772
Gun - Western game
-
piamania #448 Egy kis hajóval megyünk a csávó után,aki dinamitokat dobál felém.De már sikerült kinyírni.TEsóm megcsinálta.Nem tom hogyan.MOst Reed-et nem tudjuk megölni az istené se,összevissza vágtázik a lovával,ha lóval megyek utána,mindig kilövi alólam,az élete néha feltöltődik.Hoolister megölése után van rögtön ez a rész. -
Lesliee #447 hali
piamania ez az a resz amikor a kompal atmesz (te, supi es az indianfonok) es ellovod a kotelet hogy ne tudjanak utannadmenni? -
piamania #446 Azután kell kinyírni,miután az indiánokkal együtt bevettem az erődöt.Supiival meg az indián törzsfőnökkel ment utána a csávó,de mindig lelő,valameddig most már néha sikerül megsebesíteni,de az életem mindig karcsú,ő persze meg mindig eltalál.Lövésem sincs,mit csináljak.Kössz
MOst látom,hogy Goolistert írtam.Hoolister a rendes neve -
#445 ja, bocs.
ő ki is? -
piamania #444 Serpa nekem mondtad,amit írtál?Vagy másnak?MErt én Goolisternél vagyok!! -
#443 dobj dinamitot, molotovot vagy lőjj tüzes nyilat a gázkitörésekre, ha a közelébe megy Magruder. -
#442 Nálam is ez van vki PLS segítsen mert nagyon szeretem ezt a gamet és gamelni szeretnék vele tovább -
#441 Az mér van,hogy amikor jennyit emgölik és én börtönbe jutok ott annál a videónál kilép a gameből?? Asszem 25% járok -
piamania #440 akkor nekem sincs meg a dinamitos.De akkor hogy öljem meg?Valaki segítsen! -
#439 Nem a tüzeset kell hanem a dinamitosat! De én nekem az még nincs meg! Azt irja rá hogy Not Avaible! -
piamania #438 Rájötem hol van a tüzes nyíl.De rálövöm az összeset,szinte meg se sebesül,alig találom el,pedig lövök rá,és nem megy fel semmi kilátóra,hanem engem üldöz,és természetesen minden lövésével eltalál engem.PEdig összevisszafutok.Néha dobál csak gránátokat.Valaki mondja el részletesen hogyan ölte meg.Kössz -
#437 #382
ha az esc -et megnyomod, bejön egy menü, azon belül tudsz fegyvert váltani, ne kérdezd hol, mert már nem tom. -
piamania #436 A dinamitos nyilat hogy kell?Én csak sima dinamitot dobáltam rá,de meg se sebesítette.Mindig feljött lentről és üldözőbe vett,nem ment semmi lelátóra. -
#435 Amíg lent van, addig dinamitos nyílvesszőkkel kell lövöldözni, majd mikor felmenekült a lelátóra, akkor csak addig kell hargelni amíg elhajít néhány dinamitköteget, ami majd egynéhány darab után beomlasztja a barlangot. -
#434 Én is ott tartok és én sem tudom megcsinálni! -
piamania #433 Hi!HOgy kell megölni Hoolistert?Azután van,miután az indiánokkal bevettük az erődöt.De Hoolistrert sehogy nem tom megölni.Mindig megöl.Help -
#432 Azt a páncélos ürgét a bányákban hogy tudom megölni?Nem hat rá a golyó a dinamit igen de abból meg kevés van. -
#431 Hát az elég nehéz rész!! De én azt csináltam hogy mindig leszáltam róla és ugy lőttem ki gyorsan az ellent!! -
loserman #430 elakadtam.. amikor tolja az ágyút, akkor mindig megölik. -
loserman #429 ez nagyszerű gamma -
#428 Próbáld meg kiírni ISO -ba és töltsd be daemon tools -al, és úgy installáld. -
Vajda Gergely #427 ???????? -
#426 nonszensz. -
Vajda Gergely #425 Válaszoljatok a 420-as üzenetre létszíves?.
Thx -
#424 Bocs tényleg, én olvastam félre.
-
#423 Szvsz ő egy szóval se említett lelövést... -
#422 Hát jah! Már én is rájöttem! -
#421 Nem lelőni kell hanem a lóval lerugatni őket. -
Vajda Gergely #420 Megvan DVD-n a game és fel akartam instalálni, de mikor már instalálta volna kiírta , hogy: Please insert Gun Cd!Hiába okéztam le, mindig visszajött.
És a játékot a haverom írta meg DVD-re.
Miért nem instalálja? Mit kell csinálnom?
Segítsetek.Létszíves.addig nem tok jáccani.
THX -
#419 lóval kell leölni a bölényeket (ágaskodva) -
#418 SZiasztok! Mit kell csinálni annál a résznél amikor a lovas tréning van és a verseny utáni rész? Valami olyat ír, hogy slide attack the buffalo! Ez mit jelent? -
#417 "de kb 2 óra játék után kezd kicsit laposodni...."
abbahagyod, és köv nap folytatod. -
sd54321 #416 mint a gta san andreas a vadnyugaton, lóháton:)
nem rossz, de kb 2 óra játék után kezd kicsit laposodni....
mondjuk ilyen jot meg egy progiban sem lovagoltam:) -
Vajda Gergely #415 Valaki elmondaná a játéknak a lényegét?
Mit kell benne csinálni?
És persze érdemes-e megiratnom?
thx -
#414 meg tudod skalpolni azokat akiket meglőttél, és már a porban fetrengenek.
mission közben gondolom azért nem lehet menteni, mert konzolról lett átírva. -
#413 Nem azt mondom hogy rossz a grafikája, de lehetne fejlettebb is! Tény hogy a lovaglás nagyon jora sikeredett de azon is van még mit fejleszteni!!
Szval mint már mondtam egy teljesen más graf.motor kéne neki!Meg persze egy jobb forgatókönyv!! Én végig vittem teljesen minden mellék küldetést és mindent megvettem mindhárom árusnál!! Szerettem ezt a játékot!! Márcsak a Call of Juarez-re leszek kívácsi!! Csak adnák már ki....... -
#412 Nagyon király a game, de pár dolog azért nem tetszett benne:
Néha rohadt nagy szaggatások ( és nemcsak pálya töltésnél, de az is baromi idegesítő), a kb 4-5 ellenféltípus + a főnökök, a főküldetés baromi rövid ha nemcsinálod meg a side mission-okat, de nekem még úgyis rövid, nincs Dual Anaconda :( A vége tényleg egy kicsit lapos lett, igaz még a főgenyát nemtudtam kinyírni az aranybányában rákell hogy másszon a tűzcsóvákra vagy hogy a francba sebződik? Francért nem lehet menteni mission közben...
Egyébként iszonyat nagy hangulata van, pláne az elején, a börtönből menekülős rész sztem marha jó lett megcsináltam jópárszor. Kár hogy Jenny meghal benne, megnéztem volna "Hot Coffe"-ban :P. Ja, meg amikor beveszitek az erődöt, utánna van az a küldi, hogy találkozz Soapy-val ott felvannak lógatva az indiánok, elég tré grafikájuk van, azért ilyeneket nemkéne belerakni, mikor szinte semmi másra nincs panasz grafika terén!
Küldetéseket meg marha egyszerű megérteni, sztem még túl sok angol tudás se kell hozzá. Hiányolom, hogy nincsen benne valami jó kis vallatós rész, amikor szabadon kínozhatom a gonosz banditákat :) Esetleg valami nyomozósdi is lehetett volna benne, és kicsit szerepjátékosabbra kellett volna megcsinálni.
Kár hogy elkapkodták, 1-2 hónap ráfodításával még jobb lett volna.
Csak ne lenne ilyen rövid :(
ennyi -
#411 az egész játék bejött, de a vége annyira rohadt unalmasra, és szarra sikerült, hogy ennél jobban nem is tzdták volna elbaltázni szerintem. -
#410 akadás előfordul.
akkor tölti be a köv pályarészt. -
danikoti #409 Miért akadozik 6600GT-vel meg 1GB ram-al leguj.driverel?