Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
www.torrent-galaxy.to
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nem is tudom igazán hol keressem, nem szoktam frissiteni a játékaimat, Nme tudod honnan tudnék letölteni?
Elõre is kösz
és megbámulod sztem ne rontsd el a játék élményt azzal h. feltérképezetlen twerületeket bámulsz megde te tudod
kiktömöríted ráfirkálod egydvd-re vagy bemountolod virtuális meghajtóba és install és jáccol!
Andris
Címem:[email protected]
Mert nekem folyton kifagy utána memoriacimre hivatkozva.Tudom nem ártana megvenni az original de addig szivesen végigvinném. Email:[email protected]
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
De legalább jelentenék be,hogy nem tudják tovább fordítani.
Tíz másik lépne a helyükbe.
Most megint várhatunk fél éveket erre a szarra,hogy valakik lefordítsák.
Ezért lenne jó,ha már régen mûködõ nagy múltú forditócsapat csinálná a fordításokat.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
One man\'s hero, is another man\'s demon...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha lehet az addigi mellékküldikbõl ne legyen sok megcsinálva.
[email protected]
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Reedet hogyan öltétek meg amikor lóval rohangál le föl ott ahol a kereszt egy darabját megtaláltam?próbálom kinyírni a mocskot de visszanyeri az erejét!
sos😊
thx
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
tehetetlen vagyok...már az összes mellékküldetést megcsináltam<#falbav>#falbav>
Esetleg ha lenne itt valami nagyon jó fej ember elmenthetné nekem a demó után a játékot...a mentésem meg akárhogy eljuttatnám hozzád kedves jófejember<#vigyor3>#vigyor3>
végülis az egész 2 perc
thanx elõre is
Nekem is ugyanolyan gondom van mint a kriplinek
Van patch a játékhoz?
Van valakinek ötlete mit tehetek?
elõre is köszi
Íme egy kis segítség: Gun végigjátszás
Ezenkívül még sok végigjátszás (magyarul): Végigjátszás
Neha eszmeletlen modon elgezd szaggatni, akadozni es fingom sincs hogy mitol!