Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig elvileg úgy van ahogy mondtam. kétszer vittem végig és mindig így történt. majdnem ledobja mikor te dobod le.

Valaki?
Légyszi valaki írjon!
FÚÚÚ 1 órát szenvedtem vele de nem sikerült. Mindig mikor lelüköm leránt és õ marad fönt. Nagyon nem tetszik ez nekem.mit nyomjak miközben lük le?
szerencséd hogy pont feljöttem carbon topikot vizslatnixD szívesen

Nem gondoltam volna hogy ilen gyorsan segít nekem valaki tényleg kössz!
Én lezuhanok asszem de mindjárt kipróbálom kössz,jobb és bal egérgomb ok
engem ki visz a menûhöz elkezd tölteni
úgy van hogy a csaj le akarja nyomni aztán te nyomod le de majdnem lesesel épphogy megkapaszkodik és akkor jön a vidió

akkor én nem jól csináltam:-( De Tranénak nem szabad leesnie ugye?
Nálam mindig lelüki aztán meg utána nyúl és a csaj magával rántja.
a végén vanvideó

Vagy az a lényeg
A végén nincs viddeó?
az milyen lenne már
De akkor meg sikerül lelüknöm
de én is leesek
nyomd a jobb éa ball egér gombot mint az õrült mikor le akar dobni

Sziasztok!
Hát nekem sikerült majdnem végig vinni.És akiknek sikerült kiakasztani azoknak szeretném a segítségét kérni. Tehát ott akadtam el az utolsó pálya szakasznál hogy : megvertem a 2 bõrkabátos tagot- a csajjal kilövettem a kötelet ami tartotta a rudat amin állt- ütöttem -leesett a rúd-aztán leestem a képernyõhöz- és utána ott adig ütöttem amikor már az élete nem ment le- leakart lükni de én lüktem le aztán meg lerántott . Kérlek mondjátok meg ,hogy mit kell itt csinálni ,hogy én ne essek le csak õ. Vagy,hogy mit csináltam rosszul. Elõre is köszi.
Hassan B
Nem tom... sztem ilyen game-ekhez fölödleges a magyarítás, mert ezt egyszer végigtolja az ember, aztán kész... Én németet tanulok (meg mosmá sajna angolt is :S), mégis megértem...

][ ВАЗ ][

mike0013
szerintem nagyon fölösleges...
mostmár ez a játék ki is ment a divatból, meg aki ezeket a szövegeket nem tudja értelmezni vagy érteni, hát annak súlyos gondjai vannak, metr ez angol alapfokon

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Énelhiszem csak ezelött rengetegen kérdezték van-e!

ngcsnet
speciel nekem egyáltalán nincs rá szükségem..😊

Na figy skacok!

Láttam,hogysokan magyarítás után ácsingóznak de az nincs. Énvégül is neki kezdhetek megvan néhány haverom akikel fordítanám. De attól függ ti raaszkodtok-e méghozzá? Habár lehet anélkülis lefordítanám csak sokkal késöbre lenne kész.

22Barna22
Háááát nem tudom...na 8

Hassan B
Nagyoneredeti...<#eplus2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

22Barna22
wow...:S

mike0013
Leütlek mint vak a poharat!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

22Barna22
😄 😄 😄 Ezt biztos sokág tartott kitalálni.😄

mike0013
-.- fuck you te barna

22Barna22
válasz MIKE003-nak vagy ki a lóbrokinak: Jólvagy?<#szomoru1>

válasz NGCSNET-nek: KÖSZ!

ngcsnet
nincs ilyen végigjátszós videó

mike0013
jó, akkor nem csesztetünk... DE NEM IS VÁLASZOLUNK<#mf1>

22Barna22
ha csesztettek se lesz jobb

22Barna22
na jó de akkor nincs senkinek????Azt a pályát már továbbvittem, de akkor is hamarabb sikerülne minden ha elõtte látnám videón.

mike0013
de annyira lineáris a játék (már ha tudod mit jelent <#idiota>)
és ha ebbe elakadsz semmilyen más játékot nem ajánlok neked😉

22Barna22
szóval nem tudtok?mert nem csak ehez a pályához kéne

(most miért?Ez itt egy Getting up fórum!!!)

22Barna22
hülye vagyok, mert tettetem

Hassan B
Istenem...télleg ilyen hülye vagy ho nem tudod végigvinni, vagy csak tettetted? <#wilting><#wilting>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

22Barna22
És utolsó kérdés:

nem tud valaki videóvégigjátszásról?Mert a GTA:SA-hoz van.

ngcsnet
ja igen <#idiota>
a tetején a reflektor úgy néz ki mintha tûzoltó lenne 😄D

mike0013
tûzoltó😄 az CCK kocsi -.-

ngcsnet
be kell mászni a tûzoltó mellett a kerítésen, ott fújni, aztán meg beugrani egy másik sikátorba

22Barna22
plz

22Barna22
na most plz help!Már lefújtam a pilléreken a kettõt, meg azt az egyet amit a kamera figyel.Szval hogy lehet a többihez egész pontosan eljutni?Asszem már csak 1 db narancssárga van...A kéket nem muszály lefújni nem?

Most várok míg válaszoltok, mert ezt nem kezdem elõröl.<#ticking>

22Barna22
ok.Kösz!

ngcsnet
bazzeg, hát ha észrevettek akkor verd le õket és menj arréb, és gyorsan graffelj, aztán húzz el onnan, de el is bújhatsz, akkor lelépnek, aztán mehetsz vissza graffelni + tovább kell jutni, át kell mászni tovább a házfalra

22Barna22
ok..értem!De még mindig nem válaszoltál! :S Már rég le lenne tudva az egész!

mike0013
ISMÉTLEM, NEM AZ A CÉLOD, HOGY MEGÖLD ÕKET, HANEM AZ, HOGY GRAFFELJ!!!!

22Barna22
Nem válaszoltál a kérdéseimre, de azért köszi...

(jön-e helyettük új õr?(letudva) ha elbujok valami mögé mikor már észrevettek, akkor hagynak-e?)

mike0013
de, áááááá... Istenem... lopakodni is lehet, leütni is lehet jah ÉS GRAFFITIZNI KELL, nem szétveretni magadat...

22Barna22
jah...3. városrész 1-õ pont.

22Barna22
Az a gond hogy ps2-n van meg aztán nem tok tolni képet...De az a rész ahol Maathe is volt.Kicsit visszább írja.

Szval ha magasabbra mászom mint ahol elérnek, akkor meg megdobálnak.😄 Egyszerûen bujjak el valami mögé MIUTÁN észrevettek?

mike0013
és? menj tovább és ugorj olyan helyre ahol nem látnak, aztán kész... de azért egy preent screent benyomhatnál ide, hogy pontosan meik rész...