Getting Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam mindig lelüki aztán meg utána nyúl és a csaj magával rántja.
A végén nincs viddeó?
az milyen lenne már
de én is leesek
Hát nekem sikerült majdnem végig vinni.És akiknek sikerült kiakasztani azoknak szeretném a segítségét kérni. Tehát ott akadtam el az utolsó pálya szakasznál hogy : megvertem a 2 bõrkabátos tagot- a csajjal kilövettem a kötelet ami tartotta a rudat amin állt- ütöttem -leesett a rúd-aztán leestem a képernyõhöz- és utána ott adig ütöttem amikor már az élete nem ment le- leakart lükni de én lüktem le aztán meg lerántott . Kérlek mondjátok meg ,hogy mit kell itt csinálni ,hogy én ne essek le csak õ. Vagy,hogy mit csináltam rosszul. Elõre is köszi.
][ ВАЗ ][
mostmár ez a játék ki is ment a divatból, meg aki ezeket a szövegeket nem tudja értelmezni vagy érteni, hát annak súlyos gondjai vannak, metr ez angol alapfokon
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Láttam,hogysokan magyarítás után ácsingóznak de az nincs. Énvégül is neki kezdhetek megvan néhány haverom akikel fordítanám. De attól függ ti raaszkodtok-e méghozzá? Habár lehet anélkülis lefordítanám csak sokkal késöbre lenne kész.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
válasz NGCSNET-nek: KÖSZ!
és ha ebbe elakadsz semmilyen más játékot nem ajánlok neked😉
(most miért?Ez itt egy Getting up fórum!!!)
][ ВАЗ ][
Most várok míg válaszoltok, mert ezt nem kezdem elõröl.<#ticking>#ticking>
(jön-e helyettük új õr?(letudva) ha elbujok valami mögé mikor már észrevettek, akkor hagynak-e?)
Szval ha magasabbra mászom mint ahol elérnek, akkor meg megdobálnak.😄 Egyszerûen bujjak el valami mögé MIUTÁN észrevettek?