Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
De észrevesznek...

22Barna22
Ehez nem kell sok angoltudássztem.

ngcsnet
akkor hajrá, tanulj meg angolul, vagy ne játsszál angol nyelvû játékkal <#smile>

mike0013
báz, mit szarozol, akkor hagyjad õket békén és menj tovább...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nem mondjátok komjan,hogy NINCS MAGYARITÁS!!!!!!<#wow2>
22Barna22
(mindig jön a csókák helyett új verõgép...pedig mindet kinyírtam😞 )

22Barna22
ja és ott vok ahol Maathe volt.
😞

22Barna22
BAZ most megpróbáéltam szétverni 5-öt úgy hogy kinyírtam egyet, jött egy másik.Aztán már csak ketten voltak, oszt kinyírtak.:S

Nem szabad hagyni hogy pofázzon a rádióba?Szval csak hátulról szabad lecsapni a palackal?PLZ HELP 😞

22Barna22
De jön helyettük másik? Remélem nem.

mike0013
elég sok ien rész van😊
és igen, mérne lehetne szétverni õket...?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

22Barna22
(PS2)

22Barna22
Valaki nem tud segíteni?
A probléma a következõ:
-Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" címû game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járõröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?

Szét lehet õket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e õket verni.

mike0013
sehonnan

nem tudja valaki hol lehet magyaritast szerezni??
REMÉLEM JÓ LESZ A KOMBINÁCIÓ!ELÕRE IS KÖSZ.<#wave>
mike0013
asszem középsõ egérgomb és e

ngcsnet
meg lehet, azon a pályán amikor az autópályán kell átszaladni, ott leírja mit kell lenyomni, de én azt sosem próbáltam ki.

Hassan B
Hogy érted azt ho meggyújtani???<#buck>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

MEGINT VAN EGY PROBLÉMÁM!!HOGY LEHET MEGGYÚJTANI A GRAFFITIT?<#confused>
mike0013
hinnye, hát nem elkezdtem a játékot megint😊

mike0013
szivesen😊

KÖSZI!<#wave><#worship>
ngcsnet
jah, vannak ilyen kis helyek ahova be lehet fordulni, rúdról oda kell fordulni különben szényom a lift😉

mike0013
vannak ilyen rúdak... azoknak a másik oldalára fordulj át és nem nyom szét a lift😉

MEGINT SEGÍTSÉG KELL!AZON A PÁLYÁN TARTOK AMIKOR BEMÁSZOK A SZELLÕZÕBE ÉS EGY LIFTAKNÁBAN KELL MÁSZNI ÉN MÁSZOM DE A LIFT MINDÍG SZÉTNYOM!!!MIT KELL CSIÁLLNI???<#falbav>
KÖSZI!<#wave><#worship>
ngcsnet
másik egér gombbal ráhúzni a posztereket is a narancssárga ragasztóra

Ott tartok amikor az új haverrommal át kell futni az autóúton és a végefelé át kell fújni azt a CCK-s plakátot én festem de csak narancssárga csík lesz.UTÁNNA MIT KELL???????<#help>
Hassan B
Az eggyik oldalon ugye megy a metro. A pálya másik végen valahol van egy rácsod kerítés, ott át kell mászni és akkor eljutsz "pár helyre". A graffiti legenda graffjét pedig úgy éred el, hogy ugyanott felmászol egy villanyoszlopra és onnan átugrállsz...

A Still Free pedig a te crew-od lesz...<#nyes>

mike0013
pfff...looser <#levele>

Hello!

Elakadtam a 3-ik város résznél, azon bellül az 1. pontnál, az elejét még vágom, amikro felmegyek a híd pillérekre és ott átfujom a Gabe33 graffeket, utána felmászok a falra ott is csinálok 2 graffet leugrok és ott lesz az a csávó akit megmentettem azoktól akik össze akarták verni, és vmi Still Free Crew-ról beszélnek, és tele van az az utca CCK-okkal, és nem tudom h h lehet feljutni két Grabe33 graffhez, 4 db-van, az egyik egy kapun, a másik egy Híd pilléren, ezeket átfújtam, van egy ami egy erkély föltt van, egy graffiti legenda graffje alatt és egy egy híd szerüségen van, de odáig nem is enged ki mert ott már vége van a pályának!Léccy vki segítsen!Elõre is THX!
ngcsnet
nyugodjál már<#levele>

rájöttem te FASZFEJ! nem kell graffelni te FASZFEJ! csak ugrálni kell te FASZFEJ! nem téged szidtalak te FASZFEJ! úgyhogy ne FASZFEJez nekem te FASZFEJ!
mike0013
szép magyaros beszédedért ez a válaszom: graffelj te faszfej!

ee! azon a buzi pályán, ahol a vonattisztító geci gépen kell átmenni, buffer machine vagy mi a fasz! ott hogy megyek át?
Hassan B
Örülök...<#sniffles>

kösz, ez már mûködik
Hassan B
Elmész a boltba, megveszed, és már mûködik... Egyébként itt van.

hello!
ha valakinek van mûködõ crackje ehhez a játékhoz, az elmondhatná hogy honnan lehet letölteni, mert sehol nem találok semmi értelmeset. köszönöm
Hassan B
szivessen...<#wilting>

Hassan B
Na szoval...leütöd a csávót, felveszed a kannákat. Azután odamész ahol WhiteMike elkezdte fújni a graffjét benyomod a középsõ egérgombot(görgõ) , nyomvatartod és a jobb vagy a baloldali egérgombbal fújod. Aztán ezt a a mellette lévõ és a szembelévõ falon is ugyan így. Utána továbbenged és ugyan ilyeneket kell csinállni...

Ha még így sem meg vegyél fel msn-re([email protected]) és elmagyarázom. 😊

pontosabban ha kerhetnem...elkeztem firkalni de hova es pontosan mit kene alkotnom?<#conf>

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Hassan B
Fel kell fújni a graffeket a falra... 😄

igen az volt a hiba😊 de most meg elakattam azutan h lekolintottam a nagydarab csavot asszem white valaminek hivtak es nem tok tovabbmenni onnan!vki otlet?

Hassan B
Gondolom azért mert rossz cracket tettél rá...<#crazya>

vki nem tudna megmondani nekem h mert nem indula jaek pedig crackeltem!

Evin
Talán csak körül kellene nézni a fórumban.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hassan B
hát én nem tudom, ho készül-e...de egy biztos ho a magyaritások portál ilyenszempontbol egy nagy fos...szóval ott nem naon írják ki ha készül...

mike0013
és megmondanád, hogy ezt honnan tudod, ugyanis a magyaritások portálon NINCS ilyenrõl hír

Csak,hogy tud készül a magyarítása. xD