Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárhogy lövöm nem megy le az élete!
PLZ HELP!!!!!
remélem a hajón lévõ csihi-puhi, és a lóverseny után lesz akciódúsabb rész.
😊
konzolos 😞
R U Ready?!?!? ...broken soul...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"1607:unable to install installshield scripting runtime"
mitõl lehet?
Nah további jo gémet minden vadnyugat kedvelõnek!!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ami hiányzik: A ""tömöttebb"" városok. A szabadság. Istenem miért nem lehetett ezt GTA szintre hozni. Mondjuk az is benne van, hogy a történet nagyon magáavl ragad és nem mindig vágyódsz melléküldetésekre
DE egy olyan, hogy fogom magag, elmegyek egy városba bemegyek a kocsmába leülök pókerezni, jó megvernek osztán csalónak titulálom a rohadékot és jól szitává lövöm 😄 hehehe
A lovak tényleg kprázatosan jók, meg a hangjuk is állati jó.
Mondjuk sztem annyit lehetett volna csinálni, h a ló nem döglik meg alattad amikor agyonsarkanytyúzod hanem fogja azt ledob...
De nekem így is nagyon tetszik...
Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!
És lám bejött aztán meg a quickdraw-al szétlõni a levegõben a dynamite-jait.És kész is a story... Szerettem ezt a gamet igaz még vannak mellékküldetések de azok nem olyan jók...A game nagggyon jó volt csak keveseltem a storyt jah és azis néhány helyen aránytalanul nehéz volt!!
Aztán felbõszíteni õt hogy nagy csomag dinamitot dobjon...
Én most a Magruder-rel baszakszok mert kiba**ott erõs a fegyvere és páncélja van!!
Vki vmi tippet nem tudna adni??
Nincs demo?
Most vmi vonatosnál vok!
Szerintem Reinstall. Ha így sem megy, akkor szimplán letöltöd+felrakod a legfrissebb Ati / nVidia drivert.
Már csak a vadász küldetések vannak vissza,de sehol nem találom azt a dögöt!
Tipp?<#wow3>#wow3>
Vki 5let??
Nemtudna nekem vki tippet adni hogy a Hollister-t vagy kit hogy kéne likvidálni?
Ku**a nehéz már vagy 20* megölt...
Tegnap elkezdtem vele nyomulni, már ott járok hog kinyírták a Jenny-t de az azutáni cutscreen után fekete képernyõ -> Reinstall.
Plíz help!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amikor játszok idõtõl függetlenül bármikor beszarik a hang!Ugyanilyen volt annó a Colin Mcrae Rally-nál!Ott segített egy kodek törlés!És most is letöröltem mindent ami nem szükséges de még mindig nem jó!Egyszerûen elkezd csörögni sípolni meg ilyen eszeveszett torzulásba kezd!Ez miért lehet???Please vki segítsen köszi...
Bár pár napja nem toltam, mert a gépemet moddolom.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
PSN ID.: Beegabor
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Amikor a fickóval kell versenyezni ott mi a trükk? Vagy vége a versenynek vagy elhull a lovam.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina