidéki városban van és nem lehetett online megrendelni.

Narxis
Ez egy egyszeri akció volt Pesten.

Gaben78
megnézem Esztergom Tecsó 😄

Nemrég láttam vhol 1990-ért, én még 8ért vettem, kieggel együtt, de megérte!

War. War never changes.

Gaben78
bár ennyit megér.

Gaben78
ksz. ott keresgéltem, game.dat hegyek, de egyik sem... "vedd meg eredetiben beszólást hiányolt volna" Nekem már több a csekkem mint a fizum sajnos 😊

Narxis
gamecopyworld.com

oO VinyuS Oo
hibás crack vedd meg eredetiben

Gaben78
hi
help kéne, miért dob ki a multi 3 perc után hogy vesztettem, amikor még semmi nem történt??? csak az egyik gép csinálja...

Heló
Azt szeretném kérdezni, hogy a saját pályákat vagy ha szedek le pályákat, azt hova kell másolni hogy tudjak rajta játszani?
Narxis
Pest nekem messze van, ahogy nézem Gyõrben és Debrecenben van még csak ilyen áruház. 😞

tommygiant
A budapesti Saturn áruházakban 1990 Ft-ért kapható a BFME2! (Az akció 2009.01.07-tõl a készlet erejéig, vagy 2009.01.20-ig érvényes.)

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Csibusz
Sziasztok idáig simán nyomtuk lanba a játékot... ma ezt írta ki mikor beállítottunk mindent és elindítottuk a játékot:
nem sikerült a hõsöknek átadni az adatait.
vagy valami ilyesmit... :S
uj szerver várok mindenkit akinek letöltött a játéka nem eredeti és 1.00-ás alap patchhel nyomul😄

Crash bfme2 a jelszó pedig bfme2
Narxis
Leszedted bfm.hu -ról a nehezítõ modot?

Valaki jöjjön már hamachizni ma olyan uncsi egyedül
3 brutal gépet verek le Minas Tirithen a várból, ez a max képességem, de emberrel biztos izgibb

Hálózatnév:red_alert_3_humachi.hu
Jelszó:humachi
tommygiant
"Mellesleg mi se tudtunk játszani LAN-on, hiába próbáltuk. Felpeccselt bolti verziókkal. Magyarítással. A beállításoknál lévõ multi IP-cím meg hasonlókat nem engedi módosítani, és nem támogatja az 1280X1024-es felbontást."
Miért akartad a "beállításoknál lévõ multi IP-cím"-et "meg hasonlókat" módosítani?

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!