684
-
#445 na most plz help!Már lefújtam a pilléreken a kettőt, meg azt az egyet amit a kamera figyel.Szval hogy lehet a többihez egész pontosan eljutni?Asszem már csak 1 db narancssárga van...A kéket nem muszály lefújni nem?
Most várok míg válaszoltok, mert ezt nem kezdem előröl. -
#444 ok.Kösz! -
#443 bazzeg, hát ha észrevettek akkor verd le őket és menj arréb, és gyorsan graffelj, aztán húzz el onnan, de el is bújhatsz, akkor lelépnek, aztán mehetsz vissza graffelni + tovább kell jutni, át kell mászni tovább a házfalra -
#442 ok..értem!De még mindig nem válaszoltál! :S Már rég le lenne tudva az egész! -
#441 ISMÉTLEM, NEM AZ A CÉLOD, HOGY MEGÖLD ŐKET, HANEM AZ, HOGY GRAFFELJ!!!! -
#440 Nem válaszoltál a kérdéseimre, de azért köszi...
(jön-e helyettük új őr?(letudva) ha elbujok valami mögé mikor már észrevettek, akkor hagynak-e?)
-
#439 de, áááááá... Istenem... lopakodni is lehet, leütni is lehet jah ÉS GRAFFITIZNI KELL, nem szétveretni magadat... -
#438 jah...3. városrész 1-ő pont.
-
#437 Az a gond hogy ps2-n van meg aztán nem tok tolni képet...De az a rész ahol Maathe is volt.Kicsit visszább írja.
Szval ha magasabbra mászom mint ahol elérnek, akkor meg megdobálnak.:D Egyszerűen bujjak el valami mögé MIUTÁN észrevettek? -
#436 és? menj tovább és ugorj olyan helyre ahol nem látnak, aztán kész... de azért egy preent screent benyomhatnál ide, hogy pontosan meik rész... -
#435 De észrevesznek... -
#434 Ehez nem kell sok angoltudássztem. -
#433 akkor hajrá, tanulj meg angolul, vagy ne játsszál angol nyelvű játékkal -
#432 báz, mit szarozol, akkor hagyjad őket békén és menj tovább... -
marcell007 #431 nem mondjátok komjan,hogy NINCS MAGYARITÁS!!!!!! -
#430 (mindig jön a csókák helyett új verőgép...pedig mindet kinyírtam:( ) -
#429 ja és ott vok ahol Maathe volt.
:( -
#428 BAZ most megpróbáéltam szétverni 5-öt úgy hogy kinyírtam egyet, jött egy másik.Aztán már csak ketten voltak, oszt kinyírtak.:S
Nem szabad hagyni hogy pofázzon a rádióba?Szval csak hátulról szabad lecsapni a palackal?PLZ HELP :( -
#427 De jön helyettük másik? Remélem nem. -
#426 elég sok ien rész van:)
és igen, mérne lehetne szétverni őket...? -
#425 (PS2) -
#424 Valaki nem tud segíteni?
A probléma a következő:
-Újrakezdtem a "Marc Ecko's:Getting Up" című game-et és az eleje-felé van egy pálya ahol járőröznek azok a faszik (azok az antigraffiti-s fószerek).Akárhogy próbálom mindig észrevesznek.Ti hogy oldottátok ezt meg?
Szét lehet őket verni?Úgy tudom jön helyettük másik.Szval hogy csináltátok meg és szét lehet-e őket verni. -
#423 sehonnan -
marcell007 #422 nem tudja valaki hol lehet magyaritast szerezni?? -
marcell007 #421 REMÉLEM JÓ LESZ A KOMBINÁCIÓ!ELŐRE IS KÖSZ. -
#420 asszem középső egérgomb és e -
#419 meg lehet, azon a pályán amikor az autópályán kell átszaladni, ott leírja mit kell lenyomni, de én azt sosem próbáltam ki. -
#418 Hogy érted azt ho meggyújtani??? -
marcell007 #417 MEGINT VAN EGY PROBLÉMÁM!!HOGY LEHET MEGGYÚJTANI A GRAFFITIT? -
#416 hinnye, hát nem elkezdtem a játékot megint:) -
#415 szivesen:) -
marcell007 #414 KÖSZI! -
#413 jah, vannak ilyen kis helyek ahova be lehet fordulni, rúdról oda kell fordulni különben szényom a lift;) -
#412 vannak ilyen rúdak... azoknak a másik oldalára fordulj át és nem nyom szét a lift;) -
marcell007 #411 MEGINT SEGÍTSÉG KELL!AZON A PÁLYÁN TARTOK AMIKOR BEMÁSZOK A SZELLŐZŐBE ÉS EGY LIFTAKNÁBAN KELL MÁSZNI ÉN MÁSZOM DE A LIFT MINDÍG SZÉTNYOM!!!MIT KELL CSIÁLLNI??? -
marcell007 #410 KÖSZI! -
#409 másik egér gombbal ráhúzni a posztereket is a narancssárga ragasztóra -
marcell007 #408 Ott tartok amikor az új haverrommal át kell futni az autóúton és a végefelé át kell fújni azt a CCK-s plakátot én festem de csak narancssárga csík lesz.UTÁNNA MIT KELL??????? -
#407 Az eggyik oldalon ugye megy a metro. A pálya másik végen valahol van egy rácsod kerítés, ott át kell mászni és akkor eljutsz "pár helyre". A graffiti legenda graffjét pedig úgy éred el, hogy ugyanott felmászol egy villanyoszlopra és onnan átugrállsz...
A Still Free pedig a te crew-od lesz... -
#406 pfff...looser