684

• 22Barna22
    na most plz help!Már lefújtam a pilléreken a kettőt, meg azt az egyet amit a kamera figyel.Szval hogy lehet a többihez egész pontosan eljutni?Asszem már csak 1 db narancssárga van...A kéket nem muszály lefújni nem?

Most várok míg válaszoltok, mert ezt nem kezdem előröl.
  • 22Barna22
    ok.Kösz!
  • ngcsnet
    bazzeg, hát ha észrevettek akkor verd le őket és menj arréb, és gyorsan graffelj, aztán húzz el onnan, de el is bújhatsz, akkor lelépnek, aztán mehetsz vissza graffelni + tovább kell jutni, át kell mászni tovább a házfalra
  • 22Barna22
    ok..értem!De még mindig nem válaszoltál! :S Már rég le lenne tudva az egész!
  • mike0013
    ISMÉTLEM, NEM AZ A CÉLOD, HOGY MEGÖLD ŐKET, HANEM AZ, HOGY GRAFFELJ!!!!
  • 22Barna22
    Nem válaszoltál a kérdéseimre, de azért köszi...

(jön-e helyettük új őr?(letudva) ha elbujok valami mögé mikor már észrevettek, akkor hagynak-e?)
  • mike0013
    de, áááááá... Istenem... lopakodni is lehet, leütni is lehet jah ÉS GRAFFITIZNI KELL, nem szétveretni magadat...
  • 22Barna22
    jah...3. városrész 1-ő pont.
  • 22Barna22
    Az a gond hogy ps2-n van meg aztán nem tok tolni képet...De az a rész ahol Maathe is volt.Kicsit visszább írja.

Szval ha magasabbra mászom mint ahol elérnek, akkor meg megdobálnak.:D Egyszerűen bujjak el valami mögé MIUTÁN észrevettek?
  • mike0013
    és? menj tovább és ugorj olyan helyre ahol nem látnak, aztán kész... de azért egy preent screent benyomhatnál ide, hogy pontosan meik rész...
  • 22Barna22
    De észrevesznek...
  • 22Barna22
    Ehez nem kell sok angoltudássztem.
  • ngcsnet
    akkor hajrá, tanulj meg angolul, vagy ne játsszál angol nyelvű játékkal
  • mike0013
    báz, mit szarozol, akkor hagyjad őket békén és menj tovább...
  • marcell007
    nem mondjátok komjan,hogy NINCS MAGYARITÁS!!!!!!
  • 22Barna22
    (mindig jön a csókák helyett új verőgép...pedig mindet kinyírtam:( )
  • 22Barna22
    ja és ott vok ahol Maathe volt.
    :(
  • 22Barna22
    BAZ most megpróbáéltam szétverni 5-öt úgy hogy kinyírtam egyet, jött egy másik.Aztán már csak ketten voltak, oszt kinyírtak.:S

Nem szabad hagyni hogy pofázzon a rádióba?Szval csak hátulról szabad lecsapni a palackal?PLZ HELP :(
  • 22Barna22
    De jön helyettük másik? Remélem nem.
  • mike0013
    elég sok ien rész van:)
    és igen, mérne lehetne szétverni őket...?
  • 22Barna22
    (PS2)
  • 22Barna22
    Valaki nem tud segíteni?
    A probléma a következő:
    -Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" című game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járőröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?

Szét lehet őket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e őket verni.
  • mike0013
    sehonnan
  • marcell007
    nem tudja valaki hol lehet magyaritast szerezni??
  • marcell007
    REMÉLEM JÓ LESZ A KOMBINÁCIÓ!ELŐRE IS KÖSZ.
  • mike0013
    asszem középső egérgomb és e
  • ngcsnet
    meg lehet, azon a pályán amikor az autópályán kell átszaladni, ott leírja mit kell lenyomni, de én azt sosem próbáltam ki.
  • Hassan B
    Hogy érted azt ho meggyújtani???
  • marcell007
    MEGINT VAN EGY PROBLÉMÁM!!HOGY LEHET MEGGYÚJTANI A GRAFFITIT?
  • mike0013
    hinnye, hát nem elkezdtem a játékot megint:)
  • mike0013
    szivesen:)
  • marcell007
    KÖSZI!
  • ngcsnet
    jah, vannak ilyen kis helyek ahova be lehet fordulni, rúdról oda kell fordulni különben szényom a lift;)
  • mike0013
    vannak ilyen rúdak... azoknak a másik oldalára fordulj át és nem nyom szét a lift;)
  • marcell007
    MEGINT SEGÍTSÉG KELL!AZON A PÁLYÁN TARTOK AMIKOR BEMÁSZOK A SZELLŐZŐBE ÉS EGY LIFTAKNÁBAN KELL MÁSZNI ÉN MÁSZOM DE A LIFT MINDÍG SZÉTNYOM!!!MIT KELL CSIÁLLNI???
  • marcell007
    KÖSZI!
  • ngcsnet
    másik egér gombbal ráhúzni a posztereket is a narancssárga ragasztóra
  • marcell007
    Ott tartok amikor az új haverrommal át kell futni az autóúton és a végefelé át kell fújni azt a CCK-s plakátot én festem de csak narancssárga csík lesz.UTÁNNA MIT KELL???????
  • Hassan B
    Az eggyik oldalon ugye megy a metro. A pálya másik végen valahol van egy rácsod kerítés, ott át kell mászni és akkor eljutsz "pár helyre". A graffiti legenda graffjét pedig úgy éred el, hogy ugyanott felmászol egy villanyoszlopra és onnan átugrállsz...

A Still Free pedig a te crew-od lesz...
  • mike0013
    pfff...looser