Bekamerázzák a budapesti pályaudvarokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez most mi???

http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1341/date/count
noss
sokszáz millió Ft néhány kamerára??
(+rendszer+figyelõszemélyzet_fizuja)
néhányszáz milla itt is 'haver' zsebébe gurít...

ha itt Mo.-on vmit ki lehet hozni 300 millióból, akkor várnak még, hogy 1400 millából elkészítsék... (aki közel(ebb) van a tûzhöz az jobban melexik)

________ `_~_\" noss

gz8
Nem hiszem, hogy ez a mozdony valamire is képes lenne, mert a nagy csörgõket már rég leselejtezték, Füstiben talán ha van belõle, nem tudom.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

vagy arra kellene költeni hogy le tudjál ülni a vonaton és ne legyél kénytelen kibírni az utazást ígyúgy mert esetleg annyira koszos a vagon hogy...

vagy csak én járok rosz vonalon? 😊

Kornan
Csak mindig bedöglik.Hetente legalább egyszer késnek több mint félórát a vonatok,a legtöbb vonalon.Elég sokat utazok vonattal és elég szar mikor 2-3 órát késik mert lerobbant a mozdony vagy elszakadt a vezeték.Volt már úgy hogy a hét mindennapján.A máv még nagyon le van maradva.

Szerintem arra kéne költeni a pénzt hogy minden vonaton legyen internetelérés,hogy akik sokáig utaznak ne unatkozzanak.<#vigyor5>
Azért én szivesebben utaznék SIEMENS mozdonyokon meg kocsikon.

Azért nem hiszem hogy a fogyasztásuk is felveszi a versenyt egy mai darabbal...
Egyébként ez a "rozoga" mozdony ugyanarra képes mint a milliárdokért vásárolt új siemens mozdonyok, ráadásul mégcsak le se fagynak a hidegben nem úgy, mint pl a szuper-dizájnos somogy-ic. Szóval nem a kinézetbõl kell kiindulni >|

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Mondjuk nem feltétlen a déli pu-ból kell kiindulni, a keleti és a nyugati lényegesen szebb!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Hedgehunter
En azt hittem, hogy eddig is be volt kamerazva... Jezusmaria otthol itt tartanak meg csak....?????<#wilting>
Ez a kép középen, komolyan mondom mitha 50 évvel ezelõtt készûlt volna... Mozdony rozoga, vagonok mocskosak, házak a háttérben omladoznak. Nevetséges az egész MÁV, akárcsak a BKV.