684
-
#524 És honnan az info?
Mert nem hinném, ho igaz...ha meg mégis, akkor kicsit elkéset...
Végülis csak 1 éve adták ki. -
#523 Én csak 1emberről tudok.
Espio
espio"kukac"citromail.hu
(Gondolom erre voltál kíváncsi) -
#522 Télleg készitik? És ki(k) az(ok)? -
#521 De készítik. A hírek szerint február-márciusban lesz kiadva. -
#520 Én azért elő-elő szoktam venni. -
#519 Akkor is feleslehes volt, most meg már mégjobban, mert nem jáccik vele csak 1-2 ember... -
#518 Magyarítása nincs nem is készül de hát bele kezdhetek meg segíhetek de anno azt írták felesleges. -
#517 én majd ps2-n köv hónapban:D -
#516 Én épp most akarom újrakezdeni... :) -
#515 több mint egy hónap alatt játszottad végig:D?
nem sietted el:D -
#514 annyira nem népszerű:( -
Tenk #513 Sikerült megoldani és egyben kiakasztani a game-t kösz a segítséget!!! Nekem kurvára beadta a játék, sztem minél hamarabb újrakezdem.
Magyarosítás nem készül hozzá esetleg? -
#512 Szívesen :D -
ute007 #511 Tenk!! alul SFC-NEK kell kijönnie fölül meg TRANE -
#510 A feszítő vasat automatán használja ha olyan helyen vagy ahol lehet használni. -
ati711 #509 Helló mindenkinek
BUÉK
Nekem most lett meg nem régiben a játék abban akadtam el az első küldetés második részében amikor már NÁLAM VAN A FESTÉK IS ÉS A FESZITŐVAS IS. HOGYAN TUDOK VÁLTANI HOGY A KEZEMBEN NE FESTÉK HANEM A FESZITŐVAS LEGYEN. AZT TUDOM HOGY LE KELL NYOMNI A TAB BILLENYTŰT ÉS AKKOR ELŐ JÖN HOGY MI VAN NÁLAM.
VÁROM VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZ A SEGITÉSGET. -
#508 Húha nagyonsajnos nem emlékszem. :( Valahol ott lesz a másik és biztos ott kell majd lerugdosni -
Tenk #507 igen, és ott lent van egy e betű és annyi, és azután mit kell? -
#506 Ott másszál le ahola tetőnél a lyuk van. Aholaz őr van. Ott ha az egyik oldalon lemászol akkor otttalálod meg a másikat -
Tenk #505 Huh.. ezt el tudnád mondani pontosabban?
-
#504 Az oszlopon van egy cső amire fel tud ugrani Trane. Azon végig mászol és egy kis idő múlva lesz egy fölfelé menő cső azon fölmászol és ott is le csapod a fölös betűket. -
Tenk #503 Hi! Kéne nekem egy kis segítség.... :P
Elakadtam annál a pályánál ahol a toronyról le kell rúgni azokat a neon fényes betűket... lerúgom amiket kell /M;T;E;/, és utána ki ír alulra egy üzenetet: (de sajna az üzenetből csak ennyire emlékszem:)) "Crew's Initial"... és inenntől nem tudom mit kell csinálni... ugrálok én jobbra balra, keresem az utat lefele de nem találok semmit. :(
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném :) -
SkYPeT #502 Szerintem azért probálkozz csak összejön -
vmkrew #501 Ok.Kössz. Az e-mail címemre küld légyszi. -
vmkrew #500 Kösszi a segítséget! Majd még prbálkozok vele. -
SkYPeT #500 majd este felé mert töltök és 10 percenként ujabb adagot kell letöltenem mert hülyén van fel rakva -
vmkrew #499 Pedig mident nyomtam
Lehet ,hogy nem kel a jobb egérgombot nyomni? -
vmkrew #498 Nem tudsz egy fényképet csináni róla
Egy szerűen enm megy -
SkYPeT #497 há úgylátszik mind ha mind ketten leesnétek de ekkor bevágja a videót -
vmkrew #496 És akkor én esek le előbbb,
? -
SkYPeT #495 igen pont mikor le akar íy dobni akkor nyomd mint az őrült -
SkYPeT #494 minden gombotnyomj jobb bal irányítás gomb amit csak tudsz
-
vmkrew #493 Az nem jó ha a jobb egérgombot is nyomogatom?
-
vmkrew #492 elküldtem.
-
SkYPeT #491 aha [email protected] -
vmkrew #490 Van vmi e-mail címed ahova eküdhetem?
-
SkYPeT #489 nem tudom én még soha nem tölötttem fel képet -
vmkrew #488 ok
Csináltam 1 képet. De azt írja képfeltöltés.huról nem lehet. De miért? Hogy töltsem fe akkor? -
SkYPeT #487 mikor le akar lökniakkar nyomogasd a bal jobb egérgombot a mozgást meg mindent ízét háthasikerült
-
vmkrew #486 Hát nem tom. Én le esek ő meg éppen ,hogy megtud kapaszkodni megpróbálok 1 képet csinálni róla.