A Sony Japánban megelőzte az iPodot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cue: amugy a 2-3 evet az aksira ertettem. En meg nem lattam olyan aksit ami tobbet kibirna rendszeres hasznalattal.
A gondom a stílusoddal van. Azon még csiszolhatnál egy "keveset".
R Ö R G E
R Ö R G E
Oda van írva, hogy szerintem...
R Ö R G E
Csak mert a cikk is errõl szól, meg a fika is erre irányult.
Persze olvasás nélkül is lehet véleményt nyilvánítani (meg tapasztalat híján is, ahogy elnézem) - csak értelmét nem látom.
Nekem simán elég 1 giga hely, miek tartsam rajta az összes zenémet? (ahhoz különben 120 giga sem lenne elég 😊Ez, hogy minél nagyobb a hely, szerintem csak olyan mohóság a legtöbb embernél, hogy minél többet tehessen rá. Ha elutazok egy-két napra, akkor simán elég az egy giga, ráfér leglább 10 db egy órás mix, az simán elég, ha hosszú idõre megyek akkor notebook.
R Ö R G E
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ipod egy undorito divatcucc. Nem azért veszik mert, jo, hanem mert divat.
Ez viszont tényleg szép is, megazért nem utolso tudásu. És kicsit praktikusabbnak tünik.
Persze még mindig féláron tudok samsungban 😊 agy van a nyakláncos 😊 hmmm mp3center.hu-n azt reklámozzák folyton.
de sok divatb*zi vegyen ipodot <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Aki hülye, haljon meg.
R Ö R G E
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Azért nem semmi a jövõbe látó képességed!
Egy fél éve piacon lévõ termékrõl ilyet állítani...
Ma már semmi újdonság, a minõség meg a milliós csúcstermékeiknél 'közepes'. Még a digitkamerájuk sem profi. Mi a szarért imádják a japánok? Több száz japán cég gyárt olcsóbb de jobb terméket.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Jah, 22 mega egy album... pfff 😛
Ipodnak ez volt az utolsó jó negyedéve.