Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
az hát! Szinte biztos, hogy nem lesz magyaritás

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ngcsnet
hülyeség, úgyis csak hibás lesz tõle a gém, amúgy is, ha angol nyelvû játékkal akarsz játszani, akkor tanulj meg angololul<#smile>

Evin
Pedig lesz.
Így vagy úgy, de valaki megcsinálja majd, ez már biztos.
(nincs semmi korlátozás)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mike0013
nincs és valószínû nem is lesz!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

manutdzoli
van magyarosítása a játéknak????

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Hassan B
Az gáz. Lehet ho a háttérben futó programok miat...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

gamerboy91
Nekem telepítés közbe CRC hibát írt ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B@assz@ mg!

Hassan B
Én is újrakezdtem, de hamar meguntam...

mike0013
én majd suli kezdés elsõ hetében😊

gamerboy91
Valaki még firkálja a falakat virtuálisan?
Én megint neklódulok....

Hassan B
Sajnos ez is egy olyan game amit az ember végigtol, nagyon élvezetesnek tar. Aztán szép lassan megunja, felteszi a polcra, és félévente egyszer leporolja... Én is hogy oda voltam érte, még egy honlapot is elkezdtem...aztán bejött az amit az elõbb mondtam.<#shakehead>

Hassan B
Olyan mint te...<#buck><#nevetes1>

mike0013
jajj de lepukkant ez a topic 😞(

Hassan B
Könnyen lehetséges, hogy hibás a crack(mert gondolom van<#vigyor3>) és ez bármilyen jellegû meghibásodást okozhat...

mike0013
Fura, nekem egyszer sem volt ilyen gondom

ngcsnet
némelyik pályán nekem is volt iylen, nem tudom miért, patch nincs

n3whous3
Nekem lene egy kis gondom a játékkal, remélem tud valaki segíteni. Szóval, a játék sokszor oloyan, mintha "bullet time"-ot nyomna Trane. Nem is gondoltam arra, hogy gépigény miat,m ert legalább 30 FPS-sel megy maga a "belassulás", ráadásul néha meg begyorsul, mint egy õrült, akkor pedig már irányíthatatlan.

Sehol sem találok patchet rá.

SEGÍTSÉG!!!

púúúúú

ngcsnet
már sikerült<#smile>

ngcsnet
utána, amikor a srácra ráomlik a tetõ, bal oldalt bemászok a lyukon, fotót csinálok, plakátokat falra csinálok, utána merre kell menni? a lyukon már nem tudok kimászni, mert láng jön be onnan, az ablakoktól jobbra, át lehet látni a falon, de a gerendákat nem tudok szétverni, merre?:l

ngcsnet
thx

mike0013
menj végig a csövön és ugorj 😉

ngcsnet
Annál a feladatnál járok, ahol felrobbantják (felgyújtják?) az SFC épületét (sulit), nem tudom merre kell menni, a klozetnál kimásztam a résen, de utána a csöveknél nem tudom merre kell menni
Elõre is köszi😉

(itt egy kép, mutatja hol vagyok):

mike0013
hinnye én is szerkesztõje vok😊

Hassan B
Ohh, hamár úgyis ilyen nagy a forgalom nézzétek meg Az Elsõ Magyar Getting Up Site-ot. <#nyes>

Hassan B
Látom túlzottan nem izgat. Na mind1....

mike0013
jah, én is így csináltam, talán ha egyszer ütött meg, többször biztos nem😊

Hassan B
A csajt nem kell kilökni, hanem szórakozni kell vele. Aztán egyszercsak ledob, és így van jól, untána jön a videó. <#alien2>

hello mindenkine lenne egy kérdésem az egészet kitoltam csak az utolsó pályán vagyok és nem tudom hogy kell lökni a csajt a korláton.PLZ HELP.
<#help>
Hassan B
Ha érdekel vegyél fel MSN-en... ([email protected])

Hassan B
ögm<#fejvakaras>
az is, de nagyrészt html<#smile>

www.gettingup.try.hu

ngcsnet
milyen oldalra gondoltál? php?

Hassan B
Hello!

Most indítok egy Getting Up-os oldalt. Aki szeretne jelentkezni szerkesztõnek, és van hozzá tapasztalata itt elér:
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
<#ravasz1>

aha értem megpróbálom
kössz
szeva
azt szeretném kérdezni, hogy merre vannak a mentések?
ugyanis tönkrement a játék és újra kéne telepíteni...
lécci gyorsan kéne!
köszi, megpróbálom

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

ngcsnet
megvan, 2x elõre és utána 1 pofont<#idiota>

ngcsnet
már az elején megakadtam, amikor a cck teherautóra 8 teget kell rakni, utána a vízelvezetõ szarságban 1 VanR-al kell bunyózni, és azt írja hogy:
"Quickly tap him twice, then press mouse button 1 to stun him"
ez mit jelent, mit csináljak? ez a "tap" szó szerintem szleng, sazl nemtom.
elõre is köszi,

mike0013
jah,megvan tom meik rész... Ott gurulj el elõle, üsd rúgd, és vegyél fel deszkát és azzal is üsd

mike0013
az az amikor elõtte tönkreteheted a cuccaikat? és a kutyáival jön?

a 2pötty utolsó pályán, amikor lekell gyõzni Dip-et, azt hogy mert engem mindig megöl, és neki mlg megvan a fél élete!?
help!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

mike0013
huhh, de jóvalahpgy sikerült megoldanom😊

mike0013
lenne egy kérdésem: azon a pályán amikor a CCK HQ-ban kell lopakodnom merre kell mennem??? belopódzok/ugrálok az épületbe és nem tudom merre kell menni, mert mindenho CCK õrök és fegyverrel is😞😞😞 Valaki legyen szives segítsen! PLEASSE

Gerbill
A silverguardot könnyû megölni, csak mindig próbálj meg az -e betûvel a háta mögé jutni és gyorsan ütni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
probáld megölni õket flamethrower-rel... úgy sztem sikerülni fog

AtiRadish
Valaki végigtolta már a játékot??
Az utolsó elõtti chapternél mindig abbahagytam (2szer).
Amikor a riporternõvel kéne találkozni.Ott van a silver cck fegyverrel meg még egy õr azokat nem bírom kinyírni így mindig abbahagyom.

mike0013
SIKERÜLT LEFUJNOM AZT A MARHA NAGY TAG-et😄😄😄

mike0013
<#worship><#worship><#worship>

Gerbill
Ha a jobb egérgombot nyomod akkor sokkal gyorsabban fújja a festéket.

Gerbill
Én úgy tudom hogy a játék könyvtárában levõ mus zenefájlokat simán át kell nevezni mp3-ra és már le is lehet játszani

mike0013
jó neked, hogy sikerült! Én még szenvedek vele😞 az a gondom, hogy rohadt hamar kifogy a spray bezzeg neki nem, ez olyan idegesítõ😞(((