Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
én nem, de megmondanád az oszlopkat hogyan döntöm rá?

R0sc0
ja igen már megtaláltam. Azt nem tudjátok hogy kell valakit ÉLVE elfogni?

Halfer
már párszor leírták a fórumban. én is az alapján csinálom, de az a gondom hogy az oszlopkat nem tom h kõ felrobantani

R0sc0
a főcsávót hogy lehet kinyirni? golyo nem fog rajta...

kisfigi
ok akkor abban segíts hogy honan lehet leszedni!!
(má rajta vagyok)<#help><#falbav><#fejvakaras>

Destiny. The design is clearly ancient.

Úgy tûnik abban a 3 percben amíg itt voltál más pont nem nézte ezt a fórumot <#rinya>

via_mala
Hányszor kell még elmondani: ez fórum és nem csetszoba!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

na miaz csak én vaokk egyedül fórumon???aki akar kérdezzen már átvittem mindenben tudok segíjjeni

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

k***a nagy a játék a története is nagyon nagy szerintem!

egyébként ha valakit érdekel mert még nem vitte át a játékot ha átvisszed teljesen 100°-osra akkor kapsz 1 páncélozott lovat ami halhatatlan és 1 olyan fegyvert aminek robbanó tölténye van!

sziasztok átvittem teljesen 100°-ra a játékot de még az összes aranyat nem találtam meg! ha megtalálom mindet akkor kapok pluszba valamit?
meg szerintetek ha átvittem teljesen akkor mit csináljak? kezdjem újból?mert unatkozok már így rajta!

kisfigi
hy evribádi, ez egy nahyon nagyon nagy game és mindenkinek ajánlom !!!
K****tt jó!!!
igaz még nincs meg, még....
de bármiáron megszerzem!!!
annyi sok jót láttam róla..
<#worship><#eljen><#taps><#gun><#violent><#mf1><#vigyor2>

Destiny. The design is clearly ancient.

via_mala
Szerintem irónia volt, valahogy így:

Srácok, elõször fórumozok, minden mondatomat külön hozzászólásba teszem, de nem tudnátok megmondani, hogy kell megölni a Megatúrórudit?

<#hehe><#eplus2><#eplus2>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Halfer
picit olvass vissza errõl volt szó 6-7 hsz-en át

Helo
Azt akarom kérdezni hogy MAGRUDERT hogy kell megölni?

ugyhogy bocs a sok irkálésért

BOCS DE AZÉRT KÉRDEZÖSKÖDTEM MERT MOST IRTAM ELÖSZÖR FÓRUMBA ÉS NEM TUDTAM MI AZ A #382 DE ÁR RÁJÖTTEM ÉS KÖSZ

Halfer
áh, megvan a hely. nem ott volt ahol a lóverseny, mind1, az a lényeg hogy megvan. ott voltak a nyúzott testek. ezért kösz

Halfer
de hát ott vagyok elvileg alapba. onnan kell "take the ferry to dodge". a "kompal" átmegyek dodge dity-be de ott közvetlen a jel ahol leszállok. de ott semmi nincs. a másik jel viszont visszavezet, de soapy már nincs ott, vhova messze mutathat a jel. segíts ha tudsz, ha gondolod holnap belinkelek egy képet onnan, hogy hol a 2 jel a térképen.

Serpa
asszem az ott van, ahol az elején volt a lóverseny.

Halfer
Easy Killer, kuss má, válaszoltak!!

vki #541? <#vigyor5>

valaki help

help hogy nyírjam ki???valaki válaszoljon légyszi

<#help><#help><#help><#help>hogy nyirjam kiMagrudert????<#help><#help>

naaaaaaaaa

valaki segíjjen légyszi

hm?
senki?

Serpa

valaki meg tundá mondani magurdert azaz a föellneséget hogy nyírjam ki??

sziasztok

Halfer
legyõztem az ellenséget az apacsok oldalán, tul.képp pont Reed-el végeztem ahogy elõbb mondtam. aztán Soapy nem jön velem Dogde-ba, de mikor odaérek mondja hogy találkozzak vele az Apache Camp-ben? akkor nem vissza kell mennem? vagy az hol van? merre tova? <#confused>

Halfer
hú, napokban kezdtem a játékot, és nagyon tetszik. elsõ benyomás hogy hú de ronda, azóta meg bekerült a kedvencek közé. most öltem meg Reed-et. nagyon fasza eddig a játék, a grafika elmaradottságát teljesen egyensúlyozza a hangulata a játéknak. kegyetlen jó! 😊

köszönöm a hepet....mindenkinek😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

via_mala
Idõlassítással kell a nyílvesszõket még azelõtt levadászni, mielõtt a ládákhoz érnek.

Guer
ha átküldöd a mentésedet megcsinálom neked 😊

Sziasztok kellene 1 kis help...:😊 D

Állok a hidon vagy valamin...középen a TNT és az indiánok a dobozok mögül lõnek mint az állat én lelõni nem tudom öket megt elbujtak..!

mit kell itt csinálni hogy ne robanjon fel a TNT...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

reménytelen
Közben rájöttem, de beírom, hátha másnak is hasonló problémája van:

Az elfoglalt erõd környékén van egy doboz dinamit.
reménytelen
Küldetésen kívül hol lehet dinamitot szerezni?
Guer
tud nekem vki egy mentest adni ami a jatek elejen van a hidas indianos kuldinel?
csak azert mert beszart a winem es nincs kedvem meg1x elvinni odaig...

Gyocsika
9600 pro 128mb

milyen vga-d van?

Serpa
vga driver frissítés talán segít.

Gyocsika
akor mit csináljak

Serpa
nálam csak akkor akadt, amikor egyik , úgymond, területrõl léptem be egy másikra.

Gyocsika
A játék elején még annyira nem

Serpa
mindig v néha?

Gyocsika
Sziasztok van egy nagy problémám nagyon tetszik a játék de szaggat ugyanúgy a legmagasabb grafikán mint a legalacsonyabb grafikán is mi lehet a baj!!Irjátok meg légyszi!!!

Atkamon
pff most ezeknek sok értelme van...

reménytelen
Rakok be néhány saját készítésû képet, hogy élénkítsem a topicot:

Guer
hi all
az vajon miért hogy nekem folyamatosan ujrainditja a gépet a játék?