2654
-
blackcaptain #2574 (ÚJ) Hamachi szerver:
NÉV: Lord of the Rings: BFME2
JELSZÓ: 0000 -
#2573 eredeti tuti nem csinálja ezt ez az egyik beépített másolásvédelemnek köszönhető. De megfelelő töréssel kiküszöbölhető! De ajánlatosabb egy eredeti beszerzése! -
#2572 lehet időremegy -
hopimix #2571 Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van hogy a játék 3min 30s után azt írja ki hogy vesztettem? Volt már fent a gépemen eredetiben is és akkor ezt csinálta...Segítsetek pls!! -
#2570 az 1.6-os peccsel meg 1.6-os creckel hamachiba akarnak rám csatlakozni, és azt irja ki hogy nem ugyan az a verzio, pedig ugyan az minden! vki? -
#2569 creck -
kafa #2568 Hali emberek/nők!!!Vólna 1 kérdésem,hogy honnan tudnám leszedni a játék 1.04 vagy 1.05 ös crack-jét!!A patch megvan hozzá csak sehol sem találom a neten a crackjeiket!!!PLZ irjatok!!JA ÉS NEM ORIGINÁL!! §:-) -
MrTwister #2567 Ja Win7 alatt az xp elérési út alatt van. -
MrTwister #2566 Megoldás:
"Browse (using my computer or windows explorer) to the folder
xp
C:\Documents and Settings\[your login name]\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files
vista
C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) Files
Just create a text file (right-click in the folder and do new -> text document) and then name the file Options.ini It will probably give you a warning message about the file not being able to be read afterwards, don't worry, this is normal. After you create the file, the icon will change from a text file to a text file with a gear on it. Just double-click the file to edit it (open with notepad if that doesn't work for some reason.)
Paste the following settings into the file and then save it:
AudioLOD = High
HasSeenLogoMovies = yes
IdealStaticGameLOD = High
Resolution = 1024 768
StaticGameLOD = High
TimesInGame = 5
Save and Finish, let's play!"
Nekem így megy!
-
MrTwister #2565 Próbáltam és mindig ugyanaz a hibaüzenet. Köszi azért. -
Braveheart #2564 Sztem próbáld meg win xp kompatibilitási módban indítani rendszergazdaként... talán... -
MrTwister #2563 Sziasztok!
Windows 7 Professionalom van 32 bites magyar. Eredeti Gyűrűk ura Harc középföldéért 2 DVD-t felraktam , felpatcheletem 1.6-ra indítom és nem idul ezt dobja hibaüzinek: Teh Battle for Middle-earth II működése leállt a windows megoldást keres a problémára...blalbla.. persze nem talál semmit. Ilyenkor mi van? Valaki segítsen légyszíves! -
blackcaptain #2562 Üdv!
Aki szeretne multiba játszani:
(Az eddigiek beteltek)
Hamachi szerver:
Név: BFME2 TEAM 01
Jelszó: 12345
Név: BFME2 TEAM 02
Jelszó: 12345
Név: BFME2 TEAM 03
Jelszó: 12345 -
blackcaptain #2561 Üdv!
Az előző szerverek már beteltek ezért itt egy újabb:
NÉV: -=[ Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II ]=-
JELSZÓ: 12345
Gyertek bátran!
-
mumeen #2560 Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem,hogy beállítottam mindent a max-ra,de nem állítja át.Nincs árnyék,meg a grafkó sem valami jó.Az első részével is játszottam,az ment maxon tökéletesen,és mivel az 1 és 2 között nem látok grafikai különbséget,ezért feltételeztem azt,hogy ennek is mennie kellene maxon...a beállítást is engedélyezi,de nem állít semmit.Mi lehet a gond?? -
szoszibá #2559 Sziasztok! Nekem lenne kedvem multizni! Tört játékom van, hamachin tolom néha haverommal! Keressetek meg! MSN, vagy mail: [email protected] -
blackcaptain #2558 Sziasztok!
A BFME2 kedvelőinek itt egy kiváló hamachi szerver:
Név: .::| LotR: The Battle for Middle Earth 2 |::.
Jelszó: bfme2
Gyertek bátran van hely még bőven! ;)
Ha valakinek segítségre van szüksége vegyen fel Skype-ra:
b-l-a-c-k-c-a-p-t-a-i-n -
djbenji13 #2557 Sziasztok!
Walaki tudna nekem segíteni, a BFME2 Multiban?
Ha igen, KÉREM WEGYEN FEL MSN-RE : [email protected]
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! -
#2556 gamecopyworld -
rokku #2555 Vagy cracket az 1.5 -höz? -
rokku #2554 Nem tudna valaki adni 1.06 -hoz magyarosítást? -
#2553 LOL ott van alattad a megoldás -
#2552 Routert használsz? Csak ennél a játéknál van probléma vagy más online játékoknál is esetleg böngészésnél? -
Blaziuska #2551 Sziasztok
Nem tudja valaki hogy mért van mindig connection problémám amikor jétszok online.Eredeti game az online játékrésznél és nem tudok másokkal játszani mert a kapcsolat nem jön létre. -
H3nG #2550 hali akinek connection timed out probálják meg router nélkül.. -
#2549 Nem muszály eredeti, tört verzioval is lehet játszani hamachival, én is azzal játszom. -
#2548 Ez zsír, szívesen multiznék ha eredetibe meglenne. -
#2547 -
#2546 Aki kedvet kapott, és van kedve játszani írjon. -
#2545 Az első2 az síma gép elleni harc , viszont a 3-dik kép multi 2VS3 gép(2 nehéz+1 kegyetlen) persze volt egy kis hátrány is beállítva. -
#2544 Ez kemény. Multi? -
#2543 -
#2542 -
#2541 -
#2540 Nekem is ez a problémám.. de én hamachival .. nem megy.. -
David R #2539 hali!tört verzió van fenn és lanozni próbáltunk vele 2en de nem sikerült.connection timed out-ot ír ki amikor csatlakozni próbálok.mi lehet a baj? -
AC2 #2538 mi haverokkal szoktuk nyomni, de csak ritkán, szal lenne :) -
#2537 hello!
valakinek van kedve játszani hamchin? -
petit2000 #2536 köszi megpróbáljuk :) -
#2535 Várni kell szerintem, nekem is eltartott 1-2 percig mire elindult. És csak azt a kis indítási képet láttam. Aszittem, hogy lefagyott, de nem!