684
-
SkYPeT #485 Pedig elvileg úgy van ahogy mondtam. kétszer vittem végig és mindig így történt. majdnem ledobja mikor te dobod le. -
vmkrew #484 Valaki?
-
vmkrew #483 Légyszi valaki írjon! -
vmkrew #482 FÚÚÚ 1 órát szenvedtem vele de nem sikerült. Mindig mikor lelüköm leránt és ő marad fönt. Nagyon nem tetszik ez nekem.mit nyomjak miközben lük le?
-
SkYPeT #481 szerencséd hogy pont feljöttem carbon topikot vizslatnixD szívesen -
vmkrew #480 Nem gondoltam volna hogy ilen gyorsan segít nekem valaki tényleg kössz! -
vmkrew #479 Én lezuhanok asszem de mindjárt kipróbálom kössz,jobb és bal egérgomb ok
-
vmkrew #478 engem ki visz a menűhöz elkezd tölteni
-
SkYPeT #477 úgy van hogy a csaj le akarja nyomni aztán te nyomod le de majdnem lesesel épphogy megkapaszkodik és akkor jön a vidió -
vmkrew #476 akkor én nem jól csináltam:-( De Tranénak nem szabad leesnie ugye?
Nálam mindig lelüki aztán meg utána nyúl és a csaj magával rántja. -
SkYPeT #475 a végén vanvideó -
vmkrew #474 Vagy az a lényeg
A végén nincs viddeó?
az milyen lenne már -
vmkrew #473 De akkor meg sikerül lelüknöm
de én is leesek -
SkYPeT #472 nyomd a jobb éa ball egér gombot mint az őrült mikor le akar dobni -
vmkrew #471 Sziasztok!
Hát nekem sikerült majdnem végig vinni.És akiknek sikerült kiakasztani azoknak szeretném a segítségét kérni. Tehát ott akadtam el az utolsó pálya szakasznál hogy : megvertem a 2 bőrkabátos tagot- a csajjal kilövettem a kötelet ami tartotta a rudat amin állt- ütöttem -leesett a rúd-aztán leestem a képernyőhöz- és utána ott adig ütöttem amikor már az élete nem ment le- leakart lükni de én lüktem le aztán meg lerántott . Kérlek mondjátok meg ,hogy mit kell itt csinálni ,hogy én ne essek le csak ő. Vagy,hogy mit csináltam rosszul. Előre is köszi. -
#470 Nem tom... sztem ilyen game-ekhez fölödleges a magyarítás, mert ezt egyszer végigtolja az ember, aztán kész... Én németet tanulok (meg mosmá sajna angolt is :S), mégis megértem... -
#469 szerintem nagyon fölösleges...
mostmár ez a játék ki is ment a divatból, meg aki ezeket a szövegeket nem tudja értelmezni vagy érteni, hát annak súlyos gondjai vannak, metr ez angol alapfokon -
SkYPeT #468 Énelhiszem csak ezelött rengetegen kérdezték van-e! -
#467 speciel nekem egyáltalán nincs rá szükségem..:) -
SkYPeT #466 Na figy skacok!
Láttam,hogysokan magyarítás után ácsingóznak de az nincs. Énvégül is neki kezdhetek megvan néhány haverom akikel fordítanám. De attól függ ti raaszkodtok-e méghozzá? Habár lehet anélkülis lefordítanám csak sokkal késöbre lenne kész. -
#465 Háááát nem tudom...na 8 -
#464 Nagyoneredeti... -
#463 wow...:S -
#462 Leütlek mint vak a poharat! -
#461 :D :D :D Ezt biztos sokág tartott kitalálni.:D -
#460 -.- fuck you te barna -
#459 válasz MIKE003-nak vagy ki a lóbrokinak: Jólvagy?
válasz NGCSNET-nek: KÖSZ! -
#458 nincs ilyen végigjátszós videó -
#457 jó, akkor nem csesztetünk... DE NEM IS VÁLASZOLUNK -
#456 ha csesztettek se lesz jobb
-
#455 na jó de akkor nincs senkinek????Azt a pályát már továbbvittem, de akkor is hamarabb sikerülne minden ha előtte látnám videón. -
#454 de annyira lineáris a játék (már ha tudod mit jelent )
és ha ebbe elakadsz semmilyen más játékot nem ajánlok neked;) -
#453 szóval nem tudtok?mert nem csak ehez a pályához kéne
(most miért?Ez itt egy Getting up fórum!!!) -
#452 hülye vagyok, mert tettetem -
#451 Istenem...télleg ilyen hülye vagy ho nem tudod végigvinni, vagy csak tettetted? -
#450 És utolsó kérdés:
nem tud valaki videóvégigjátszásról?Mert a GTA:SA-hoz van. -
#449 ja igen
a tetején a reflektor úgy néz ki mintha tűzoltó lenne :DD -
#448 tűzoltó:D az CCK kocsi -.- -
#447 be kell mászni a tűzoltó mellett a kerítésen, ott fújni, aztán meg beugrani egy másik sikátorba -
#446 plz