Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem tudja valaki hogy mért van mindig connection problémám amikor jétszok online.Eredeti game az online játékrésznél és nem tudok másokkal játszani mert a kapcsolat nem jön létre.
Nekem a Reloaded verzió van meg tehát lerí róla h nem eredeti. Elindítom a kezdõ képernyõ után megragad és semmi. Nem válaszol. Patch nélkül is próbáltam ugy se jó meg 1.06 ossal se. Crackeltem mindig. Valaki segítsen. köszi
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
csak nem crack-et kell használni, hanem mini-image-et
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
War. War never changes.
help kéne, miért dob ki a multi 3 perc után hogy vesztettem, amikor még semmi nem történt??? csak az egyik gép csinálja...
Azt szeretném kérdezni, hogy a saját pályákat vagy ha szedek le pályákat, azt hova kell másolni hogy tudjak rajta játszani?
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
nem sikerült a hõsöknek átadni az adatait.
vagy valami ilyesmit... :S
Crash bfme2 a jelszó pedig bfme2
3 brutal gépet verek le Minas Tirithen a várból, ez a max képességem, de emberrel biztos izgibb
Hálózatnév:red_alert_3_humachi.hu
Jelszó:humachi
Miért akartad a "beállításoknál lévõ multi IP-cím"-et "meg hasonlókat" módosítani?
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!