38
  • abnagy
    A yepp tud kulso jelforrasbol felvenni de csak max 128kbs. Sima Wav-ot nem tud, legalabbis nem talalom a menuben :) .

cue: amugy a 2-3 evet az aksira ertettem. En meg nem lattam olyan aksit ami tobbet kibirna rendszeres hasznalattal.
  • cue
    Előbb a tartalom, aztán a forma.
  • Lenny
    Neked van igazad, nem is állítottam , hogy nem.(Mivel a "fikázó" nem írta, hogy shuffle és te sem, ezért nem is kapcsoltam)
    A gondom a stílusoddal van. Azon még csiszolhatnál egy "keveset".
  • cue
    Szóval, mikor dobták piacra az iPod Shuffle-t?

• Lenny
    lekezkő = lekezelő
  • Lenny
    Fúú bazzeg akárhányszor olvasom az utolsó sorodat mindíg elfog a hányinger, hogy ilyen öntelt, lekezkő, nagyképű, paraszt emberek léteznek.
  • Lenny
    Ha tapasztalat nélküliség alatt a #28-as hozzászólásomra gondolsz, akkor akkor meg még nagyobb verébarcú vagy.
    Oda van írva, hogy szerintem...
  • Lenny
    Te veréb. Én elolvastam.
  • cue
    Szerinted mikor dobták piacra a kijelző nélküli, flash alapú iPod Shuffle-t?
    Csak mert a cikk is erről szól, meg a fika is erre irányult.

Persze olvasás nélkül is lehet véleményt nyilvánítani (meg tapasztalat híján is, ahogy elnézem) - csak értelmét nem látom.
  • Lenny
    hangmisőg = hangminőség
  • Lenny
    Hát azért szerintem a Samsung sem gyárt rossz terméket, a hangmisőg szerintem annál is jó lehet.
    Nekem simán elég 1 giga hely, miek tartsam rajta az összes zenémet? (ahhoz különben 120 giga sem lenne elég :)Ez, hogy minél nagyobb a hely, szerintem csak olyan mohóság a legtöbb embernél, hogy minél többet tehessen rá. Ha elutazok egy-két napra, akkor simán elég az egy giga, ráfér leglább 10 db egy órás mix, az simán elég, ha hosszú időre megyek akkor notebook.
  • Gade
    Nekem egy traxdata lejácom van. Flash memoriás, igaz csak 256mb-s. De már 1 éve birja. Mikroceruzával megy (AAA) és birja nagyábol egy hétig talán kicsit tavább ugy hagy nagyábol naponta 3 orát halgatom a buszon. Szerintem jo hangja is van föleg miota vellem hozá egy sennheiser fülest. Szerintem nem fontos a nagy neves márka. De ezt mindenki maga dönti el. Jol van ha meg tehetem azért én is figyelek a márkára.
  • pemga
    Az Apple-t nem kell azért félteni, már dolgoznak a mobiltelefonos zene-boltjukon. :).
  • MacrosTheBlack
    Hangminőségben milyen a többi mp3 lejátszó? Mert eddig mindenkitől azt hallottam hogy az ipod messze jobb hangminőségben mint a többi. Egyébként van az ipodon is kijelző, legalábbis a vinyósakon van. Egy 60 gigás ipod már elég lenne minden zenére, nem kell állandóan variálni hogy épp mit van kedvem hallgatni, viszont a mozgó alkatrész (vinyó mechanika) elég nagy hibaforrás, nemtom mennyire megbízható. Notebook vinyóm már ment tönkre (mechanika miatt), pedig azt is hordozásra találták ki, szal nemtom mennyire jó bolt az ilyen. Én is gondolkodom vmi mp3 lejátszón, de nem nagyon találok olyat ami korrekt lenne. Ami flash-es, az nagyon karcsú kapacitású (1 GB is kevés, pár album ráfér, de annyi, az összes zeném nem), ami vinyós, az meg para hogy beszarik útközben.
  • MacrosTheBlack
    Kizáróag azért mert japó. Ezeknél nagy a saját márkahűség, akkor se venne mást ha ingyen kapná, mert megszólják a munkahelyen / otthon. Náluk működik az 599-es vonalkód, csak nálunk szarja le mindenki. :)
  • KDOG
    Az ipodhoz képest ez maga a fantasztikus csucstechnika :)
    Ipod egy undorito divatcucc. Nem azért veszik mert, jo, hanem mert divat.
    Ez viszont tényleg szép is, megazért nem utolso tudásu. És kicsit praktikusabbnak tünik.
    Persze még mindig féláron tudok samsungban :) agy van a nyakláncos :) hmmm mp3center.hu-n azt reklámozzák folyton.

de sok divatb*zi vegyen ipodot
  • Omega
    50 k pont optimális ezért a pofás design-ért, a river pl 80 és az is csak 1 GB-os.
  • Lenny
    Én is olyan Samsung Yepp-et akarok venni a közeljövöben. LEhet vele vele felvenni külső jelforrásból igaz? Nekem ez nagyon fontos előny, dj-ként is dolgozom és ezzel tök könnyen fel tudnám venni a fellépéseimet. Ha jól tudom az iPod-dal nem is lehet felvenni így...
  • Lenny
    Az Ipod szerinted tényleg fél éve van a piacon?
  • Hedgehunter #19
    A playstation-t kihagytad......
  • Geeryy
    Már lehet kapni, szerintem hónapja biztos.hat nemtudom 50k az tenyleg sok.
  • vitus
    Azért mert sony. Tudod a japánok nem szarnak a saját házukba és sok esetben a hazafiasság dönt a vásárlás mellett és nem az ésszerűség.
  • cue
    "2-3 ev alatt meg tonkremegy"

Azért nem semmi a jövőbe látó képességed!
    Egy fél éve piacon lévő termékről ilyet állítani...
  • abnagy
    iPod-al az egy agyonreklamozott vacaksag. Nincs display rajta, belso aksi van benne, ami kb 12 orat tud es 2-3 ev alatt meg tonkremegy. Cserelni nem lehet mivel az egesz egy darabb froccsentett muanyag nevetseges! Vettem egy Samsung Yepp-et ami ceruza elemmel (AA) megy es van display rajta. Maga a cucc nem is sokkal nagyobb mint a ceruzaelem, nagyon faszan megcsinaltak. Toltheto elemmel (1900 mah) kb 25-30 orat tud (elmeletileg 45 orat irnak a prospektusba). Altalaban van nalam egy pot toltott aksi, egy hetig semmi gondom nincs vele.
  • vgez
    minek ipod minek sony? elég sok cég gyárt mp3 lejátszókat töredék árért
  • Tetsuo
    Nem értem a Sony sikerét, komolyan. Régi videószabványok után, a mobil magnó és a Trinitron után mi újat tudtak? A MemoStick meg az ATRACos MD? LOL
    Ma már semmi újdonság, a minőség meg a milliós csúcstermékeiknél 'közepes'. Még a digitkamerájuk sem profi. Mi a szarért imádják a japánok? Több száz japán cég gyárt olcsóbb de jobb terméket.
  • bld
    ja és jóval drágább mint a piac többi hasonló vagy akár jobb tagja... szvsz gyakran nm éri meg a több lóvét..
  • Ombika
    Zsir,mint minden Sony termék általában!! :)
  • JiBBeRiSH
    Hát ugye van egy olyan kiadó is, hogy Sony...szal' még akár előnyben is lehetnek az iTunes-al szemben. Nem kell maguknak jogdíjat fizetni pl. :)
  • [HUN]PAStheLoD
    Elég drágák, iPod is meg a Sony is, és annyival nem jobbak.. sőt..
  • ayden
    nekem ilyenem van és nagyon bejövős:))
  • Reggel
    Ja mert te pénzért töltesz le...
  • ac3
    azt mindenki elfelejti hogy az iPod mogott ott van az iTunes music store... a tobbi mogott meg lof*sz sincs
  • GABOR16
    Ez szerintem szebb mint az iPod
  •  eX
    Hol találtál árat?
  • Ironka
    "1 GB (körülbelül 45 album)"
    Jah, 22 mega egy album... pfff :P
  • smv
    Részemről rohadt drágának tartom...
  • izb
    Várhatü volt,és ez még csak a kezdet.
    Ipodnak ez volt az utolsó jó negyedéve.