Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
<#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pszihopata
én meg arra ugrok mikor bejönnek hozzám és kérnek PLEXITET <#wilting>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
a nyelvészek azt mondják a nyelv állandóan változik,tehát mindíg az a helyes amit a többség mond😄

Csabesz6
A ferodol meg egy hülyeség😄
Ha jól értelmezem.(meg én így tudom)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
ferodol

a ferodo az márkanév

LaszloLedzenyi
az, csak késõ van és rohadt másnapos vagyok<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Csabesz6
ferodo*

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
basszus

LaszloLedzenyi
leveszik a váltót akkor kiderül hogy benyelik garanciába vagy rádverik a dolgot, mert ott rögötn kiderül hogy volt e rugva a vas sûrûn vagy nem
mert ha leveszik a szerkezetet és kicsit lilás illetve a ferodor se megfelelõ vastagságú a tácsán illetve a váltóharangba meg áll a ferodor por .

egyébként szerintem nem fogja lenyelni garanciába a márkaszerviz

w77d
garis hát... a gari az ilyenre is vonatkozik? csak hogy tudjam holnap mondani...

whiskeyman
Az enyémnek a tolatóradarja szarakodik, de a délutáni mosás segített rajta, megint mûködik 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Caby
1-2 évesen még nem szabadna lefeküdnie a kinyomócsapágynak, úgyhogy menj be és verd az asztalt.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Csabesz6
Hát ha garis még a szarod, akkor miért ne?

w77d
nna és azt gondolom nem lehet gariba csináltatni 😞

Csabesz6
Pontosan.

Csabesz6
Pedig valszeg a kinyomód lesz szar, a tünetek alapján.A computer persze hogy nem jelzi ( az egy kalap szar:p).
A kuplungosság nem jelenti azt egybõl, hogy nem tudod sebességbe rakni.Nekünk is szarakodik már ('00 Fabia), az egybõl kettõbe pl elég ércesen szólal, a mindig kritikus rüki pedig (hiába gázfröccs, vagy dupla kuplung elõtte) egyre szarabbul szól.

Szóval kinyomós az.

LaszloLedzenyi
ejj lujó meglátszik a 4 elemi. tehát kinyomocsapágyas a verda az búg, aztán majd zörögni is fog. a kuplungot meg már érdemes kicserélni ha úgyis lenn a váltó.

Csabesz6
Kinyomócsapágy?

w77d
ha kuplungos lenne, akkor rángatnia kéne meg nem lehetne sebességbe rakni...

LaszloLedzenyi
kinyomócsapágyas lesz a verda Lujó, meg kuplungos is. most nem mész 2 hétig kurvázni tuti, drága a varrógép alkatrész

w77d
hehe XXXD

szabod
Poén akart lenni, a szmájli a végén nem véletlenül volt ott. Hirtelen eszembe jutott az a vicc amikor 2 papas beszéget.
Azt mondja az egyik: Nézd az új vízhajtású autó!
Vízhajtású? Az meg milyen?
Erre felnyitja a motorházat, ahol 5 kis kínai van, és ezt mondják: Viiizeet! Viizeet!
De akkor nálad nem ez a gond 😄

Mente et Malleo

Norbi1990
Lehet, hogy az se mûködik.
w77d
rohaggyále XD

w77d
ha a hûtõvízzel lenne gond azt jeleznie kéne a hibajelzõ lámpának nem???

milk4
Nem bírja már el a meleget és a melegségedet a kocsi.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

szabod
Néha vizet kell adni a kis kínaiaknak, akik a motortérben melóznak különben sztárjkolni fognak. Szerintem egyikük már elkezdte. <#idiota>

Mente et Malleo

w77d
A halál fasza kivan már!! Valami baja van a kocsimnak. A motorból egy magasabb búgó hang jön, de ha kinyomom a kuplungot akkor megszünik. A kuplung visszaengedésével azonnal jelentkezik megint. Ahogy nõ a fordulatszám úgy erõsödik ez a kurva hang is. Amúgy a fedélzeti comp semmit sem jelez, meg a kocsin sem veszek észre romlást menet közben... remélem nem nagy a baj :S

Csabesz6
Attól függetlenül hogy nekem kurvára bejön, dicséretes a hozzáállásod.<#vigyor0><#eljen>

DanielT
Szerintem a szépség kortól független és nem relatív. Az E-type tipikusan az a kocsi, amire "illik" azt mondani, hogy szép, anélkül, hogy valójában megnézné valaki, hogy mi a franc is áll elõtte.

Valójában ezzel a jelenséggel van "gondom", az, hogy nem tetszik, az az én egyéni ízlésem, nem pedig egyetemes dolog.
milk4
Egyetértek veled.A H2 és a H3 az egy fos.

Csabesz6
<#levele><#lookaround>

shumika
MA ezt<#szeret>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Willi Betz
4.2-es volt. Az nem tudom,hogy V12-e. Azt tudom,hogy kettõt kellett lépnem,hogy az utastérhez érjek😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Hintõt olvastam 2x is. És nem vágtam,hogy mit akarsz a hintõvel😄D

milk4
Hát de nadon hüle vaty!

Élõben nagyon jól néz ki és ha V12 van benne akkor a hangja is isteni.

Csabesz6
lolmá<#szomoru1>

SötétBarom
Ennyire régi valamit nem illik leszólni. Egy hintóról sem tudod megítélni, hogy a maga idejében jól nézett-e ki.

Nem mellesleg, az hogy az autó szélénél 30 centivel mélyebben van a kerék, az minden jóérzésû embert megbasz agyilag. Akárcsak az, hogy az ablakfelület a kocsi oldalához képest túl nagy (aranymetszés, vagy 1:1, vagy valami emberi arány lehetne 😄DD)..

Ami viszont szép, az az orra, a hátsó kereket körülölelõ "popsi", meg a hátulja.

:o)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Máté94
<#levele>
Jaguer E-Type
Firerock
+1
miféle gyártmány ez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DanielT
Dekurvaronda ez a kocsi. Persze illik tõle hasraesni, de valójában gusztustalan 😊
egy igazi csajozós verda

Csabesz6
Ez igen!😮
+ a Porsche is alul<#puszis>

#24617, #24620 <#worship>

sjani1995
ezt pár perce..... bocs h telós <#vigyor3>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

<#eljen>
bulba
uh... ez gyönyörû

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Willi Betz
Ma ezt:

BenedekFeco
Ezt láttam:

Ezt meg láttam,hogy jön,de mire elõkaptam a mobilt,addigra ott ment XD

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

w77d
á ma este nem lehet, ma elõször is kurvázni emgyek, másrészt holnap korán indulok balcsira XD