772
Gun - Western game
  • Colton
    Sziaztok én tegnap töltöttem le a játékot és szerintem NAGYON FASZA
  • Mayorpapa
    Hát igen...várható volt...én minden nap!!! néztem a különböző oldalakat, hogy megjelent-e már...és most semmi...nagy kár érte :(
  • A tumi
    Ez a barom fordítócsapat elcseszte a fordítást,úgy néz ki fel is bomlanak.
    De legalább jelentenék be,hogy nem tudják tovább fordítani.
    Tíz másik lépne a helyükbe.
    Most megint várhatunk fél éveket erre a szarra,hogy valakik lefordítsák.
    Ezért lenne jó,ha már régen működő nagy múltú forditócsapat csinálná a fordításokat.
  • Neogan
    Eddig csak egy Russian cracket találtam meg egy Mini imaget de egyik sem jó.
  • Gerbill
    próbálj meg leszedni egy másik cracket, lehet hogy az okozza a problémát
  • Neogan
    Tud valaki egy mentést küldeni közvetlen a börtönös átvezető utánról?
    Ha lehet az addigi mellékküldikből ne legyen sok megcsinálva.
    [email protected]
  • Neogan
    Nálam is ez van, már újratelepítettem, de így sem jó. GeForce 2 miatt lehet ez? Habár eddig jól futott úgyhogy nemtom mi a baj. Nem használ ettől a résztől valami speciális effektet? Ha igen hogy kell kikapcsolni?
  • valaminick
    www.torrent-galaxy.to lehet ez
  • juve1127
    hello letöltöttem a gun-t (www.torrent-galaxy.to...GUN-CLONECD) és amikor ki akarom csomagolni akkor kér jelszót.Mi a jelszó?
  • Halfer
    ha elakadás miatt kell akkor inkább tippet adok (nem páncélos lóval voltam). futkoss körbe körbe és a legerősebb shotgunoddal lődd! ha ide-oda futkosol akkor egyszerű. a hajóroncsban meg van pia.
  • DjCooll
    ??
  • DjCooll
    (aki páncélos loval van)
  • DjCooll
    Csáó vki tud nekem adni egy mentést onnantól h meg kell ölni a parton a faxikát?? létszi vki adjonPleaseeeee
  • Halfer
    bent van a rendőrségen az asztalon.
  • cserko
    Amiko a börtönből kimegyek és megvan a 3 ló felkéne gyújtanom egy épületet.Na de nincs whisky bombám!Help!!!!!!!!!
  • izirájdör
    hello
    Reedet hogyan öltétek meg amikor lóval rohangál le föl ott ahol a kereszt egy darabját megtaláltam?próbálom kinyírni a mocskot de visszanyeri az erejét!
    sos:)
    thx
  • grebber
    Fogalmam sincs.
  • SrAta
    mikorra lesz????
  • grebber
    Csak párat kelett volna visszaolvasni!
    Még nincs de készül.
  • SrAta
    Valaki segítsen létezik magyarítás a játékhoz???????????????????,
  • Hardin
    valakiii segítsen pleeeeeeease
    tehetetlen vagyok...már az összes mellékküldetést megcsináltam
  • Hardin
    Valami más megoldás?
    Esetleg ha lenne itt valami nagyon jó fej ember elmenthetné nekem a demó után a játékot...a mentésem meg akárhogy eljuttatnám hozzád kedves jófejember
    végülis az egész 2 perc
    thanx előre is
  • grebber
    Patch nincs!
  • Hardin
    Hali
    Nekem is ugyanolyan gondom van mint a kriplinek
    Van patch a játékhoz?
    Van valakinek ötlete mit tehetek?
    előre is köszi
  • Gabi82
    Sziasztok!

Íme egy kis segítség: Gun végigjátszás

Ezenkívül még sok végigjátszás (magyarul): Végigjátszás
  • JimKirk
    Nah jo tudni, hogy rajtam kivul masnak is akadozik a game!
    Neha eszmeletlen modon elgezd szaggatni, akadozni es fingom sincs hogy mitol!
  • apamaci
    sziasztok nagyon akad nálam a game mitől lehet ez? pedig a F.E.A.R. jol futot
  • grebber
    Ej de kira készül a magyarosítás.
  • Halfer
    elején azokba a izékba dob (de már leírtam és mások is) aztán utána meg magát sebzi mondhatjuk úgy. #616
  • JimKirk
    Megrudert csak dinamittal lehet sebezni?
  • JimKirk
    Nah ujrakezdtem a jatekot, mert Hollistert egyszeruen nem birtam likvidalni! Most viszont megprobalok tobb figyelmet forditani a mellekkuldetesekre, es igazatok volt igy sokkal ugyesebb ez a Cole gyerek, siman le is gyilkoltam Hollistert!:)

Nagyon bejon ez a gamma!
  • watto
    mit kellet???????
  • Creeplideath
    Üdv...

kéne egy kis segítség...vmi baj van a gammámal...
    a börtönös videó után se szó,se beszéd kilép
    (miután elvágják a szöszi nyakát)

vki lécci küldjön nekem egy mailt vmi közeli save-vel, thx ([email protected])
  • Christian
    na már rájöttem
  • Christian
    annál a mellékküldetésnél tartok, ahol az a feladat, hogy "Break the mustangs out of their pens". Itt mit a feladat? akármit csinálok, nemjön ki onnan a két lő, és a kerítést se tudom szétlőni.
    ELőre is ksöz
  • Halfer
    odabodsz egy dinamitot mikor olyan gejzírfélére ér és akkor megég. ezt megcsinálod 4-5x aztán felmegy a magaslatra. ez jó hír mert akkor nem kell majd újrakezdeni ha meghalsz. ott meg lődd meg, aztán a C nyomásával találd el a nagy dinamitot amit dob. akkor sorban dőlnek le az oszlopok. majd az egész plafon és akkor vége. jöhetnek az elmaradt mellékküldetések.
  • watto
    Nem tudom megölni Magrudert :P
    Valaki segítsen.LÉGYSZI!!!!!!!!!
  • Halfer
    mellékküldetés amikért +statokat kapsz. sokkal ügyesebb leszel. ne a sztorit vidd előtte mindig csinálj 3-4 mellékküldetést és jobban lovagolsz, jobban lősz, stb. és az árusoknál vegyél pl +élettárhelyet +dinamittárhelyet meg gyorsabb fegyverttöltést!
  • Raze
    mikre gondolsz?
  • Halfer
    100%-ra?!