Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kegyetlen élmény volt..😄
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
egy ilyet sárgába de elég ronda volt azzal a szinnel
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
durva hangja volt..

bobka.uw.hu
eredeti
everything's better with music
de sztem õ se komolyan gondolta
(ha legközelebb látom megpróbálok jobb képeket csinálni ... vagy belehuppanok ugy mint tegnap sokan mások 😞 )
ismerõs mondta hogy õ is csak hallotta hogy vett de ennek már 1 hónapja, azóta most láttam elõször
vagy nem bir tankolgatni vagy nem tudom, de ha az enyém lenne biztos nem havonta hoznám ki 😄DD
(a tulaj a képen pont háttal van)
tegnap csak kíváncsiságból megnéztem mennyi egy ilyen autó, hát találtam már 10 millcsiért is 😄
(a tulaj 20-25 év körüli, egy kis kocsmája van Kazncbarcikán)
nagyon szívesen elküldeném "milyen autót láttam ma" csakhogy té pont SG 20 Kb-ban ezt elég nehéz lesz kivitelezni!!!!!!! 2x3as felbontásban, 0-s minõséggel 22,3Kb.. Egyszerûen nevetséges ez a limit..
ui: vip tagságot hogyan lehet elérni?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
.jpg)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Forza Milan! Forza Ferrari!
EVO VI nagyon szép volt! 😊 Olyan hangja volt a BOV-nak mint állat! 😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
.jpg)
De nem tettem, cserébe jó lassan mentem, hogy legyen idõm megcsodálni <#smile>#smile>
vmeik nap a belvárosban ment egy Aston azt akartam fotozni , de ahogy elõzött nemsikerült norm. képet csinálni, erre a túloldalon pont átment egy Carrera 😮 persze egyiket se csodálhattam +, és még képet se tudtam csinálni :S
(Carerra német rendszámú volt asszem, az Aston magyar 😊

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak