Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ezek tetszenek nagyon pl 😄

:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
2, ráadásul opelt
3, reklámozod h amatõr vagy mert szétgyilkoltad a kuplungot
<#lama>#lama><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#mf2>#mf2><#buck>#buck><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
/megkapod az elõzõ problémás kocsi javított váltóját/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
nem szóltam😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lehúztak, szerintem.Bár neked mindegy gondolom.
bár finoman még sokáig elmegy az
Ez konkrétan velem egy 2,5órás horvát autópályás 15% emelkedõs dugóban történt. Nem szerette 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
lesz pénzed még többet inni xDXD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
na meg persze hogy ilyenkor szakad le az ég amikor fütyürészve gyalogolok hazafelé....
a mazdám is rángat ha tûzforró a kuplungja,ilyenkor megdagad a betét és az oldalával is fog a lendkerékben mivel már egy fészket vájt magának
ha visszahül elhagyja,a sok hajóvontatás betett neki
csak azért írtam a rángatást,mert amíg azt nem produkálja a szervíz védekezhet azzal hogy rendellenes mûködést nem produkál,tehát nem javítja garanciában
ahogy kopnak a csapágyak elõbb utóbb mindegyik kuplung rángat melegen
Ilyen nekem volt, de magától elmúlt 10.000km-rel ezelõtt <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
bajt majd csak akkor okoz mikor engeded és rángat a szerkezet,de az még nagyon sokára lesz
egyátalán nem biztos hogy arra vonatkozik a garancia
😛