675
A klasszikus zenét kedvelőknek
-
debussy #595 Titokban lefotóztam a Galériában és kitettem a szobámban. Ily bűnös lélek vagyok :)
És ma megvettem az új tűt a bakelit-lejátszómhoz, szóval végre meg tudom hallgatni a Liszt-lemezt, amit még egyszer sem sikerült.
Bár... ez nem hiszem, hogy titeket is annyira boldoggá tesz, mint engem :) -
#594 :) kedves kép -
debussy #593 Még nem késő :) -
#592 nem sajnos -
debussy #591 Van Berény Róbertnek egy nagyon jó expresszionista csellós képe, ismered? A Nemzeti Galériában van. -
#590 szép kép :) szürreális -
debussy #589 Metamorphosis -
debussy #588 Szabad-lelkű-Liszt életművet megtekinteni magának megengedő személy lettem
:) -
#587 drukkolok :) -
debussy #586 Arra majd én is elmegyek, csak a holnapi vizsgám sikerüljön... -
#585 az életút kiállítást meg szeretném nézni :) -
debussy #584 E biz jó -
debussy #583 Így utólag is remélem jól telt a karácsonyotok!
Az új év megkezdéséhez -és vizsgákhoz- egy kis kellemetesség :) -
#582 Boldog karácsonyt kívánok minden topik látogatónak! -
#581 nos, azzal nem veszítesz semmit, ha felteszed. talán tudok segíteni. (megkérdezem az egyik szembejövőtől :D:D ) -
Chris 2000 #580 Köszi...
Lett volna pár kérdésem az oskolával kapcsolatban, de akkor keresgélek tovább...:)
-
DaveGuy #579 Hali!
Hajdúszoboszlói symphonic goth metal együttes keres elszánt billentyűs kollégát. Sok fellépési lehetőséget, fűtött, ingyenes próbatermet, erősítőt, jó hangulatot biztosítunk. :)
Írj bátran: [email protected]
(bocsi, hogy ide is kitettem) -
#578 köszi! nagyon szép! :) -
#577 hű, azért nem lehet egyszerű tükrözve "lerajzolni" gyorsan, az alja a másik irányba is sikerült, de azért tök jó szerintem :) -
debussy #576 jaj köszönöm :)
én pedig küldök neked egy Beethoven művet , tudom, hogy szereted :) -
#575 debussy küldök neked egy violinkulcsot, tudom hogy szereted -
#574 kelletlenül komolytalan, de mégis, talán vicces.
a záróakkordok -
debussy #573 A harmonikus élet záróakkordja a halál. Teljesen átértékelődik bennem ez az egész. Az orvos számára ez más jelentéssel bír, és most próbálok felnőni a feladathoz, hogy tudjak segíteni. -
debussy #572 Szeretem ezt a művet, és Ravelt úgy egészében, a zenéjével, a személyiségével.
Másik
-
#571 Haydn idézet a bölcsességek topikból -
#570 bár a lehetőségek megvannak (zárójelben) de nem tudok senkiről aki oda járna és látogatta az oldalt akkor, amikor én is mostanában:)
ésújra. -
Chris 2000 #569 ezek szerint senki... -
Chris 2000 #568 Valaki egyébként jár/járt zeneművészeti főiskolára? -
Chris 2000 #567 Nem rossz... -
MagyaR #566 2 számom:
http://www.youtube.com/watch?v=xOtz5OSB0Jg
http://www.youtube.com/watch?v=LEIAppHV6Rc -
IntroRadio #565 Sziasztok!
Rádiónk karácsonykor szeretne bemutatkozási lehetőséget adni komolyzenét (is) játszó zenészeknek, zenekaroknak.
Felhívás: http://introradio.hu/palyazatok_felhivasok.html#Kar%E1csonyi_Komolyzenei_H%E9tv%E9ge
Várunk mindenkit szeretettel, más műfajból is! Nézzetek körül nálunk!
www.introradio.hu -
Kerki #564 A lant hercege -
Kerki #563 http://www.youtube.com/watch?v=bQ7qJ19PpYA -
debussy #562 Itt voltam ma és nagyon nagyon jó volt. Holnap is lesz még. Akinek van rá ideje, menjen el. -
#561 bocsánat, elrontottam. itt van a darab. -
debussy #560 Egy "viszony" két személy közt néha úgy értékelődik át, hogy nem lehet pontosan megnevezni az okot. Kicsit az én helyzetem is ilyen a Zenével.
Ahogy egyre több koncertet hallok, és művészt látok, egyre kevésbé jó, amit hallok magamtól és akkor eljövök a hangszertől és beteszek egy lemezt, vagy elmegyek egy koncertre.
A másik pedig, hogy tavaly sem volt időm eleget gyakorolni, és olyan érzésem volt, mint egy SM-betegnek, aki érzi, hogy egyre kevésbé képes az izmait használni, én is hallottam, hogy technikailag romlok a kevés gyakorlás miatt.
Idén pedig még kevesebb lesz az időm. Bennem elég erős a "hivatástudat" ahhoz, hogy tudjam, többet segítek, ha az egyik úton tökéletesítem magam és nem pedig párhuzamos szálakon járok.
De ez nem jelenti, hogy a vonzalom csökkent, sőt...
(Írni is alig írok már, talán hasonló okokból, de néha azért mégis. És remélem, nem bántottam meg vele egy illető személyt.)
Ars musicae -
#559 második év, zenekar. az első darab amit játszani fogunk
-
#558 vicces, nem mondhatom hogy örömmel hallom, mert nem tudom mi volt az ami a lemondáshoz kényszerített. De megteszem. Örülök neki. -
#557 Ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem hogy mi a gond?
Eddig olyan... (hirtelen nem is találom a jó szót) elkötelezetten, lelkesen, magával ragadóan írtál a zenélésről, zongorázásról mindig... :( -
debussy #556 nah mégsem hagytam abba, bár erősen csökkent intenzitással, de még zongorista vagyok...