Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(má rajta vagyok)<#help>#help><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Destiny. The design is clearly ancient.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
meg szerintetek ha átvittem teljesen akkor mit csináljak? kezdjem újból?mert unatkozok már így rajta!
K****tt jó!!!
igaz még nincs meg, még....
de bármiáron megszerzem!!!
annyi sok jót láttam róla..
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#gun>#gun><#violent>#violent><#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2>
Destiny. The design is clearly ancient.
Srácok, elõször fórumozok, minden mondatomat külön hozzászólásba teszem, de nem tudnátok megmondani, hogy kell megölni a Megatúrórudit?
<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Azt akarom kérdezni hogy MAGRUDERT hogy kell megölni?
senki?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Állok a hidon vagy valamin...középen a TNT és az indiánok a dobozok mögül lõnek mint az állat én lelõni nem tudom öket megt elbujtak..!
mit kell itt csinálni hogy ne robanjon fel a TNT...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Az elfoglalt erõd környékén van egy doboz dinamit.
csak azert mert beszart a winem es nincs kedvem meg1x elvinni odaig...