44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#7100 Kár, hogy nem láttam, mert a fehérről is csak egy fotóm van... (gallardokkal egyébként sincs szerencsém) -
#7099 nem nagyon láttam mert battyogtam vissza az oktogon felé az operától és ugye az út mellet autók állnak, meg bicikli út is van ott, azok is jöttek mentek, csak annyit láttam hogy sárga Gallardo -
#7098 Igen, biztosan az volt, amit én is láttam. Azt sem tudod, hogy a sárga milyen nemzetiségű volt? -
#7096 fehér volt igen, és egy rózsaszínpólós, sapkás fazon vezette. nem figyeltem a sárga rendszámát -
#7090 Ha a spider fehér volt, akkor én is láttam! Sárga Gallardonak mi volt a rendszáma? -
#7089 Oktogonnál egy sárga Gallardot, meg egy Gallardo Spydert. a Spyder esete jó volt :D leszállok villamosról, villamos elejénél ember leüvölt útra (nem láttam még akkor hogy mi az), hogy "hé főnök, pörgesd már fel" ezt így a németnek aztán valahogy megértette és kicsit bömböltette a pirosnál. a hangja így közvetlen közelről elég konkrét, de még mindíg nem nagyon fog meg mint autó :| -
#7087 Tegnap láttam egy Jeep Willys katonai terepjárót,kép az nincs,mert éppen kanyarodtam ki a parkolóból,meg nem volt nálam fényképezésre alkalmas eszköz. -
öregember #7086 de tényleg -
#7085 na, akkor befejezzük, hogy mennyit csal az óra, meg a hasonló dolgokat khtx - innentől kezdve törlés - inkább menjetek a városba fotózni ebben a jó időben :D -
#7084 Köszi inkább nem,nem voltam erős matekból. Épp,hogy átcsúsztam érettségin is:D -
DeenQa #7083 5-7 százalékot számold ki... :D -
#7082 hát valami hasonló oldtimer merdzsót - pontosan nem tudom milyen volt -
#7081 Csak ugy,szeretetből írtam
Egyébként az Astraban 8km-t csal az óra,szóval nagyjából ezen a környéken van minden autó. -
#7080 Miért hülye? Mert megy vagy mert méri? Vagy mindkettő? -
#7079 Mert hülye vagy -
#7078 Ha azt akarod hogy lobogjon a tűz rakni kell rá! Hagy egyen, csak menjen. :) -
#7077 Nézd meg főnök, az enyémben is van eltérés a mutató és a GPS között, valamennyit csalnia kell, vagy ha télleg ennyit megy szard le a fogyasztást, és is azt teszem, azt nézem legutoljára. Vagy egyáltalán nem. :) -
#7076 no holnap megyek balcsira, mérem GPS-el :) -
#7075 Persze. Ez ilyen biztonsági rátartás. -
#7074 Igen. -
DeenQa #7073 tudtommal 5-7% a megengedett torzítás európában... és mindegyik autónál 1től egyig ez van, egy kis plusz biztonság h ne menj bele trafiba... -
#7072 Mid van?Összkerekes Calibra Turbo? -
#7071 Értem mit mondasz, de hidd el GYÁRILAG mutat többet, tehát úgymond tudatosan, ugyanúgy csal egy 20 millás merga is valamennyit, egyébként GPS bele és meglátod mennyit csal. Végsebességet soha nem mérnek az autó saját órájával csak ilyen GPS-es cumókkal. -
#7070 Hát az tényleg nem kevés. Az enyém eszik ennyit vegykóban, városban és azon kivül és nincs tojás a pedál alatt(hol kevesebbet hol többet)
de hát no az 2.0-ás turbós összkerekes és hát valahogy máshogy megy mint egy 1.4-es. -
#7069 mennyit?? 10? annál többet nem lehet. Új autóról van szó,a mit azért megvizsgálnak átadás előtt :D De tök mind1, mondjuk, hogy geci módon csal a Corsa órája... Haverom ugyanilyen 1.4-ese nem ment 180 fölé..... Akkor most? -
#7068 200 körül többet csal az mint 5 km/h. -
#7067 Hát jah, előtte volt F Astrája ,azért vett G, hogy kevesebbet fogyasszon, hát nem jött ez össze... -
#7066 akkor menjenek a faszba a 6-7 literes reklámszövegeikkel :D -
#7065 Haverom G Astrája is 10-et eszik (1.4, full gyári) -
#7064 és mit csináltam vele?? hátamra kaptam és szaladtam? XD -
#7063 10-11 litcsi -
#7062 de mennyit? 5km/h max, akkor is túl jól megy :D -
#7061 Azt nem is néztem.
A Corsa-ra kérdezem mi az az iratlan fogyasztás? -
DeenQa #7060 mellékesen sztem az ilyen embert kéne lecsukni, aki közúton ennyivel repeszt... utálom az ilyent -
DeenQa #7059 1.9liter 270néél??? :D
az aztán a zöld autó... :D -
#7058 Attól még lehet az övé a kocsi hogy nem ő vezeti. -
#7057 Mi az az irdatlan fogyasztás? -
#7056 fake:D -
#7055 Csal az órád felfelé, mint minden autóban. -
DeenQa #7054 az nem 150centi 50kiló :D