772
Gun - Western game
-
#571 én nem, de megmondanád az oszlopkat hogyan döntöm rá? -
#570 ja igen már megtaláltam. Azt nem tudjátok hogy kell valakit ÉLVE elfogni? -
#569 már párszor leírták a fórumban. én is az alapján csinálom, de az a gondom hogy az oszlopkat nem tom h kő felrobantani -
#568 a főcsávót hogy lehet kinyirni? golyo nem fog rajta... -
#567 ok akkor abban segíts hogy honan lehet leszedni!!
(má rajta vagyok) -
haxoror #566 Úgy tűnik abban a 3 percben amíg itt voltál más pont nem nézte ezt a fórumot -
#565 Hányszor kell még elmondani: ez fórum és nem csetszoba! -
Easy Killer #564 na miaz csak én vaokk egyedül fórumon???aki akar kérdezzen már átvittem mindenben tudok segíjjeni
-
Easy Killer #563 k***a nagy a játék a története is nagyon nagy szerintem! -
Easy Killer #562 egyébként ha valakit érdekel mert még nem vitte át a játékot ha átvisszed teljesen 100°-osra akkor kapsz 1 páncélozott lovat ami halhatatlan és 1 olyan fegyvert aminek robbanó tölténye van!
-
Easy Killer #561 sziasztok átvittem teljesen 100°-ra a játékot de még az összes aranyat nem találtam meg! ha megtalálom mindet akkor kapok pluszba valamit?
meg szerintetek ha átvittem teljesen akkor mit csináljak? kezdjem újból?mert unatkozok már így rajta!
-
#560 hy evribádi, ez egy nahyon nagyon nagy game és mindenkinek ajánlom !!!
K****tt jó!!!
igaz még nincs meg, még....
de bármiáron megszerzem!!!
annyi sok jót láttam róla..
-
#559 Szerintem irónia volt, valahogy így:
Srácok, először fórumozok, minden mondatomat külön hozzászólásba teszem, de nem tudnátok megmondani, hogy kell megölni a Megatúrórudit?
-
#558 picit olvass vissza erről volt szó 6-7 hsz-en át -
Atta #557 Helo
Azt akarom kérdezni hogy MAGRUDERT hogy kell megölni? -
Easy Killer #556 ugyhogy bocs a sok irkálésért -
Easy Killer #555 BOCS DE AZÉRT KÉRDEZÖSKÖDTEM MERT MOST IRTAM ELÖSZÖR FÓRUMBA ÉS NEM TUDTAM MI AZ A #382 DE ÁR RÁJÖTTEM ÉS KÖSZ -
#554 áh, megvan a hely. nem ott volt ahol a lóverseny, mind1, az a lényeg hogy megvan. ott voltak a nyúzott testek. ezért kösz -
#553 de hát ott vagyok elvileg alapba. onnan kell "take the ferry to dodge". a "kompal" átmegyek dodge dity-be de ott közvetlen a jel ahol leszállok. de ott semmi nincs. a másik jel viszont visszavezet, de soapy már nincs ott, vhova messze mutathat a jel. segíts ha tudsz, ha gondolod holnap belinkelek egy képet onnan, hogy hol a 2 jel a térképen. -
#552 asszem az ott van, ahol az elején volt a lóverseny. -
#551 Easy Killer, kuss má, válaszoltak!!
vki #541? -
Easy Killer #550 valaki help
-
Easy Killer #549 [szin=blue]help hogy nyírjam ki???valaki válaszoljon légyszi -
Easy Killer #548 hogy nyirjam kiMagrudert???? -
Easy Killer #547 naaaaaaaaa -
Easy Killer #546 valaki segíjjen légyszi -
Easy Killer #545 hm?
senki? -
#544 #382 -
Easy Killer #543 valaki meg tundá mondani magurdert azaz a föellneséget hogy nyírjam ki?? -
Easy Killer #542 sziasztok
-
#541 legyőztem az ellenséget az apacsok oldalán, tul.képp pont Reed-el végeztem ahogy előbb mondtam. aztán Soapy nem jön velem Dogde-ba, de mikor odaérek mondja hogy találkozzak vele az Apache Camp-ben? akkor nem vissza kell mennem? vagy az hol van? merre tova? -
#540 hú, napokban kezdtem a játékot, és nagyon tetszik. első benyomás hogy hú de ronda, azóta meg bekerült a kedvencek közé. most öltem meg Reed-et. nagyon fasza eddig a játék, a grafika elmaradottságát teljesen egyensúlyozza a hangulata a játéknak. kegyetlen jó! :) -
deicide #539 köszönöm a hepet....mindenkinek:)) -
#538 Időlassítással kell a nyílvesszőket még azelőtt levadászni, mielőtt a ládákhoz érnek. -
#537 ha átküldöd a mentésedet megcsinálom neked :) -
deicide #536 Sziasztok kellene 1 kis help...::) D
Állok a hidon vagy valamin...középen a TNT és az indiánok a dobozok mögül lőnek mint az állat én lelőni nem tudom öket megt elbujtak..!
mit kell itt csinálni hogy ne robanjon fel a TNT...? -
#535 Közben rájöttem, de beírom, hátha másnak is hasonló problémája van:
Az elfoglalt erőd környékén van egy doboz dinamit. -
#534 Küldetésen kívül hol lehet dinamitot szerezni? -
#533 tud nekem vki egy mentest adni ami a jatek elejen van a hidas indianos kuldinel?
csak azert mert beszart a winem es nincs kedvem meg1x elvinni odaig... -
#532 9600 pro 128mb