11
  • babapofe
    ez most mi???

http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1341/date/count
  • noss
    sokszáz millió Ft néhány kamerára??
    (+rendszer+figyelőszemélyzet_fizuja)
    néhányszáz milla itt is 'haver' zsebébe gurít...

ha itt Mo.-on vmit ki lehet hozni 300 millióból, akkor várnak még, hogy 1400 millából elkészítsék... (aki közel(ebb) van a tűzhöz az jobban melexik)
  • gz8
    Nem hiszem, hogy ez a mozdony valamire is képes lenne, mert a nagy csörgőket már rég leselejtezték, Füstiben talán ha van belőle, nem tudom.
  • ropi21
    vagy arra kellene költeni hogy le tudjál ülni a vonaton és ne legyél kénytelen kibírni az utazást ígyúgy mert esetleg annyira koszos a vagon hogy...

vagy csak én járok rosz vonalon? :)
  • Kornan
    Csak mindig bedöglik.Hetente legalább egyszer késnek több mint félórát a vonatok,a legtöbb vonalon.Elég sokat utazok vonattal és elég szar mikor 2-3 órát késik mert lerobbant a mozdony vagy elszakadt a vezeték.Volt már úgy hogy a hét mindennapján.A máv még nagyon le van maradva.

Szerintem arra kéne költeni a pénzt hogy minden vonaton legyen internetelérés,hogy akik sokáig utaznak ne unatkozzanak.
  • Mipi
    Azért én szivesebben utaznék SIEMENS mozdonyokon meg kocsikon.
  • raingun
    Azért nem hiszem hogy a fogyasztásuk is felveszi a versenyt egy mai darabbal...
  • Drawain
    Egyébként ez a "rozoga" mozdony ugyanarra képes mint a milliárdokért vásárolt új siemens mozdonyok, ráadásul mégcsak le se fagynak a hidegben nem úgy, mint pl a szuper-dizájnos somogy-ic. Szóval nem a kinézetből kell kiindulni >|
  • Drawain
    Mondjuk nem feltétlen a déli pu-ból kell kiindulni, a keleti és a nyugati lényegesen szebb!
  • Hedgehunter #2
    En azt hittem, hogy eddig is be volt kamerazva... Jezusmaria otthol itt tartanak meg csak....?????
  • vg
    Ez a kép középen, komolyan mondom mitha 50 évvel ezelőtt készűlt volna... Mozdony rozoga, vagonok mocskosak, házak a háttérben omladoznak. Nevetséges az egész MÁV, akárcsak a BKV.