Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pókerben 400at nyertem asszem (a két érték közül a második, jól sejtem?), de amikor kiléptem megint csak 30 dolcsim volt. Hogy kell pókerezni?<#help>#help>
http://www.panoramio.com/user/518310
Elég szánalmas.
Még ugyan nem vittem végig a játékot, de már idáig is találkoztam benne jó indiánokkal.
Még ugyan nem vittem végig a játékot, de már idáig is találkoztam benne jó indiánokkal.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Folyamatosan nyomd az X gombot csak néha nyomd ujra hogy ösztökéld a pacit
az elejen elakadtam. a lovas versenynel. vagy nagyon lehagy a csavo, vagy legyilkolom a lovamat, mas lehetoseg nincs. egyszeruen az a masik ugy megy, mintha egyfolytaba utne a lovat, de az nem serul. hogy kell ezt megcsinalni ?
LYONESS - Your Cashback Company
hahó
Kéne a 100% mentés
Tudsz segiteni ebben?hol találok driver frissitést,elég elavult vga-m van,NViDIA GeForce2 MX/MX400,mi lehet ehez még jo?
Valaki árulja el hol lehet íjat szerezni,a szürke farkast nem tudom enélkül likvidálni.
Köszi
Valaki árulja el hol lehet íjat szerezni,a szürke farkast nem tudom enélkül likvidálni.
Köszi
Daudi: amellett a puszta mellett, ahol a bolenyt megolted balra van egy banya a domb alatt. A farkas a domb korul maszkal!
Sziasztok!
Hol lehet íjat szerezni a farkas megöléséhez?
A börtönös résznél mindig kilép a játékbol,mi baja lehet?már ujra telepitettem egyszer,de ujra kilép.Teljesiteni kéne minden mellékküldetést,hogy továbbengedjen?
Ha tud valaki segitsen.
Köszi!
Hol lehet íjat szerezni a farkas megöléséhez?
A börtönös résznél mindig kilép a játékbol,mi baja lehet?már ujra telepitettem egyszer,de ujra kilép.Teljesiteni kéne minden mellékküldetést,hogy továbbengedjen?
Ha tud valaki segitsen.
Köszi!
balvin:A hunting küldetés utolós állatkáját hol találtad meg?(black wolf vagy mi)..Elõre is THX!
Csao! Errol a linkrol leszedhetitek az altalam krealt 100%-os mentest minden extraval(armored horse, nock gun, cannon nock gun)!
Rátapintottál
lécci mondjátok meg mi kell a gunhoz h elinduljon? Nem akarom az egész fórumot elolvasni lécci help!! Elõre köszi
Szasztok! a fõellenséget hogy kell megölni,
van rá modszer nert még megsebezni is allig tudo!?
van rá modszer nert még megsebezni is allig tudo!?
Tudna adni valaki egy mentést amiben a játék 100 -százalékos??
Sziasztok!
Elég hülye kérdés,de a fegyvereket hogy lehet váltogatni?
THX
Elég hülye kérdés,de a fegyvereket hogy lehet váltogatni?
THX
pfff de melyik farm?légyszi egy helyet amihez közel van.thanks
igen,big white buffalo.De menyik tisztáson?Térképen egy helyet mondj,ami közel van hozzá.kössz
csak a farkast öltem meg eddig
Lehet,hoy az,de akkor se értem.Mit kell csinálni ott?
kérni lapot, emelni a tétet 😉
én jól megszedtem magam, aztán újra játszottam és szépen el is vesztettem az összeset 😉
én jól megszedtem magam, aztán újra játszottam és szépen el is vesztettem az összeset 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogy kell pókerezni?
talán értelmezd amit mond 😉
nem azt mondja, hogy Huntingold le a a nagy White Wolfot?
nem azt mondja, hogy Huntingold le a a nagy White Wolfot?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hi!
A hunting feladatok micsodák?Egy indián adja?Mert ha igen,mindig elmék hozzá,de miutn beszéltem vele,semmi nem történik,nem mutatja merre menjek mit csináljak.Már csak ez,meg a póker kell,amit nem tudok.😊
A hunting feladatok micsodák?Egy indián adja?Mert ha igen,mindig elmék hozzá,de miutn beszéltem vele,semmi nem történik,nem mutatja merre menjek mit csináljak.Már csak ez,meg a póker kell,amit nem tudok.😊
az ágyúval a hajókat? mindent ahonnan lõnek 😉
meg a lapátkeréktõl kivennia deszkát, mondjuk arra én csak véletlenül jöttem rá, csak félrelöktem 😉
meg a lapátkeréktõl kivennia deszkát, mondjuk arra én csak véletlenül jöttem rá, csak félrelöktem 😉
nincs még "kiszedõ" progi tudtommal sajna
Vigyél oda egy tnt-t és robantds fel. Enyi<#wink>#wink>
Hiába megyek oda ott van egy kör és belemegyek de nem lesz semmi.
Létszíves részletesebben írjátok le a 466-osra a válasz.
Nagyon kéne. Lécci ,Lécci ,Lécci.
THX
Nagyon kéne. Lécci ,Lécci ,Lécci.
THX
Hiába megyek oda ott van egy kör és belemegyek de nem lesz semmi.