44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#6973 Nem tudom minek kell mindig ilyen szenzációhajhász cikkeket írni, mikor az emberek 90% tudja, hogy ennél mennek sokkal gyorsabban is! -
szieszáj #6972 jah csak nem mérték be :Ddd -
#6971 "Rekordba illő sebességet mértek" 254km/h Ezek hülyék? Ez nekik rekord? :D Haveromék is mentek 320 körül az M3-ason! -
#6970 ez egy állat XD -
#6969 ez Totalcaron is fentvan -
#6968 egy német fórumról :DDD
hát csodaszép :D:DDDD -
szieszáj #6967 a zigen :Ddd -
#6966 látta valaki? vagy egy egyszerűbb kérdés...KI VÓT AZZZ??? :DDDDDDD -
#6965 na, hát akkor ezek szerint már látott valaki :D -
#6964 Jaja meg volt a kopoltyú, az volt az első amit megnéztem! -
#6963 Szilvikét én is láttam 2 hete :) -
#6962 biztos M5 volt? ha nincs rajta embléma,akkor az első kerék mögötti kopoltyúkról tutira azonosítható. M-pakettben az nem adják. Persze csak a legújabb modellnél igaz ez. -
#6961 Ugyam,még nem kezdődött el az értékesítés! :) (igaz, a gyár körül láttak már, meg egyet egy holland reptéren) -
#6960 ferrari california gt-t látott már valaki? -
#6959 Eleve hülyeség az egész amiről szó van... Autót nem jelzés alapján lopkodnak,akik autót lopnak azok nem kisgyerekek akik mindenféle jelekről állapítják meg,hogy húú ez jóó autó..Egy bmw-t nem azért fognak ellopni mert M-es embléma van rajta,már csak azért sem,mert ilyet lehet kapni,és egy nem M-es bmw-re is fel lehet tenni... Jelet sem szoktak külön lopkodni M-est,inkább jaguar meg merci emblémát szokták letörni -
#6958 Én ha tolvaj lenék nekem mindegy lenne, hogy milyen BMW, megvan az ára ígyis-úgyis. Ha mondjuk egy Trabant 601 feliratot tenne rá akkor el sem vinnék? -
#6957 Nem csak ha látja rajta az M feliratot akkor jobban ugrik rá, mint egy dizelre! (az ár miatt) -
#6956 Vagy már el is vitték! -
#6955 Mert a tolvajok majd csak az emblémát viszik... -
#6954 Ezek miatt biztosan nem! :P Szerintem nem akarja, hogy a tolvajok elvigyék. (de ez csak a kezdőknél jön be...) -
#6953 a-a.
Szimplán nemtetszett neki gondolom...
Vagy alapból tuning kit es. -
#6952 Ma láttam egy M5-öst... Viszont nem volt semmi márkajelzés a hátulján! De tuti M5 volt nem M packetes 5-ös! Törve lehetett a hátúja, vagy valaki leveteti a sportosságra utaló jelzéseket? -
#6951 Kb egy órája láttam én is a váci úton -
#6950 Bódi :P -
öregember #6949 -
öregember #6948
-
öregember #6947 mentem utána kocsival és nem bírtam lekattintani
ilyet láttam
-
#6946 ejdekurvaszép ez a Ferrari -
#6945 Ma sikeres napom volt!
Pesten is láttam azt a 911 Turbo-t, amit Balatonfenyvesen láttam először, a nyaralónktól 2 sarokra! :)
Ma láttam 2X is ezt a 612-est, de nem tudtam rendes képeket csinálni, mert először a dugóban állt és takarták a kocsik, utána meg pont akkor értem oda, amikor már indult...
-
#6944 Múltkor felhúzták egy fára a kocsiját... -
#6943 sztem csak don vito van a földön aki kb naponta váltogatja a kocsiát -
#6942 Szegényt mindÍg halálra szivatják^^ -
#6941 Don Vito a legjobb!! -
#6940 Én nagyon utálom őket. Régebben még jó volt amikor a Jack Ass-át nyomták még, de mostmár nagyon el vannak szálva és úgy vannak bármit megtehetnek (részben igaz is) és mindent szétvernek, szétbasznak. Ha látom MTV-n a műsorukat el is kapcsolok, mert annyira értelmetlen....
Sorry az offért -
#6939 Ezeket hol láttad? (főleg a Mondial érdekl, mert azt hirdetik is! :) ) -
#6938 :D -
#6937 Amúgy is fos verda, és Bam is sz@rik rá.: D
Multkor Ryan Dunn Honda 954 firebladeját törték szarrá, aztán Bam hummerjét..^^ -
#6936 igen ő az,de nem az övé a kocsi:DD bam-é^^ -
#6935 -
öregember #6934 asszem az a szöke az a billy idol ( megteheti )