Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megy<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Nekem nem megy.Azt mondja,hogy nem találja a külsõ tömörítõt<#rinya><#rinya>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ha jól emlékszem pont ez a kód 😊

www.torrent-galaxy.to

Sziasztok.Ehhez a verzióhoz tudna valaki kódot adni?www.torrent-galaxy.to

Colton
Az erõdben van egy asztal és azon van egy levél abban a levélben egy széfrõl van szó és annak a kódja de hol a széf?????

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

húú nem biztos én suzoktam frissíteni de általában ilyesmi problémákra "másjátéokban" megoldást jelent egy pach hát sztem tölsd le újra a deviance os verziót azzal ahogy hallom nem nagyon van ilyesmi problééma vagy haaz se megy akkor vedd lejjeb a grafikát

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Amilyen oldalakat láttam, ott mindenhez volt patch, csak a gunhoz nem. Biztos van már hozzá?
Én nem találtam patch-et.
Nem is tudom igazán hol keressem, nem szoktam frissiteni a játékaimat, Nme tudod honnan tudnék letölteni?
Elõre is kösz
töoltsle egy pach-et

Légyszi valaki mondja meg mit tudok csinálni az ellen, hogy kilépjen a börtönös videó után. Látom hogy sok embernek ez a problémája, v.mi mód csak van, vagy senkinek sem sikerült megoldania??
bejárod😄
és megbámulod sztem ne rontsd el a játék élményt azzal h. feltérképezetlen twerületeket bámulsz megde te tudod

Köszönöm, sikerült feltelepítenem, nagyon f*a játék. Na most meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnék beszerezni egy térképet a területrõl?
jah install után meg crack-eled

kiktömöríted ráfirkálod egydvd-re vagy bemountolod virtuális meghajtóba és install és jáccol!

Letöltöttem a torrentet(GUN DVD DEVIANCE), de most hogyan lehet feltelepíteni a játékot?
Sziasztok!! Valakinek nincs egymentése a börtönös videó után?? A szaros gépem állandóan kilép magától a csaj halála után! könyi segítsetek, nem akarom itt abbahagyni...a címem [email protected]. Elõre is kösz
Andris
http://thepiratebay.org/details.php?id=3410647
Bocsánat!Az is jó lenne, ha valaki leírná, hogy honnan tudnám letölteni!
Én arra kérnék valakit, hogy aki le tudná a játék pc változatát nekem másolni egy dvd-re, az vegye fel velem a kapcsolatot.Ha valaki ezt megtenné annak meghálálnám.Elõre is köszönöm.
Címem:[email protected]
Nem tudna valaki egy mentést küldeni közvetlen a börtönös átvezetõ utánról?
Mert nekem folyton kifagy utána memoriacimre hivatkozva.Tudom nem ártana megvenni az original de addig szivesen végigvinném. Email:[email protected]
Colton
Sziaztok én tegnap töltöttem le a játékot és szerintem NAGYON FASZA<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Mayorpapa
Hát igen...várható volt...én minden nap!!! néztem a különbözõ oldalakat, hogy megjelent-e már...és most semmi...nagy kár érte 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Ez a barom fordítócsapat elcseszte a fordítást,úgy néz ki fel is bomlanak.
De legalább jelentenék be,hogy nem tudják tovább fordítani.
Tíz másik lépne a helyükbe.
Most megint várhatunk fél éveket erre a szarra,hogy valakik lefordítsák.
Ezért lenne jó,ha már régen mûködõ nagy múltú forditócsapat csinálná a fordításokat.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Neogan
Eddig csak egy Russian cracket találtam meg egy Mini imaget de egyik sem jó.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Gerbill
próbálj meg leszedni egy másik cracket, lehet hogy az okozza a problémát

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Neogan
Tud valaki egy mentést küldeni közvetlen a börtönös átvezetõ utánról?
Ha lehet az addigi mellékküldikbõl ne legyen sok megcsinálva.
[email protected]

Neogan
Nálam is ez van, már újratelepítettem, de így sem jó. GeForce 2 miatt lehet ez? Habár eddig jól futott úgyhogy nemtom mi a baj. Nem használ ettõl a résztõl valami speciális effektet? Ha igen hogy kell kikapcsolni?

www.torrent-galaxy.to lehet ez

hello letöltöttem a gun-t (www.torrent-galaxy.to...GUN-CLONECD) és amikor ki akarom csomagolni akkor kér jelszót.Mi a jelszó?

Halfer
ha elakadás miatt kell akkor inkább tippet adok (nem páncélos lóval voltam). futkoss körbe körbe és a legerõsebb shotgunoddal lõdd! ha ide-oda futkosol akkor egyszerû. a hajóroncsban meg van pia.

DjCooll
??

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
(aki páncélos loval van)

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
Csáó vki tud nekem adni egy mentést onnantól h meg kell ölni a parton a faxikát?? létszi vki adjonPleaseeeee

Halfer
bent van a rendõrségen az asztalon.

Amiko a börtönbõl kimegyek és megvan a 3 ló felkéne gyújtanom egy épületet.Na de nincs whisky bombám!Help!!!!!!!!!
hello
Reedet hogyan öltétek meg amikor lóval rohangál le föl ott ahol a kereszt egy darabját megtaláltam?próbálom kinyírni a mocskot de visszanyeri az erejét!
sos😊
thx
grebber
Fogalmam sincs.

Next PC upgrade: 2022

SrAta
mikorra lesz????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

grebber
Csak párat kelett volna visszaolvasni!
Még nincs de készül.

SrAta
Valaki segítsen létezik magyarítás a játékhoz???????????????????,

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

valakiii segítsen pleeeeeeease
tehetetlen vagyok...már az összes mellékküldetést megcsináltam<#falbav>
Valami más megoldás?
Esetleg ha lenne itt valami nagyon jó fej ember elmenthetné nekem a demó után a játékot...a mentésem meg akárhogy eljuttatnám hozzád kedves jófejember<#vigyor3>
végülis az egész 2 perc
thanx elõre is
grebber
Patch nincs!

Hali
Nekem is ugyanolyan gondom van mint a kriplinek
Van patch a játékhoz?
Van valakinek ötlete mit tehetek?
elõre is köszi
Sziasztok!

Íme egy kis segítség: Gun végigjátszás

Ezenkívül még sok végigjátszás (magyarul): Végigjátszás
JimKirk
Nah jo tudni, hogy rajtam kivul masnak is akadozik a game!
Neha eszmeletlen modon elgezd szaggatni, akadozni es fingom sincs hogy mitol!
sziasztok nagyon akad nálam a game mitõl lehet ez? pedig a F.E.A.R. jol futot
grebber
Ej de kira készül a magyarosítás.

Halfer
elején azokba a izékba dob (de már leírtam és mások is) aztán utána meg magát sebzi mondhatjuk úgy. #616

JimKirk
Megrudert csak dinamittal lehet sebezni?