772
Gun - Western game
-
#651 Sziaztok én tegnap töltöttem le a játékot és szerintem NAGYON FASZA -
#650 Hát igen...várható volt...én minden nap!!! néztem a különböző oldalakat, hogy megjelent-e már...és most semmi...nagy kár érte :( -
A tumi #649 Ez a barom fordítócsapat elcseszte a fordítást,úgy néz ki fel is bomlanak.
De legalább jelentenék be,hogy nem tudják tovább fordítani.
Tíz másik lépne a helyükbe.
Most megint várhatunk fél éveket erre a szarra,hogy valakik lefordítsák.
Ezért lenne jó,ha már régen működő nagy múltú forditócsapat csinálná a fordításokat. -
#648 Eddig csak egy Russian cracket találtam meg egy Mini imaget de egyik sem jó. -
#647 próbálj meg leszedni egy másik cracket, lehet hogy az okozza a problémát -
#646 Tud valaki egy mentést küldeni közvetlen a börtönös átvezető utánról?
Ha lehet az addigi mellékküldikből ne legyen sok megcsinálva.
[email protected] -
#645 Nálam is ez van, már újratelepítettem, de így sem jó. GeForce 2 miatt lehet ez? Habár eddig jól futott úgyhogy nemtom mi a baj. Nem használ ettől a résztől valami speciális effektet? Ha igen hogy kell kikapcsolni? -
valaminick #644 www.torrent-galaxy.to lehet ez -
juve1127 #643 hello letöltöttem a gun-t (www.torrent-galaxy.to...GUN-CLONECD) és amikor ki akarom csomagolni akkor kér jelszót.Mi a jelszó? -
#642 ha elakadás miatt kell akkor inkább tippet adok (nem páncélos lóval voltam). futkoss körbe körbe és a legerősebb shotgunoddal lődd! ha ide-oda futkosol akkor egyszerű. a hajóroncsban meg van pia. -
#641 ?? -
#640 (aki páncélos loval van) -
#639 Csáó vki tud nekem adni egy mentést onnantól h meg kell ölni a parton a faxikát?? létszi vki adjonPleaseeeee -
#638 bent van a rendőrségen az asztalon. -
cserko #637 Amiko a börtönből kimegyek és megvan a 3 ló felkéne gyújtanom egy épületet.Na de nincs whisky bombám!Help!!!!!!!!! -
izirájdör #636 hello
Reedet hogyan öltétek meg amikor lóval rohangál le föl ott ahol a kereszt egy darabját megtaláltam?próbálom kinyírni a mocskot de visszanyeri az erejét!
sos:)
thx -
#635 Fogalmam sincs. -
#634 mikorra lesz????
-
#633 Csak párat kelett volna visszaolvasni!
Még nincs de készül. -
#632 Valaki segítsen létezik magyarítás a játékhoz???????????????????, -
Hardin #631 valakiii segítsen pleeeeeeease
tehetetlen vagyok...már az összes mellékküldetést megcsináltam -
Hardin #630 Valami más megoldás?
Esetleg ha lenne itt valami nagyon jó fej ember elmenthetné nekem a demó után a játékot...a mentésem meg akárhogy eljuttatnám hozzád kedves jófejember
végülis az egész 2 perc
thanx előre is -
#629 Patch nincs! -
Hardin #628 Hali
Nekem is ugyanolyan gondom van mint a kriplinek
Van patch a játékhoz?
Van valakinek ötlete mit tehetek?
előre is köszi -
Gabi82 #627 Sziasztok!
Íme egy kis segítség: Gun végigjátszás
Ezenkívül még sok végigjátszás (magyarul): Végigjátszás -
#626 Nah jo tudni, hogy rajtam kivul masnak is akadozik a game!
Neha eszmeletlen modon elgezd szaggatni, akadozni es fingom sincs hogy mitol! -
apamaci #625 sziasztok nagyon akad nálam a game mitől lehet ez? pedig a F.E.A.R. jol futot
-
#624 Ej de kira készül a magyarosítás. -
#623 elején azokba a izékba dob (de már leírtam és mások is) aztán utána meg magát sebzi mondhatjuk úgy. #616 -
#622 Megrudert csak dinamittal lehet sebezni? -
#621 Nah ujrakezdtem a jatekot, mert Hollistert egyszeruen nem birtam likvidalni! Most viszont megprobalok tobb figyelmet forditani a mellekkuldetesekre, es igazatok volt igy sokkal ugyesebb ez a Cole gyerek, siman le is gyilkoltam Hollistert!:)
Nagyon bejon ez a gamma! -
#620 mit kellet???????
-
Creeplideath #619 Üdv...
kéne egy kis segítség...vmi baj van a gammámal...
a börtönös videó után se szó,se beszéd kilép
(miután elvágják a szöszi nyakát)
vki lécci küldjön nekem egy mailt vmi közeli save-vel, thx ([email protected]) -
Christian #618 na már rájöttem -
Christian #617 annál a mellékküldetésnél tartok, ahol az a feladat, hogy "Break the mustangs out of their pens". Itt mit a feladat? akármit csinálok, nemjön ki onnan a két lő, és a kerítést se tudom szétlőni.
ELőre is ksöz -
#616 odabodsz egy dinamitot mikor olyan gejzírfélére ér és akkor megég. ezt megcsinálod 4-5x aztán felmegy a magaslatra. ez jó hír mert akkor nem kell majd újrakezdeni ha meghalsz. ott meg lődd meg, aztán a C nyomásával találd el a nagy dinamitot amit dob. akkor sorban dőlnek le az oszlopok. majd az egész plafon és akkor vége. jöhetnek az elmaradt mellékküldetések. -
#615 Nem tudom megölni Magrudert :P
Valaki segítsen.LÉGYSZI!!!!!!!!! -
#614 mellékküldetés amikért +statokat kapsz. sokkal ügyesebb leszel. ne a sztorit vidd előtte mindig csinálj 3-4 mellékküldetést és jobban lovagolsz, jobban lősz, stb. és az árusoknál vegyél pl +élettárhelyet +dinamittárhelyet meg gyorsabb fegyverttöltést! -
#613 mikre gondolsz? -
#612 100%-ra?!