Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Audi RS4
Merci C180 Compressor Sport Edition (mi voltunk vele én is kipróbátam kuvajól megy és bitang jó röfgõs hangja van.)
Dodge Nitro
Dodge Avener (eddig még nem láttam ilyen kocsit)
Chrysler 300C Starech tuning kitel felszerelve
.jpg)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
.jpg)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként ilyen kocsikat láttam ma 😄
Viper-t Pesten Pappasnál Hunyadi János úton.
Iszonyat szép és kemény autó. Hátul 345/30-as gumik elöl 275/30
.jpg)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
mondani se kell trabant total car a bácsinak a keze bezsorult
mercinek meg esett a lökhárítója 😊)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Porsche Boxter - egy kis idõbe telik míg az ember hozzászokik a jobbkormányhoz, de jól ment a gép...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Taxi 2 ?<#idiota>#idiota>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
bobka.uw.hu
ez sztem a párom mûve (õ keresett valamit, én amúgy is utálom a BMW-t) 😊

Itt élvezkedj lécci
De olyan hangja volt és hogy megy <#ijedt>#ijedt>
kicsinek látszik, de valójában kurva nagy, kicsinek éreztem magam a Volvoban (S40) <#smile>#smile>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
meg egy ilyen Camarot, még a színe is hasonló volt
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.